רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לפאמים אני מקבל הודאה למטה בצד ימין שכבל רשת מנותק :s05: כשבאצם הוא לא ואני גולש ומוריד חופשי מה שמעצבן זה כל פאם שזה קופץ הוא מנתק את האינטרנט וזה נורה מפריע להורדות אם יש פה אנשים שיודעים איך לפתור את הבעיה הזו זה פשוט שיגע אותי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כרטיס רשת חוטי, כמובן מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, או לפחות להגיד איזה יצרן מוכר אותם? תנקס.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט התחיל להדרדר במהירותו, עד בלפני כמה זמן המהירות הגיעה לשיא השפל... לאתר כמו גוגל לוקח כדקה לעלות, וגם אז התמונה לא עולה... רב האתרים בכלל לא מצליחים לעלות... הבעיה היא לא בספק או בתשתית, בגלל שיש לי לפטופ בבית ואני גולש באינרנט הביתי בלי בעיה.. חשדתי לבעיית תוכנה, הרצתי בערך כל סריקה אפשרית.. כלום לא עזר.. אז החלטתי לפרמט את המחשב... לרוע המזל גם לאחר הפירמוט הבעיה לא נפתרה.. מה יכול לגרום לכזה דבר? כרטיס רשת פגום יכול לגרום לאינטרנט איטי? אני כבר אובד עצות... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בכל העיניין הזה ואני קונה ראווטר בקרוב. כבר הבנתי איך לחבר כל דבר ולאיפה לחבר והכל. השאלות שלי הן: 1. אחרי שהכל מחובר להכל.. כאילו כל כבל מתחבר למקום שלו.. פשוט יש לי אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראווטר? או שצריך לעשות משהו כדי שהאינטרנט יפעל? 2. ואחרי שאני מצליח להפעיל את האינטרנט והכל. שמעתי שצריך להשים סיסמאות\הצפנה או משהו לראווטר כדי שלא יתחברו לרשת שלך. איך עושים את זה? 3. איך מעבירים קבצים ממחשב למחשב? תודה רבה רבה רבה ענקיתת מראש! אני חייב עזרה ומצטער שכל כך הרבה שאלות.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת תוכנה לכך? אם יש בווינדוס אז עדיף.. איך אני מגיעה לשם?? מה שבעצם אני רוצה לבדוק זה כמה מחשבים מחוברים עם הכרטיס רשת שלהם לראוטר שלי ולרשת הביתית שלי... עוד שאלה.. איך אני מאבטח רשת ביתית בצורה הכי פשוטה ונוחה? 012 האלה אומרים לי שהחיבור מאובטח אבל הוא לא והם לא מוכנים לעשות כלום בנוגע לזה... תודה.
-
- 16 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections המקסימלי של הראוטר? בנוסף, כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections הקיימים כרגע? אני מפעיל בו זמנית FF עם 40 טאבים, EMule ו Azureus ואני לא בטוח כיצד לקנפג את תוכנות ה P2P. בזמנו קראתי כאן כי אם מספר ה Connections הפתוחים בו זמנית גדול מדיי אז הראוטר מאיט את קצב התעבורה. האם ניתן לקצות מספר מוגבל של Connections לפי אפליקציה? הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, יש ברשותי התקן בעל כניסת Ethernet ללא שום מידע על כתובת הMAC שלו. נמסר לי שאני אוכל לגלות כתובת זו בעזרת HUB(לא סוויצ') ,התוכנה Wireshark ומחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את השאלה. נכון בשביל לחבר את הראווטר לכמה מחשבים צריך: מודם ראווטר שתי מחשבים. עכשיו, המודם מתחבר לשקע שבקיר [ADSL\CABLE], והמודם מתחבר גם לראווטר. עכשיו, איך אני מחבר את הראווטר למחשבים? אני מדבר על ראווטר חוטי. זאת אומרת.. נכון הכוונה בראווטר חוטי היא להעביר כבל מהראווטר למחשב.. איך אני בדיוק עושה את זה? נגיד כבל אחד הולך מהראווטר למודם כמו שאמרתי מקודם.. ואחד הולך לאחד המחשבים.. אז איך המחשב השני מתחבר לראווטר? מצטערר על החפירה אני מקווה שהבנתם אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-