עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by amisha,

היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...

6. דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by dzold,

שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה

8. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by Vaz,

איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?

10. לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לחיבור של עד 3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by neeto,

לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.

16. שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by smile,

ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  18. חבילה ראשונה: 1.5/512- ב-80 ש"ח חבילה שנייה 2.5/256- ב-70 ש"ח מה מומלץ יותר לשימושים של משחקי רשת והורדות ברשת? למה עבור UPLOAD גבוה משלמים יותר, ואיך זה משפיע על משחקי רשת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by totbod1,

ל"ת.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות נתב אלחותי בשביל שיהיה לי אינטרנט בפלפון וגם לחבר עוד מחשב (ישן) שנימצאה 8 מטר ממקום שאני רוצה להתקין את הנתב 1. איזה נתב כדי לקנות?? תקציב (250 שח +- ) Edimax BR-6204WG Wireless Router או Edimax EW-7206 Access Point 802.11G 2. מישהוא יודעה משהוא אליהם?? (במיוחד על 6204)

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  23. Started by Ashand,

שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by pak82,

יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?

25. Started by amir69,

קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך

• 9 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים