עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבילה ראשונה: 1.5/512- ב-80 ש"ח חבילה שנייה 2.5/256- ב-70 ש"ח מה מומלץ יותר לשימושים של משחקי רשת והורדות ברשת? למה עבור UPLOAD גבוה משלמים יותר, ואיך זה משפיע על משחקי רשת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. לא מצליח\לא ממש יודע איך מגדירים את הרשת הזאת בין שני המחשבים, אני מדבר על חיבור עם כבל שהיה מחבר בין המחשב למודם(זה כבל מוצלב?) הגדרת רשת ושיתוף קבצים.. בנייח כשאני מנתק את הכבל מהמודם ומחבר אותו לנייד מופיע לי משולש על שני המחשבים למטה.. אודה אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכלום אני מעוניין לקנות מודם סוללרי אבל אני לא יודע איזה כידי לקנות אם משהו קנה ויכול לספר חוויות + מחירים אני ישמח ...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by pak82,

יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?

10. שלום, אני רוצה לקנות נתב אלחותי בשביל שיהיה לי אינטרנט בפלפון וגם לחבר עוד מחשב (ישן) שנימצאה 8 מטר ממקום שאני רוצה להתקין את הנתב 1. איזה נתב כדי לקנות?? תקציב (250 שח +- ) Edimax BR-6204WG Wireless Router או Edimax EW-7206 Access Point 802.11G 2. מישהוא יודעה משהוא אליהם?? (במיוחד על 6204)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by mitch,

שלום לכולם אם יש לי תשתית אינטרנט של 1.5M אבל מהספק חבילת גלישה של רק 750k - האם זה יעבוד בכלל? האם הגלישה תהיה ב-750?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by E-R-P,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by cohvi,

שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה עברתי ל014-בזק בינ"ל. יש לי IP לא קבוע, אני עובד עם ראוטר. כל פעם שאני רוצה לשנות IP אני פשוט מנתק את המודם ומחבר אותו מחדש כך שהראוטר יתחבר מחדש לאינטרנט (עובד עם חייגן). אתמול בבוקר ניסיתי להתחבר דרך tunnel משני, כלומר ליצור חייגן L2TP עם שם המשתמש והסיסמה של ברק ולהתחבר דרכו לאינטרנט, כאשר הראוטר כבר מחובר. הכל טוב ויפה ואני אכן מקבל IP חדש, אולם, כאשר אני מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - אני נשאר על אותו IP. ניסיתי להתחבר ישירות למודם (בלי הראוטר), בחיבור הראשוני אם אני מתחבר->מתנתק->מתחבר וכל זה באופן מיידי, אני כן מקבל IP חדש, אולם כפי שאמרתי - החיבור השני (tunnel שני) לא מספק לי כתובת IP חדשה לאחר החיבור מחדש, רק אחרי כמה שעות הוא מחליף לי …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by avner_s21,

איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  17. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by liortaib,

טוב אז ככה היה לי מודם של טיירון וראוטר 3com והבנתי שהמודם לא עובד טוב עם ראוטרים אז היום בא אלי טכנאי מהוט והחליף מודם למודם thomson אבל עדיין באתר speed test יש לי פס רוחב נמוך כמו שהיה לי פעם עם מודם טיירון הנה תראו את התוצאה?מה זה יכול להיות? ועכשיו יש לי שאלה אחרת בקשר לפתיחת פורטים ליוטורנט הגדרתי פורט מסוים ביוטורנט וגם באתר של 3com הנה תמונות ועדיין זה מזהה שלא נפתחו פורטים! תמונה מהאתר של 3com תמונה מהיוטורנט תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אם אני רוצה לחבר ראווטר [linksys WRT54GL] לשתי מחשבים נייחים אז מה שאני צריך זה: כבל רשת לחבר בין הראווטר למודם 2 כבלי רשת לחבר בין הרווטר לשתי המחשבים. זה כל מה שאני צריך? וגם אמרו לי שזה ממש מסובך לחבר אותו אם אתה בכבלים כי אתה צריך כתובות IP וכל מיני דברים כדי להגדיר את הראווטר. תודה. עידן.

• 54 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by katon,

שלום יש אנשים שרוצים להקים רשת אלחוטית כדי לחבר בין בתים, שכונות , ישובים ואולי ערים ? יש דבר כזה בעולם קבוצות של אנשים שמרימים אנטנות עם נתבים (עם לינוקס למשל) ונותנים ביניהם כל מיני שרותים : Ftp servers Voip servers Game servers File sharing IRC ועוד אני אישית מכיר את הרשת שיש בבואוס איירס , ארגנטינה (כי אני בא משם) אבל יש עוד הרבה כאן יש את הרשימה www.freenetworks.org הינה של בונוס איירס http://buenosaireslibre.org זה לא מיועד לשתף אינטרנט ההפך זה משהו חילופי . אני מתחיל ללמוד בכרמיאל אז אם יש אנשים מעוניינים אני ארים נתב עם אנטנה מחוץ לבית ואז אנשים גם יוכלו לראות ולהיכנס ל CAPTIVE PORTAL ולקרוא על מה מדובר. למשל אפשר לשים בLinksys wrt54gl גרסא של לינוקס שהחבר'ה מארגנ…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום יש לי נתב מבזק asus am 604g אני רוצה להגדיר לו סיסמא לרשת, אבל אני מוגבל באפשרויות סיסמא, מכיוון שאני גולש בבית שדרך ה psp שהוא יכול להתחבר רק לרשתות עם אשרות סיסמא של wep / wpa-psk (tkip) / wpa-psk (aes) -1 באיזה אפשרויות סיסמא כדי לי לאבטח את הרשת הביתית שלי? מהי האפשרות ההכי מומלצת והכי טובה? עד עכשיו אני השתמשתי ב wep, ובגלל שהיא לא ממש חזקה ולא יעילה, אני רוצה לשנות. תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום מזה ip static? יש לי נתב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עובדות כרגיל, מה יכולה להיות הבעיה??

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yossi20,

שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.