עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sheelonchik,

בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום , אני מחפש סוויצ' טוב , שיתחבר למודם אלקטל 510 שעובד כנתב , ויחבר 3 מחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. אני לא מצליח NAT defserver addr xxx.xxx.xxx.xxx אני בכלל לא מצליח להכנס לא כexpert

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. טוב, אז בחודשים אחרונים היו לי הרבה בעיות באינטרנט בכלבים הממ בכבלים שלי. יש לי פינגים ענקיים לשרתים בישראל, ואני מתנתק כל איזה 2 דקות ככה.. שכחתי כבר מה הפירוש של המילה DOWNLOAD. אז התקשרתי לתמיכה של מת"ב.. ואמרו שישימו את האינטרנט שלי במוניטורינג ל 24 שעות כדי לראות מה גורם לניתוקים., ושאני יתקשר מחר. התקשרתי, ואמרו לי שקיבלתי יותר מ 7,000 ניתוקים באותו היום, בלי סיבה בכלל. אז קבעו לטכנאי שיבוא אליי עוד יומיים כדי לתקן את הבעיה. עברו יומיים הטכנאי הגיע, בדק כל חור, כל חוט, בסוף החלפנו את המכשיר, את הכבל RJ-45 , ושום דבר לא עזר. הפינג לשרת הראשי של מת"ב עמד על 1023 ונע בין זה ל פינגים מפחידים ביותר. הטכנאי התקשר למפעילי השרת באזור, והחל וויכוח ש פינג 1000 לשרת הראשי זה "…

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Oranili,

נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by cipher,

שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by doronxx,

יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by אוהד הפועל בדם,

כל פעם שאני פותח אותו אז הוא ישר יוצא לי, ונגיד אם אני מנסה להיכנס מהמחשב שלי וכותב בשורת כתובת אז זה מצליח להכנס אבל בכל זאת יש לי כמה דברים שאני לא מצליח להכנס אליהם ז"א שאותה תופעה חוזרת שהדפדפן יוצא פתאום. עשיתי סריקה של וירוסים מצא לי כמה ומחקתי, עשיתי סריקה עם ad-aware ו- spybot search&destroy מצא ומחקתי את כל הקבצים ובכל זאת זה לא עזר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  23. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

24. הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס באתר של איי ביי למקומות בתוך האתר ולא יכול להיכנס לחשבון איי מייל שלי בהוטמייל ולפעמים אני לא יכול אפילו לשלוח פה הודעות בפורום או בפורומים אחרים המעבד שלי לפעמים עולה 100 אחזו סתם ככה בלי סיבה והמחשב בקושי זז מה נראה לי שהכל התחיל כשאחד השכנים שלי גם התקין ראוטר אלחוטי ומאז זה דפוק למשל עכשיו המחשב היה דפוק לא נכנס לשום מקום הסתכלתי אם עוד מישהו משדר לא היה אף אחד אני עשיתי ריסטרט לראוטר והפעלתי מחדש את המחשב פתאום אני רואה שיש עוד מישהו והכל עובד בסדר מה עוד שהשכן הזה כל הזמן מתנתק מתחבר לרשת ונראה לי זה דופק אותי יענו מי שמתחבר אחרון אם הראוטר שלו אצלו הכל בסדר אם מישהו מכיר מקרה דומה או יש לו הצעות אנ אשמח

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים