עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by talkl,

תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומי הוטבוקס מוגדר על מודם בלבד ראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בבית פעולות שביצעתי: 1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר 2) Hard Reset והגדרה מחדש 3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה) סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים: 1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייח הבעיה: כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה). כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1 רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקו עצות?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Cheif,

בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by guy 12,

קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  4. במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  5. היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  6. שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by גדי,

יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!

8. Started by נעם מלקוש,

איך מוצאים כתובת IP של טלפון אחר?

9. Started by eyalraz,

הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  10. יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?

11. Started by michmoch,

שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by yoss100,

שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  14. אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 983 צפיות
  16. דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  18. היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Bh,

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  21. אהלן. התקנתי רשת אלחוטית בתקן N. אבל אני לא בטוח שהמהירות מתאימה למה שאמור להיות בפועל. עשיתי screenshot שמראה את המהירויות חיבור למטה. לפי מה שהבנתי תקן N צריך להגיע ל-300Mbps וכל הזמן זה נמצא על 150 ולפעמים זה יורד נמוך יותר. אשמח לעזרה תודה.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  22. אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  24. יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.