רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן להפוך את המודמים של הכבלים לראוטר בדומה לסמסונג של בזק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול טאבלט של lenovo. חיברתי אותו לרשת האלחוטית בלי בעיה והגלישה תקינה וגם אפליקציות שצריכות אינטרנט עובדות תקין. כשנכנסתי ל-play store אני מקבל שגיאה connection timed out. הדבר היחיד שמצאתי בחיפוש בגוגל זה תיקון של שעה ותאריך מה שכבר מוגדר תקין. ניסיתי להוריד את ההצפנה, ניסיתי לשנות ערוץ, ניסיתי לשנות את השם של הרשת האלחוטית וניסיתי לתת כתובת אייפי קבועה לטאבלט והגדרת DMZ וכיבוי firewall בנתב. אם אני מתחבר מהטאבלט לדילינק של אחד השכנים הכל עובד בסדר. אני לא מצליח לחשוב על משהו נוסף שיכול לגרום לזה שרק דרך האפליקציה אני לא אצליח להתחבר לחנות (דרך הדפדפן בטאבלט אני נכנס אליה). יש למישהו רעיון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז עניין הוא כזה יש לי מודם של בזק ה B-FOCUS שהם מחלקים לכולם או לפחות חילקו בזמנו עכשיו גם רציתי להקים רשת ביתית וגם לא רציתי להשתמש בחייגן אלא להיות מחובר תמיד אז נכנסתי להגדרות שלו הגדרתי אותו כ ROUTER חיברתי לו SWITCH והכל עובד סבבה (בערך..) עכשיו הבעיה היא כזאת אחת לכמה זמן פתאום לא ניתן לגלוש באחד המחשבים כאשר בשאר המחשבים באותה רשת אפשר לגלוש כרגיל כלומר אין ניתוק הכל תקין פשוט אחד המחשבים ברשת פתאום לא רואה את האינטרנט ,זה כל פעם קורה במחשב אחר. עכשיו גם במחשב שמפסיק לראות את הרשת זה לא תמיד טוטאלי לדוגמא עם אני משתמש בדפדפן ופתאום מתרחשת התקלה אז הוא לא יצליח להעלות אתר חדש אבל אתר שכבר ביקרתי בו כן, או שאני לא מצליח לגלוש אבל כן להוריד מייל או לעדכן את האנט…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של EDIMAX, אני פתחתי פורטים, אבל יש לי בעייה, מכיוון שבבית יש 3 מחשבים, ושלושתם עובדים אלחוטית, ולכן ה-IP המקומיים משתנים כל הזמן בין המחשבים. רציתי לעשות IP קבוע, אבל זה בלתי אפשרי, כי יש לי מחשב נייד.. האם יש אפשרות להגדיר בראוטר שהפורט יהיה פתוח לכל ה-IP ולא ל-IP ספציפי? אגב, ניסיתי פשוט להגדיר את אותם הפורטים ל-IP אחר, אבל זה לא אפשרי.. תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים בין מחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של בזק מסוג rotal rta 1025w אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת. 1. מה עדיף - כרטיס פנימי / usb, או שאין עדיפות? 2. מה עדיף - עם/בלי אנטנה, או שאין עדיפות? 3. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 300 Mbps למרות שהמודם רק 10/100 Mbps? 4. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 802.11n למרות שהמודם רק 802.11g? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעיה ששמתי לב אליה לאחרונה. (אולי היא תמיד הייתה קיימת) לאחרונה שמתי את Wireshark ויוצא לי המון כל פעם שאני גולש ואני מריץ את התכונה אז יש את השגיאה checksum offload עכשיו היו לי מלא בעיות עם הHOT והתשתית שלהם. והיו מקרים שדפים לא עלו לי בשלמותם. לאחרונה זה בסדר אבל עדיין יש את השגיאה הזאת. ולא הכי הבנתי מה המשמעות שלה. ובדקתי לגביה השגיאה אבל עדיין לא הבנתי איפה השגיאה או שזה משהו נורמלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר level one WBR3406TX ואינטרנט בכבלים.. כשאני מחובר דרך הנתב אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו שיש באינטרנט. כשאני מחבר את המודם ישר למחשב אני מצליח. משום מה הראוטר חוסם את הפורטים (?) של הרדיו? או שיש לו איזה פיירוואל שחוסם משהו.. בכל מקרה, התקשרתי לתמיכה תכנית של 012 הספק שלי, והם לא רוצים לתת לי את הסיסמא של הראוטר הם שינו אותה משום מה. כי הסיסמת DEFAULT זה admin. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-