רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
הטכנאי של חבר שלי הביא לו את זה מישהו שיש לו את זה יוכל אולי לעזור לי לפתוח פורטים לאי מיול להביא איזה מדריך אולי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעדיף סוויצ' קומפקטי. לא צריך 8 יציאות (אבל קשה למצוא יותר קטנים) Gigabyte GS-SW005 10/100 5 port Switch MiniSize+USB 200 ש"ח (בשביל מה ה-USB?) EDIMAX Switch ES 3108P 8 port 10/100 210 ש"ח Gigabyte GN-SW008 10/100 8-port Switch MiniSize 230 ש"ח Genius 4080 10/100 8-Port Switch 230 ש"ח Linksys EtherFast® 10/100 5-port Switch 260 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר. השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת! תיאור כללי של איך היא בנויה- רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי . המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת. זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי. לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל) המייל: ron_le4@walla.co.il הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים ----------------------------------------- עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה -----------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בבית יש לנו 2 מחשבים, מרוחקים אחד מהשני מאוד (2 קומות והרבה קירות). היום מותקנת רשת על תשתית החשמל, כמחשב אחד מחובר ישירות לאינטרנט, והשני גולש דרכו (בעזרת ICS). הבעיה היא שהחיבור הזה עובד מאוד לאט. הגלישה במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט בינונית במקרה הטוב, ובלתי נסבלת בתקופות קצת פחות טובות. חשבתי שלא יהיה מנוס מהעברת תשתית תקשורת בתוך הקירות. שיטוט באתר של בזק הראה שהם מציעים פתרון חלופי, על תשתית הטלפון הקיימת בבית. האם יש אנשים עם נסיון בטכנולוגיה הזו? הרשת על תשתית החשמל הייתה אמורה לעשות את העבודה, אבל קצבי ההעברה בפועל נמוכים מאוד ממה שאמור היה להיות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-