עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  2. האם זה ייתכן? ???

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by Cheif,

בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום חבר שלי קנה את המוצר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אני יודע שזה לא משתלם כלכלית אבל האם לאחר שמגדירים את המוצר כרפיטר ניתן לחבר מחשב בכבל ולגלוש? או שהמטרה של המוצר הזה הוא רק להגדיל את הכיסוי של רשת אלחוטית קיימת? מישהו יודע על זה? האם מספיק להגדיר לפי ההוראות את המוצר כרפיטר בלבד? תודה ועוד דבר האם מספיק לי רק מפתח הWPA וSSID והMAC ADREES או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר המקורי במידה ואני רוצה להשתמש בו למטרה שהדגשתי?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by kolxxx,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח המריץ Windows 7 ומחשב נייד המריץ גם הוא Windows 7. חיברתי את שני המחשבים ל-switch (בעל 5 פורטים של חברת Dynamode) והגדרתי למחשב הנייח: ip 192.168.1.2 subnet mask 255.255.255.0 ולמחשב הנייד: ip 192.168.1.1 subnet mask 255.255.255.0 מערכת ההפעלה windows מראה סמל של unidentified network. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב הנייד למחשב הנייח - הפינג עובר! אך הפוך, מהנייח לנייד - request time out. כנ"ל אם אני מחבר את שני המחשבים ישירות (ללא switch). * ניסיתי גם לבטל את ipv6 אך ללא הועיל. * ניסיתי גם להגדיר default gateway - 192.168.1.254 בשני המחשבים, אך ללא הועיל (וגם DNS אותו דבר). אף על פי שלא צריך, כי אני לא יוצא החוצה. תודה לעוזרים!!!

6. Started by spektor,

שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:

7. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

8. טוב ,אני עומד לסגור בהוט ל- 30 מגה וחייב עיצה דחופה אמרו לי שאני מקבל הוט בוקס ואני יכול שהוא ישמש כמודם בלבד ולקנות ראוטר בעצמי או שלקחת אותו כראוטר +מודם 2 נציגים של הוט המליצו לי להשתמש בו כמודם בלבד וזה מה שהבנתי שמומלץ גם מקריאה מרובה בפורום לכן אני צריך המלצה לראוטר איכותי, אמין ולא יקר בתקן n שמתאים ל-30 מגה בלי בעיה ויעבוד טוב עם ההוטבוקס מכיוון שחוש טכני זה לא הצד החזק שלי - אני מעדיף משהו נוח ופשוט מבלי להשקיע יותר מדי אגב, איך אני יודע איזה כרטיס רשת יש לי והאם הוא יתמוך במנתב כזה? 0כיום יש לי 15 מגה עם dlink 2760u (

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?

10. Started by kalda01,

הציעו לחמותי באנדל של תשתית+ספק+טלפון ביתי בב"ל. היום יש לה תשתית וטלפון של בזק וספק נטויז'ין. איזה ראוטר מקבלים במקרה כזה מבב"ל ? האם הוא באיכות משביעת רצון מבחינת יציבות החיבור (כדי להריץ סלקום TV) ? איך הם מזינים במקרה כזה את קו הטלפון אל כל השקעים בבית? הראוטר לא יושב בארון המיתוג בכניסה לדירה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by ronkeren,

קניתי ראוטר אלחוטי של TP LINK דגם: TL-WN550G יש לי WIN XP 64BIT מתוקן במחשב ונאמר לי שאני צריך דרייבר מיוחד בגלל ה 64BIT הדרייבר הרגיל שמגיע לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  13. שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  14. Started by ivgeni6,

אז ככה קניתי ראוטר אלחוטי של TPLINK WR541G כמו שהבנתי קודם כל אני צריך לחבר את הראוטר למודם עם כבל הרשת שקיבלתי עם הראוטר . עכשיו אני מסתכל במודם יש לי רק כניסת רשת אחת שדרכה מחובר המודם למחשב מה אני עושה במצב כזה?. המודם הוא TERAYON של הוט. האם צריך להתקשר להוט שיחליפו לי למודם עם 2 כניסות רשת?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by Shay17,

בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  16. כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by KoM,

האם ניתן לחבר שנימחשבים מרוחקים ברשת אלחוטית ללא נתב, כלונמר רק עם זוג כרטיסי רשת ? ולשתף בינהם את האינטרנט (כאשר מחשב אחר מחובר תמידית לאינטרנט)? מה ההגדרות המומלצות ? ואילו כרטיסים עדיפים ? ברשתות אלחוטיות אני דיי בור, תודה על העזרה המהירה רוצה להרים את הרשת לחבר במהירות.

21. טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

פעלתי לפי המדריך אבל לא יוצא לי. נתתי לשני המחשבים את אותו השם. שמתי תקייה לשיתוף, חיפשתי אותה במחשב השני והיא לא נמצאת. האייפי של שני המחשבים אוטומטי. ניסיתי לשנות כמו שרשום במדריך אבל כשאני משנה אז אני לא יכול להתחבר בכלל לרשת. עריכה: הצלחתי לשנות את האייפי של המחשבים כך שיהיו קבועים. הוספתי את פרוטוקול הIPX/SPX NetBios וכשאני מנסה להתחבר לתיקייה במחשב השני אני נדרש להכניס שם וסיסמא. למה זה מופיע? לא הגדרתי שום סיסמא לתיקייה. :\

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by גדי,

יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!

דיונים חדשים בפורומים