רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו הייתי בעבר אצל HOTNET וההורדות שם פשוט היו טסות מנסה להוריד משהו בTL ישר קופץ למהירות המקסימלית עכשיו עברתי לבזק בינלאומי לפני חודש בערך והמהירות איטית רצח!!!לפעמים זה בכלל לא טוען את הטורנט עצמו אני באמת משתגע לא יודע מה לעשות...עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :] אני מחזיק בראוטר סימנס SL2-141 (צבע שחור) הוא כל הזמן חם מאוד .האם זה נורמלי ? אפשר לעשות משהו כדי לקרר אותו? זה פוגע לי בביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל את המחשב שלי דרך מחשב אחר איך אני עושה את זה? איך אני מגדיר בכל מחשב??? והאם יכולים לפרוץ לי בגלל זה???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה/בקשה בכותרת. אם יש משהו אולי מובנה בתוך תוכנת השליטה של הראוטר זה גם יהיה מצויין (TP-LINK TL-WR941N ). חינמי כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא כול כך מבין בכול העיניין הזה של הפורטים ואני מנסה כבר הרבה זמן לפתוח את הפורטים של האימיול ,bittorrent utorrent ניסיתי להתקשר לבזק הספקית והם אמרו שאני צריך להגיד להם מספר של פורטים שיפתחו אותו .. אז נכנסתי לאימיול ל- העדפות-חיבור -ושם כתוב את הפורטים שלי tcp ו-utp ... אם אני אגיד להם לפתוח את הפורטים האלה אז האימיול יעבוד ? הנתב שלי הוא asus am 604 עכשיו השאלה שלי איזה מספרים משמשים את ה-bittorrent utorrent ? לאיפה אני צריך להכנס בתוכנה כדי למצוא את המספרים שהם הפורטים ? יש 3 סיבות שבגללם הפורטים יהיו סגורים נכון ? הפיירוול של הויינדוס הפיירוול של ה-norton והנתב.. הנתב כבר שאלתי עליו ...בנורטון לאיפה אני צריך להכנס כדי לאשר ולאפשר לתוכנות לעבוד ?…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום כשחזרתי מהלימודים הראוטר סירב בכול תוקף להתחבר ורק אחרי שיחה עם תמיכת הרשתות שלהם הצלחתי לתקן את זה (שיניתי מL2TP לDYNAMIC IP על DLINK 604), רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת יותר פרטים על המהלך הזה ועל ההשפעה שלו על המשתמשים. הם גם שלחו מייל לגבי זה רק שאני לא מוצא אותו :-X תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת מאמציה להפוך לחברה המובילה בציוד תקשורת בייתי, משיקה היום חברת TP-Link אתר אינטרנט חדש ומציגה לוגו, מוטו וסמלילים (icon) חדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=6485
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-