רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*** אני לא בטוח באיזה תת פורום לשאול את השאלה, אם הוא מתאמים לתת פורום אחר נא להעביר *** יש ברשותי מודם PCI 56K, האם באמצעותו אני יכול להקליט שיחות טלפון כקובץ במחשב בזמן שאני מדבר בטלפון עצמו ? אם כן איזה תוכנה מאפשרת הקלטה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי נתב של D-LINK מדגם DI-604 וKIS 7.0. לאחרונה שמתי לב שכל תוכנות שיתוף הקבצים שיש לי (מספר תוכנות המבוססות על BITORRENT, EMULE וכו') אינן עובדות. עבדתי לפי המדריך המצורף אך עדיין התוכנות לא מתחברות לרשת. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-604/Utorrent.htm יש למישהו עצה ודרך לעזור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לשלוח מסרים מיידיים בתוך רשת ביתית של 2 מחשבים (LAN) שמחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת ושני כרטיסי רשת, (ללא נתב). האם זה אפשרי בכלל? (העדפה אישית שלי, ללא שימוש בתוכנות חיצוניות שרצות תמיד ברקע ואם יש אפשרות מובנית בWINXPSP2 אעדיף להשתמש בה., אם אין אפשרות כזה... אז האם ישנה תוכנה חיצונית שיכולה לעשות את העבודה?) נ.ב. שני המחשבים מריצים WINXPSP2 והרשת עובדת מצויין, כולל ICS. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני מודמים ADSL שניהם חיצונים ואני צריך לבחור באחד משניהם הראשון הוא המודם השחור של Alcatel מסוג SpeedTouch והשני Eci B-FOCuS 312 מה אתם אומרים מה לבחור?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות בטווח מחירים דומה. 1 2 3 4 הדף של כל המוצרים מאיביי אני הולך לחבר אליו 3 יציאות וכניסה אחת של 1 גיגה איזה מהם הכי מומלץ? האם אני אקבל 1 גיגה נקי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ל 0.5 מגה של ישראסרב. אני מעוניין לעבור ל 0.75 או ל 1.5 , הייתי מעוניין לקבל המלצה באיזה ספק לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת מאמציה להפוך לחברה המובילה בציוד תקשורת בייתי, משיקה היום חברת TP-Link אתר אינטרנט חדש ומציגה לוגו, מוטו וסמלילים (icon) חדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=6485
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-