רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בוקר טוב! שכחתי את הסיסמא בכניסה לראוטר האם אפשר לאפס מבלי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר? netgear wgr614v7 השער:192.168.1.1 שם משתמש:admin תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי הכולל בתוכו גם מודם ADSL מובנה. השימושים הם גלישה ו P2P די כבד רוב הזמן כמו אשמח אם יהיה לראוטר גם פורט USB אליו אפשר לחבר נגיד מדפסת/כונן חיצוני וכן פיירוול מובנה סביר לכל הפחות. כרגע אני משתמש במודם ALCATEL SPEED TOUCH PRO בן בערך עשור (+- שנה) וראוטר של אסוס WL500G שאני מרוצה מהם סה"כ (לראוטר יש קושחה בלתי רשמית שעובדת סבבה) אבל אני רוצה לדחוף את שני המכשירים לאותו מכשיר ועל כן אשמח לשמוע המלצות ללראוטר שהוא גם מודם (ראוטר אלחוטי וחוטי - אם אפשר שהחלק החוטי יהיה עד גיגה ביט אז מה טוב אם לא אז 100 מגה גם טוב) התקציב נגיד עד 1000 שח. (היות ומילא קונים את זה לפחות ל 4-5 שנים..)
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שלום...יש לי רואטר של הוט . ואימיול בוסטר 9 . מופיע לי תמיד low id בצבע צהוב תמיד .. ואני יודע שאמור להיות ירוק ...ברור שגם יורד לאט ... ובהתקנה עשיתי מה שצריך פתיחת פורטים אוטומתית והכל ...ועדיין לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-