עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי נתב מסוג TP-Link WDR4300 הקצב העברה שאני מקבל בתוך הרשת בקושי עובר את ה 5 מגה עם הכרטיס רשת אלחוטי שברשותי כרגע, המחשב שלי יושב בקושי 8 מטר מהראוטר, אשמח להמלצה לכרטיס טוב (חיצוני) שיוכל לעבוד Dual Band, כרגע לפי המלצות זה נראה לי הכיוון: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13991 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by izikd,

אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי ADSL 2.5 של בזק בינלאומי... ותמיד כשאני מוריד משהו אז כמה שניות ההורדה על 150K/S ואחרי כן כמה שניות על 200K/S וזה די מעצבן... ההורדה לא יציבה, אז יש דרך שתמיד זה יהיה על שיא המהירות? ניסיתי תוכנות כמו DAP וגיט רייט אבל לא עזר משהו...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dr Hardware,

יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. יש לי ראוטר מס' 1 שאני מרחיב את הטווח שלו עם ראוטר מס' 2, יש אינטרנט בשניהם. אני מחפש ליצור רשת נוספת למצלמות אבטחה על ראוטר מס' 2 ושם בעצם נוצרת הבעיה. בקושחה המקורית אין מה לדבר, בקושחות צד שלישי יש אבל יש באגים שאינם מוסברים כמו בopenwrt שאם אני מגדיר רשת wifi שנייה פתאום כל מה שמחובר לראוטר מס' הופך לחיבור מקומי והרשת החיצונית לא עובדת יש פיתרונות? קונפיגים? סקריפטים? אני כן רוצה להישאר על openwrt

8. יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. השאלה בכתורת

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  11. שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אני מחובר בטריפל הוט ומחוייב לעוד שנתיים .רציתי לדעת עם אני יכול להנות מהטכנולוגיה הזאת דרך עוד חברה מלבד בזק?.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by digitalseeker,

יש לי נתב 655 עם רשת N - ראיתי מגוון רחב של אנטנות חיצוניות להגדלת הטווח עד 19 dBi לרשת הB/G אבל עוד לא ראיתי לN. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אנטנות מתאימות ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי... התקינו לי את ההוטבוקס לא מזמן... ושידרגתי למהירות 30 מגה בכבלים... הקליטה שלו נמוכה בהרבה משל כל ראוטר אחר... יש דרך לגרום לו לתפקד רק כמודם שאליו אני אחבר ראוטר אחר? אם אני אגדיר אותו על DHCP זה יאפשר לחבר אליו ראוטר אחר? אם זה רלוונטי אני מחובר עם חייגן L2TP... תודה!

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. שלום, יש לי כבל רשת (כזה שמתחבר לhub וממנו למחשבים שונים בבית) באורך של בערך 10 מטרים. חסר לי עוד מטר אורך כדי שהוא יגיע ליעדו. האם יש אפשרות לקנות הארכה לכבל רשת כזה ? אם כן , כמה זה יעלה ? (יותר זול מכבל רשת חדש של 11 מטר אני מניח...) תודה.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  19. אני רוצה להגביל את המהירות במחשב אחר שמחובר לרשת, יש ראוטר LINKSYS WRT54GL יש דרך להגביל את המהירות בלי להתעסק במחשב השני?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. שלום חברי הפורום, אני רוצה להגדיר את הראוטר כך שיהיה אפשר להתחבר אליו ללא סיסמא, ככה כל מי שמגיע אליי הביתה יכול לגלוש, וגם השכנים אם ירצו לשבת במרפסת ולגלוש בכיף שלהם. הקטע הוא שאני לא רוצה שהם יחנקו לי את האינטרנט בשיתוף קבצים וכו. אז אני רוצה להגביל את התעבורה לכל האורחים, בזמן שהמכשירים הקבועים יהיו ללא הגבלה. יש אפשרות כזאת? יש לי ראוטר של TPLINK שקיבלתי מחברת הוט. תודה אנשים יפים ושיהיה חג סוכות שמח!

21. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

22. עד היום כל פעם שהייתי צריך להחליף IP הייתי עושה ריסט למודם (אלקטל ספידטאצ משודרג לפרו) אבל זה ממש לא נוח. יש דרך לעשות את זה בלי ריסט ובלי להתנתק מהאינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. אני אסביר . . . ישל לי ראוטר אלחוטי של MSI יש אפשרות שרק הפורטים הפיזיים יעבדו בלי הפורטים האלחוטיים ? קצת מפחיד אותי שהרשת שלי ככה מפוזרת לה באוויר .

24. שלום יש לי ראוטר WRT54GL בחדר שלי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להקטין את רמת הקרינה שלו? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים