עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by Lioriii,

יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by stas12,

יש לי ראוטר. כרגע אני לא יכול לערוך שיחות קול... מה אני צריך להגדיר ואיזה PORT לפתוח כדי שיהיה אפשר לעשות שיחות קול ווידאו??? וגם איזה PORT אני פותח כדי שיהיה אפשר לעשות FTP במחשב שלי...

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  4. כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by No-way,

עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  6. יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by גדי,

יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!

9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by nice,

אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  11. שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  12. טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף

13. שלום, אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית. יש לי ראוטר DIR-615 של D-LINK, המחשב שבו הכרטיס רשת יהיה נמצא בקומה מעל הראוטר, בערך במרחק של 5 מטרים בקו אוירי. לא כל כך משנה לי אם זה כרטיס פנימי או חיצוני אבל יש קצת עדיפות לחיצוני. התקציב הוא סביבות ה100 ש"ח אך לא אכפת לי לחרוג במעט אם זה שווה את החריגה. יש עדיפות לtms אבל אם זה יהיה בksp או כל חנות אחרת באזור השרון מה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  14. Started by michmoch,

שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by shelkovitz,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  16. הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 997 צפיות
  17. שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  18. אהלן. סורי אם התשובות כבר היו כתובות כאן, לא ידעתי בדיוק מה לחפש כדי למצוא את התשובה. בכל מקרה, אחי חזר מחול והביא איתו ראוטר אלחוטי כדי לחבר את המחשב הנייד שלו גם לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. ניסיתי לחבר את המחשב שלי לכניסה "1" בראוטר, וחיברתי את הראוטר (בכניסה של האינטרנט כמובן) למודם של בזק. אני רואה את עצמי ברשת.. זה בסדר. הבעיה אבל שאין לי גישה לאינטרנט. אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר כדי לגרום לו להתחבר לאינטרנט. שאני עושה את ההתקנה האוטומטית בדיסק שקבילתי איתו, התוכנה פשוט מנסה לבדוק אם המודם (של בזק) מחובר לאינטרנט... כנראה שזה היה עובד רק למודמים שהם מחוברים כל הזמן.. למודם שלי אני צריך חייגן כדי להתחבר. אז בשורה התחתונה.. מה לא בסדר? איך אני גורם לראוטר האלחו…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  19. אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by zyogev,

מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. Started by Adielion,

ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  25. תקשיבו הייתי בעבר אצל HOTNET וההורדות שם פשוט היו טסות מנסה להוריד משהו בTL ישר קופץ למהירות המקסימלית עכשיו עברתי לבזק בינלאומי לפני חודש בערך והמהירות איטית רצח!!!לפעמים זה בכלל לא טוען את הטורנט עצמו אני באמת משתגע לא יודע מה לעשות...עזרה?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.