רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ok הורדתי את התוכנה Serv U שמתי הכל פורט 21 IP וכל השאר... אבל אני לא מצליח עדיין לפתוח שרת FTP אממ חבר שלי אמר לי שכנראה הפורט שלי סגור בגלל שהוא ועוד כמה חברים לא הצילחו להתחבר אלי בבקשה תסבירו לי איך אני פותח את הפורט או איך אני בונה שרת FTP
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי משרד קטן ונראה שהראוטר הנוכחי קצת "נחנק" בזמן האחרון ,(ככל הנראה בגלל מספר המשתמשים שגדל) TP-LINK ARCHER C7 וברגע שיש יותר מעשרים מכשירים מחוברים (חלקם עם תקשורת עמוסה בניהם ברשת הפנימית) מתחילות כל מני בעיות וניתוקים במכשירי קצה בהנחה ואכן הראוטר הוא הבעיה אשמח להמלצה על ראוטר חזק שיחזיק בכיף 50 מכשירים +\- מול האינטרנט וחלקם גם עם רשת פנימית לא מקרטעת ראיתי את ה NETGEAR Nighthawk X6 R8000 בKSP ב1890 1.זה משהו בכיוןן \אוברקיל \מתאים בול לצרכי ? 2.שווה להשקיע במשהו כמו ה ORBI שלהם ועל הדרך להרוויח כיסוי שטח גדול וניהול קל יותר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעדיף סוויצ' קומפקטי. לא צריך 8 יציאות (אבל קשה למצוא יותר קטנים) Gigabyte GS-SW005 10/100 5 port Switch MiniSize+USB 200 ש"ח (בשביל מה ה-USB?) EDIMAX Switch ES 3108P 8 port 10/100 210 ש"ח Gigabyte GN-SW008 10/100 8-port Switch MiniSize 230 ש"ח Genius 4080 10/100 8-Port Switch 230 ש"ח Linksys EtherFast® 10/100 5-port Switch 260 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת! תיאור כללי של איך היא בנויה- רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי . המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת. זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי. לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I'm trying to use remote desktop feature between my desktop and laptop at home. for some reason I can use my desktop as my host (laptop client) but can not use my laptop as host and desktop as client. Does any one have a suggestion
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כולנו מכירים את נושא "עיצוב התעבורה" וההתערבות המכוונת של ספקי האינטרנט (ISP) בסוגי התעבורה השונים. גם בארה"ב נתקלו בבעיה הזו, אך בניגוד אלינו שם ננקטה פעולה רגולטורית בנושא. מועצת המנהלים של ה-FCC (רשות התקשורת של ארה"ב) אשרה בשבוע שעבר מסמך ארוך הכולל את חוקי הניטרליות החדשים ברשת האינטרנט בארה"ב. החוקים החדשים מתבססים על שלושה עקרונות המכוונים לכל ספקי האינטרנט בארה"ב - שקיפות, איסור חסימה ואיסור הפליה. בפוסט המצ"ב אני סוקר את דרך הפתלתלים שעבר ה-FCC בשנתיים האחרונות עד שהצליח לאשר את מסמך חוקי הניטרליות. בשלב הזה אנחנו בישראל יכולים רק לקנא. http://www.netcheif.com/blog/?p=981 קריאה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה. ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל? שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללת LAN IP , כמו 10.0.0.1 10.0.0.2 מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור? שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו? תודה רבה לכולם. עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה. אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח ובקרוב אני עובר למגורי סטודנטים, שבהם יש אמנם אינטרנט אלחוטי, אך הוא לא מגיע לכל קומות הבניין. האם יש כרטיס רשת אלחוטי פנימי כלשהוא בעל טווח קליטה/שידור רחב וחזק מספיק כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי שבסיסו בקומה הראשונה של הבניין, גם אם אני נמצא בקומה שלישית או רביעית? איזה כרטיס רשת ובאיזה תקן מומלץ לקנות? והאם יש צורך באנטנה כלשהיא להגדלת התווך שניתן לחבר לכרטיס או למחשב עצמו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני כנראה קונה בעוד כחודש מחשב לסלון, ואני מחפש את הדרך הכי קלה להעביר אליו מידע. במחשב שאני כנראה אקנה יש תמיכה ב 802.11 ולכן יש לי כמה שאלות בעיניין הזה. 1. מהירות העברה המקסימלית היא 11 מגה או 11/8 מגה?! 2. האם המהירות תיהיה 11mbps במרחק של כ-20 מטר בשטח בנוי בין שתי המחשבים כמו שרשום ?! חשוב לציין: אני לא צריך אינטנט גם במחשב שאני אקנה, אני רוצה ר להעביר קבצים בין במחשבים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-