רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית בן שתי קומות. בקומה התחתונה יש לי ראוטר של בזק (dlink) שמחובר לסוויץ' של edimax. מהסוויץ' יש לי חיבור חוטי לכל הבית. אני מעוניין לחבר TL-WR1043ND בקומה העליונה בחדר העבודה שיהיה מחובר חוטית לסוויץ' מהקומה התחתונה ויהווה AP אלחוטי לקומה העליונה וגם סוויץ' חוטי למחשבים שבאותו חדר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. (בשרטוט למטה "->" משמעו חיבור חוטי) ראוטר (dlink) חוטי + אלחוטי -> סוויץ' אדימקס -> TL-WR1043ND (נקודת גישה + סוויץ') -> מחשב + NAS. האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר. כרגע אני לא יכול לערוך שיחות קול... מה אני צריך להגדיר ואיזה PORT לפתוח כדי שיהיה אפשר לעשות שיחות קול ווידאו??? וגם איזה PORT אני פותח כדי שיהיה אפשר לעשות FTP במחשב שלי...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי באתר של החברה והתמיכה שלהם לא פעילה בשבת הוראות לדגם שלי יש מצב שיש למישהו את הדגם הזה או יודע איך להגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722l רכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודה יש לי ראוטר linksys wrt300n החדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצב מחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו לי אם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה. אני מוריד הרבה, ומזרים סר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בית מפלס אחד אבל גדול (170 מטר) והוא ארוך... יצא שהחדר שלי ושל אחי נמצאים בשתי הקצוות - מרחק של כ-15 מטר אווירי (כמובן שיש 3 חדרי שירותים מפרידים ודלת כניסה לבית. המחשב שלו נמצא בקצה החדר כך ששתי המחשבים נמצאים בשתי הנקודות המרוחקות ביותר בבית. שאלתי היא כזו: האם אוכל להסתפק בנתב "רגיל" בתקן G או שאני חייב להשקיע בתקןN היקר יותר אם למישהו יש ניסיון עם מרחק כזה שיאיר אותי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I'm trying to use remote desktop feature between my desktop and laptop at home. for some reason I can use my desktop as my host (laptop client) but can not use my laptop as host and desktop as client. Does any one have a suggestion
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-