עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guy_yeffet,

יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moonjib,

אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

האם ניתן לחבר שנימחשבים מרוחקים ברשת אלחוטית ללא נתב, כלונמר רק עם זוג כרטיסי רשת ? ולשתף בינהם את האינטרנט (כאשר מחשב אחר מחובר תמידית לאינטרנט)? מה ההגדרות המומלצות ? ואילו כרטיסים עדיפים ? ברשתות אלחוטיות אני דיי בור, תודה על העזרה המהירה רוצה להרים את הרשת לחבר במהירות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ozwrx,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי ממה שראיתי ב DECO MESH של TPLINK, מחברים DECO אחד לראוטר (במקרה שלי בסלון) מחברים DECO נוסף איפה שרוצים בבית (במקרה שלי בממ"ד) השאלה היא כשאני מחבר את ה DECO השני לחשמל בממ"ד, הוא מביא את האינטרנט דרך החשמל ומפזר WIFI לממד? או שהוא מנסה לקלוט WIFI שגם ככה מגיע לממד בצורה חלשה מאוד ולפזר את ה WIFI שגם ככה לא מגיע?

8. Started by idanzie,

לפני כשבועיים קניתי מחשב נייד Dell 3521 i7 . בבית אני מתחבר לרשת דרך הוט עם ראוטר TP LINK . האינטרט במחשב הראשי עבד מעולה (עבד בלשון עבר מפני שהמחשב עצמו מושבת. הכבל רשת מחובר עדיין למחשב והמחשב לחשמל, אך הוא תמיד כבוי). בנוסף, מחשב נוסף מחובר לרשת והאינטרנט אצלו סביר מאוד. חשוב לציין שברשתות אחרות המחשב הנייד סביר אך גם לא מהיר במיוחד, אך ברשת הביתית האתרים בקושי עולים. בנוסף לכך, בערך פעם ביום לקראת שעות הערב המחשב לא מצליח להתחבר לשום רשת, אפילו לא לרשת שאני פותח באייפון. (רושם שהבעיה היא במתאם רשת האחלוטי - dell wireless 1703 אני קצת חלש בנושא ואשמח מאוד לעזרה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by the_rider,

אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף

11. Started by asafgolan,

להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by drbrain,

שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by t83,

אהלן חברים, יש לי משרד קטן ונראה שהראוטר הנוכחי קצת "נחנק" בזמן האחרון ,(ככל הנראה בגלל מספר המשתמשים שגדל) TP-LINK ARCHER C7 וברגע שיש יותר מעשרים מכשירים מחוברים (חלקם עם תקשורת עמוסה בניהם ברשת הפנימית) מתחילות כל מני בעיות וניתוקים במכשירי קצה בהנחה ואכן הראוטר הוא הבעיה אשמח להמלצה על ראוטר חזק שיחזיק בכיף 50 מכשירים +\- מול האינטרנט וחלקם גם עם רשת פנימית לא מקרטעת ראיתי את ה NETGEAR Nighthawk X6 R8000 בKSP ב1890 1.זה משהו בכיוןן \אוברקיל \מתאים בול לצרכי ? 2.שווה להשקיע במשהו כמו ה ORBI שלהם ועל הדרך להרוויח כיסוי שטח גדול וניהול קל יותר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jambo7,

עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bigbosf,

זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אשמח אם מישהו יכול לעזור עם הבעיה הבאה: אני מפעיל את פילטר זיהוי MAC ADDRESS בראוטר. כל שרק מי שמורשה יכול להשתמש הן ברשת האלחוטית והן ברשת הקווית. אני מחפש פתרון לחבר ראוטר לראטור (משמש כנקודת גישה) אבל להגדיר את הפילטרים רק במקום אחד והראוטרים שמחוברים ירשו מאותו מקום את ההגדרות. בראוטר הראשי ה- DHCP פעיל בשאר לא. לכל ראוטר יש כתובת IP בתוך הרשת הפנימית. רק הראטור הראשי מחובר לאינטרנט. בעיקרון זה עובד יפה, הבעיה שכרגע עבור כל ראוטר אני צריך להגדיר בנפרד את הפילטרים. מדובר בראוטרים של DLINK אין לי בעיה להחליף את הראוטרים לכאלה שתומכים באפשרות זו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dave25,

שלום, אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection . כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד. בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות. האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי. החיבור שלי הוא 750K. אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2. תודה. דייב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hassid_hassid,

שלום רב. התחברתי היום לאינטרנט בבזק וקיבלתי ראוטר מהם (DGN220). רציתי לחבר את הראוטר הישן שלי (EDIMAX BR-6424n) בחדר למטה כדי לקבל כיסוי מלא לכל הבית (יש לנו בית של כמה קומות, והראוטר ה"חדש" נמצא בקומה העליונה ביותר). ניסיתי להשתמש במדריך, אולם נתקלתי בבעיה: אני מחבר את הנתב השני באמצעות כבל שמגיע עד אליו, אולם לפי המדרכים שראיתי, אני צריך להיכנס להגדרות הנתב שמשמש כAP ולשנות שם מס' הגדרות. הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס להגדרות של הEDIMAX. כשאני מכניס את הכתובת שלו - אני מקבל את הנתב ה"חדש", וכל הגדרה שאני משנה שם - משתנה גם בנתב ה"חדש". הקטע ה"נחמד" הוא, שנכון לעכשיו זה לא באמת מפריע, כי כשאני מחבר אותם כמו שצריך (ז"א ה-AP לא בחיבור של ה-WAN), אז הכל פועל כמו שצריך, השאל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מודם של בזק אליו מחובר סוויש 8 יציאות של אדמיקס ואליו מתחבר עוד סוויש של אדמיקס שני המחשבים הצפציפים מתחברים לאותו סוויש הגלישה באינטרנט מצוינת בכל אחד מהמחשבים. הבעיה של איטיות זה בפתיחה במחשב ב' מסמך וורד שיושב בכונן רשת על מחשב א' ישנו השהייה של 15 שניות לפני שניתן לעבוד עליו הגדרות איפי אוטומטיות בשניהם. אם אני מגדיר במחשב ב' איפי לא ניתן לגלוש באינטרנט והמסמך נפתח מהר ללא השהיה גם אם אגדיר את dns גם לא ניכנס לאינטרנט וכן יש לציין שמחשב א' נכנס למסמך וורד שיושב במחשב ב' ללא השהייה אשמח להחכים למציאת פיתרונות לבעיה גם שיחברתי עם סוויש אחד הבעיה נשארה בעינה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by רוני1,

עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים