רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שקיימת איזה אפשרות עם פאצ' ל FireFox אבל לא מצאתי אותו...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כולנו מכירים את נושא "עיצוב התעבורה" וההתערבות המכוונת של ספקי האינטרנט (ISP) בסוגי התעבורה השונים. גם בארה"ב נתקלו בבעיה הזו, אך בניגוד אלינו שם ננקטה פעולה רגולטורית בנושא. מועצת המנהלים של ה-FCC (רשות התקשורת של ארה"ב) אשרה בשבוע שעבר מסמך ארוך הכולל את חוקי הניטרליות החדשים ברשת האינטרנט בארה"ב. החוקים החדשים מתבססים על שלושה עקרונות המכוונים לכל ספקי האינטרנט בארה"ב - שקיפות, איסור חסימה ואיסור הפליה. בפוסט המצ"ב אני סוקר את דרך הפתלתלים שעבר ה-FCC בשנתיים האחרונות עד שהצליח לאשר את מסמך חוקי הניטרליות. בשלב הזה אנחנו בישראל יכולים רק לקנא. http://www.netcheif.com/blog/?p=981 קריאה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בדיקה ב- DslReports אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה - 2005-03-03 15:22:45 EST: 221 / 112 Your download speed : 226562 bps, or 221 kbps. A 27.6 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 115323 bps, or 112 kbps. התוצאה לא נראית לי בסדר... רק פי 2 יותר מהיר מה- Upload Speed העלוב בארץ?! גם השרתים שבודקים את המהירות נמצאים בארה"ב אז בגלל הפינג יכול להיות שהבדיקה לא אמינה. לא יצא לי להוריד קבצים בזמן האחרון, אבל אם אתםפ מכירים הורדה כלשהיא שנותנת לכם להוריד במהירות המקסימלית של האינטרנט אני אשמח לקבל לינק אליה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום כשחזרתי מהלימודים הראוטר סירב בכול תוקף להתחבר ורק אחרי שיחה עם תמיכת הרשתות שלהם הצלחתי לתקן את זה (שיניתי מL2TP לDYNAMIC IP על DLINK 604), רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת יותר פרטים על המהלך הזה ועל ההשפעה שלו על המשתמשים. הם גם שלחו מייל לגבי זה רק שאני לא מוצא אותו :-X תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר. כרגע אני לא יכול לערוך שיחות קול... מה אני צריך להגדיר ואיזה PORT לפתוח כדי שיהיה אפשר לעשות שיחות קול ווידאו??? וגם איזה PORT אני פותח כדי שיהיה אפשר לעשות FTP במחשב שלי...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז עניין הוא כזה יש לי מודם של בזק ה B-FOCUS שהם מחלקים לכולם או לפחות חילקו בזמנו עכשיו גם רציתי להקים רשת ביתית וגם לא רציתי להשתמש בחייגן אלא להיות מחובר תמיד אז נכנסתי להגדרות שלו הגדרתי אותו כ ROUTER חיברתי לו SWITCH והכל עובד סבבה (בערך..) עכשיו הבעיה היא כזאת אחת לכמה זמן פתאום לא ניתן לגלוש באחד המחשבים כאשר בשאר המחשבים באותה רשת אפשר לגלוש כרגיל כלומר אין ניתוק הכל תקין פשוט אחד המחשבים ברשת פתאום לא רואה את האינטרנט ,זה כל פעם קורה במחשב אחר. עכשיו גם במחשב שמפסיק לראות את הרשת זה לא תמיד טוטאלי לדוגמא עם אני משתמש בדפדפן ופתאום מתרחשת התקלה אז הוא לא יצליח להעלות אתר חדש אבל אתר שכבר ביקרתי בו כן, או שאני לא מצליח לגלוש אבל כן להוריד מייל או לעדכן את האנט…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצטער על השאלה האולי טיפשית אבל ממש אין לי מושג . הגדרתי לפי המדריך שלכם הצפנתי עם WPA ונתתי ססמא ארוכה, השאלה שלי כאשר אני ארצה להתחבר עם הפלאפון דרך הWIFI אני אצטרך להכניס את הססימא הזו כל פעם ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שדרגתי את המודם שלי מ-Home ל-Pro וחברתי אליו שני מחשבים עם סוויטש, אחד הוא: 10.0.0.1 10.0.0.2 (עשיתי לפי המדריך הידוע ב-Fresh) הספק שלי הוא בזק בינלאומי התקשרתי והם אמרו לי שום דבר שימושי אז נתקתי. אני אישית בודק כל היום פינגים ע"י הפקודה ping -t ואני שם לב שאני תמיד מקבל(WinXP) ארבע פעמים Request out of(משהו כזה) וזה תמיד אותו מספר פעמים, התופעה לא מתרחשת בזמן מוגדר(לרוב בערב). זו ההודעה שהמודם נותן לי בתפריט ה-PPP כאשר אני מקבל את ההתנתקות(המודם נשאר מסונכרן) פשוט הפינג הוא 9999. תודה. דרך-אגב, זה לא השרת שאני בודק אליו פינגים נופל אלא החיבור כולו.... עריכה- זה קורה בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-