רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
איך aquanet בתור ספקית אינטרנט? האם ברק 013 טובים? אמינים ויציבים? האם אתם חווים הגבלות כלשהן במהירויות ובפינגים אצל ספקים מסוימים, אם כן אצל איזה ספק? יש לי כרטיס רשת שהגיע על הלוח אם, ויש לי שקע כבלים ליד המחשב. איזה סוג מודם עדיף בחיבור ADSL, ובחיבור כבלים?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
*** אני לא בטוח באיזה תת פורום לשאול את השאלה, אם הוא מתאמים לתת פורום אחר נא להעביר *** יש ברשותי מודם PCI 56K, האם באמצעותו אני יכול להקליט שיחות טלפון כקובץ במחשב בזמן שאני מדבר בטלפון עצמו ? אם כן איזה תוכנה מאפשרת הקלטה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אני כרגע עם 1.5 מגה של 012 ותשתית של בזק. חרא של אינטרנט, לאגים ועוד מלא בעיות. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם אני משדרג את הספק ל012+חבילת גיימר 2.5 מגה איך יהיו הפינגים? כמובן שמשדרג גם את התשתית ל2.5 איך יהיו הפינגים? אם זה חשוב אז בעיקר במשחק COD4. אני הייתי רוצה לעבור לבזק, אבל מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עליהן פה, אני לא יכול להתנתק.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי פניג גבוה מאוד ואין לי מושג איך להוריד אותו בדקתי ווירוסים ומרגלים והמחשב שלי נקי יש לי רשת של שני מחשבים ואין לי בעיות בגלישה רק במשחק אחד יש לי פינג גבוה גם אחרי שאני מנתק את המחשב השני האם יש דרך להוריד את הפינג? בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מב כתובת ה-IP שלי? ראו קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-