רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום,הכרטיס הנל ברשותי דיי הרבה זמן,שלפני כמה ימים פתאום הוא התנתק,החלטתי לפרמט את המחשב,כאשר התקנתי את הכרטיס מחדש לאחר מכן, הכרטיס לא מצא לי רשתות אלחוטיות,לא בזירו של מיקרוסופט או ברלינק,איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדריך שלו כתוב שצריך להיות עוצמת אות כניסה בין 5 ל 15 ואצלי זה Received Signal Strength: 2.9 dBmV מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שתראו בתמונות יש לי 9 חוטים בתוך ה-CAT5 - חוט אחד מנחושת בלי כיסוי. אני רוצה לחבר את הכבל לנקודה בקיר לשם הקמת רשת חוטית. אני מעוניין לחבר את כל הכבלים [כך שיתמוך ברשת בתעבורה של ג'יגה] אפילו אם עדיין אין בארץ ציוד ייעודי לשם כך כדי לעשות הכנה שכאשר יהיה ציוד תומך, כל החיבורים יהיו מוכנים ורק להחליף ראוטר. לא הבנתי לאן לחבר את החוט בלי הכיסוי [נחושת] ולאן בדיוק לחבר את כל הכבלים. בהנחה שאני צריך חיבור ישר ולא מוצלב איך אני עושה את זה? תקן A/B מה זה אומר? אני מצרף תמונות מקווה שזה יעזור.. 1 2 3 4 5
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום,בזק הסכימה לנתק אותי לאחר שכבר כמעט חצי שנה אני גולש ב 4 מגה ובפועל אני מקבל כ 3-3.5 mbps. קבעתי עם הוט והם אמרו לי שהם ישלחו טכנאי שיתקין את הכלעוד יותר משבועיים באוקטובר (קצת מוגזם). רציתי לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש מהוט,חשבתי לבקש מהם את ה SB5100 אך איני יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהן ההתרשמויות שלכם מהאינטרנט של הוט ומחבילת ה 10 מגה ( האם הם באמת נותנים מהירות הורדה נקייה של 1250 Kbps או שהם מגבילים? עדכון: קיבלתי את הTHOMSON המהירות הורדה שלי מהאתר של 014 או הוט היא 100-150KBPS בסלון (התקנתי 2 תשתיות) ובחדר 700-800 שזה גם לא תקין. יש לי ראוטר אבל המהירות הנ"ל הן כשהמודם מחובר ישירות למחשב ללא הראוטר
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה (כמו שהכותרת אומרת) בפתיחת פורטים לתוכנה מסויימת. המצב שלי קצת מורכב.. יש לנו דיי הרבה מחשבים בבית ולכן יש לנו שני Routers (אחד מהם הוא גם המודם). כאני כותב באינטרנט 10.0.0.138 זה מביא אותי לאחד מהם (שהוא גם המודם) וכשאני כותב את הDefulet Geataway זה מביא אותי לשני. בקיצור ברואטר הראשון דרך אגב הוא גם המודם (הוא של חברת PowerNet דגם Par - 720G) ובוא אני לא מצליח לפתוח שום פורט. אבל בשני (הוא של Edimax דגם BR - 6204WG) אני דווקא כן מצליח. בכל אופן כשאני עושה בדיקה האם הפורט פתוח מתקבל שהוא סגור. תודה לעוזרים אורי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים המחוברים ברשת עם מודם של בזק מסוג power net - par - 7200 מחשב עם ויסטה מחובר חוטי ואחרים(אקס פי) באלחוטי, הרשת והאינטרנת עובדים מצויין עם אקס פי ודרך ויסטה אני לא מצליח להיתחבר לשאר המחשבים מה אפשר לעשות עם זה ??? תודה מראש על התגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי נסיון עם שתי החברות הנ"ל (באותה המהירות , ובאותו ספק אינטרנט ) , ומאיזה שהי סיבה שלא ברורה לי , תשתית בזק היה לי יותר מהיר .
-
- 80 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במשך כשנתיים וחצי הייתי מחובר לאינטרנט עם בזק בינ"ל על תשתית כבלים ללא חייגן. לפני כחודשיים התחלתי לשחק משחק רשת מסויים שדרך בזב"ל היו לי בו פינגים גבוהים מאוד. עשיתי מנוי גם ל-012 וביטלתי את החיבור ללא חייגן כדי שאוכל לבחור בין שתי הספקיות ולהשוות ביניהן (מכיוון שיש לי התחייבות לבזב"ל אני עדיין מחובר לשתיהן). בימים האחרונים שמתי לב שהחיבור לאינטרנט קצת לא יציב (מתנתק לפעמים, לוקח זמן לפעמים להתחבר) והבוקר שמתי לב שאני בכלל לא צריך לחייג - כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחבר לבד ל-012 (אני חושב זה 012 - כתובת ה-IP שלי מתחילה ב-84). למען האמת זה לא ממש מפריע לי, אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכם נתקל בדבר כזה פעם, אם יש למישהו הסבר לעניין המוזר הזה, או אם יש לי סיבה כלש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחוברת דרך נתב (6204 של EDIMAX). המחשב שלי נייד ואני מתחברת באופן אלחוטי. קצב ההורדות הישירות נראה לי מתאים לקצב הורדה שלי (1.5MB), אבל דרך תוכנות זה פשוט לא זה. קצב ההורדה נע בין 3KB ל7. שזה פשוט בדיחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-