עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by djelectric,

היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by barzanger,

אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים ויש לנו בית אבל אין בו חיבור לאינטרנט זה אפשרי לחבר מחשבים עם כבל רשת למודם ולחשמל? ובנוסף גם לחבר מחשבים אלחוטי? (יש לי מודם משולב ראוטר עם 4 כניסות רשת ועוד אלחוטי)

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  3. שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by orenbroder,

שלום יש ברשותי שני מחשבים אחד נייח עם כרטיס רשת sis 900 based PCI fast Ethernet adapter השני נייד dell vostro 500 עם כרטיס רשת מובנה. קניתי ראוטר של Edimax 6204wg ואף אחד מהמחשבים לא נותן לי להיכנס אליו כאשר בדפדפן אני רושם כתובת 192.168.2.1 . ניסיתי ריסט גם למחשבים, וגם לראוטר. הוא רושם לי low connectivity והכתובת שאני מקבל היא 169.254.18.46 (את ה low connectivity העפתי דרך ההגדרות והוא מראה לי חיבור ). מה זאת הכתובת הזאת ומה אפשר לעשות. ד"א, כל זה נעשה עם החיבור הקווי שלא נדבר על הנייד עם החיבור האל חוטי שלא מוצא את הראוטר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום, אני מתכוון לעשות רשת בין 3 מחשבים, כאשר מחשב אחד הוא ה"ראשי", מתחבר ישירות למודם דרך ה-USB, וממנו יוצא כבל רשת לתוך ראוטר, המחשב מתוכנן להיות דלוק כמעט 24\7, יותקן עליו אנטיוירוס + פיירואל כך שהוא אמור "לסנן" הכל במקום להתקין 3 אנטיוירוסים. בתכנון יש אינטרנט 10MB, ועכשיו יש לי כמה שאלות: - כמה יעלה האינרנט באופן חודשי? (ספק + תשתית) - ממי הכי מומלץ לרכוש? - האם הראוטר יעמוד בעומס? (במיוחד לא חיברתי את המחשב הראשי לראוטר אלא למודם מכיוון שהוא זה שישמש להורדה רציפה) - האם המערכת אכן תפעל לפי התכנון שלי? (המחשב הראשי יסנן הכל ולא יהיה צורך באנטיוירוס וכו') - על איזה ראוטר + מודם אתם ממליצים במהירויות ובעומס כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galfr,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של edimax לראוטר מחובר מודם של כבלים (הוט) ומהראוטר כבל רשת לכרטיס הרשת במחשב. כאשר אני מנסה להיכנס לכתובת הראוטר כדי לשנות הגדרות אני לא מצליח. הכתובת היא 192.168.2.1. בדקתי כבר שכתובת האי פי מחולקת בצורה אוטומטית שלחתי פינגים למחשב עליו מותקן הראוטר הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?

• 10 תגובות
    • 8.1k צפיות
  10. שלום לכולם ושנה טובה אני מחפש דרך לאפשר גישה מרחוק (ממקום העבודה או ממחשב נייד עם מודם סלולרי) לרשת שלי בבית, ובפרט לכונן רשת שמחובר לרשת הביתית. אני יפרט קצת על הרשת: אינטרנט 2.5 מגה של הוט, נתב 3COM שאליו מחוברים 2 מחשבים קוויים + כונן רשת שדולק תמיד. השאלה כיצד אני יכול מ"חוץ" לרשת הביתית להיכנס לכל מחשב והכי חשוב לכונן הרשת. האם בכלל הדבר אפשרי ?? תודה

• 11 תגובות
    • 10.9k צפיות
  11. היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(

• 12 תגובות
    • 8k צפיות
  12. Started by kostiya,

יש לי את המודם לעיל, ורציתי לשאול מה הסיסמה למימשק הניהול ב http://192.168.100.1/diagnostics_page.html אני יודע שסיסמת ברירת המחדל היא icu4at! אבל היא לא עובדת אצלי, אולי התכנאי שסידר לי את המודם שינה אותה... אולי למישהוא יש מושג למה נהוג לשנות את הסיסמה בHOT?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by eli_kats,

גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים

19. Started by ירון 2000,

משום מה מאתמול אני לא מצליח לגלוש לאתר גוגל, לאתרים אחרים מתאפשרת גלישה ללא בעיה, מה עלי לעשות? תודה

20. יש לי רשת אלחוטית בבית וגיליתי שהשכן שלי כל הזמן מתחבר ומתעלק לי על הרשת האלחוטית שלי. לפני שאני נועל את הרשת עם סיסמא, רציתי לדעת איך אני יכול "להציק" לו כשהוא מחובר לרשת שלי? כשהוא מתחבר על הרשת האלחוטית שלי אז הוא למעשה נכנס לרשת שלי אז אני יכול לשלוח לו הודעות למחשב? זה יהיה מאוד מספק אם אני אוכל לפתוח לו פתאום חלון במחשב שלו ולומר לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתעלק לי על הרשת האלחוטית איך אפשר לעשות את זה!?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by or_y,

שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים