עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lucifer_Morningstar,

היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…

3. שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ok הורדתי את התוכנה Serv U שמתי הכל פורט 21 IP וכל השאר... אבל אני לא מצליח עדיין לפתוח שרת FTP אממ חבר שלי אמר לי שכנראה הפורט שלי סגור בגלל שהוא ועוד כמה חברים לא הצילחו להתחבר אלי בבקשה תסבירו לי איך אני פותח את הפורט או איך אני בונה שרת FTP

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by gshhar,

שלום. יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם האב,מודם אלקטל שמתפקד גם כראוטר. עכשיו,בחדר יש לי שני מחשבים לא נגעתי בהגדרות ככה שאני מעביר את הכבל רשת כל אחד מהם מתחבר יופי. עכשיו אני רוצה שגם המחשב השני שלי בחדר יהיה מחובר לכן קניתי כבל מוצלב וחיברתי אותו למחשב שמחובר ברשת(שמחובר להאב). אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט. במחשב שלי שמחובר לרשת יש לי שני כרטיסי רשת(לוח-אסוס A7N8X דלוקס) וגם במחשב השני יש לי כרטיס רשת. דרך אגב-בכל שלושת המחשבים יש לי XP PRO . איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי ראוטר אלחוטי של בזק מסוג rotal rta 1025w אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת. 1. מה עדיף - כרטיס פנימי / usb, או שאין עדיפות? 2. מה עדיף - עם/בלי אנטנה, או שאין עדיפות? 3. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 300 Mbps למרות שהמודם רק 10/100 Mbps? 4. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 802.11n למרות שהמודם רק 802.11g? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חברת Buffalo, שכמעט ואינה מוכרת בארץ, גנבה ב-CES 2012 את ההצגה והיתה הראשונה להדגים מוצר הפועל בתקן 802.11ac. כל הפרטים לגבי המוצר של חברת Buffalo ולגבי ההדגמה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=1967

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Los,

בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.

10. Started by Tommy,

מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER

11. אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט. אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים. אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים. בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000. ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

14. Started by dorman2,

מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Rolezn,

לאחרונה השגתי את הLinksys WRT54GL. אך אין לי מודם, אבל יש לי את הנתב\מודם של בזק D-Link 2650U. ורציתי לדעת, האם ניתן לחבר את הD-Link כמודם לLinksys? אם כן, האם ניתן לקבל הסבר כלשהו איך ניתן לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by hachling,

שלום לכולם, יש לי בית בן שתי קומות. בקומה התחתונה יש לי ראוטר של בזק (dlink) שמחובר לסוויץ' של edimax. מהסוויץ' יש לי חיבור חוטי לכל הבית. אני מעוניין לחבר TL-WR1043ND בקומה העליונה בחדר העבודה שיהיה מחובר חוטית לסוויץ' מהקומה התחתונה ויהווה AP אלחוטי לקומה העליונה וגם סוויץ' חוטי למחשבים שבאותו חדר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. (בשרטוט למטה "->" משמעו חיבור חוטי) ראוטר (dlink) חוטי + אלחוטי -> סוויץ' אדימקס -> TL-WR1043ND (נקודת גישה + סוויץ') -> מחשב + NAS. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

http://www.newsgeek.co.il/researchers-discovered-how-to-multiply-internet-connection-by-ten-times

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום. אני כנראה קונה בעוד כחודש מחשב לסלון, ואני מחפש את הדרך הכי קלה להעביר אליו מידע. במחשב שאני כנראה אקנה יש תמיכה ב 802.11 ולכן יש לי כמה שאלות בעיניין הזה. 1. מהירות העברה המקסימלית היא 11 מגה או 11/8 מגה?! 2. האם המהירות תיהיה 11mbps במרחק של כ-20 מטר בשטח בנוי בין שתי המחשבים כמו שרשום ?! חשוב לציין: אני לא צריך אינטנט גם במחשב שאני אקנה, אני רוצה ר להעביר קבצים בין במחשבים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by baronlior,

היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור

20. לא מצאתי באתר של החברה והתמיכה שלהם לא פעילה בשבת הוראות לדגם שלי יש מצב שיש למישהו את הדגם הזה או יודע איך להגדיר אותו?

21. Started by Cheif,

האתר של חברת TP-LINK עבר שדרוג רציני והוא לא רק יפה יותר אלא גם מהיר יותר. http://www.tp-link.com/en

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by RazKaziRo,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. במשך השנה האחרונה (מחודש ספטמבר) אני סובל מבעית פינגים נוראית. הבעיה היא כזאת: כל 3-5 דקות הפינגים קופצים למספרים מעל 900 למשך חצי דקה ואי אפשר לעשות כמעט כלום באינטרנט. כשאני גולש באינטרנט זה פחות מפריע לי, אך במשחקים זה פשוט בלתי נסבל. אני משחק CS וכל כמה דקות הפינג הוא 900+, וב-CS עם פינג כזה אתה לא יכול לזוז, אתה פשוט קופא במקום. ניסיתי כמה דברים: יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים חוטית לנתב (לא אלחוטי). ניקיתי ספיוורים, וירוסים, טרויאנים וכל מיני junk בכל המחשבים. בכל מחשב כשהוא מחובר למודם, אין את הבעיה, אך כשהנתב מחובר למודם יש אותה. התקשרתי לתמיכה של הספקית (012 לצערי), והם אומרים בגלל שיש לי הרבה כתובות כשאני עושה netstat -n זה יכול להעיד על הבעיה. באמת בד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by גדי,

יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!

25. Started by idanzie,

לפני כשבועיים קניתי מחשב נייד Dell 3521 i7 . בבית אני מתחבר לרשת דרך הוט עם ראוטר TP LINK . האינטרט במחשב הראשי עבד מעולה (עבד בלשון עבר מפני שהמחשב עצמו מושבת. הכבל רשת מחובר עדיין למחשב והמחשב לחשמל, אך הוא תמיד כבוי). בנוסף, מחשב נוסף מחובר לרשת והאינטרנט אצלו סביר מאוד. חשוב לציין שברשתות אחרות המחשב הנייד סביר אך גם לא מהיר במיוחד, אך ברשת הביתית האתרים בקושי עולים. בנוסף לכך, בערך פעם ביום לקראת שעות הערב המחשב לא מצליח להתחבר לשום רשת, אפילו לא לרשת שאני פותח באייפון. (רושם שהבעיה היא במתאם רשת האחלוטי - dell wireless 1703 אני קצת חלש בנושא ואשמח מאוד לעזרה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.