עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by XpHunTeR1,

מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש ויש לי מודם אלקטל שעובד אך ורק על כרטיס רשת אז אני צריך שני כרטיסי רשת במחשב אחד או שאני יכול לשים אחד בכל אחד ולהעביר את זה באיזה שהיא דרך בלי HUB? נ.ב : הגדרתי למודם אי פי שיהיה כמו ראוטר...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום כולם יש לי בעיה ואשמח לעזרה פירמטתי אתה המחשב שלי ומאז יש לי ניתוקים באינטרנט כל איזה חצי שעה- שעה,דיברתי עם הספק והגדרנו חייגן חדש ומבחינתם הם אומרים שרואים שנתוני הניתוקים זה מהמחששב,אני מחובר לבזק תשתית ולבז' בינלאומי ובעת הניתוק אין שינוי בנוריות ופשוט החייגן מתנתק וכשאני מתחבר חזרה זה מתחבר יש לי כרטיס רילטק והתקנתי אותו שנית לאחר שהסרתי אותו ועדין יש ניתוקים חשבתי שאולי זה כבל הרשת והחלפתי אותו ולא עוזר, בנוסף הורדתי צריכת חשמל מכרטיס הרשת למישהו יש אולי פיתרון לכך???

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by lion03,

אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם

12. עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by iem,

ברשותי ראוטר של TP (מה לעשות שלא אני בחרתי אותו ) חוץ מלשרוף אותו ולקנות חדש, איך אני פותר את הכאב ראש של Radius Server IP כאשר אני מגדיר לו WPA2 ? Thanks !

• 7 תגובות
    • 14.4k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by apelt,

עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by brum,

אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ashafir,

יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי

19. Started by ריקלר,

שלום, לנוכח העובדה כי לא ניתן להשיג כיום בארץ את הTD-W9980 של TP-LINK: – האם ידוע צפי מתי, ואם בכלל, המוצר יהיה בארץ למכירה. – במידה ולא, האם ישנה המלצה למוצר חליפי הדומה לו ביכולותיו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by n0stredamus,

שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…

22. תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Cheif,

כל מי שמקווה שמיזם הסיבים (UNLIMITED) יושיע אותו מהדואופול של בזק והוט צריך להנמיך את הציפיות שלו. על פי תוכנית העבודה של משרד התקשורת לשנת 2016 מסתבר שתחת שר התקשורת הנוכחי (נתניהו) ומנכ"ל המשרד (פילבר) מיזם הסיבים הוא בבחינת "מת מהלך". המשרד החליט על סיבוב של 180 מעלות כשב-2016 האסטרטגיה היא לתת עדיפות לבזק והוט על חשבון כל יתר המתחרות. מצד שני, השותפות במיזם מסוכסכות האחת עם השניה וגם למנכ"ל חברת החשמל נשבר מגרירת הרגלים. כל הנתונים הללו אינם מסמנים סוף אופטימי. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001093360 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001093281

• 44 תגובות
    • 8k צפיות
  24. Started by idov,

האם צריך להתקין פיירוול בכל מחשב ברשת ביתית או מספיק להתקין אחד במחשב עם המודם?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by Mr.positive,

טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.