רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. האם אפשר להקים רשת אינטרנט אלחוטית לשכונה שתספק אינטרנט ל כ 8 בתים וליותר מ 20 קליינטים שיתחברו דרך הסמארטפונים ? 2. מה העלות להקמת רשת כזאת ? 3. האם יש איזה מדריך שיסביר איך בונים רשת כזאת ? 4. מה החסרונות של רשת כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 35 תגובות
- 11.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי של נטויז'ן ואני לא מרוצה מהמודם ראוטר שהם סיפקו לי. הטווח WIFI שלו לא מספק וגם החיבורים הקווים שלו הם רק 100 מגה ביט (לעומת 1Gbit בנתב הרגיל שלי). אני רוצה להפוך אותו ל BRIDGE כך שיספק אינטרנט לנתב וגם יהיה אחראי על קו הטלפון (המכשיר הוא גם מתאם שיחות). האם זהניתן לביצוע? אני רוצה שהנתב האלחוטי שלי יספק אינטרנט קווי ואלחוטי לכל המחשבים הפזורים בבית, הוא יותר טוב וגם הטווח האלחוטי שלו טוב יותר בהרבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי מודם אלקטל שעובד אך ורק על כרטיס רשת אז אני צריך שני כרטיסי רשת במחשב אחד או שאני יכול לשים אחד בכל אחד ולהעביר את זה באיזה שהיא דרך בלי HUB? נ.ב : הגדרתי למודם אי פי שיהיה כמו ראוטר...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ואשמח לעזרה פירמטתי אתה המחשב שלי ומאז יש לי ניתוקים באינטרנט כל איזה חצי שעה- שעה,דיברתי עם הספק והגדרנו חייגן חדש ומבחינתם הם אומרים שרואים שנתוני הניתוקים זה מהמחששב,אני מחובר לבזק תשתית ולבז' בינלאומי ובעת הניתוק אין שינוי בנוריות ופשוט החייגן מתנתק וכשאני מתחבר חזרה זה מתחבר יש לי כרטיס רילטק והתקנתי אותו שנית לאחר שהסרתי אותו ועדין יש ניתוקים חשבתי שאולי זה כבל הרשת והחלפתי אותו ולא עוזר, בנוסף הורדתי צריכת חשמל מכרטיס הרשת למישהו יש אולי פיתרון לכך???
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TP (מה לעשות שלא אני בחרתי אותו ) חוץ מלשרוף אותו ולקנות חדש, איך אני פותר את הכאב ראש של Radius Server IP כאשר אני מגדיר לו WPA2 ? Thanks !
-
- 7 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-