עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shikli,

שלום, אנחנו חושבים לעבור בבית לחבילת הטריפל של הוט. רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים עם השירות... אם כדאי לנו בעיקרון הסיבה העיקרית למעבר זה חיבור האינטרנט במהירות 12, אבל מכיוון שאנחנו כבר מנויים אצל הוט לטלוויזיה חשבנו כבר לכלול הכל... בנוסף שכרגע עם הספק הנוכחי יש זמנים שהגלישה בלתי נסבלת ואתרים כמעט שלא עולים... האם בחיבור של הוט מקבלים מהירות יציבה וטובה לאורך היום או רובו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. כידוע משרד התיקשורות מגביל את עוצמת השידור ל100mW אך לא בהכרח שהרוטר אכן מגיע להספק זה בגלל הגבלות משדד התיקשורות. הטריק הינו לשנות ZONE מדינה, ממולץ על תיאלנד ובכך עוצמת השידור מהרוטר תהייה יותר גבוהה. יש לזכור למהלך זה לא חוקי , שכן עלול לגרום להפרעות לצבא/מטוסים וכדומה.

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TeaTime,

אני מחפש ראוטר אלחוטי וראיתי שבאיביי יש כמה מציאות (ביחוד בראוטר שאני רוצה, WRT310N) השאלה היא כמה בעייתי העניין?

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. היי, אם ברצוני להזמין ראוטר AC מחו"ל (לא משנה מאיפה.. ebay, amazon, etc.) האם אני יכול להזמין כל ראוטר שנראה סטנדרטי? או שתמיד יש סיכוי שיעצרו את זה במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת או משהו? ניסיתי למצוא מידע ברשת ובאתר משרד התקשורת אך לא מצאתי משהו חד משמעי.. לדוג' ראוטר שאני שוקל: https://www.amazon.com/D-Link-AC1200-Wi-Fi-Router-DIR-842/dp/B00PVDVYIS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479598686&sr=8-1&keywords=DIR-842 אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .

8. המחירים של הוט פאקינג מוגזמים 7M=150 NIS 10M=262 NIS תהיה תחרות בזמן הקרוב?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ariel_rg,

שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by Men7a,

שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by mouse1,

משהו מוזר קרה לי פתאום. הורדתי לפני כמה ימים כל מיני דברים, ופתאום היוטורנט הפסיק להוריד לגמרי..ובדקתי והפורט פתוח. לא מופיע משולש צהוב ולא מופיע V ירוק..לא מופיע פשוט כלום. כשאני מוסיף קובץ טורנט זה רושם לי "מחפש עמיתים (finding peers)" ולא עושה כלום. זה נשאר עם "מחפש עמיתים"..אני לא מבין למה זה קרה. החומת אש לא חוסמת את היוטורנט כי הוא מסומן בוי ומופיע בחריגים..הפורט של התוכנה פתוח (פתחתי אותו עם הראוטר) הצלחתי להוריד הכל בלי שום בעיה..אבל פתאום קרה הדבר המוזר הזה. לפעמים היה מופיע לי משולש צהוב או וי ירוק למטה..הפעם אבל לא מופיע אפילו משולש צהוב..פשוט לא מופיע כלום! אני משתגע..הסרתי את התוכנה כמה פעמים וזה לא עוזר..שום דבר לא עוזר. ולא שיניתי שום דבר במחשב. לא הת…

• 21 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. שלום, לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה. הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד). כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל. יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\ למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון? אשמח לתשובה בעניין תודה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by 00Amir,

יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by House M.D.,

אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. על שירים שהעלתי לאיזה סרטון מסכן שהעלתי עם 20 צפיות בסה"כ. מה הם רוצים ממני? רכשתי את השירים כחוק דרך איי טיונס . מה זה אומר בתכלס? באמת אני עלול להיות עכשיו בבתי משפט? או שזה איום סרק? שלום Tsachi E, בעלים של תוכן שמשתמש ב-Content ID הגיש תביעה בשל תוכן מסוים בסרטון שלך. זוהי רק הודעה מוקדמת אל דאגה. אינך בבעיה ומצב ניהול החשבון שלך לא יושפע מכך. ישנן מודעות פעילות בסרטון שלך שההכנסות מהן מועברות לבעלי זכויות היוצרים, או שבעלי זכויות היוצרים מקבל נתונים סטטיסטיים על הצפיות בסרטון שלך. כותרת הסרטון: Dyson V8 Absolute Unboxing and performance השיר המוגן בזכויות יוצרים: All You Need To Know נתבע על ידי: UMG צפה בפרטי …

19. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. התקשרתי לחדש מנוי באנדל אצל בזק בין לאומי כמו שאני עושה כל שנה כבר כמה שנים טובות (במיוחד עם המחיר של 75 שקל באנדל מול הוט ל 1.5) אומרים לי "מצטערים מתאריך 1.2.2010 הוט לא עובדת יותר עם 1.5 , רק 2.5 שלם 100 שקלים כולל מע"מ !!! " זה סוג של מונופול מזה צריך להיות ! יופי ...מחר יהיה : "מצטערים הוט עברה לחבילות מינימום של 5M שלם 120 שקל " מה יהיה !!??? יש למישהו פיתרון לאחד שאפילו 750K מספיק לו ? היום בערב מסתיים לי המנוי אז אם אפשר טיפים מהירים ... ???

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. דברים שעלי לדעת מראש ? אזהרות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by XLEE,

ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים