עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NTK1,

יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ni-Knight,

שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני עדיין לא מאבד תקווה למצוא ספקית שתיתן לי פינגים סבירים לחו"ל מבלי לקחת חבילות עסקיות במחיר מטורף נכון לעכשיו אני עם 2 ספקיות - 012 ובזב"ל NGN + גיימר, אני מחליף ביניהן בהתאם לשעות היום והדרישות. הפינגים הכי טובים שאני מקבל כרגע במשחקים נעים בין 90ms ל-170ms. כעקרון, 012 נותנת מרבית הזמן פינגים טובים יותר (רק בחלק מהשרתים שלהם), כנראה הודות לכך שהם חוסמים P2P באופן די אגרסיבי. קודם כל, שמעתי/קראתי על כך שגם CCC חוסמים P2P - אם זה נכון, זה יתרון עצום במקרה שלי, מישהו יכול לאשר זאת? שנית, האם למישהו יש ניסיון איתם במובן של פינגים לחו"ל? בעיקר במשחקים - דברים כמו מהירות הורדות, YouTube, טורנטים וכל שאר מיני שטויות לא ממש מעניינים אותי, בשביל זה יש את 014 גיימר שבה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. זה מה שהרגע הבנתי מהתמיכה הטכנית, אני עכשיו מתקשר למשרד מכירות השירות הטכני אמר לי שזה לא תלוי בו. עד עכשיו השירות והאינטרנט היה מצויין.. אני ממש לא רוצה לעזוב. הם אומרים שזה ככה לכל לקוחות CCC, מישהו יכול להבהיר קצת בנושא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wmsec,

ע"י הוספת Transparent proxy לכל בקשה יוצאת בtcp/80 HTTP בעקרון שימוש בפרוקסי שקוף יכול במקרים מסויימים להאיץ את הגלישה ע"י caching של אובייקטים ותמונות שנצפות הרבה ברשת, אבל לתת "פיתרון ייעול" כזה לכל המשתמשים בdefault בלי אופציה לא לעבור דרך זה - פגיעה בנייטרליות רשת. עד היום לא ראיתי אף ספקית שעושה את זה ל-כ-ל בקשת HTTP לכל מקום. בהיבט של הפרטיות - כנראה שגם כל הבקשות נרשמות בדאטאבייס כלשהו. פרנואידים - זה פוסט בישבילכם. לי אישית זה מאוד מפריע כי אני עובד עם הרבה אתרים שבאופן מפורש לא מרשים כניסה מאחורי פרוקסי כלשהו - והHeader HTTP_X_FORWARDED_FOR גורם לזה להיות שקוף כמו עץ חג מולד באמצע רחוב לוג : HTTP_CONNECTION:keep-alive HTTP_KEEP_ALIVE:115 HTTP_ACCEPT…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  7. לא מצאתי מידע על זה ברשת אז חשבתי לפרסם את זה למקרה שמישהו יתקל בבעיה הזו. אני מנוי בבאנדל של בזק עם טריפל סי (TOP 40). לאחרונה התקנתי נתב חדש ורציתי לקנפג dst-nat לפורט 22 של אחד המחשבים שלי. להפתעתי גיליתי שטריפל סי שמים את הלקוחות שלהם מאחורי NAT או בשמו המלא Large Scale NAT. כל הנתונים הטכניים: https://gist.github.com/m1keil/9838dc7b284c9b787fc0 הIP שהממשק מקבל מהספק קצת בילבל אותי כי הוא לא נראה כמו IP פנימי רגיל אבל אבל מסתבר ש 100.64.0.0/10 הוא בלוק שמור לצורך LSN ע"פ rfc 6598 בתמיכה אישרו את הדבר אבל אמרו כי ניתן לעבור לחבילה ללא NAT ללא עלות. אבדוק ביום ראשון. עריכה: צריך לבקש משרות לקוחות לעבור למסלול PRO כדי להיות מחוץ ל NAT.

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

איך הם על 10/12 מגה? יש להם IP דינאמי? חיבור עם חייגן? תמיכה טכנית חינם? הסתיימה לי ההתחייבות אצל הספקית שלי ואני רוצה לעבור לאחת מהן.

9. Started by Shikli,

שלום, אנחנו חושבים לעבור בבית לחבילת הטריפל של הוט. רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים עם השירות... אם כדאי לנו בעיקרון הסיבה העיקרית למעבר זה חיבור האינטרנט במהירות 12, אבל מכיוון שאנחנו כבר מנויים אצל הוט לטלוויזיה חשבנו כבר לכלול הכל... בנוסף שכרגע עם הספק הנוכחי יש זמנים שהגלישה בלתי נסבלת ואתרים כמעט שלא עולים... האם בחיבור של הוט מקבלים מהירות יציבה וטובה לאורך היום או רובו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. כידוע משרד התיקשורות מגביל את עוצמת השידור ל100mW אך לא בהכרח שהרוטר אכן מגיע להספק זה בגלל הגבלות משדד התיקשורות. הטריק הינו לשנות ZONE מדינה, ממולץ על תיאלנד ובכך עוצמת השידור מהרוטר תהייה יותר גבוהה. יש לזכור למהלך זה לא חוקי , שכן עלול לגרום להפרעות לצבא/מטוסים וכדומה.

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TeaTime,

אני מחפש ראוטר אלחוטי וראיתי שבאיביי יש כמה מציאות (ביחוד בראוטר שאני רוצה, WRT310N) השאלה היא כמה בעייתי העניין?

• 12 תגובות
    • 9k צפיות
  14. היי, אם ברצוני להזמין ראוטר AC מחו"ל (לא משנה מאיפה.. ebay, amazon, etc.) האם אני יכול להזמין כל ראוטר שנראה סטנדרטי? או שתמיד יש סיכוי שיעצרו את זה במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת או משהו? ניסיתי למצוא מידע ברשת ובאתר משרד התקשורת אך לא מצאתי משהו חד משמעי.. לדוג' ראוטר שאני שוקל: https://www.amazon.com/D-Link-AC1200-Wi-Fi-Router-DIR-842/dp/B00PVDVYIS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479598686&sr=8-1&keywords=DIR-842 אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .

16. המחירים של הוט פאקינג מוגזמים 7M=150 NIS 10M=262 NIS תהיה תחרות בזמן הקרוב?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אולי שאלו את זה כאן לפני אז אני מתנצל מראש חח אז ככה.. יש לי אינטרנט מהיר בכבלים של HOT (כלבים) של 012 עם מודם Terayon ומלא פעמים יש לי שגיאה 769!!! כל פעם שאני מתקשר לחברה(012) הם אומרים לי לעשות בדיוק אותם דברים שלא עוזרים או עוזרים זמנית...(נתק את המודם-חבר את המודם...) ולעשות IPCONFIG /renew וכל מיני כאלה... לא עוזר פשוט לא עוזר.... האינטרנט מסתדר מתי שבא לו!! למישהו יש גם בעיה כזאת? מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ariel_rg,

שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by mouse1,

משהו מוזר קרה לי פתאום. הורדתי לפני כמה ימים כל מיני דברים, ופתאום היוטורנט הפסיק להוריד לגמרי..ובדקתי והפורט פתוח. לא מופיע משולש צהוב ולא מופיע V ירוק..לא מופיע פשוט כלום. כשאני מוסיף קובץ טורנט זה רושם לי "מחפש עמיתים (finding peers)" ולא עושה כלום. זה נשאר עם "מחפש עמיתים"..אני לא מבין למה זה קרה. החומת אש לא חוסמת את היוטורנט כי הוא מסומן בוי ומופיע בחריגים..הפורט של התוכנה פתוח (פתחתי אותו עם הראוטר) הצלחתי להוריד הכל בלי שום בעיה..אבל פתאום קרה הדבר המוזר הזה. לפעמים היה מופיע לי משולש צהוב או וי ירוק למטה..הפעם אבל לא מופיע אפילו משולש צהוב..פשוט לא מופיע כלום! אני משתגע..הסרתי את התוכנה כמה פעמים וזה לא עוזר..שום דבר לא עוזר. ולא שיניתי שום דבר במחשב. לא הת…

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. שלום, לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה. הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד). כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל. יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\ למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון? אשמח לתשובה בעניין תודה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by 00Amir,

יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by House M.D.,

אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.