רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מי שזוכר לפני כחודשיים (בתחילת תקופת החגים) הייתה פה באתר הגרלה על כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E X1 של חברת אביט. בקיצור זכיתי, אבל אין לי רשת בבית ובטח שלא אלחוטית אז אני רוצה למכור אותו. אני מנסה לברר כמה הוא שווה כי לא מוכרים אותו עדין בשום חנות וגם באתר של אביט אין מוצרי רשת וגם לא את הכרטיס הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. הראוטר שלי עושה לאחרונה המון בעיות ונראה שאני צריך להחליף אותו. אתם מוזמנים להסתכל בשרשור שפתחתי על הראוטר הבעייתי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367481.0 אני שוקל לקחת ראוטר של בזק ולחבר את הראוטר שיש לי עכשיו כAP, בגלל גודל הבית. השאלה שלי היא האם הראוטר שבזק מחלקים מסתדר טוב עם Bittorrent? חשוב לי מאוד שהראוטר יתמודד טוב עם Bittorrent בגלל שאני משתמש המון בBittorrent, וזה מה שגורם לבעיות. תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום קניתי כעת מתאם voip מדגם handytone486 אשר כולל ראוטר בתוכו אך אני רוצה שלמרות שהחיבור לאינטרנט הוא כל הזמן,שלא יוכלו להתחבר במחשב לאינטרנט רק עם סיסמא שמעתי ממשהו שאפשר לעשות משהו שהip של המחשב לא יתחבר רק עם סיסמא מטרתי היא שהילדים לא יוכלו להתחבר לאינטרנט ולכן חשוב לי שיהיו חייבים סיסמא ולא יוכלו לעקוף את זה [אמנם עם יצטרכו תחכום רציני לפרוץ זה פחות מפריע לי כי לא נראה לי שלילדי יש את התחכום הזה אך ברצוני לדעת את האפשרות הזו לפריצה]מדובר על מחשב עם xp אך יש לי גם מחשב עם 98 והייתי מעדיף ליצור גם בו את הסיסמא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה חודשים פתחתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342655.0 החלטתי לעשות זאת בעצמי. היום, ניצלתי את החופש, סוף סוף ניגשתי לעניין. קניתי את כל המצרכים וכבר השחלתי את הכבלים בקירות כל מה שנשאר זה הלחיצות. אני מצרף תמונה עם המבנה סכמתי של הרשת בבית: בתור התחלה אני צריך לדעת איזה סוג חיבור כל כבל צריך להיות : ישר או מוצלב?
-
- 20 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים עברתי לADSL. מאז שקיבלתי את המודם הוא לא הפסיק להתנתק. אין פרק זמן קבוע של ניתוקים. מתנתק מתי שבא לו. יש לי פילטרים בכל השקעים. ביטלתי את כל הצריכת חשמל חיסכונית כמו שאמרו לי בתמיכה ועדיין יש ניתוקים. כדי להחליף למודם רשת, מה שיש לי עכשיו זה יואסבי, צריך לשלם 130 שקל שממש לא בא לי לשלם. מה אתם מציעים לי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום! אני ראסטה-רפי ואני חדש פה חיפשתי בפורומים תשובה לשאלה אבל לא מצאתי ולכן אני פותח אותה בפניכם: האם אתרים יכולים לקרוא את כתובת ה-MAC שלי? אילו גורמים חוץ מנתב \ מחשבים ברשת מקבלים גישה לכתובת זו? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לבזק ובזק בינלאומי, בחבילת 15 Mbps. אני משחק במשחק League of Legends, ויש קפיצות בפינג. בדקתי את הבעיה בעזרת My Traceroute, ומסתבר שיש בעיה בחיבור לכל האתרים (מצורפת תמונה). המודם/ראוטר הוא Dlink 2670u/e1 DSL. האם הבעיה בראוטר? אולי בהגדרות שלו? איפה לחפש? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול אמא שלי התקשרה ל012 ושדרגנו מ750 ק"ב ל3 מגה איך אני יכול לבדוק עם זה כבר עלה??
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית 2 מחשבים ב2 חדרים רחוקים אחד מהשני ככה שזה לא פרקטי להעביר כבל, בחדר של המחשב שלא מחובר לראוטר יש חיבור טלפון, אבל למחשב אין WIFI, יש אפשרות כזאת לחבר כבל טלפון ואיכשהו (אולי בעזרת מתאם מיוחד?) לחבר אותו למחשב ולקבל אינטרנט בלי מכשיר מקשר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קשור לרשתות ואינטרנט אז שמתי את זה פה.. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום! אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים. וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב. ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים. כשאני שולח דרך RUN Net send 111.11.11.111 bla bla bla אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי. השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי! ואיך?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית ודי בור בעניין הנ"ל.. יש לי 3 מחשבים בבית, ואני צריך נתב וכרטיס רשת אלחוטי. הציעו לי כרטיס רשת (H) במחיר של 185 שקלים, וראוטר במחיר של 312 שקלים מחברת Level One. אני לא מבין גדול בנושא ואשמח אם מישהו ישפוך קצת אור בקשר לעניין, מה ההבדל בין נתבים, מה אני צריך בדיוק, על מה להסתכל שקונים נתב, ואיזה נתב וכרטיס רשת הכי מומלץ שיתאים לדרישות שלי ? אגב התקציב הוא די זהה למחירים שהציעו לי. אני מחובר בתשתית כבלים, והמרחק בין המחשבים (שלושתם נייחים) הוא כ15-20 מטר (מחשב 1 קומה ראשונה והשני קומה 3), אחד החדרים עם קירות בטון ככה שהבנתי שזה גם בעייתי.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-