רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת מחשבים של כ-4 מחשבים, אני משתמש ב-WIN SERVER 2003 וב-MICROSOFT EXCHANGE SERVER. איך אני מגדיר את ה-OUTLOOK לקבל מייל מכל אחד, לא רק מי שברשת שלי... כלומר אם מישהו שולח לי מייל מארה"ב איך אני מגדיר שזה יגיע אליי ל-OUTLOOK וגם אני יהיה בתוך הרשת הפנימית שלי, כלומר, גם כל אחד מה-CLIENTS שלי יוכל לשלוח מייל אליי או לכל חבר ברשת ה-LAN שלי...? (ל-CLIENTS שלי אין אינטרנט, רק לי יש). תודה,
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ראוטר שיספק WiFi בצורה טובה לדירה. נכון לעכשיו ההוטבוקס שברשותי לא מגיע לחדר שינה ונותן קליטה חלשה בעוד מספר מקומות מרוחקים מארון התקשורת. האם ישנו איזה קונצנזוס לראוטר המועדף מבחינת שידור ה WiFi בטווח של 300-700 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
NOTE: כמובן שמדובר ברשת פתוחה ( בלי הצפנות , סיסמאות וכדו' ) . הסקר נפתח בעקבות הדיון (הנעול) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215627.0 תודה .
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רב אפשר לקבל המלצה לאיזה שני ראוטרים לקנות על מנת שאחד ישמש כ-AP לקומה העליונה ובקומה התחתונה השני ישמש כמגבר אם אפשר שכבר יהיה להם מודם ADSL בפנים שלא נצטרך לקחת מבזק אחד חדש אבל זה לא באמת הכרחי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בבניין שלנו יש אינטרנט אלחוטי , הבניין קיים מ 5 קומות שבכל קומה קיים פיר מעלית מבטון מזויין הקומה מקיפה את המעלית זאת אומרת : ישנם משרדים משני צדדי המעלית בקומה הרביעית קיים ראוטר ובקומה השניה קיים אקסס פוינט , עכשיו הבעיה השלי היא כזאת אני מעוניין שתהיה לי קליטה שווה בכל אזור בבנין , מה עליי לעשות שקלתי להעלות את הראוטר לקומה ה 5 ובעצם"למשוך" משם את הרשת להקים אקסס פוינט בקומה השלישית והראשונה אנא רבותי עצות ,כל מה שאני מחפש בעצם זה לגרום לרשת להיות שווה בכל הבניין . בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים כל רגע!!!!אי אפשר לגלוש שעה בלי ניתוק... הווינווס אומר שיש בעיה עם הDomain Name Server איך לסדר את זה? אבל לא משנה כבר>< פתאום עובד והכל טוב ויפה.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אני עושה לא נכון שזה נותר לי שגיאה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ריא עוסמאן,לפני כמה שנים פתחתי שני חשבונות אינסטגרם, היום אני כל הזמן מנסה להכנס אליהם שמתי סתם מייל והם שולחים לי ששלחו עליו הקוד אבל המייל סמתי אותו סתם . החשבון השני לא זוכרת איך פתחתי אותו .. אולי דרך איזה פייסבוק שפתחתי קודם אבל שני החשבונות יש בהם את התמונות שלי ניסיתי כל הדרכים לא הסתדרתי להכנס ולמחוק אותם כי יש בהם עוקבים ועדיין רואים את התמונות שלי ... שלא אשכח לומר שיש לי חשבון אנסטגרם יציב מאז שנה משהו כזה אשמח לעזרה!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ובגלל זה הוא לא מזהה את המדפסת.. וגם לא נכנס למחשב ה1.8 פ…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
HOT קבלה את רשיון האינטרנט שלה לפני חצי שנה, אך עדיין לא התחילה לספק שירותי ISP. מישהו רוצה לנחש למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=1258
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רב אני מריץ בבית pfSense כראוטר הייתי ב 100 מגה עם הוטבוקוס 1 שעבדתי איתו כ Bridge mode. שידרגתי את האינטרנט ל 500 והחליפו לי את ההוטבוקס להוטבוקס 4 + שדרגו שני ממירים למני פייברבוקס. אני מסמן את האפשרות של bridge mode מההוטבוקס עושה ריסט אבל משום מה הוא חוזר לעבוד כראוטר ולא מודם בלבד. האם אני מפספס משהו או צריך לעשות משהו אחר בנוסף ?
-
- 5 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אנחנו גרים בבית דו קומתי + מרתף. בעקבות הפרסומת של בזק (וויפי בגני) הזמנו את הראוטר החדש, אבל למעשה המצב יותר גרוע, יש יותר ניתוקים ופחות קליטה. דיברנו עם בזק והם אמרו שהפיתרון הוא להוסיף עוד 14 ש"ח בחודש בשביל מכשיר נוסף.. (כנראה extender?). בכל אופן - בזיון. אנחנו נחזיר את הראוטר הקודם, ואני מעוניין לקנות את ה-range extender הכי משתלם. יש לי אפשרות לשרשר כבל רשת למרתף או לקומת קרקע (הראוטר נמצא כעת בקומה השניה). האם כדאי לקנות שני מכשירי extender לקומת קרקע + מרתף או רק אחד חזק למרתף/קומת קרקע? אמינות מאוד חשובה לי. ראיתי ביקורות טובות ל-NETGEAR WiFi Range Extender EX3700 אבל אני לא מוצא אותו בארץ. אשמח מאוד לכמה המלצות שניתן לקנות בארץ. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
את החסרונות של שוק קווי המבוסס על שתי תשתיות בלבד, כולנו מכירים. סדרת הסכמים שנחתמו לאחרונה בין החברות הסלולריות עלולות ליצור מצב דומה גם בשוק הזה. על הבעיתיות של מהלך זה ניתן לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4243
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-