עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladsachs,

בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת כבר מלא זמן מטרידה אותי ולא הצלחתי לפתור אותה. או קיי, אני מחובר בראוטר של Edimax עם עוד מחשב לאינטרנט , לשניהם יש כרטיס רשת וכו". עכשיו הכל פועל חוץ מהשיתוף קבצים , כאילו הגלישה באינטרנט עובדת , לשחק ברשת בLAN עובד, ומדפסת עובדת. ניסיתי להגדיר את הרשת על HOME אך עדיין לא עזר.. בעצם אני גם לא רואה את התיקיות שלו אצלי וכאשר אני מנסה להיכנס עליו דרך ה"View workgroup computers" הוא עושה לי את ההודעה הבאה: http://img101.imageshack.us/img101/4716/home6om.jpg אבל במחשב השני שהוא מנסה להיכנס אלי יש הודעה שונה משום שניסיתי אצלי לשנות הגדרות (כבר לא זוכר מה) ולא הצלחתי חח..: http://img101.imageshack.us/img101/5259/elad8fs.jpg לשנינו הכרטיס רשת תקין. ל…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  3. Started by עוד מישהו,

היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by galav1,

יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shaulking,

יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TipX-Bomb,

שלום לכם. יש לי ADSL 0.5 ורשת של 3 מחשבים באמצעות HUB. יש לי קצב הורדה נורמלי (ממוצע 65 קיי) אבל הבעייה שלי היא שבמשחקי רשת יש לי 60 פינגים מעל הממוצע. (בשרתים ישראלים) גם אם אני מנסה לכבות את שאר המחשבים אז הפינ לא עולה. אני יודע שזה בגלל ההאב ולא בכלל סיבות אחרות כי כשניסיתי לחבר את המחשב ישירות דרך ה-ADSL ולא דרך ההאב, הפינג שלי היה בסדר. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. אם אפשר בדרך כלשהי לעשות שה-HUB לא יאט את הפינגים במחשב? 2. אם אני ישדרג את ה-ADSL שלי ל 1.5 אז זה ישפר את הפינגים? 3. אם יש דרך לקנות עוד מודם של ADSL, שהוא ישתמש באותו שם משתמש ובאותה סיסמה כדיי להתחבר לאינטרנט, אבל בלי לשלם חשבון חודשי כפול?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  11. יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Xstyle,

יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

If not , whats the differences ? thnx

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה חברת D-LINK סדרה חדשה של נתבים המכונים ULTRA. בשלב זה כוללת הסדרה 3 נתבים המעוצבים באופן יחודי ולצידם מתאם רשת המתחבר אל המחשב בממשק USB 3.0. נתבים אלו מתבססים על מעבדי כפולי ליבה הפועלים במהירות גבוהה כשהבכיר בינהם כולל לא פחות מ-8 אנטנות חיצוניות, שביחד עם טכנולוגית ה-Tri Band, מספק מהירות אלחוטית של 5.3Gbps. כל המידע, כולל לגבי התכונות הטכניות, המחיר והזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5436

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי בעיה מאוד מוזרה, זה קורה כמה פעמים ביום אני חושב. זה התחיל לפני כמה ימים. מה שקורה זה שהאינטרנט פועל בסדר גמור, הכל פועל בלי שום בעיה חוץ מזה שהאקספלורר לא מציג אתרים. הוא מחפש אותם ואז כותב The page cannot be displayed. כל תוכנה אחרת שקשורה לאינטרנט פועלת בלי שום בעיה. אחרי כמה דקות זה עובר לבד בדר"כ. ניסיתי לכבות את ה-Firewall אבל זה לא עוזר. ADSL 012. למישהו יש מוסג מה זה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tomersp,

שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איזה ראוטר עדיף מבזק netgear dg834n או d-link dsl-2760u שניהם בתקן N יש לי אפשרות לקחת אחד מהם איזה עדיף?אם בכלל יש הבדל משמעותי? יש הבדלים בקליטה?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  21. חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני עובר לNGN ברוחב 20 מגה. על מי הייתם ממליצים כספק? היום אני בנטוויז'ן. האם 014 והכבל התת ימי שלהם באמת משחק תפקיד...? :s05: בבזק אמרו שהראוטרים שיש להם זה דיליניק ונטגיר, האם יש לכם המלצה על אחד מהם יותר מהשני? בזק נותנים לי את ה20 מגה ב73 ש"ח לא כולל מע"מ. הספקיות מדברות על משהו כמו 52-54 ש"ח, האם ניתן לקבל משמעותית בפחות? האם טריפל C רלוונטית עדיין? תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל ל-LAN שלי אבל שלא יחלק כתובות IP, אלא ששרת ה-DHCP שלי יהיה עדין אחראי לחלוקת הכתובות. ביטלתי את אופציית ה-DHCP בראוטר, אבל צריך איפה שהוא להגדיר שהראוטר ישמש כ-DHCP Relay על מנת שמחשבים שיתחברו לרשת האלחוטית דרך הנתב הזה יקבלו כתובות IP משרת ה-DHCP שלי. מישהו יודע איך צריך לקנפג את הראוטר הזה של Linksys על מנת שזה יעבוד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by MotiOz,

שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי ראוטר (D-link DSL-504G) ופעם בכמה ימים הוא מאפס חוק מסויים שאני מכתיב לו ומתנתק מהאינטרנט..עד שאני מכבה אותו ומדליק... החוק הוא כדיי לפתוח את כל הפורטים! אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדיי למנוע את זה??...

• 4 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.