רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שמפרסמים כבר ניידים שמגיעים עם WiFi 802.11 n. האם אתם ממליצים לקנות מודם אלחוטי כזה או שעדיין לחכות?? אני מעוניין לקנות נייד וחבל לי סתם לשדרג אח"כ.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי. יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841N הראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנס לאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתי ואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים: אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME. ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו. הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל ב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם ברישות 2 מחשבים. אני בור בכל מה שקשור לרשתות אז קבלו בהבנה. עד היום היה לי מחשב אחד, ממקום בחדר מחשב עם נקודת טלפון של ADSL, מחובר לנתב שקיבלתי מבזק (Simens SL2-141). קניתי לאחרונה מחשב חדש ואותו אני רוצה למקם בחדר אחר (ממ"ד) ולחבר גם אותו לרשת. בממ"ד יש נקודת טלפון (אותו קו של המחשב הראשי).איך אני מחבר בין שניהם? אני מעדיף להמנע מאלחוטיות בגלל הממ"ד, ביחוד שהדלת רוב הזמן סגורה. בין 2 המחשבים יש בערך 5 מטר. תודה לעוזרים. בברכה, שי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאזמין טכנאי להחליף ראוטר ומודם, יש אולי לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? לא ניתוקים שלמים מהיוזר של האינטרנט, פשוט הרבה פעמים שאני פותח דף הוא לא נפתח וצריך לרענן אותו פעמיים שלוש, משני מחשבים שונים. חיזקתי את החוטים ולא נגעתי בשום דבר לפני שזה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-