רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני עובר דירה לדירה אחרת שהיא יחידת דיור שצמודה לבית של בעל הבית. שני הבתים מחוברים לקו של הוט כאשר לבית של המשכיר יש אינטרנט של הוט (כלול גם טלוויזיה וטלפון) וליחידת דיור יש פיצול להוט טלוויזיה. השאלה שלי אם בבית שלי (היחידת דיור) ניתן לחבר עוד מודם אינטרנט של הוט (וגם טלפון)? יש לציין שאני כבר מנוי להוט לאינטרנט (1.5M) וטלפון ובנוסף אני מחוייב גם לספק אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי פירמוט למחשב וכשרציתי לחבר את החייגן מחדש נעלם לי האיקון של חיבור מקומי לאינטרנט כך החייגן לא יכול לעבוד ולהתחבר... מה אני ריך לעשות כדי להחזיר את האייקון של החיבור המקומי? תודה עינב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיית תיפקוד של DDNS בנתב כנ"ל (או נתבים אחרים של די-לינק מאותה סידרה)? תיאור התופעה הוא כזה: הגדרת DDNS בנתב תקינה. בעת כבוי/הדלקה הוא גם יוצר קשר עם שירות DDNS ומעדכן את שם ה- HOST אצלם. אולם לאחר זמן מה הוא לא מצליח להתקשר יותר ונשאר בסטטוס disconnecte, וכמובן שהעידכונים נפסקים. התופעה מתרחשת בצורה זהה מול כל שירותי ה- DDNS הקיימים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-