עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sargon,

סתם מסקרן אותי איך כדאי לרשת דירה חדשה מקבלן? כלומר, איזה כבלים להעביר, כמה נקודות לבקש, איך זה עובד בעצם? מקום לנתב מרכזי?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  2. המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by ozwrx,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  4. לא מזמן בניתי רשת (2 מחשבים) בין המחשב שלי (P4 )לבין המחשב הישן שלי (MMX גוסס), ב MMX עם ה WIN98 SC התקנתי את התוכנה של הרשת של ה XP (תקליטון עם התוכנה), אני משתף את המחיצה במחשב החדש שלי, את האינטרנט שלי (מודם זול) ואת המדפסות שלי. אם אני יתחבר לאינטרנט המהיר בכבלים / ADSL יש סיבה שאני לא יצליח לשתף את האינרנט עם המחשב הישן שלי?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. חבר רוצה לחבר מחשב נוסף לADSL, המחשב נמצא קומה מעל המחשב הנוכחי שכבר מחובר (אלקטל עם כרטיס רשת). כסף משחק תפקיד, אבל לא משמעותי. השאלה מה עושים? להעביר חוטים מסוככים ברשת חשמל? איך עושים את זה? רשת אלחוטית? לא יקר מידי בארצנו?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by sambusak,

שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  8. 1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by BedB0y,

מאתמול בערב זה לא עובד

10. Started by ivgitsab,

האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה

11. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום לכולם. קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה: הנתב של אדימקס מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי). במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב. התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר. בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  15. יש לי מחשב -NAS שמחוברים דרך TP1043 במהירות של 1G. ביניהם הכל בסדר. הם ה-TP1043 משורשר לסוויטש edimax 1G גם כן אבל דרך כבלים שעוברים בקירות הבית. ולשם מחובר גם הסטרימר. אני רואה שהחיבור לסטרימר נמוך (7 MB). האם יכול להיות שהכבלים שהקבלן העביר בקירות הבית באיכות ירודה כזו שפוגעת עד כדי כך במהירות?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by dan_l2,

שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by erezalster,

שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by Posford,

האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים