עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dvy,

שלום אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס שתומך בתקנים b/g אני יכול לגלוש איתו על רשתות בתקן n ? ובמה זה משנה אם זה תקן n או b/g. אגב אני מדבר על כרטיס 54mbps של אלפא עם ציפסט rtl8187l, אם זה עוזר תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by joe44,

אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום , אשמח לדעת הסבר מפורט על PROXY באינטרנט . זה כתובת איי פיי שמכניסים אותה וכאילו זה הספקית שלך במקום בזק / הוט ? אני לא מבין בזה ממש אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Burned,

יש רשת ביתית קווית של 4 מחשבים. ביצעתי בדיקה גם עם התוכנה LAN SPEED TEST. בהעברת קבצים בין המחשב שלי למחשב אחר עם WINDOWS 7 מפורמט אני מקבל מהירות של 50MB (מגה בייט) לשניה, אבל למחשב אחר (גם ווינדוס 7 מפורמט) אני מקבל קצב של 3+- MB לשניה. אותו קצב ני מקבל גם עם ה XTREAMER PRODIGY. ניסיתי לחבר את המחשב השני לנקודת רשת שבה המחשב שקיבלתי איתו מהירות גבוהה, המהירות נשארה איטית. כשאני מחבר את המחשב עם המהירות האיטית חיבור ישיר למחשב שלי אני מקבל מהירות העברה של 10MB לשניה. מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 1 = 50MBPS מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 2 = 3MBPS מחשב שלי>רשת קווית>XTREAMER =ת 3MBPS מחשב שלי>ישיר>מחשב 2 = 10MBPS כל המחשבים בבית הם WIN 7

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elicbelic,

ראיתי שמפרסמים כבר ניידים שמגיעים עם WiFi 802.11 n. האם אתם ממליצים לקנות מודם אלחוטי כזה או שעדיין לחכות?? אני מעוניין לקנות נייד וחבל לי סתם לשדרג אח"כ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roey1,

אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Chymes,

היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לשתף פה אנשים בבעיה מסויימת שהייתה לי וגם בפתרון שלה. הטפולוגיה היא בסיסית לחלוטין: מודם DSL (Rotal) --> ראוטר D-Link DI-524 --> מחשב שמחובר עם כבל ישירות ל ROUTER. משום מה כאשר גלשתי לאתרים עם אפליקציות כבדות, כמו facebook אז התחילו בעיות גלישה. כאשר אתה נכנס לאתר אתה יכול ללחוץ על לינק אחד (לא משנה איזה) ואחרי זה רק לדבר לקיר, כלום לא יעבוד. גם האפליקציות של ה java/flash לא עבדו. חיברתי switch במקום הrouter, וכביכול כל מה שהשתנה בטופולוגיה זה שאני פשוט עובד בלי ה router. הגלישה עבדה מצויין, ללא שום בעיות באף אתר. לאחר ששיניתי כמעט כל פרמטר אפשרי ניסיתי לשחק עם ה MTU של הrouter. חשוב לציין שהפרמטרים של ה MTU בחיבורים של המודם וה router היו בדרך הב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chook_rl,

היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים: אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME. ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו. הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yochaytzur,

שלום רב, אני חי בסיוט מתמשך ושמו Edimax BR6424N, נתב שמנתק בלי הרף. פיקוק היבואן לא עונה לטלפונים או פקסים. המותג הזה מחוק מבחינתי. בסה"כ הדרישות שלי די סטנדרטיות - דירה של קומה אחת ללא קירות בטון, רשת LAN עם כבלים CAT6, מחשב מדיה בסלון, מחשב שמשמש כשרת קבצים (אשמח להחליף בדיסק מחובר ישירות לראוטר), מחשבים ניידים וסמארטפונים מחוברים wifi. אני מחובר לכבלים ב 100 מגה. אני קורא בפורומים ולכל נתב יש המלצה חמה ומיד אחריה אזהרה לא להתקרב... כנ"ל בזאפ. ברשותי 550 שקל לקניית נתב: 500 לנתב ו-50 למי שייתן המלצה טובה :-). אשמח להצעותיכם! תודה. יוחאי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by drbrain,

שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dovik,

בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urinka,

הי שלום אני רוצה להקים שרת Ventrilo קטן לי ולכמ חברים הורדתי את השרת הגדרתי אותו ע"פ מדריכים שמצאתי ברשת הבעייה היא שאני מאחורי ראוטר והוא פועל רק בתוך הרשת הפנימית יש למישהוא פיתרון ויכל להסביר לי איך לפתור את הבעייה???? ***עריכה **** הראוטר הוא של EDIMAX חוטי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים