עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shimon956,

מזה ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by omerpaz,

כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by orwein,

היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  5. מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  6. כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  7. קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  11. יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]

12. כרגע יש לי שלושה מחשבים שמחוברים ל-HUB. למחשב הראשי מחובר מודם B-FOCuS Router 270PR (למחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת- אחד מחובר למודם ואחד ל-HUB) ואני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן. כרגע שאר המחשבים יכולים לגלוש רק כאשר המחשב הראשי דלוק. אני מעוניין לחבר את המודם ל-HUB כדי שכל מחשב יוכל לגלוש ללא תלות במחשב אחר. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש. תמונות של המודם ושל ה-HUB: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=ci4

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  13. במזל טוב יש 2 מחשבים בבית כיום אני מחובר עם ראוטר של ECI למחשב אחד והשני לא מחובר כלל. היות ויש באזור שלי בעיות תקשורת אלחוטית בין מחשבים וגם בקירות יש בטון וברזל שגורם לירידה משמעותית בין שני המחשבים. הבאתי מכשיר ובדקתי זאת. אי לכך יש שתי אפשרויות קוויות 1. כבל CATEGORY 5 2. קו טלפון או חשמל היות ואין לי תשתית של כבלים וכל דבר חיצוני ( כבלים בקירות) לא באות בחשבון. היות ונאמר לי שיש בעיות בקווי חשמל ( בגגל איכות כבלים לא ידועה אצלי בבית) החלטתי להתבסס על קו הטלפון. בבזק יש שני פתרונות קוי או קווי ואלחוטי. ועכשיו מגיעה הבעיה אם אני אתקין קווי ובעתיד ארצה להביא מכשירים אלחוטיים שמתקשרים עם המחשב. האם זה יהיה אפשר לחבר מכשיר אלחוטי לאחד המחשבים דרך USB ובכך להתחבר לאותו מח…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  14. קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by dan_l2,

שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND

18. Started by mrsph666,

Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  19. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

20. שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by BeBest,

הי, רציתי לדעת אם אני היחיד שחווה בעיות בהוטנט בגישה לשרתי FTP שממוקמים בחו"ל (אירופה - דגש על גרמניה וארה"ב). כל פעולה ב-FTP לוקחת שעות, כניסה לתיקייה, העלאת קבצים במהירות שיא של 5KB/s... באותם שרתים בפרוטוקולים אחרים הכל עובד כמו שצריך...אז נותר רק לתהות אם יש להוטנט בעייה עם פרוטוקול FTP או שאולי הבעיה היא אצלי? *בשרתי FTP בישראל אין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  22. ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  23. היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by High_Ping,

טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by bazookabo,

שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.