רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני שוקל להשתדרג למהירות 5MB. כרגע גולש ב 2.5MB. האם אני ארגיש הבדל מהותי? גולש בעיקר באתרים, הורדות בעיקר בביטורנט, מעט מאוד הורדות ישירות, ואימיילים לפעמים קבצים גדולים ( גרפיקה וCAD). יש לי דיל מהספק של 64.90ש"ח לחודש ( בהתחלה רצו שם 99ש"ח....מעניין איך פתאום ירדו במחיר) ותשתית בזק רוצים 73ש"ח לחודש. איך המחירים האלה? שפויים? כדאי? יש למישהו טיפ אם אפשר להוזיל גם את בזק? מכירים מחירים יותר טובים ל 5MB? תודה על כל עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לחיבור כבלים + 014 בחיבור קבוע. רציתי לשאול איך אני יכול להחליף IP הריי אין ניתוק וחיוג . איך אפשר ? תודה יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית אחד עם XP והשני עם ה VISTA 64BIT ובשניהם יש כונן משותף אחד. אני מנסה להעביר בינהם קבצים אך יש לי בעיה... . מהמחשב של VISTA אני יכול להעביר קבצים חופשי אך מהמחשב שXP אני לא יכול.... כל פעם שאני מנסה להכנס לכונן המשותף שעל VISTA בעמצעות הבמחשב של XP הוא רושם שאין לי הרשאה להכנס אליו. פעלתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm (בשלב השלישי ההיתי חייב להגדיר IP לכל מחשב כי אחרת המחשבים לא זהו אחד את השני) הרשת מבוססת על מודם 270RP שהפכתי לראוטר והספתי HUB חשוב לצייין שבשני המחשבים האינטרנט עובד....
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי הרבה ידע ברשתות ואינטרנט ויש לי שאלה אני רוצה לדעת מה הסיבות שהאינטרנט יכול להיות איטי פתאום. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל). קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות). אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה …
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-