עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

4. ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.

5. Started by bigmaind,

שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  7. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש נתב אלחוטי לא יקר במיוחד , לחיבור לכבלים. הקאטצ' הוא שהוא חייב עוצמת שידור טובה, כי אני שם אותו בחדר שלי(ליד הנקודה של הכבלים) והוא צריך להגיע למחשב שנמצא בקומה מתחת. עם נתב3com WL-524 של הרשת של העבודה , אני מגיע לשם, אבל מהירות הרשת יורדת ל11mbps, לפחות ככה זה עם המחשב הנייד שלי(WIND). אני מתכוון לחבר שם מחשב נייח עם כרטיס אלחוטי ודונגל, אז אולי הקליטה תהיה יותר טובה , אבל בכל מקרה, אני רוצה נתב חזק. אולי בכלל כדאי להשקיע בנתב 801.11n? הבנתי שיש להם טווח גדול בהרבה... אה , ושתהיה גם אבטחה נורמלית , לא ההWEP הבדיחה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Domovoi,

היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kkirill8,

שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by udi,

שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DeadByDawn,

למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM

• 4 תגובות
    • 21.1k צפיות
  17. Started by lipact,

שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS

18. היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  19. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

22. Started by iziko,

שלום לכולם! קודם כל אחלה אתר! יש ברשותי שקע גוויס עם חיבורים מאחור כמו בתמונה כיצד אני מחבר אותם כ - CAT5E? השקע שברשותי זהה רק שהוא בודד ולא כפול.. תודה לכולם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 35.2k צפיות
  23. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by star010101,

שלום לכולם! אני זכאי לקבל ראוטר מבזק ...איזה כדאי לקחת\מה הכי טוב? אני משתמש טורנט כבד ...אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בהכי הרבה חיבורים פתוחים במקביל . תודה רבה.

• 49 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים