עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cateye,

היי, אני מחפש מישהו מבין בתחום שיכול לעזור לי בנושא, מישהו מכיר אולי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pc34,

שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by EyalOnn,

שלום לחברי הפורום היקרים, מדובר על חיבור רשת ביתית אלחוטית של 2 מחשבים נייחים ונייד אחד בתשתית adsl ו-012 בבית גדול בעל שתי קומות. מעוניין בתמיכה עתידית בתשתית בכבלים, וישנה עדיפות בתמיכה למדפסת. ראיתי תגובה ב-zap שעל פיה יש בעיות ב-Edimax עם login עבור 012 (user@012), האם זה נכון? לא ברורים לי ההבדלים המשמעותיים ביניהם. אשמח לתגובות בנושא. תודה, אייל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sn@sh,

כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by |IsrAlien|,

חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cheif,

בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yoav,

אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by צחי_אל,

(אני מקווה שהכותרת מתאימה לחוקים,כי אין לי מושג איך לעשות אותה מפורטת יותר) יש לי ראוטר Edimax BR-6504n, ואני רוצה להשתמש בQOS, אבל אני לא בטוח מה צריך להכניס שם. יש local ip adress וremote ip adress - מה אמור להכנס שם? יש local port range וremote port range - מה ההבדל ביניהם, והאם יש דרך להשתמש בQOS על כל המחשב ולא רק לפורטים מסויימים? ואם אני מקצה רוחב פס מסויים למחשב אחד, זה אוטומטית יגביל את המחשבים האחרים להשתמש רק ברוחב הפס שנשאר, או שבעצם השימוש בQOS מגביל רק את כתובת הIP שאני מכניס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliezer,

האם מישהו נתקל בבעיית תיפקוד של DDNS בנתב כנ"ל (או נתבים אחרים של די-לינק מאותה סידרה)? תיאור התופעה הוא כזה: הגדרת DDNS בנתב תקינה. בעת כבוי/הדלקה הוא גם יוצר קשר עם שירות DDNS ומעדכן את שם ה- HOST אצלם. אולם לאחר זמן מה הוא לא מצליח להתקשר יותר ונשאר בסטטוס disconnecte, וכמובן שהעידכונים נפסקים. התופעה מתרחשת בצורה זהה מול כל שירותי ה- DDNS הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן אני מקים רשת ביתית בבית ויש לי בעיה אני לא מצליח ליצור CONNECTION בין שני חדרים בבית המרחק לא גדול משתמש בכבל CAT5E ניסיתי לנעוץ שקעים של GEWISS לא עבד. חשבתי אולי אני לא נועץ טוב , אז עשיתי עבודה ערבית. הכבל מועבר כבר ופשוט חתכתי כבל רשת רגיל וחיברתי את החוטים בקצוות עדיין לא עבד. עכשיו את הכבל שבפנים לא אני הכנסתי , אלא החשמלאי. והכבל שאצלי הוא לא דומה לו, למרות שרשום גם על הכבל שבפנים CAT5E. הקטע הוא שהכבל רשת שלי הרגיל , יש בכל שזירה - לדוגמא צבע כתום - כמה חוטי נחושת בכל צבע. אבל בכבל שכבר בתוך הקיר זה פשוט חוט אחד קצת יותר עבה. האם בגלל זה , זה לא עובד? יש הבדל בין החוטים? ברור לי שאני יכול לבדוק את זה על ידי קנייה של גליל 50/100 מטר CAT5E אבל אני רוצה לוודא ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orrm,

בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shimon956,

מזה ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by עובד,

שלום, לפני מספר שבועות עברתי דירה ומאז יש לי איטיות ברשת האלחוטית, עד למצב שאי אפשר לגלוש כמעט. המהירות יורדת ל 1Mbps לפעמים קופצת חזרה ושוב יורדת אבל רוב הזמן היא על 1Mbps. המרחק בין הראוטר למחשב הוא כ 10 מטרים, במרחק קרוב כמטר לא הייתה את הבעיה. ויש הרבה רשתות WIFI באזור (לפחות 20) ניסיתי התקנה מחדש של דרייברים, הפעלה של מחדש של הראוטר ושינוי ערוץ בראוטר ובעיה עדיין קיימת.. זה הכרטיס רשת שיש לי: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אשמח לעזרה, עובד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shadowman,

אני מחובר דרך מתב/הוט והספק הוא אינטרנט זהב, עכשיו בהוט החבילה 1.5/512 די זולה אבל הזהב ממש יקרה, אז אם אני מעלה רק בהוט תיהיה איזו בעיה עם זהב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lioriii,

יש לי אינטרנט בכבליפ במחשב אחד לא ב-SERVER אלא במחשב לקוח ואני רוצה לשתף אותו עם עוד כמה מחשבים איך אני עושה זאת???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דבר ראשון יש לי רשת של ORANGE בבית, משתמש ב SMARTBOX של JUNGO. אני מנסה להגדיר רשת, ולא משנה מה אני עושה המחשב של אחי והלפטופ רואים אותי אבל אני לא רואה לא אותם ולא את המדפסת במחשב של אחי. ניסיתי הכל הכל הכל כולל NETWORK MAGIC, איזה עוד אופציות יש לי ? אם מישהו רוצה לעזור לי במסנג'ר זה יהיה נפלא. תודה רבה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים