רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בהיותי סטודנט יש באפשרותי להתחבר דרך שרת ה ADSL של האוניברסיטה במחיר של 150$ לשנה כששאלתי הם אמרו שהם תומכים בכל מהירויות החיבור והמהירות תלויה בחבילה של בזק. השאלה היא אם מישהוא מחובר דרכם ויכול לאמת זאת והאם יש להם מהירות הורדה מחו"ל נורמלית. ושאלה נוספת האם יש בעיות לעבוד דרך האוניברסיטה עם KAZZA ? ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. ברצוני לשאול את האנשים שמבינים בעניין שבו אני לא יודע כלום בינתיים. סקירת מצב: אני חי עם ההורים. יש לנו אינטרנט בזב"ל+בזק 20 Mb/s עם ראוטר Dlink 2760u. הבעיה: המחשב הראשי של הבית שבו כולם משתמשים מחובר ישירות לראוטר ונמצא בסלון. המחשב הנייד שלי לעומת זאת נמצא בחדר שלי (בערך 10-15 מטר קו אווירי שבינהם מפרידה רק דלת עץ). אני משחק מהמחשב שלי (מפרט בצד) לכן מצב הפינגים די חשוב לי. השתמשתי עד עכשיו עם wifi אבל החלטתי שאני חייב לטפל בנושא הזה, מאחר שאני מקבל בזמן האחרון הרבה לאגים ופינגים ממוצע מעל 100 לכל שרת שאני נכנס (bf3). הפתרון?! חשבתי אולי להשתמש בhomeplug מאחר והוא יכול להיות באמת יציב יותר מה wifi הסורר שלי? קראתי כבר ביקורות של Netchief כמ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. חדש בפורום עם מעט רקע במחשבים וצריך יעוץ. בבית פרטי שנבנה בימים אלה שלוש קומות (מרתף, קומת אירוח וקומת חדרים). בכל קומה הותקן ארון תקשורת שאליו מגיעים כל שקעי המחשב בקומה (ויש לא מעט שקעים - 10 בקומת האירוח ו-15 בקומת החדרים). הארון בקומת המרתף הוא למעשה הארון הראשי שבו יחובר המודם, וקיים חיבור בינו לבין הארונות המשניים בקומות העליונות. הקישור בין הקומות הוא באמצעות כבל אחד מהמרתף לקומת האירוח וכבל נוסף בין המרתף לקומת החדרים. כל הבית מחווט באמצעות כבל CAT7. כל הקיסטונים הם מסוג CAT6A. למען הסדר בארונות המשניים (הקומתיים) הותקנו כל הקיסטונים בתוך קופסת חיבורים D18. הקופסה הותקנה בתוך ארון התקשורת הקומתי (מעץ) וכך נשמר הסדר בכבילה בתוך הארון. אגב חוץ מציוד תקשורת הות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי ADSL וגם מחשב חדש. היום קיבלתי את שני כרטיסי הרשת שלי וגם כבל רשת והתקנתי אותם בשמחה ובששון. שיתפתי את החיבור לאינטרנט ובשני המחשבים פעל האינטרנט. אבל ברגע שהפעלתי את הרשת, צנחה מהירות ההורדה שלי ממקום מסוים מ 55+- ל 5+-!! ושניות ספורות לאחר שכיביתי את הרשת, המהירות חזרה ל55+-, וכל זה מבלי שכאשר הרשת דלקה, גלשתי באינטרנט במחשב השני. האם יש פיתרון לבעיה הזאת? אולי להגביל את ה bandwidth של אחד המחשבים? אני נואש, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה דרך בן דוד שהוא עובד חברה,אני יכול לקבל 5 מגה מהירות גם ספק ותשתית(שיתוף עם בזק בינלאומי),ואף קו טלפון עם 600 דקות לכל היעדים כולל ניידים,כל זה ב100 שח. אני מאמאמין שההצעה טובה מזאת לא אקבל. השאלה שלי עד כמה אמינים הם אורנג מבחינת אתרי הורדות,אם יש חסימות על הפס וכל מיני כאלה.. אשמח לתשובה : )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם ברישות 2 מחשבים. אני בור בכל מה שקשור לרשתות אז קבלו בהבנה. עד היום היה לי מחשב אחד, ממקום בחדר מחשב עם נקודת טלפון של ADSL, מחובר לנתב שקיבלתי מבזק (Simens SL2-141). קניתי לאחרונה מחשב חדש ואותו אני רוצה למקם בחדר אחר (ממ"ד) ולחבר גם אותו לרשת. בממ"ד יש נקודת טלפון (אותו קו של המחשב הראשי).איך אני מחבר בין שניהם? אני מעדיף להמנע מאלחוטיות בגלל הממ"ד, ביחוד שהדלת רוב הזמן סגורה. בין 2 המחשבים יש בערך 5 מטר. תודה לעוזרים. בברכה, שי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-