עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by themannn,

שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yaloner,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by johnwoo,

אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MODY69,

אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kfir1200,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by qwerty1987,

ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. חבר רוצה לחבר מחשב נוסף לADSL, המחשב נמצא קומה מעל המחשב הנוכחי שכבר מחובר (אלקטל עם כרטיס רשת). כסף משחק תפקיד, אבל לא משמעותי. השאלה מה עושים? להעביר חוטים מסוככים ברשת חשמל? איך עושים את זה? רשת אלחוטית? לא יקר מידי בארצנו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by someone,

מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ZacNaboot,

הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK

21. Started by אפרת,

שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי ראוטר של EDIMAX, אני פתחתי פורטים, אבל יש לי בעייה, מכיוון שבבית יש 3 מחשבים, ושלושתם עובדים אלחוטית, ולכן ה-IP המקומיים משתנים כל הזמן בין המחשבים. רציתי לעשות IP קבוע, אבל זה בלתי אפשרי, כי יש לי מחשב נייד.. האם יש אפשרות להגדיר בראוטר שהפורט יהיה פתוח לכל ה-IP ולא ל-IP ספציפי? אגב, ניסיתי פשוט להגדיר את אותם הפורטים ל-IP אחר, אבל זה לא אפשרי.. תודה מראש,

23. אני רוצה להגביל UPLOAD. יש אפשרות כזו בנתב או שאני צריך להשתמש בתוכנה כגון NETLIMITER ? אגב אם אי אפשר איך אני מגביל UPLOAD על כל הקו ?

24. Started by casadepapa,

היי לכולם, עשיתי פירמוט למחשב וכשרציתי לחבר את החייגן מחדש נעלם לי האיקון של חיבור מקומי לאינטרנט כך החייגן לא יכול לעבוד ולהתחבר... מה אני ריך לעשות כדי להחזיר את האייקון של החיבור המקומי? תודה עינב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.