רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
הי אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הכבלים ולבז בינלאומי טכנאים של הוט היו אצלי היום וחברו את הטלפון שגם הוא שלהם ומאז שהם עשו את זה עושה רושם שהאינטרנט עושה לי בעיות פינגים יותר גבוהים וקפיצות שלהם לעישתים קרובות אני מצרף תמונה עם פרטי החיבור של מההגדרות של הנתב אני מניח שזה מראה שיש באמת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במודם ראוטר בתקציב הנ״ל אני ברשת ngn במהירות 10 מגה מה מומלץ? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטכנאי של חבר שלי הביא לו את זה מישהו שיש לו את זה יוכל אולי לעזור לי לפתוח פורטים לאי מיול להביא איזה מדריך אולי תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני חי בסיוט מתמשך ושמו Edimax BR6424N, נתב שמנתק בלי הרף. פיקוק היבואן לא עונה לטלפונים או פקסים. המותג הזה מחוק מבחינתי. בסה"כ הדרישות שלי די סטנדרטיות - דירה של קומה אחת ללא קירות בטון, רשת LAN עם כבלים CAT6, מחשב מדיה בסלון, מחשב שמשמש כשרת קבצים (אשמח להחליף בדיסק מחובר ישירות לראוטר), מחשבים ניידים וסמארטפונים מחוברים wifi. אני מחובר לכבלים ב 100 מגה. אני קורא בפורומים ולכל נתב יש המלצה חמה ומיד אחריה אזהרה לא להתקרב... כנ"ל בזאפ. ברשותי 550 שקל לקניית נתב: 500 לנתב ו-50 למי שייתן המלצה טובה :-). אשמח להצעותיכם! תודה. יוחאי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט ישירות דרך מודם ומחשב משני שמחובר אל ההראשי באמצעות קבל. יש רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט מהמשני. (יש פינג בין שני המחשבים אבל אין פינג מהמחשב השני לגוגל למשל) מסומן חיבור אינטרנט משותף ואין בעיה של פיירוול או משהו כזה. ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח חברה ושנה טובה לכם קודם כל קיבלתי ראוטר ולא רשום עליו דגם או חברה אני אעלה לכם תמונות שלו ואם תוכלו למסור לי מידע עליו אני אהיה אסיר תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים SWITCH בין שני מחשבים כדי שיהיה לשני המחשבים אינטרנטטט אבל השאלהה שלי היא שאין לי לי ראוטר יש לי מודם רגיל עכשיו כשאני מתחבר הוא מחייג אז אני רוצה לשים SWITCH בין המחשב שלי ושל אחיי אני יכולל ??.. מודם רשתתת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי, אבל הבעיה היא שאני צריך להשאיר את האימייל של נטוויז'ן (user@netvision.net.il) - יש אפשרות כזאת? עם תשלום רק על האימייל או משהו? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-