עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sn@sh,

כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roey1,

אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by שרגא,

הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by YohaiM,

שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itaysk,

איך עושים?? (בשניהם כרטיסי רשת)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Stealth,

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri09,

אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב השתמשתי בהנחיות הברורות להגדרת רשת בייתית שהופיעו באתר - פשוט תענוג. תודה ! בכל הבית יש LAN - דרכה יצרתי את ה- Workgroup אבל בקומה התחתונה אני עובד ב- WLAN יש לי שני מחשבים בקומה התחתונה (אחד מחובק ב- LAN ושני ב- WLAN דרך ראוטר) שרואים אחד את השני אבל לא רואים את הרשת והמחשבים בקומה השניה. (שם הנייחים מחוברים קווית ורואים אחד את השני) מה עושים? הנייד שלי רואה את המחשב בקומה התחתונה וכשאני עולה ל-רשת ה- LAN למעלה הוא 'רואה' את שאר המחשבים. עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פעם זה תמיד פעל לבד כשהיה לי אנטרנט על קו טלפון עכשיו לי של HOT ויש שורטקאט כזה שדרכו אני תמיד לוחץ ואז נפתח חלון שבו מכניסים פרטים (שם משתמש וסיסמה..) ואז לוחצים על קונקט.. אפשר לשנות איפשהו תהגדרות האלה ככה שההתחברות תהיה אוטומטית עם הדלקת המחשב? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי את האיי פי הזה: 192.168.0.15/27 אני לא מצליח להבין איך ה-27 קובע לי את המאסק איך אני יודע לפרש את שלושת הביטים האחרונים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש השוואות וביקורות של מהירות העברת נתונים פנימית ברשת מבוססת ראוטר gigabit. משהו מכיר אתה המכיל ביקורות על נתבים, שגם בדק את מהירות העברת הנתונים האמיתית ולא רק התאורתית? עריכה: מצאתי את האתר הבא - http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/bar/76-total-simul אבל אני אשמח לראות עוד אפשרויות האם הביצועים של ה-1043 מבחינת קריאה/כתיבה באמת כל כך גרועים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by emule2,

יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Noybee,

שלום לכולם, האם יש מקום (כגון אינטרנט קפה) שיכול לתמוך בהתראה של כמה ימים במסיבת רשת בת 10 משתתפים (קאונטר סטרייק)? מבירור בתל אביב לא מצאתי מקום שכזה.. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים