רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה צריך להוריד מהאתר של DDWRT בכדי להתקין את הקושחה הרגילה מהגרסא החדשה (24 SP1) ? מצאתי כאן בפורום הסברים לגבי גרסא 23 שכבר מותקנת אצלי... אבל שמות הקבצים בגרסא החדשה שונים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של נטויז'ן 5MB שמחובר למודם רואטר בדגם TNN - SIEMENS SL2-141 ויש פשוט בעיות לא מובנות, יש לי 2 מחשבים שמחוברים עליו ולא מובן לי למה ניתקע לי האנטרנט. בYOUTUBE ההטענה ממש איטית כל הסירטונים פשוט ניתקעים ובלתי אפשרי לישמוע ככה מוזיקה יש פיתרון ? מהירות ההורדה צריכה להיות בין 490K\B ל550K\B וזה מוריד על 150K\B מה דעתכם על זה ? יש לי רעיון כזה שאולי מישהו בסביבה מיתחבר לי דרך WIRELESS ואולי אפילו כמה אנשים ואני לא יודע איך אפשר לחסום את זה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ? וגם רצית לדעת האם אפשר לגלות מי עושה את זה ? כי אני חייב לדעת כי זה נימשך כבר למעלה מי שנה וזה פשוט מעצבן וגם עם אני לא טועה זה לא חוקי תקנו אותי עם אני טועה ? ברור שמחר אני יעשה טלפון לס…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בוקר טוב. הסיפור שלי קצת מסובך אבל אנסה לפשט אותו: יש לי מודם של בזק Aztech ADSL2+ DSL-600E. המודם מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR641G. הראוטר דפוק כי מסיבה מסויימת הוא לא מצליח לחייג (עבור שם משתמש ללא @ הוא מחייג בלי בעיה אבל רגע שאני מוסיף @ ושם הספקית [במקרה שלי user@015] הוא פשוט לא מגיב ללחיצה של connect ניסיתי ללחוץ מלא פעמים כלום לא קורה), אבל לא זאת הבעיה. הגדרתי את הראוטר ל Dynamic IP ככה שה Default Gateway שלו יוצא 10.0.0.138 שזה האייפי של אזיטק. את AZTECH הגדרתי לחייג אוטומטית, ככה שעכשיו מה שהיה פעם Bridge1 עכשיו זה חיבור PPPoE. שני המחשבים מחוברים בצורה חוטית ל TP-LINK. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות של ניתוקים נוראה נוראה מוזרים.. אין אפשרות לפתוח עמודי WEB כמו …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר בעזרת חיבור ישיר למודם סלולרי חיצוני (compass 885) אני משתמש בתוכנת Utorrent ומה שקרה זה שאו שיש לי סימן קריאה צהוב או סימן קריאה אדום למטה, כלומר יש בעיה בחיבור - וכשאני בודק פורטים הם מצויינים כסגורים או חסומים. ניסיתי לכבות את הפיירול של הוינדוס (vista 32). וגם את האנטיוירוס (Kaspersky 2009) - לא אינטרנט סקיוריטי. ועדיין אני מוריד במהירות נמוכה ומצויין שהפורטים חסומים... תודה ויום נעים!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, בהמלצת אנשים כאן בפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל. ההגדרות שלו אכן היו מאוד פשוטות והכל עבד מצויין אחרי 2 דקות בערך (ומעולם לא התעסקתי עם ראוטרים קודם). שאלתי היא האם יש דרך אחרת להפסיק את השידור האלחוטי מלבד להכנס למסך הקונפיגורציה של הראוטר ולכבות שם את הWIRELESS? יש כפתור חיצוני? משהו אחר? שאלה שנייה, שאני מנסה לקנפג את הראוטר (להתחבר ל192.168.1.1) לפעמים התקשורת איתו מאוד איטית, לפעמים עד כדי כך שלא ניתן לעשות כלום. יש לציין שהאנטרנט עובד בסדר במקרים כאלו. שניסיתי לעשות פינג, ראיתי שחבילות הולכות לאיבוד (לפעמים אפילו 3 מתוך 4). אחרי כמה זמן, העסק מסתדר ולא נראה לי שאני עשיתי משהו בנידון. למישהו יש פתרון לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו את המודם RTA1320 שמחובר ללינקסיז WRT54GL, והרוטל (שהובא לי פני כמה חודשים כתחליף ל B-FOCUS) מתחיל לעשות בעיות, לוקח לנורית POWER להתייצב כ20 דקות או יותר, אחרי זה אבל זה יציב. מנגד הביאו לי, בלי שלא בקשתי שום דבר, את המודם-נתב סימנס כמתנה. עכשיו אני רוצה להשתמש בו רק כמודם שיחובר ללינקסיז ולנטרל את ה WIRELESS בו. יש למישהו מושג איך לעשות את זה? רב תודות...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מתווכחים בלי הפסקה איזה תשתית אינטרנט יותר טובה ויותר מתקדמת טכנולוגית, בזק או הוט. אני רוצה לסיים את הוויכוח כאן ועכשיו- אם אפשר גם סיבות למה תשתית כזאת יותר טובה מהאחרת. תודה לעוזרים גל
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM
-
- 4 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-