רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה: יש לי נתב Siemens SL2-141 ואני רוצה להפוך את האייפי שלי מסטטי לדינאמי. אני יודע שזה סטטי בכך שאני מתחבר וזה מראה לי את אותו הIP. איך מסדרים את זה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נתנו לי IP קבוע ואני רוצה לשנות מדי פעם את הIP במחשב הנייד שמחובר אלחוטית לרשת כדי להוריד משרתים וכו' הנתב שלי זה 1025W ROTAL ברשת של בזק אשמח אם מישהו יסביר לי או יתן לי מדריך מפורט תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן. עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים מהירות ההורדה בביטורנט אצלי צנחה פלאים! אני מוריד מאותם אתרים, קבצים עם "זורעים" רבים, בעיקר סדרות שעד לפני שבועיים היו יורדות לי ב150 לפחות (יש לי 1.5 מגה ADSL) אבל לאחרונה הקצב הכולל של הביטונט לא מצליח להתרומם מעל 70, לרוב הוא פשוט מתחת ל40 אפילו! שלא לדבר על קבצים בודדים שיורדים במקסימום 10קיי. עוד מישהו עם SMILE נתקל בבעיה?
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק . אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרגע מודם של B-FOCUS ROUTER 270PR משהו כתוב עליו את מה שרשמתי למעלה, כתוב WOW וכתוב ECI TELECOM בנוסף, יש לי ראוטר שאליו מתחברים 4 מחשבים נייחים (שלרוב משתמש בו אחד באופן עיקרי, ועוד 2 בקטנה גלישה בסיסית וכו') יש לי חבילה של 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6204WG עכשיו לשאלה הראשונה- קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית חדש מתנה דגם: ROTAL RTA 1025W יצרן: ASKEY האם שווה להחליף? שאלה שנייה- אשמח למדריך קצרצר או קישור אליו בשביל לעשות תייקיה משותפת לכל 4 המחשבים בבית, שבנוסף אוכל לשתף ברשת זו 2 מדפסות שמחוברות ל2 מהמחשבים. תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-