רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
מדי פעם אני פשוט לא יכול לגלוש במחשב שלי. גם לא באקספלורר וגם לא בפיירפוקס. יש פה רשת של ארבעה מחשבים, ושלי הוא היחיד שזה קורה לו. פשוט שום אתר לא עולה. אחרי ריסט למחשב הכל מסתדר. יש לציין שבזמן שאי אפשר לגלוש, תוכנות מסרים מידיים ותוכנות P2P עובדות חלק.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במרץ 2007 קניתי את המשחק Tiberium Wars, שיחקתי ברשת מאז ומעולם לא היו לי בעיות התחברות.... בחודשיים האחרונים כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה: Couldn't connect to the backend server מאז אני מנסה להתחבר ברוב הניסיונות אני לא מצליח, קורה שפעם במספר רב של ניסיונות אני מצליח להתחבר. קניתי עכשיו את חבילת ההרחבה Kanes Wrath ושוב יש לי את אותה בעיה... לא שיניתי שום דבר שקשור לספק האינטרנט/ אנטי וירוס / מודם / פיירוול או משהוא דומה... מישהוא יכול לעזור לי בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המקום שאני עובד בו קיבל מחשב נייח חדש, שנמצא במרתף. התקנתי במחשב הקודם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אני חושב של Edimax), והקליטה הייתה סבירה. המודם/נתב משולב (Siemens ADSL SL2-141) יושב בקומה אחת למעלה, קומת הקרקע. איזה כרטיס רשת אלחוטי (פנימי או חיצוני) הייתם ממליצים להתקין בשביל קליטה מירבית? אין מגבלת תקציב. תודה מראש למי שעוזר. תום
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נניח ויש לי בית קפה קטן, ואני רוצה לאפשר גלישת אינטרנט אלחוטית לבאי המקום, אבל רק להם, לא גם לשכנים, או לסתם עוברי אורח. כיצד ניתן להגביל את הגישה כך שרק הלקוחות יוכלו לגלוש ? (אני מניח שקוד / כרטיס או משהו דומה, אבל מה בדיוק ואיך זה אמור לעבוד ?) תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לחבר נתב EDIMAX 6204 לכבלים , לא מצליח לקבל IP בתוך רשת הכבלים וכמובן שלא מקבל IP מ 012 ב PPTP או L2TP. בנוסף התמיכה שלהם לא עונה , המתנתי 3 פעמים 10 דקות ללא מענה. המודם של הכבלים טירון , האם מישהו מכיר בעיה בין המודם הזה לנתב EDIMAX ? ללא נתב המחשב מקבל IP ללא בעיה ברשת הכבלים. נתב חדש לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מודם USB דגם ECI b-focus 150, הוא כצפוי ממודם של בזק הלך לעולמו. אני הולך להחליפו ורציתי לדעת איזה מודם כדאי לקחת USB או רשת ואיזה מה"מבחר" שבזק מציעה עדיף. אין לי כל כך ידע בנושא, אבל במודם שהתפגר יכלתי לקבל IP חדש עם כל התחברות. הייתי רוצה שזה יתאפשר גם במודם הבא (אם זה בכלל קשור ), אפשרי במודם רשת?.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי לבית של כ-120 מטר עם משהו כמו 4 קירות (אחד עם מראה) לחדר המרוחק. 1. האם יש מקום לקנות ראוטר N? לא ראיתי יותר מדיי דגמים בשוק... 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (מבחינת איכות ו-cost-effectivness)? תודה!
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה אצלי בעיה ברגע שאני פותח את הEMULE החיבור לאינטרנט גוסס לאחר בדיקת פינג אני מקבל המון, Request timed out. חשבתי שאולי זה עניין של CONNECTIONS, אבל, למרות שהורדתי את החיבורים ל200, זה עדיין עושה בעיות, וזה במשך שנה לא עשה בעיות בכלל... בנוסף לכך, השותף שלי עובד כרגע עם ביטורנט, והוא לא מקריס את הרשת. יש לכם רעיונות מה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-