עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Guy950,

שלום לכולם, שתיהיה לכם שנה טובה לכבוד השנה החדשה החלטנו לשדרג את האינטרנט שלנו ל10 מגה בתשתית של NGN בחבילה שנטוויזן מציעה, אני אישית הייתי מעדיף להתחבר ישירות לבזק אבל המשפחה שלי עשתה עוד החלטה מטופשת בלי להתייעץ איתי. בכל מקרה, אנחנו מחזיקים בבית כרגע מודם ישן בן 7-6 שנים עם הכותרת הגדולה עליו של WOW וראוטר WRT54GL של LinkSys. אני מניח שבשביל לנצל את הסיפוק האמיתי שבNGN ומהירות 10 מגה, אצטרך לשדרג את המודם והראוטר ולהחליף כרטיסי רשת אל-חוטיים למחשבים אשר מתחברים באל-חוטי. אני מעוניין בראוטר+מודם חדשים במחיר של 400 ש"ח, אפשר לחרוג ל500 אם זה באמת יצדיק את המחיר, ומוסיף עוד 200 ש"ח לכרטיס רשת אל-חוטי חזק שיתמוך ברשת מסוג N. כמובן שאציין שאני מעוניין שגם הראוטר יהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Makaveli_iL,

מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם

4. Started by Dimka,

מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by david2k,

HOTMAIL.COM לא עולה לי זה מגיע לדף הראשי ואז נתקע ואני רואה רק תרקע של האתר ובשורת חיפוש למעלה אני רואה מנעול ליד הכתובת בדקתי במחשב אחר בבית לא קשור לאינטרנט שלי זה לפטופ של חברת פלאפון וזה גם ככה שם מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by roma,

שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי לבית של כ-120 מטר עם משהו כמו 4 קירות (אחד עם מראה) לחדר המרוחק. 1. האם יש מקום לקנות ראוטר N? לא ראיתי יותר מדיי דגמים בשוק... 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (מבחינת איכות ו-cost-effectivness)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.

13. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by taltola,

היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Zelig,

מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Bluebird,

שלום לכולם ברשותי הרכיבים הבאים 5 - מחשבים, מהם 4 עם כרטיסי רשת GigabitE מודם אלקטל משודרג לראוטר סוויץ' 10/100/1000 של אדימקס יש לי כבר מספר שנים רשת חוטית בין המחשבים ולא היתה בעיה בגישה בין אחד לשני ובהעברת קבצים וכו' לאחרונה לאור שדרוג של שני מחשבים אין גישה בין המחשבים, כאשר מנסים לגשת ממחשב חדש יותר עם כרטיס רשת איכותי יותר מסוג GigabitE לא ניתן להגיע החוצה לרשת המחשבים תחת "מיקומי הרשת שלי" עשיתי פינג בין המחשבים ולא מצאתי קשר בין סוג המחשב לאם הוא מקבל פינג מאחר, יש לי מחשב אחד בבית שיכול איכשהו (אין לי מושג איך) להתחבר לכולם ולקחת מהם קבצים וכו' מאידך השאר לא יכולים "לצאת החוצה" המחשבים מסודרים 10.0.0.X וכו' אשמח לטיפים, די מיואש תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by giloman,

רציתי לשאול האם משתמש פרטי יכול להשיג בארצנו חיבור T1 ובכלל אינטרנט של חיבור נל''ן תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עבדתי לפי המדריך שניתן כאן.. ועדיין כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחד לשני.. עולה לי ה Eror הזה... סייר וינדוס אין אפשרות גישה אל Workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימה השרתים עבור קבוצת עבודה זו איזה זמינה. נורא אשמח לקבל עזרה, תודה. שברתי את הראש כבר..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by XCG120,

העלתי סרטון בנושא דתי ערוך עים מוזיקה בקבוצה בעיר שלי ולאחר כמה דקות אני מקבל הודה כזאת... הסרטון שלך עשוי להכיל תוכן ששייך ל....(שם של משתמש כול שהוא ממה שהבנתי סוג של חברת תקליטים )לסרטון שלך נוסף קישור כדי לתת לו/לה קרדיט. ומתחת לסרטון כתוב הסרטון שלך תואם ל13 שניות ויש מקום לי שאני אמור ללחוץ עליך וכתוב שם "הפעל את החלק התואם" ואז מתחת יש לחצן אישור או שלח עירעור ולחצתי אישור מה זה אומר האים לחצתי נכון או שאני אמור ללחוץ על הפעל את החלק התואם שלא הבנתי את משמעותו אשמח להסבר מה זה ומה אני אמור ללחוץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pc34,

שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.