עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by digitalseeker,

ציינו בפני כי ברוב הנתבים לא ניתן לעבוד באופן סימולטני גם בפרוטוקול N וגם בG וגם בB. א.האם הדבר נכון ? ב.איך אפשר לדעת אילו נתבים תומכים בשימוש מקביל בכמה פרוטוקולים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

5. Started by refaels2006,

שלום לכולם . ברשותי מודם של HOT - ההוט בוקס החדש שמתפקד גם כראוטר . ההוט בוקס מוגדר כDHCP בלבד . הראוטר השני TPLINK 1043ND מחייג לספק בב"ל . התקנתי על המכשיר קושחת צד ג' DD-WRT -הגדרתי L2TP בידיוק כמו בקושחה המקורית . המכשיר מסרב להתחבר .כל פעם כתובת הWAN משתנה ל 192.168.200.1 - הכתובת של הHOT. ולא משתנה לכתובת של הספק .צרבתי בחזרה את הקושחה המקורית והכל בסדר. מאוד מוזר ...

6. Started by Ronenosh8,

החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by talben30,

הי, יש לי windows server 8 ובניתי בדוט נט את שאני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט. האתר שלי משתמש בsql server שגם אותו יש לי. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר שאני מעוניין להשתמש בו כשרת. הבנתי שאני צריך להתקין את הwindows server אבל לא ברור לי מה לעשות אחרי זה. הבנתי גם שאני צריך לעשות PF על 80 שראוטר. מעבר לזה אני צריך גם לעדכן את הIP שלי והבנתי שיש תוכנה שעושה זאת אבל אני לא סגור איזה.. יש מצב שתסבירו לי מהתחלה מה עושים בשביל להעלות שרת כולל הכל ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by House M.D.,

אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Demagh,

היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by romansah9,

שלום רב לכל חברי הפורום. ברצוני לשאול את האנשים שמבינים בעניין שבו אני לא יודע כלום בינתיים. סקירת מצב: אני חי עם ההורים. יש לנו אינטרנט בזב"ל+בזק 20 Mb/s עם ראוטר Dlink 2760u. הבעיה: המחשב הראשי של הבית שבו כולם משתמשים מחובר ישירות לראוטר ונמצא בסלון. המחשב הנייד שלי לעומת זאת נמצא בחדר שלי (בערך 10-15 מטר קו אווירי שבינהם מפרידה רק דלת עץ). אני משחק מהמחשב שלי (מפרט בצד) לכן מצב הפינגים די חשוב לי. השתמשתי עד עכשיו עם wifi אבל החלטתי שאני חייב לטפל בנושא הזה, מאחר שאני מקבל בזמן האחרון הרבה לאגים ופינגים ממוצע מעל 100 לכל שרת שאני נכנס (bf3). הפתרון?! חשבתי אולי להשתמש בhomeplug מאחר והוא יכול להיות באמת יציב יותר מה wifi הסורר שלי? קראתי כבר ביקורות של Netchief כמ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by taotal,

שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך האינטרנט פועל במחשבים ניידים במידה ואין לי ראוטר בסביבה ? האם צריך נט-סטיק ? האם להתחבר לסלולרי ולהשתמש בו כמודם ? האם חבילת 1GB תספיק לגלישה באינטרנט + צפייה בתכנים כמו youtube וכד' ? אני לא אוריד משחקים וסרטים כי זה יחנוק את החבילה.. תודה!

18. Started by chook_rl,

היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by doker,

יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by talcohn1,

יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה

24. יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים