עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Baba_Haze,

שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by cabriolet,

התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Yosi Salti,

היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by aviv00,

שתפו תוצאות https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=356b211d-7791-4786-b6f7-e9099117375f הוטנט

6. Started by taltola,

היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?

8. Started by kfir1200,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים

10. Started by sh4ked,

]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מבחינת שירות לקוחות . 2. והיותר חשוב , מהירות ופינגים . כלומר האינטרנט עצמו . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yaviny,

התחברתי לאינטרנט בכבלים. התקינו לי מודם של מוטורולה SB4101 . מישהוא יודע איך אפשר להכנס ולשלוט עליו? - כתובת IP וסיסמא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shlomi32,

קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הנתונים הם לחבילה של 2.5MB, הם נראים טוב? [attachment deleted by admin]

21. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by astralon,

שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת. אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.