עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by .nimiking.,

בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מישהו מכיר משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה זה דואר ספאם? ואיך הגיע לאנשים הכתובת מייל שלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sh4ked,

]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Psy,

רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N). אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP). האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ? קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה... אשמח לתשובה או פתרון אם יש... תודה! \\ עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by pc34,

שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. כמו בכותרת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קניתי ראוטר שכולל גם סוויצ' של 4 פורטים, של חברת LinkSys דגם BEFSR41 בכל אופן אני מחובר בערוצי זהב , וברק 013. בהגדרות של הראוטר , הוא מזהה לי את כל המחשבים ברשת הוא עובד לפי ה dhcp ומחלק לכולם כתובות 192.168.1.2 192.168.1.3 192.168.1.4 (192.168.1.1 - זה של הראוטר עצמו) והפרוטוקול שאני מכניס לו להתחבר דרכו הוא PPTP, ההגדרות של האיי פי אני מכניס לפי ה Ipconfig שם רשום את ה Default Gateway Subnet Masx Ip Adress (שהיא הכתובת הפנימית שלי בערוצי זהב) ומשום מה אני עדין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ערוצי זהב מזהים אותי לפי ה Mac Adress ורציתי לדעת האם למישהו יש פתרון למה אני צריך לעשות ?! אם תרצו אוכל להוסיף תמונות גם...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. יש לי סדרות וסרטים על תיקייה משותפת במחשב שלי שאני רואה בסרימינג מהפלאפון שלי דרך הWIFI בתוכנת es file explore (אנדרואיד) הכניסה למחשב ולשיתופים איטי מאוד והסטרימינג איטי וקטוע. איך אני יכול לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הי אני נמצא ביוסטון ביומיים הקרובים ואני מחפש ראוטר חזק שיוכל לנהל לי את הרשת בבית בצורה יעילה אני צריך שהנתב ידע לתת לי עדיפות כמה שיותר גדולה ל 2 עמדות משחקים בעוד שמעמדה אחרת מתבצעת הורדות וישנם לפחות עוד 3-4 צרכנים מזדמנים (טלפונים וכדומה) מחיר בסביבות ה 100 דולר רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benor,

אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מתכוון לעשות רשת בין 3 מחשבים, כאשר מחשב אחד הוא ה"ראשי", מתחבר ישירות למודם דרך ה-USB, וממנו יוצא כבל רשת לתוך ראוטר, המחשב מתוכנן להיות דלוק כמעט 24\7, יותקן עליו אנטיוירוס + פיירואל כך שהוא אמור "לסנן" הכל במקום להתקין 3 אנטיוירוסים. בתכנון יש אינטרנט 10MB, ועכשיו יש לי כמה שאלות: - כמה יעלה האינרנט באופן חודשי? (ספק + תשתית) - ממי הכי מומלץ לרכוש? - האם הראוטר יעמוד בעומס? (במיוחד לא חיברתי את המחשב הראשי לראוטר אלא למודם מכיוון שהוא זה שישמש להורדה רציפה) - האם המערכת אכן תפעל לפי התכנון שלי? (המחשב הראשי יסנן הכל ולא יהיה צורך באנטיוירוס וכו') - על איזה ראוטר + מודם אתם ממליצים במהירויות ובעומס כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.

24. שלום בימים האחרונים אני שם לב לאיטיות מטורפת בגלישה ובהורדת קבצים מחו"ל בבדיקת מהירות בארץ 12 מגה כמו שעון אבל שמורידים קבצים מחו"ל הורדה לא עוברת 200KB ובנוסף אתרים עולים קצת יותר לאט למרות שפינג לאתר תקין שוקל לעבור ספק מישהו התנסה עם FAST ..?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים