עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cms,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urich,

יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by arield,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות נתב מדגם E4200 אבל ראיתי בפורום ובכל מני פורומים שיש שני גרסאות לנתב הזה V1 ו- V2. מה ההבדלים בינהם ומי מהם יותר טוב?? שמעתי משהו שV1 יותר טוב בביצועים באופן כללי האם זה נכון? וגם שV2 לא ניתן להתקין קושחה צד שלישי.... מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ולהמליץ לי על אחד מהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לעשות רשת בין 3 מחשבים, כאשר מחשב אחד הוא ה"ראשי", מתחבר ישירות למודם דרך ה-USB, וממנו יוצא כבל רשת לתוך ראוטר, המחשב מתוכנן להיות דלוק כמעט 24\7, יותקן עליו אנטיוירוס + פיירואל כך שהוא אמור "לסנן" הכל במקום להתקין 3 אנטיוירוסים. בתכנון יש אינטרנט 10MB, ועכשיו יש לי כמה שאלות: - כמה יעלה האינרנט באופן חודשי? (ספק + תשתית) - ממי הכי מומלץ לרכוש? - האם הראוטר יעמוד בעומס? (במיוחד לא חיברתי את המחשב הראשי לראוטר אלא למודם מכיוון שהוא זה שישמש להורדה רציפה) - האם המערכת אכן תפעל לפי התכנון שלי? (המחשב הראשי יסנן הכל ולא יהיה צורך באנטיוירוס וכו') - על איזה ראוטר + מודם אתם ממליצים במהירויות ובעומס כזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Gaya Elias,

האינסטגרם לא מתחבר *רק* מהטלפון שלי כאילו הוא מתחבר לי מטלפונים אחרים ורק משלי לא, וזה לא תקף רק לגביי החשבון שלי זה אומר שגם אם אני אנסה להתחבר לחשבון אינסטגרם אחר בטלפון שלי זה ירשום שיש בעיה עם החשבון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dr.Drek,

אהלן... לבסוף בודדה בעיית הפינגים הקופצים כנראה למערכת ההפעלה XP שברשותי וחוסר התאימות שלה ל מודם ה ALCATEL... (נאמר לי כי זו בעיה שכיחה...אך אף אחד לא ציין אותה פה) נאמר לי שיש שתי אופציות : החלפת מערכת או הפיכת המודם ל PRO (אבל אז אין אחריות...וכרגע עוד אין ברצוני להגיע לכאלו דברים) ועכשיו ברצוני לנסות בוודאי להחליף את הOS... השאלה היא האם ל 98 או ל WIN2K??? האין 2K יכולה לגרום לאותה בעיה כיוון שהיא גם NT??? ???? מישהו תודה דחוף אמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kovar,

שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מן דבר שכזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חבר'ה, בחודשים האחרונים יש לי בעיה מוזרה במחשב. כל פעם שאני מוריד ב-uTorrent, אחרי כמה דקות כשאני פותח את האקספלורר או תוך כדי גלישה אני מקבל "דף לא נמצא" לכל האתרים, למרות שההורדות ממשיכות בביטורנט. ברגע שאני סוגר את התוכנה, אחרי 20 שניות שוב אפשר לגלוש כרגיל. יש לי אינטרנט של 1.5M יורד ו-0.5M עולה. את ה-upload הגבלתי ל-45kb וגם כאשר אני מוריד רק על 40 הבעיה מופיעה (כלומר יש עדין מספיק רוחב פס לגלישה). יש לי ראוטר של LevelOne ובדרך כלל 2-3 מחשבים דלוקים בו זמנית, כאשר במחשבים האחרים רק גולשים באינטרנט (בלי הורדות). כמובן שכאשר אני מקבל "דף לא נמצא" זה גם קורה במחשבים האחרים, כלומר כולם לא יכולים לגלוש. במחשב שלי מותקן ויסטה. ספק האינטרנט שלי זה ברק (בלי חייגן) והתשתי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofir2000,

הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ssll8,

שווה לקנות את ה cisco e4200?והבנתי שיש cisco e4200 V2 ...שהוא הרבה יותר טוב . עכשיו אני לא יודע איזה גירסא מוכרים בארץ, אבל סביר להניח שזה הדגם הישן למרות שהמחיר שלו יותר דומה לזה של החדש... חשבתי לקנות את הדגם החדש מחול בשביל להיו בטוח ואז מקסימום במכס להגיד להם שהדגם הספציפי הזה מוכרים אותו בארץ אני לא חושב שהם ישימו לב ל"V2" בתאכלס אני בכלל רוצה לקנות את ה ASUS RT-N66U אבל אותו אני בכלל מפחד להזמין...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moshe_91,

שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בשביל רשת אלחוטית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??

22. Started by rollita,

קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא מצאתי הסבר עליו בhttp://portforward.com/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים