רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול הביאו לי את הראוטר של חברת TENDA דגם W150M+ עשיתי הכל כמו שכתוב בדף כדאי להתחבר אליו והתחברתי לראוטר. לאחר מכן יש שם SETUP WIZARD כאשר בחרתי באפשרות WIRELLES והגדרתי את כל האפשרויות שלי זה עושה ריסט לראוטר ומעביר אותו למצב ראוטר ואחרי שזה קורא אי אפשר להיכנס יותר להגדרות שלו ובנוסף לזה האינטרנט גם לא עובד אפשר להיתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. עוד דבר שיכול להיות שזה בגלל זה, זה שבמחשב בחיבורי רשת הראוטר מוגדר כרשת לא מזוהה ההם מישהוא יכול לעזור לי זה דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על ראוטר איכותי שאני יכול לרכוש עצמאית כדי להתחבר לפרטנר, אבל שיש לו גם כניסת טלפון קווי (זה חשוב לאשתי משום מה) (יש לי Fiber Media Converter) אשמח להמלצות עד 500 ש"ח (לא חייב להיות מחנות בארץ, יכול להיות מאמאזון וכו')
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לנו שני מחשבים בבית ועל המחשב שלי נמצא המודם שזה מודם של כבלים במהירות 750K.. בקיצור ברגע שאח שלי על המחשב המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וזה בלתי נסבל כבר.. כשהוא פותח את האימיול שלו או את הקאזה או כל תוכנה דומה כזאת אני לא יכול לעבוד על המחשב ובטח שלא לשחק CS וזה משגע אותי !.. חבר שלי אמר לי שבהגדרות כשאני פותח רשת אז המחשב שאליו מחובר המודם מקבל פס פחות רחב מאשר המחשב השני(של אח שלי..) ולכן הוא עובד יותר באיטיות אז הנחתי שככה זה גם אצלי ובגלל זה המחשב שלי איטי.. אמרו לי גם שיש תוכנה שיכולה לשנות את זה אז אם מישו מכיר פה את התוכנה או כל תוכנה אחרת או משו שיכול לעזור לי אז תגידו לי כי אני לא יכול להמשיך ככה.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תרשמו אני אתן הכול.. ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. ברצוני לשאול את האנשים שמבינים בעניין שבו אני לא יודע כלום בינתיים. סקירת מצב: אני חי עם ההורים. יש לנו אינטרנט בזב"ל+בזק 20 Mb/s עם ראוטר Dlink 2760u. הבעיה: המחשב הראשי של הבית שבו כולם משתמשים מחובר ישירות לראוטר ונמצא בסלון. המחשב הנייד שלי לעומת זאת נמצא בחדר שלי (בערך 10-15 מטר קו אווירי שבינהם מפרידה רק דלת עץ). אני משחק מהמחשב שלי (מפרט בצד) לכן מצב הפינגים די חשוב לי. השתמשתי עד עכשיו עם wifi אבל החלטתי שאני חייב לטפל בנושא הזה, מאחר שאני מקבל בזמן האחרון הרבה לאגים ופינגים ממוצע מעל 100 לכל שרת שאני נכנס (bf3). הפתרון?! חשבתי אולי להשתמש בhomeplug מאחר והוא יכול להיות באמת יציב יותר מה wifi הסורר שלי? קראתי כבר ביקורות של Netchief כמ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת האם אני חייב שתהיה תאימות ברוחב הפס בין הספק לתשתית. לדוגמה: אם יש לי תשתית ברוחב פס 5M וספק ברוחב פס של 1.5, האם תהיה פגיעה במהירות הגלישה? כמובן שאני מצפה למהירות גלישה של 1.5M.... תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית ראוטר שמשמש כמה מחשבים, עכשיו הילדים הקטנים בד"כ גולשים ולוקחים לי רוחב פס נרחב בזמן שאני משחק, האם ניתן להקצות רוחב פס? החיבור הוא 15 מגה אגב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מכיוון שפיתחתי אלרגיה אמיתית לחומרה שבזק מספקת, כרגע הרשת שלי בבית בנויה על מודם+ראוטר של TP-Link מסוג AC1200 וראוטר נוסף בחלק השני של הבית מסוג Archer C7. 2 המכשירים עובדים יחדיו ומסונכרנים (הראוטר מחובר לאחת מיציאות המודם ראוטר וכל אחד מהם מחלק כתובות בטווח שונה). שאלתי היא-במידה ואני מתקין אצלי סיבים של בזק, ומסרב בתוקף לקחת את החומרה שלהם אלא אך ורק מתאם, האם החומרה שלי תעבוד ובנוסף- מה המהירות שהיא תספק לי (ממש לא הצלחתי להבין לבי המפרט הטכני). תודה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-