רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה : אני מחובר לברק 013 דרך כבלים , הפינגים שלהם לאירופה לא יצבים זאת אומרת יש שרתים עם פינגים טובים ויש עם לא בקיצור אני מעוניין לעבור ספק. עכשיו אני מבקש ממכם לעשות פינג לשרתים הבאים לכתוב את ה ms שאתם מקבלים כמובן תציינו את שם הספק וסוג החיבור. לדוגמא: bezeqint - bezeq 82.192.78.76 =150ms 213.230.209.189 = 170ms 85.14.226.111 = 180ms 82.96.91.13 = 140ms 213.131.244.240 = 120ms 82.96.91.3 = 100ms בבקשה זה מעוד יעזור לי להחליט לגבי ספקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שבו מראים כיצד להגדיר ב-windows xp רשת ביתית לשיתוף אינטרנט (2 מחשבים המחוברים ל-hub ומשם ל-router) ע"י צילומי מסך וכו' ? אני מחפש מה בדיוק יש לרשום בהגדרות הרשת. אני מדבר על רשת מסוג הנ"ל ולא רשת ביתית שנבנית בעזרת 2 כרטיסי רשת על אחד המחשבים(לקוח-שרת), שבנייתה מוצגת בפירוט בהרבה אתרים. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ושולח אותו לשרת שעליה שמורה מ"ה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HOTMAIL.COM לא עולה לי זה מגיע לדף הראשי ואז נתקע ואני רואה רק תרקע של האתר ובשורת חיפוש למעלה אני רואה מנעול ליד הכתובת בדקתי במחשב אחר בבית לא קשור לאינטרנט שלי זה לפטופ של חברת פלאפון וזה גם ככה שם מה לעשות???????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט זהב וכל ערב יש לי בעיות מהירות קשות לאתרים בחו"ל. אני חושד שזה בגלל packet loss. הורדתי תוכנה הנקראת VisualRoute שאיתה אפשר לבדוק בין השאר את זה, וראיתי שיש IP אחד שדרכו כל בקשה לאתר בחו"ל עוברת. באותו IP תמיד יש Packet Loss גבוה במיוחד. האם אני יכול להניח שזאת הסיבה לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עכשיו בעבודה וכמה מהאתרים פה לא נכנסים עקב כך שנעלו אותם אוטומטי ...(כמובן שגם ההורדות חסומות ) אני רוצה לדעת איך לסדר את זה שאני יוכל להיכס לכל האתרים או לרובם... ד"א זה windows98 :\ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב השתמשתי בהנחיות הברורות להגדרת רשת בייתית שהופיעו באתר - פשוט תענוג. תודה ! בכל הבית יש LAN - דרכה יצרתי את ה- Workgroup אבל בקומה התחתונה אני עובד ב- WLAN יש לי שני מחשבים בקומה התחתונה (אחד מחובק ב- LAN ושני ב- WLAN דרך ראוטר) שרואים אחד את השני אבל לא רואים את הרשת והמחשבים בקומה השניה. (שם הנייחים מחוברים קווית ורואים אחד את השני) מה עושים? הנייד שלי רואה את המחשב בקומה התחתונה וכשאני עולה ל-רשת ה- LAN למעלה הוא 'רואה' את שאר המחשבים. עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה זה דואר ספאם? ואיך הגיע לאנשים הכתובת מייל שלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב סטאטי של IVORY ווינדוס 10 לפני כמה זמן נוצר במחשב מצב טיסה אין לי המתג FN במקלדת ואני לא מסוגל לצאת מזה כדי להפעיל הטבלט תודה אלכס
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-