עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא מצאתי הסבר עליו בhttp://portforward.com/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! נתקלתי היום בבעיה קצת מציקה של הודעת Network cable is unplugged כאשר הוא בעצם כן מחובר... חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל לחיבור הרשת הנורה לא נדלקת.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולהחליף את הכבל לאחר אשמח לשמוע את עצתכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor7,

איך אני פותח פורטים בrouter -600E?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by theoherzel,

יש לי כרגע מחשב אחד עם Windows XP home edition שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם ECI שקבלתי מבזק (ECI B-Focus router 270). אני לפי רכישה של מחשב ומעוניין לשתף קבצים מקומיים בין שני המחשבים וכמובן אינטרנט. על המחשב החדש תהיה Vista . שני המחשבים יהיו באותו חדר. הבנתי שיש עדיפות מבחינת ביצועים לרשת קווית כך שכל עוד אין צורך ממשי בתקשורת אלחוטית אין מקום להשתמש בה ונראה לי שזה המצב כי שני המחשבים יהיו ממש אחד ליד השני. האם יש סיבה בכל זאת ללכת על ראוטר אלחוטי ? האם לחפש ראוטר קווי שיתחבר למודם הקיים או מכשיר אחד שיאחד את שתי הפונקציות ? למכשיר משולב יש עדיפות מבחינת ביצועים ? כדאי ללכת על ראוטר עם USB לצורך חיבור מדפסת ודיסק און קי ? להעדיף ראוטר עם firewall ? אשמח לקבל המלצות לדג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psychuil,

לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים אני בדרך להיכנס לבית ולפני שאני נכנס אני מעונין לקנות ראוטר שיספק גלישה בכל הביית בסביבות 140 מטר . וראיתי את הדגם החדש של xiaomi r3p US $76.49 15%OFF | Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Smart Wireless Router Pro 4 Antenna Dual-band 2.4GHz + 5.0GHz WiFi Network Device Priority Mail https://s.click.aliexpress.com/e/bmr5vxmZ מה אתם אומרים? דרך אגב המודם/ראוטר של הוט כנראה ישב בארון תקשורת הראוטר ישב בסלון . יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cms,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NOVA,

קראתי מזמן על אנשים שחוו בעיות רבות לאחר עדכון הקושחה של המודם הנ"ל. מישהו מסוגל לאשר או לבטל מתוך ניסיונו האישי? http://rotalcom.com/Products/productsin.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by digitalseeker,

ציינו בפני כי ברוב הנתבים לא ניתן לעבוד באופן סימולטני גם בפרוטוקול N וגם בG וגם בB. א.האם הדבר נכון ? ב.איך אפשר לדעת אילו נתבים תומכים בשימוש מקביל בכמה פרוטוקולים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by meidale,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Hakiru,

קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…

22. Started by noob,

יש לי מחשב נייד , (תוכלו להסתכל במפרט) . השאלה אם מודם Ethernet (למשל ה Samsung ) יעבוד במפרט מחשב כמו שלי , כי הוא דיי חלש .. תודה לעונים ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eitanir,

ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ns,

בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים