רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עומד לסגור עסקה עם בזק ורציתי לדעת האם יש איזה דגם של מודם רשת שלהם שהוא מומלץ? או עדיף לפחות לדעת ממה להתרחק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות מישהו מכיר תוכנה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה. אני יתחיל בזה שעשיתי חיפוש מעמיק בפורום אך לא מצאתי תשובה מדויקת לבעיה שלי ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש. אז ככה, הורדתי את התוכנה uTorrent והגדרתי את כל הגדרוחת החיבור שלי וכו'. בדקתי את הפורט שלי ורשום שהוא בסדר גמור, הבעיה להגדיר אותו בפיירוול של ה-win ובראוטר, אני כמעט בטוח שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין התוכנה מורידה לי ממש לאט. אז אני אומר לכם מה עשיתי ואתם תגידו לי אם טעיתי או שיש משהו ששכחתי לעשות: 1. בפיירוול הגדרתי בלשונית Exeptions את הפורט, פעם אחת כ-TCP ופעם אחת כ-UDP. גם בלשונית Advanced הגדרתי את ה-BitTorrent client שיהיה אותו הפורט הנ"ל. 2. לגבי הראוטר, יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-6204Wg. הגדרתי שם ב-port forwarding את אותו הפורט לחצתי על האפשרות both הכ…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ברשת של המנכ"ל יש בית עם מס' מפלסים והוא רוצה הסתובב עם המחשב הנייד בכל הבית, בקומה העליונה הוא מקבל אות חלש מאוד וישנם ניתוקים. הציעו לי לחבר 2 ראוטרים אלחוטיים. אחד הינו בשרות של בזק בינלאומי מסוג אלקטל 585 ועובד. השני קיבלתי לאחרונה מבזק - ASUS AM 604g . איך ניתן לחבר בינהם כאשר השני של בזק ישמש רק חיזוק אלחוטי , הבנתי שזה נקרא - Access Point ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פשוט של EDIMAX BR-6215SRg הבעיה היא שכל פעם שהביטורנט עובד הגלישה באינטרנט בלתי נסבלת.... בלי הראטור הכל עבד מצוין... אבל עכשיו עם הראטור ממש ממש איטי... יש לציין שהביטורנט עובד מצוין... יש חיבור רגיל ורוב הזמן אני מוריד במהירות המקסימלית (כמו בלי הראוטר, רק שאז הצלחתי לגלוש כרגיל) פתחתי פורטים+בטלתי WIRELESS+בטלתי FIREWALL+הפעלתי אפשרות בראוטר על תוכנות שצריכות חיבורים רבים אבל עדין האינטרנט לא זה.... מה עושים??? חשוב להדגיש שכאשר אני סוגר את הביטורנט אחרי מספר דקות שוב אפשר לגלוש באינטרנט במהירות רגילה... +פחיחת חיבורים רגילים בטורנט עומד על 8...
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת כיצד אני מוצא נתב אלחוטי בחברה שלא מוגדר כמובן בתור GATEWAY מדובר על שרתי 2000 ראוטר של סיסקו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, האם האימיול מכביד על הרשת בכל זאת אפילו אם הוא לא מוריד כלום? (השארת התוכנה דלוקה לכמה שעות בלי שירד שום קובץ) האם זה יכול להיות גורם להפלה של האינטרנט בצורה יזומה ע"י הספקית? אני מציין שאני מפעיל אימיול כמעט כל יום והרבה פעמים התוכנה בקושי מורידה על 10-5 KB ועדיין האינטרנט בקושי זז. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת משחק מחשב (NFS) ברשת ביתית בין שתי מחשבים. באחד המחשבים מותקן XP PRO ובשני VISTA ,והבעיה היא: שאני מנסה להתחבר בויסטה למשחק שנפתח ב-XP אני לא יכול,וכשאני פותח משחק בויסטה הוא נפתח ומיד מתנתק...למה?? חייב לציין שהמשחק עובד מצויין בין שתי מחשבי XP כך שלדעתי הבעיה היא בהגדרות בויסטה (המשחק אושר בפיירוול). אשמח לעזרה,תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה לחבר Access point מסוג Level one דגם: WAP-006 . בסוף היגדרתי כמעט הכול והמחשב מחובר דרכו אבל לא גולש!כן לא גולש! אני מזהה את הרשת של הנקודה אבל לא מצליח לגלוש במחשב שמחובר אליו. אני חושב שיש הגדרה ששכחתי-מישהו יכול אולי לעזור? אני מאוד אודה לו תודה TANGUSH
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מזה5\9\17 DBI? איזה נתונים לחפש? 802.11 b/g זה תדר של WIFI? כשאני מחפש איזה כרטיס PCI\USB לא אמור להיות לכולם נתוני על הDBI שלהם? הבנתי שזה משהו שקשור לאנטנה? כי רק בחלק אני רואה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-