עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eviljelly,

שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by talcohn1,

יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה

3. האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. קודם כל אני חדש פה ...הרבה המצליצו לי לשאול פה בקשר לבעייתי אז נרשמתי. אז ככה יש לי ראוטר מדגם: TNN SIMENS SL2 141 שהוא מחובר למחשב של אחי ואני מקבל ממנו את האינטרנט למחשב שלי (זה עובר בין שתיים קומות אבל המרחק בערך 10-11 מטר) וכל הזמו העוצמת אות על נמוכה מאוד וההורדות על הפנים גם שאני מתקשר לבזק הם אומרים שזה בגלל שזה שתיי קומות (ואני לא מביו אז בשביל מה נועד הראוטר) יש לציין שאני גולש במהירות של 4 מגה אשמח לעזרה וכל הצעה אחרת.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Pleiadian,

היי חברים, עקב בעייתיות רצינית בport forwarding ב3Com 3CRWER10075, החלטתי היום לרכוש את הEdimax BR6054N, בתקווה שאני אוכל ליהנות גם מport forwarding נורמלי, גם מטווח רחב וגם מתקן הN בעתיד. למרבה הפלא, ה3Com היה מכסה הרבה יותר מהבית שלי מאשר הEdimax. ויש לי דירה קטנה יחסית! אני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שה3Com ייתן כיסוי יותר טוב מהEdimax. עברתי על כל ההוראות של הנתב החדש, הגדרתי אותו בדיוק כמו שצריך, ואיפה שהייתי נהנה פעם מקליטה "good" היום היא low או בכלל מנותק. אפילו אם אני עומד ליד הנתב עם הiPhone שלי יש לי רק קליטה חלקית. עם הקודם הייתה לי קליטה מלאה מחצי מהבית. מישהו יודע למה הנתב הזה לא מאפשר לי לגלוש בכל הבית? ואני לא מתכוון לקנות את האנטנה הנוספת הזו כי זה פשוט ל…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Skion,

אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by blue wings,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  12. כאשר יש בבית חיבור טלפון מסוג VOIP ולא בזק, האם ניתן לחבר את המחשב לפקס? אם כן - כיצד? איזו חומרה? איזו תוכנה? (VOIP הכוונה של אחת החברות המסחריות כמו הוט, 013ברק, סמייל 012 או 018)

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. לא משנה איזה מחשב אני שם בקו ADSL שלי חדש / ישן יש אותה תופעה של " פריזים " בגלישה . אתרים נתקעים או הכול נפתח איטי ... חשבתי בהתחלה אולי מחשב לא טוב שמתי על אותו קו מחשבים אחרים נחשו מה ? אותו דבר ! בקיצור ... לקחתי את אותם מחשבים שהיו " איטיים אצלי" באינטרנט לחבר שיש לו EDIMAX ( לי יש ROTAL ) אצלו האינטרנט " טס " עם אותם מחשבים ! בבזק בינלאומי אומרים לי " אצלנו הכול תקין " , בבזק אומרים לי " הכול תקין " אבל זה לא תקין מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה בהורדה של טורנטים בזמן האחרון, אני לא יודע מתי בדיוק זה קרה אבל אני יודע שב 28 לספטמבר טסתי לארה"ב וחזרתי ב 23 לאוקטובר לארץ, ושמתי לב שלפני שטסתי היו לי מהירויות נורמליות בהורדה ואחרי פשוט המהירויות צנחו, בדקתי פורטים במחשב והכל בסדר וה uTorrent מראה שהחיבור תקין והייתה לי הורדה למשל על 100 KB אחרי המון זמן ואז שהגדרתי מס' חיבורים מקסימלי לטורנט אז החיבור קפץ לכמה מאות חיבורים של Seeders אבל המהירות הגיעה רק ל150 KB ככה שאני כמעט בטוח שזה הם כי כבר שמעתי בעיות אצלם של חסימות פורטים. עכשיו קראתי פה דיון מ 2007 על 012 ועל כל הספקיות והבנתי שיש אפשרות להתחבר זמנית לניסיון אצל 014 (בב"ל) ולראות באמת אם אצלם תהיה לי מהירות גבוהה ולהתנתק ולעבור שוב לנטוויז'ן ד…

• 40 תגובות
    • 9.4k צפיות
  16. Started by Lupin,

היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by _BooM_,

זה המסך שיש לי לפתיחת פורטים במכשיר. כל נסיון של שילוב כלשהו עלה בתהו, איך ניתן לפתוח פורטים בצורה מסודרת? אשמח להסבר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dror_gh,

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604 דגם DI-604 איך אני עושה את זה ? מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להפנות פורטים 20000-20140 וכמו שאתם רואים זה טווח ענק ואני לא יכול להפנות את זה בפורטים בודדים. איך אני מפנה טווח כזה? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by byyaatch,

האם מישהו נתקל בבעיית קריסה כרונית עם הראוטר הזה? הראוטר נופל כל רבע שעה לערך תוך כדי התנתקות מכרטיס רשת חוטי מאתחל את עצמו ומתחבר מחדש ... עידכוני קושחה לא עוזרים ... להלן system log אופייני של איתחול: Jan 1 00:00:00 (none) syslog.info syslogd started: BusyBox v1.00-pre2 (2007.12.13-07:31+0000) Jan 1 00:00:10 (none) local0.info udhcpd[469]: udhcpd (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:10 (none) local0.err udhcpd[469]: max_leases value (254) not sane, setting to 101 instead Jan 1 00:00:11 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gal,

היי חברים, בגלל היותי בור קצת בנושא הגדרת מדפסת שמחוברת בTCP\IP אבקש הסבר או איזה מאמר שמסביר מהן צורות החיבור של המדפסת כלומר האם צריך לתת לה איפי קבוע או שאפשרי שהיא תקבל לבד כתובת (ואיך מוצאים איזה כתובת היא קיבלה אחר כך?).האם אפשר למשוך את המדפסת דרך אשף חיבור מדפסת רשת? האם צריך להגדיר אותה דרך מחשב מסויים או שאפשר למשוך אותה מכל מחשב שמחובר ברשת? ועוד מידע ככל שניתן להוסיף בנושא הנ"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 14k צפיות
  24. Started by niv251,

לא מזמן שדרגתי לבזק 2.5MB עכשיו הם הציעו לי אינטרנט אלחוטי חינם.. עכשיו שמעתי שאפשר לפרוץ לזה בקלות גם אם יש סיסמא.. וגם שיש בעיות רשת שיש הרבה בעיות.. אז מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  25. אהלן אנשים. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של בזק (ZYDAS) עכשיו בXP הוא עובד סבבה, אבל בויסטה הוא לא עובד. האם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג את הדריברים לכרטיס רשת הזה שיעבוד עם VISTA ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים