רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים לכולם . בנסיון לעדכן חומרה ..לראוטר ששמו : edimax br504n אני נתקל בהודעה invaild file , מדוע זה קורה? . הורדתי את העדכון עצמו מכאן http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=222&pl1_id=1 הקובץ בסיומת .bin הגירסא הנוכחית היא 1.30 העדכון 1.50 , מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב! אז ככה, היום התחילה לי בעיה מוזרה שכל כמה זמן המודם שלי (THOMSON) מאתחל את עצמו. משום מה יש לי תחושה שזה קורה שיש ניצול גדול של רוחב הפס (הורדות וכדו'). זה קרה לי כבר פעמיים היום כשהתוכנה uTorrent פתוחה, המודם מתאתחל אך לא מצליח להסתנכרן וכשאני סוגר את התוכנה המודם מצליח להסתנכרן והכל חוזר לקדמותו. יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. השאלה בכותרת. אשמח לקבל לינק אם יש דריבר כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הייה לי ראוטר בזק סימנס שלא ממש סיפק אותי ועכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו חזק. הבעייה היא שהקולט usb שיש לי במחשב השני הוא בתקן g. לכן השאלה היא אם הקליטה אצלו תהיה יותר חזקה אם אני אקח את ה6504n מאשר 6216. חוץ מזה ההבדל הוא 45 שקל, לכן אני שואל אם ההפרש שווה את זה כי אולי אני אחליף בעתיד את המתאם לכזה בתקן n
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבאמצעותו ניתן לפתוח תיבת דואר זמנית, לצורך רישום לאתרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קראתי פה קצת הודעות בפורומים והבנתי שבעזרת MIMO הקליטה האלחוטית טובה יותר. השאלה היא איך אני יודע אם הנייד שלי תומך?? יש לי DELL INSPIRON 1525 וגם מה ההבדל בין : br6504n ו- br6216mg
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג עידכון קושחה. Firmware: 3.102e ADSL2+ : A2pB021g.d20h Wireless : 4.150.10.5 * אם יש ביקוש אני אפרסם !
-
- 14 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה שלומכם? אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור). בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי. ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!! אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים: 1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים. 2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד. השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק שהוא גם מודם, ובנוסף יש לי ראוטר של אדימקס שלא כולל מודם. האם יש דרך לחבר את הראוטר של אדימקס לזה של בזק, ושהראוטר של בזק יתפקד רק כמודם? ואיפה אפשר לרכוש מודם ADSL? חיפשתי בכל מיני חנויות באינטרנט ולא מצאתי.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]). ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-