עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by fox07,

אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט הספק נטוויזן , מודם THOMSON של הוט , ראוטר D-LINK ,קו הטלפון שלי הינו קו של נטוויזן המחובר דרך מתאם שיחות של AUDIO CODES . מהירות גלישה 2.5 החיבור הוא בסדר הזה - תשתית למודם - מודם למתאם שיחות - מתאם שיחות לראוטר - ראוטר למחשבים. הכל עובד !!! רציתי להתחבר דרך אותה התשתית עם מודם MOTOROLA SB4200 (שם היוזר שונה - הספק נטוויזן מהירות גלישה 10.0). בחיבור ישיר של המודם לראוטר יש גלישה !! **** כשמנסה לחבר באותו הסדר מודם למתאם ולראוטר - אין שיחות ואין אינטרנט משיחה עם נטוויזן הבנתי שאם אני מתחבר למודם באותה התשתית לא אמורה להיות בעיה , משיחה עם הוט נאמר לי שיכולה להיות בעיית תדרים ???? לא כל כך רוצה למסור להם פרטים בשל בעיית העברת הציוד ממקום ל…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי בבית מחשב אחד המחובר ל ADSL, ורציתי לשאול האם ניתן לחבר על אותו קו מודם נוסף ? אם כן, היכן ואיזה סוג אני צריך לרכוש ? כמה מודם סביר צריך לעלות ? תודה

4. Started by sirexrv,

מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים

5. Started by Eden 6600,

יש לי נטסטיק של סלקום עם חבילת גלישה ראיתי שיש ראוטרים WIFI עם חיבור USB. השאלה שלי היא כזאת - יש אפשרות לחבר את הנטסטיק לראוטרים האלה על מנת לשדר את האינטרנט הסלולארי ב-WIFI לכל מכשיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לנייח (כדי להשתמש במסך של הנייד)?מה אני צריך לעשות ואיזה כבלים? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by mahaya,

הנה העובדות : 1. חיבור הראוטר למחשב הראשי הינו חיבור קווי באמצעות חייגן (מוגדר bridging בראוטר asus am 604g אלחוטי) 2. כשהגדרתי את החיבור לרשת במחשב הראשי (בעזרת התמיכה של בזק בינלאומי), הגדרות ה-local area connection הינן כמו בתמונה המצורפת. אבל מה, אם אני רוצה להיכנס לדף של הראוטר, עליי לשנות את כתובת ה-IP כך שתהיה בטווח 10.0.0, אחרת אני מקבלת הודעה שהדף לא נמצא. 3. הגדרות ה-broadband connection הינן לאפשר למשתמשים להתחבר באמצעות החיבור לאינטרנט (וכמובן שנבחר ה-Local area connection), והגדרות ה-ip אוטומטיות. 4. במחשב הנייד ההגדרות של ה-IP הינן אוטומטית. כשאני עושה ipconfig /all אני מקבלת שהכתובת שהוא קיבל הינה 169.254.131.38 (APIPA) עם הסאבנט 255.255.0.0. אני גם מקבלת …

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין חודש הבא לקנות נייד לעצמי, יש בבית גם מחשב נייח. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשבים לאינטרנט ככה שאפשר יהיה לגלוש משניהם בבת אחת מבלי שאחד יפריע לשני יתר על המידה. השאיפה שהנייח יהיה מחובר קבוע ל-eMule. אם זה חשוב התשתית בבית היא של כבלים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by nat56,

מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי מחשב נייח ישן למדי אך עדיין עובד לא רע בכלל. (windows xp) מעוניינת להתחבר לרשת האלחוטית בדירה שבה אני גרה עכשיו. לצערי אין כאן תשתיות לאינטרנט קווי, ואנחנו לא מעוניינים להשקיע בזה. יש כאן אך ורק אינטרנט אלחוטי של הוט (וממיר עתיק שכנראה לא מותאם לחיבור לאינטרנט...). קראתי על מוצר שנקרא "מתאם רשת אלחוטי". האם זה יכול להתאים במקרה כזה, והאם יש צורך במאפיינים מסויימים למחשב כדי שזה יתמוך בו (ווינדוס, כרטיסים מסויימים?) אם כן, יש לכם המלצות על סוג מסויים? ואם לא, יש פתרונות אחרים להתחברות לרשת אלחוטית? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי בסלון הבית נקודת אינטרנט המחוברת לHOTBOX2 של הוט, זה כמובן גם ראוטר, קליטה לא להיט, העניין הוא שבקצה השני של הבית יש לי מחשב PC נוסף שקליטת הוייפיי שם נמוכה מאוד, אני רוצה לחבר חיבור קווי שיהיה יציב וקבוע, הקמת נקודה נוספת עולה 239 ש"ח + עלות חודשית נוספת אני מחפש פתרון הכי יעיל, מדובר על חיבור 100 מגה, ראיתי את הפתרון הזה אבל אני רוצה את הפתרון הטוב ביותר לאיכות קליטה גבוהה, https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14259 אודה לעזרתכם

• 15 תגובות
    • 20.6k צפיות
  12. Started by castor_troy,

שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by matan5165,

קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. אני רוצה להרחיק רשת אלחוטית לחדר שאליו מגיעה הרשת דרך נקודת חשמל.האם אפשר לחבר מרחיק ערוץ (למשל) על היציאה של הרשת שיוצאת מנקודת החשמל בכדי לקבל רשת אלחוטית באותו חדר .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Practi,

שלום חברים, עברתי דירה וכשהזמנתי את בזק להתקין תשתית אינטרנט הם טענו שהנקודה לא מחוברת לארון שנמצא בקומה שלי (הארון נמצא חצי מטר מהדלת שלי). הם טוענים שכנראה כמה גידים קרועים בדרך ולכן צריך להשחיל כבל טלפון חדש. מסתבר שהם לא מוכנים לעשות את זה ואחרי ויכוחים הם הסכימו להשתתף בעלות "הזמנת חשמלאי" על סך 200 ש"ח. הבנתי שאפשר אפילו להשתמש בכבל רשת רגיל לצורך זה (יש לי 2 כבלים של 5 מטרים). ניסיתי למשוך את הכבל הקיים מתוך הצינור בקיר אבל נראה לי שהוא נקרע ורק הגומי שלו נשאר מחובר סביבו. יש מישהו שמעוניין לעשות התקנה כזאת ב-200 ש"ח? זה כולל גם חיבור הגידים לארון קרונה. אשמח אם תחזרו אלי בפרטי, אני גר בר"ג.

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by ברוך פרי,

האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי נתב של בזק שמחובר בחדר מרוחק לכניסת הטלפון. (הנתב של בזק - d-link dsl6850u) הנתב משדר אלחוטי 2.4. אני רוצה לחבר נתב נוסף שיש לי EDIMAX 6424N כREPEATER ואליו להתחבר בכבל ETHERNET ולהיות מקושר לרשת החיצונית של הנתב של בזק. האם זה אפשרי עם הFIRMWARE שקיים בשני הנתבים או שחובה להתקין DD-WRT או משהו בסגנון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by steelmanx,

קניתי היום את הנתב הזה ורציתי לדעת איך מומלץ לחבר אותו. כרגע יש לי מודם נתב משולב ASUS AM 604G. האם כדאי לחבר את הנתב החדש לישן וזהו או לסדר שהוא יבצע חיוג בעצמו?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מנסה לחבר ראוטר tplink למודם של סלקום , שינתי את התווך הכתובות במודם של סלקום שיהיה בין 10.100.102.2 עד ל 250 ת נתתי כתובת לראוטר tplink 10.100.102.251, כרגע מצליח להתחבר לראוטר אך לגלוש רק דרך מכשיר אחד , כל מכשיר נוסף שמנסה להתחבר לא מצליח , כלומר מצליח להתחבר לראוטר אך אין אפשרות גלישה באינטרנט מה עליי לשנות בהגדרות של הראוטר ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. ברשותי מודם של אלקטל בחיבור ADSL של בזק בינלאומי. הגדרתי את המודם מחדש שיעבוד כנתב, ובנוסף להאב שיש לי, החיבור עובד מצויין ומספק לשני המחשבים שיש לי בבית חיבור לאינטרנט ולרשת ביתית. שני המחשבים מחוברים בכבלים להאב, שמתחבר למודם/ראוטר ומשם לעולם הגדול. כמו כן כל הפורטים שרציתי להגדיר מוגדרים כבר בתוך המודם/ראוטר והכל עובד כמו שצריך. הסיפור התחיל שהגיע מחשב נייד לביתי ואיתו נתב אלחוטי (קיבלתי במתנה אז אין תלונות). הנתב הוא של NETGEAR מסוג WGR614. אין לי מושג אם זה נתב טוב או לא, העיקר שיעשה את עבודתו נאמנה. השאלה שלי כיצד עלי לחבר את הנתב האלחוטי שיתפקד ברשת שלי? האם עלי להפוך חזרה את המודם/ראוטר שיעבוד כמודם בלבד עם חייגן וכו' ואז להכניס את הנתב האלחוטי לעסק איכשהו? האם יש…

23. Started by Yotam.B,

היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, יש לי hotbox עם תמיכה ב-wifi. יש לי חיבור פיזי בכבל מה-HOTBOX לחדר מרוחק בו קליטת ה-WIFI חלשה. אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ולחברו ל-HOTBOX באמצעות הכבל הפיזי, בהתאם לתאור בחלק השני של: http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm. אני מעוניין ששני הנתבים יתפקדו כרשת אחת, כלומר שכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב ל-HOTBOX, החיבור לאינטרנט יהיה דרך ה-HOTBOX, וכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב לנתב החדש, החיבור יהיה דרך הנתב החדש, כל זאת באופן אוטומטי בלי צורך לבחור בכל פעם את הנתב הקרוב. בנוסף, אני מעדיף (אך זה לא הכרחי) שלנתב החדש יהיו מספר פורטים (כניסות) של RJ-45, כדי לאפשר חיבור מחשבים מרוחקים בלי לקנות switch נוסף. שאלות: 1. האם חיבור כנ"ל (עם מעבר אוטומטי …

25. אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים