רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פורטים לפי המדריך הזה-http://ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%91%20%20TP-LINK.pdf עדיין יש לי מזהה נמוך באמיול והביטורנט לא זז. יש עוד דרך לפתוח פורטים? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין VIRTUAL SERVER ל PORT FORWARDING?? 2. עידכנתי גירסא לקושחה 1.59 והנתב כרגע עושה לי בעיות עם ריסטים דרך הממשך GUI אני רוצה לחזור לגירסא קודמת אי אפשר לעשות את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי די מורכבת, ואני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלקרוא לטכנאי :\ יש לי בבית 3 קומות, בקומה הראשונה יש מחשב שדרכו מחוברים שני מחשבים ע"י ראוטר אלחוטי, אני נמצא בקומה האחרונה (שלישית). בקומה השניה יש מגבר לראוטר, ועכשיו קניתי עוד מגבר כדי להשים גם בקומה השלישית (חדר שלי) כדי שאני אוכל לקלוט טוב יותר ב-PS3, עכשיו אני מקבל 56% ואני רוצה שיהיה לפחות 80% קליטה. יש לי כמה שאלות: 1. כיצג אני גורם למגבר לקבל אות (קליטה) מהמגבר הראשון, או שאני צריך פשוט להגדיר אותו בראוטר? 2. אני אוכל לעשות את זה לבד, או שזה מסובך מדי ועדיף לקרוא לטכנאי? ראוטר - Level One. המגבר השני שנמצא בקומה השני של TP-LINK. המגבר החדש בקומה השלישית של EDIMAX LEE 802. אני מקווה שהבנתם פחות או יו…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר דרך נטוויז'יון בקו 2.5 מגה ותמיד קיבלתי בשרתים בחו"ל פינג די גבוה (120+) אבל כזה שלא הפריע מדי לשחק, לאחרונה אני מתחיל לקבל פינגים מטורפים (הפינג עולה גם ל900 לפעמים) ואז חוזר חזרה לגבול הנורמלי. יש לציין שגם בשרתים בארץ זה ככה. בשיחה עם נטוויז'ן טענו שהפינג בסדר גמור ואחרי בדיקה של הפינג התברר להם שהוא אכן בסדר (56) אבל הבעיה כמובן ממשיכה לחזור. בכללי לא היה הרבה מה לעשות, הם אמרו שאין להם דרך לדעת מה הבעיה ואמרו שייתכן שיש לי תוכנה שלוקחת רוחב פס גבוה מאוד (ואין לי, או לפחות לא משהו חדש), לייתר ביטחון סגרתי את המסנג'ר והסטים אבל הבעיה נמשכת, ואין לי שום פעילות חריגה בTASK MANAGAR. אחרי שורה של טענות מוזרות הם הציעו לי לעשות איפוס דפדפן, רק שהאיפוס הוא לE…
-
- 22 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לנטר את כמות התעבורה שלי באינטרנט מבלי להוסיף לחישוב את התעבורה בתוך הLAN ובתוך האינטרה-נט (אני גולש דרך המעונות בטכניון, ואנחנו מוגבלים לכמות גלישה, ויש טענות שהניטור של מרכז המיחשוב בטכניון מזייף. הגלישה בתוך הרשת ובתוך האינטרה-נט היא חופשית, גלישה החוצה מנוטרת) האם יש דרך לעשות זאת? תכנה חיצונית כלשהיא או אופציה כלשהיא בויסטה? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש ראוטר אלחוטי שקולט ומשדר הלאה כדי לשפר קליטה במקום שאין חיבור חוטי .כלומר הוא מהוה תחנת מעבר קולט ומשדר תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר חדש של Edimax דגם 6504N שהוא בין הדגמים החדשים של החברה בתקווה שיפסקו הניתוקים. בנוסף ובלי קשר מותקן Vista Ultimate עם עדכונים הכי אחרונים (בדוק) לכל התוכנות שיש במחשב. + המחשב הכי נקי שאפשר משטויות, גם כן בדוק. + לאחרונה האינטרנט עודכן ל-5 מגה עם ספק אינטרנט בזק בינלאומי ותשתית של הוט. + מדובר על כרטיס רשת שבא עם לוח אם לא ישן במיוחד -Abit IP35-E. האמת היא שהלוח אם עצמו דיי חדש בגלל שהלוח הקודם התקלקל משום מה והחלפתי אותו באותו לוח חדש יותר לפני שבוע-שבועיים. + הורדתי את הGlobal Max Connection בתוכנה uTorrent ל-150. ובכל זאת ! ! ! :s05: עדיין יש ניתוקים בעת שימוש בטורנט ! אולי בכל זאת הבעיה היא בראוטר? פשוט אני מנסה לדמיין אנשים מחו"ל עם אינט…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הגדרתי פורט ליוטורנט , בתוכנה יש מבחן לבדיקה האם הפורט פתוח , ובמבחן יוצא שפעם הוא פתוח ופעם הוא סגור . הראוטר שלי הוא לינקסיס WRT54GL , המבחן של יוטורנט הוא מאוד קצר , נראה לי שאם המבחן היה כמה שניות יותר אז הפורט היה עובר את המבחן תמיד , מה נראה לכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-