עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ButtholeSurfer,

ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן , ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automatic מה עושים ? שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב.. והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ? ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזר אני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך.. יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ? והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amr_2000,

האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by labenny,

שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cheif,

גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by johnwoo,

אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון בלי להדליק את המודם מחדש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by locke,

ראיתי את זה כבר בכמה חנויות, השאלה שלי אם זה בכלל שווה עכשיו? אני מבין שהטכנולוגיה הזאת די בחיתוליה. ומה המהירות של זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by taltola,

היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by N N C,

קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by domuzy,

אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yoavsc,

רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים