עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LazyBoy,

http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818 יש למישהו עוד פרטים על זה? נשמע לי כמו חארטה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rino,

רשימת חומרה ותוכנה: PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100U מחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOM הבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן. אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים. אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kletsman,

הנה מה שחיכיתי לו NETGEAR Powerline 1000 - Essentials Edition (PL1010-100PAS) 60 דולר ו 10 דולר משלוח לארץ https://www.amazon.com/NETGEAR-PowerLINE-Wi-Fi-1000-PLW1010-100NAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-10?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=N3J06K1PCP53G493WCNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=09a5ac8b-440a-4dd4-934b-9d42c5f7f117&pf_rd_i=13334275011&th=1#Ask בשאלות רשום שזה תומך ב220V אבל עם יציאות של ארצות הברית, אז נצטרך מתאם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by compgt,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cabriolet,

התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי וינדוס XP במחשב השולחני ווינדוס 98 במחשב הנייד איך אני יכול לחבר בינהם בעזרת כבל USB ? אפשר לעשות דבר כזה בכלל?! אני פשוט רוצה להעביר למחשב הנייד דברים כדי שלא יהיה בוא משעמם .. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

האימוץ של ציוד אלחוטי התומך בתקן AC נמצא עדיין בעיצומו אך בפתח כבר עומד תקן חדש המכונה 802.11ax או בקיצור AX. כרגיל, התקן החדש מהיר יותר ומאפשר ליותר התקנים אלחוטיים לחיות בסביבתו אך יש בו גם חידוש הקורץ לשוק הישראלי - תמיכה בתדר 2.4Ghz - המתאים יותר לשיטות הבניה הנהוגות בישראל. במדריך המצ"ב אני סוקר את התכונות העיקריות של התקן החדש, את ישימותו בשוק הישראלי ותאריכי השיווק הצפויים לציוד בתקן זה. http://www.netcheif.com/Articles/80211ax/80211ax.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IG,

יש איזה אתר שמשמש כמאגר נתונים. האתר הזה זה אתר של חברה מיסחרית שמשווקת משהו (לא משנה מה...) ומספקת באתר גם מידע מדעי מסויים לגבי המוצרים ולגבי התחום בכלל. אני משתמש די הרבה במנוע החיפוש של האתר בשביל כל מיני עבודות שאני עושה, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להוריד את כל האתר למחשב שלי כדי שמאגר המידע יהייה זמין לרשותי כל הזמן. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?

16. הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כותרת.. ערב טוב לכולם אז ככה מספר שאלות קטנות אשמח אם תענו לי. 1.מה ההבדל בין ADSL לבין CABLE? 2. כרגע אם אני לא טועה אצלי בבית משלמים בחודש ל3 חברות שונות על האינרנט בזק,הוט,ו012 לפי מה שהבנתי הספקית שלי זה 012.. באחד המחשבים התשתית היא הוט ובמחשב השני בזק מה שאומר שהפס לא מתחלק? או כן? 3. אני מעוניין לקחת את החבילה של 2.5 מגה ב109 שקל לחודש מפה http://www.012.net/sales.aspx?docID=8619&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 יש לי 2 מחשבים בבית אז אני משלם 218 לחודש? לכל מחשב 109? או לשניהם ביחד 109? אם זה שניהם ביחד הפס מתחלק? מזה אומר בידיוק? ובסך הכל יהיה לי יותר מהיר האינרנט למרות הפס המתחלק? בעיקרון אני רוב היום במחשב באינרנט הורדות טורנט והכל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לצורך לימודים שאני התחלתי התקנתי במחשב שלי WinServer2008R2 (במחיצה נפרדת) התקנתי Hyper-V ובו שני הקמתי שרתים ותחנה אחת וירטואלים. השאלה היא איך אני מעביר קבצים/מידע לתחנה/שרתים הוירטואלים ? (למשל מהדיסק קשיח שלי או דיסק און קיי) וגם אני אני מחבר אותם לאינטרנט? אשמח לעזרה ואם אפשר פירוט איך עושים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Avi Shalmayev,

אהלן, אשמח לקבל המלצות כדי לפתור בעיה שיש לי בדירה בגישה לרשת. הדירה מאוד ארוכה (בנויה לאורך) ולכן נתב אחד סטנדרטי שנמצא בקצה אחד של הדירה (איפה שנמצאת הנקודה), לא מספיק כדי לספק רשת Wifi איכותית בכל הדירה. וגם אם אבקש להעביר את הנקודה לאזור המרכזי ביותר בדירה, הטווח של ה-Wifi לא יהיה מספיק גדול. נכון לעכשיו יש לי רפיטר ישן שעושה מלא בעיות ומאט את האינטנרט מאוד, בנוסף אני לא מתלהב מהעובדה שבגלל הרפיטר אם עוברים בין חלקים שונים בדירה אין roaming בין הרשתות. מה יכול להיות פתרון חלופי טוב? האם לקנות כמה יחידות בשביל mesh בדירה? כמה הפתרון הזה יעיל? והאם יש תמיכה מצד ספקיות האינטרנט במקרה שאני מתקין אותו? לחילופין, האם ה-b-spot של בזק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום! נתקלתי היום בבעיה קצת מציקה של הודעת Network cable is unplugged כאשר הוא בעצם כן מחובר... חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל לחיבור הרשת הנורה לא נדלקת.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולהחליף את הכבל לאחר אשמח לשמוע את עצתכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, כרגע בביתי הנוכחי אני בעל אינטרנט של 12 מגה (תשתית הוט, ספקית 013 נטויזן) המחשב הנייח שלי נמצא ליד הנקודת אינטרנט ולכן הוא מחובר לראוטר(TP-LINK מדגם TL-WR1043ND) באופן חוטי, יש לי גם מחשב נייד בבית ולכן הייתי זקוק לראוטר. בקרוב אני עובר לגור ליחידת דיור, ושם יש כבר הכנה לתשתית של הוט ואני כנראה יתחבר הפעם לספקית של בזק בין לאומי 014. אבל זאת לא השאלה, אלא שהנקודת אינטרנט נמצאת שם בחדר שינה ואני את המחשב הנייח הולך להציב בסלון, ובחדר שינה אני רק ישים את המודם ואת הראטור הנוכחי שלי שציינתי למעלה. והייתי רוצה לקבל המצלה לכרטיס רשת אלחוטי WIFI שאני יחבר למחשב הנייח בסלון ואני יקלוט את האינטרנט ללא שוב בעייה.(מרחק של 8 מטר פחות או יותר ללא קירות בטון). וכמו כן הבנתי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים