רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הרשת והגדרתי אתה באמצעות האשף של הXP, המחשב השני יכול לגלוש ואפילו יש לו גישה למדפסת, אך משום מה אין לי גישה לקבצים שנמצאים אצלו עשיתי כונן משותף, תתיקיות משותפות, מה לא, וזה לא מצליח, למה? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N). אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP). האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ? קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה... אשמח לתשובה או פתרון אם יש... תודה! \\ עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להמחשה, יש לי תיקיה במחשב A: c:\shared מקרה 1: אני מעביר (cut/paste) את תיקיה: c:\temp1 לתוך c:\shared כך שאקבל, c:\shared\temp1 במחשב B, אני יכול לראות את התיקיה אך אני לא יכול להעתיק את הקבצים שבתוך temp1 מקרה 2: אם אני מעתיק את תיקית temp1 באמצעות (copy/paste) אני יכול לגשת לקבצים במחשב B, ללא בעיה. הפתרון שמצאתי, הוא לבטל את השיתוף הפשוט, להיכנס להגדרות, לתת הרשאות FULL CONTROL למשתמש anyone וללחוץ על: security-->advanced--> Replace Permission entries on all child object with entries shown here that apply to child object הבעיה היא, שבכל פעם שאני מבצע העברת תיקיה(באותו הכונן) אני צריך ללחוץ על הreplace permission הזה, לפני שאני יכול לגשת לקבצים ממחשב B. זה ממש לא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ASUS RT-AC87R אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. יש למישהו המלצה? (כמובן במחיר הגיוני)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הוריי שדרגו את חבילת הגלישה מ12 מגה ל30. התשתית של הוט והספק 012. לפני השדרוג, בדקנו באתר שלהם מהן הדרישות לאינטרנט מעל 12 מגה וראינו שאנחנו עומדים בדרישות שמוצגות בדף הזה - http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/requirements/ לפי האתר שלהם, הדרישות לאינטרנט במהירות 12 מגה ומעלה הן: מעבד Intel i3(או מקביל) ומעלה -המעבד שלי הוא i5 4670K. זכרון מחשב 2GB -יש לי 8. מערכת הפעלה Windows XP/לינוקס ומעלה -לי יש Windows 8.1. כרטיס רשת פנימי או נפרד מלוח האם במהירות 10/100Mb -יש לי פנימי במהירות 10/100/1000Mb. כבל רשת CAT5 -יש לנו כבל רשת CAT5 אנחנו לא מתחברים עם חייגן, יש לנו חיבור קבוע. המודם הוא TERAYON TJ715. קודם כל דיברנו עם הוט והסדרנו את עניין התשתית, וא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם זה תמיד פעל לבד כשהיה לי אנטרנט על קו טלפון עכשיו לי של HOT ויש שורטקאט כזה שדרכו אני תמיד לוחץ ואז נפתח חלון שבו מכניסים פרטים (שם משתמש וסיסמה..) ואז לוחצים על קונקט.. אפשר לשנות איפשהו תהגדרות האלה ככה שההתחברות תהיה אוטומטית עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30) כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת.. ערב טוב לכולם אז ככה מספר שאלות קטנות אשמח אם תענו לי. 1.מה ההבדל בין ADSL לבין CABLE? 2. כרגע אם אני לא טועה אצלי בבית משלמים בחודש ל3 חברות שונות על האינרנט בזק,הוט,ו012 לפי מה שהבנתי הספקית שלי זה 012.. באחד המחשבים התשתית היא הוט ובמחשב השני בזק מה שאומר שהפס לא מתחלק? או כן? 3. אני מעוניין לקחת את החבילה של 2.5 מגה ב109 שקל לחודש מפה http://www.012.net/sales.aspx?docID=8619&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 יש לי 2 מחשבים בבית אז אני משלם 218 לחודש? לכל מחשב 109? או לשניהם ביחד 109? אם זה שניהם ביחד הפס מתחלק? מזה אומר בידיוק? ובסך הכל יהיה לי יותר מהיר האינרנט למרות הפס המתחלק? בעיקרון אני רוב היום במחשב באינרנט הורדות טורנט והכל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים אני שם לב לאיטיות מטורפת בגלישה ובהורדת קבצים מחו"ל בבדיקת מהירות בארץ 12 מגה כמו שעון אבל שמורידים קבצים מחו"ל הורדה לא עוברת 200KB ובנוסף אתרים עולים קצת יותר לאט למרות שפינג לאתר תקין שוקל לעבור ספק מישהו התנסה עם FAST ..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. ביום/יומיים האחרונים אני חווה packet loss של כ 30% מכיווני (018) לכיוון בזב"ל. האם עוד מישהו חווה את הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלומלום כמה מהמחשבים שלי רחוקים מהראוטר ולכן האות (Signal) אצלהם חלש. חשבתי לשם Access Point קרוב יותר לראוטר ולמתוח כבל תקשורת אליהם. כשבאתי לקנות שמתי לב שראוטרים יותר זולים מ-Access Points. האם אני יכול לקנות ראוטר יותר זול שיעשה את מה שאני צריך מה-Access Point? והאם זה כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-