עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ButtholeSurfer,

ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן , ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automatic מה עושים ? שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב.. והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ? ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזר אני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך.. יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ? והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?

2. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Baba_Haze,

שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by oOo0oOo,

האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udicol,

שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by barelij,

ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Pro, ומודם\ראוטר WBR3601 תוצרת Level 1 . כשאני מנסה להגדיר חיבור אלחוטי בין המחשב והראוטר אני מתבקש להזין Network Security Key. מאיפה אני לוקח אותו? לא ראיתי שום איזכור לדבר הזה בזמן הגדרת הראוטר. בחיבור בכבל LAN אין שום בעיות. תודה על העזרה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BZZER,

שלום... אני צריך איזה אתר proxy טוב שיהיה מהיר.. או לסירוגין להפעיל את האינטרנט עצמו דרך proxy או משהו דומה לזה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SyndromE,

מצאתי תוכנה מעניינת המציגה פתרון יצירתי לנושא הגבלת TCP Half Open Connections, עם תוספת ניטור מתקדם וממשק יפיפה. היא תומכת בויסטה ו-win7, והרעיון העיקרי הוא שאין צורך ב-patch לקובץ tcpip.sys עצמו, מאחר וזה נעשה ברמת הזכרון ללא תלות בקובץ. ניתן לשנות את ההגבלה בזמן אמת ואוטומתית לאחר אתחול. מבלי להכנס לשאלות "האם זה נחוץ" וכו', בכלליות הסרת ההגבלה יכולה לאפשר הורדה\התחברות מהירה יותר ותורמת לריבוי משימות רשת בו זמנית. מומלץ להורדות טורנט (ב-utorrent למשל יש לכוון את המגבלה בהגדרות מתקדמות של התוכנה בנוסף ובהתאם) http://deepxw.blogspot.com/2009/01/tcp-z-center.html

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BigO,

שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by assafb20,

אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by [NOS],

האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Xebu25,

שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.

22. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 4xtos,

התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alonpartuk,

שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים