עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Xebu25,

שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.

2. ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. www.measurementlab.net

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, הרשת האלחוטית שלי איטית. בעקבות התייעצויות פה החלטתי להפוך אותה לקווית - בשלב ראשון רשת נפרסת ומתקפלת אד-הוק לפי צורך במקביל לאלחוטית, ובשלב שני רשת אח"כ סלולה וקבועה במקום האלחוטית*. הכוונה שלי בהפרדה הזו לשלבים הוא שסידור כזה יאפשר לי להתארגן ולראות שהכל עובד יפה וטוב לפני שאני נכנס להרפתקאה של חיווטים וסלילה דרך הקירות. כדי להקים את הרשת הקווית הזמנתי D-Link DGS-2208 10/100/1000Mbps Ethernet Switch http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127082 עכשיו השאלה שלי היא כזו: יש לי שני מחשבי Windows 7 שמחוברים לראוטר אלחוטי של DLINK שמחובר למודם ADSL ספידטאצ' של אלקטל. הבנתי שבשביל שלב א' כל מה שאני צריך זה לחבר את ה-switch לפורט של הראוטר הא…

5. Started by GrayFox,

תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RobiNooB,

אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moshe_91,

שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tamar7,

שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AmitT,

שלום. בתקופה האחרונה עברתי להשתמש בראוטר . אני יודע איך לפתוח את הפורטים והכל אבל לא הצלחתי למצוא את הפורטים שFlashFXP משתמשת בהם, וכרגע אני לא מצליח לעבוד עם הFTP בכלל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rollita,

קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by menihen16,

חברה..יש לי שרת("קופסא")לינוקס... ויש לי גישת SSH אלייה.. אבל אין לי עלייה FTP ואני חייב FTP בכדי להריץ שרתים... מישהו יכול להסביר לי איך להריץ FTP על השרת שלי?.. זה חשוב לי מאד.. גם הבטחתי בת'ארד של Crysis Warhead שאני אריץ להם שרתי משחק אם אני אשיג FTP.. מישהו יכול להסביר לי? תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ita123,

יש לי ראוטר של D-LINK DIR300 ועידכנתי לו קושחה של DDWRT מאז העידכון יש כל הזמן ניתוקים ורציתי להחזיר את הראוטר לקושחה המקורית של DLINK. כשניסיתי לעשות עידכון דרך הממשק בDDWRT אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל, בדקתי באתר שלהם ויש שם אופציה לעידכון דרך emergency room interface - נסיתי לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להכניס את הראוטר למצב הזה . האם יש אזשהי דרך אחרת או שמשיהו שמכיר יוכל לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tgen,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי טוב וחזק שלא יפיל לי את האינטרנט ברגע שאני משתמש בתוכנות טורנטים למיניהם (כמו הראוטר החוטי של אדימקס שיש לי כרגע!) איך הראוטר WRT54GL של לינקסיס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bigdady0,

אני מחובר להוט ובזק בין לאומי בחבילה של 12 מגה. עכשיו החיבור הוא ללא חייגן, לכן רציתי לשאול האם מבחינת הספק יש הבדל מבחינת הניתוב של הספקית. אחרי שהתקשרתי לבזק בין לאומי ושאלתי כמו כול לקוח "למה האינטרנט איטי במיוחד בגישה לחו"ל" התומך טען שאין לו אפשרות לבדוק בגלל שאני מוגדר אצלהם המנוי ללא חייגן ולכן אין לו אפשרות לעשות בדיקות, ןמן הסתם הפנה אותי להוט שתמיד טוענים שהכל תקין (מה לעשות שהתמסורת בסדר אבל האינטרנט לא, זה כמו להגיד שהכביש תקין אבל הוא לא עובר ביעד אלה עושה עיקוף והמכונית עם פנצר). שאלתי היא האם באמת אין לו איך לבדוק כי אני מוגדר כאחד שהוא ללא חייגן (נשמע לי ממש מטומטם) או שפשוט הוא מורח אותי כמו תמיד? ואם הוא צודק אז האם יש לי מה לחפש בתמיכה של הוט? נ.ב אחרי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

17. Started by yotam.m,

אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?

18. Started by GnApple,

אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kletsman,

הנה מה שחיכיתי לו NETGEAR Powerline 1000 - Essentials Edition (PL1010-100PAS) 60 דולר ו 10 דולר משלוח לארץ https://www.amazon.com/NETGEAR-PowerLINE-Wi-Fi-1000-PLW1010-100NAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-10?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=N3J06K1PCP53G493WCNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=09a5ac8b-440a-4dd4-934b-9d42c5f7f117&pf_rd_i=13334275011&th=1#Ask בשאלות רשום שזה תומך ב220V אבל עם יציאות של ארצות הברית, אז נצטרך מתאם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by menymu,

יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by urich,

יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ShahafH,

משום מה עכשיו שאני מנסה לראות סרטונים שמופעלים ע"י ג'אבה לדוגמא ביוטיוב אז זה אומר לי את זה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. יש לי את הגרסה החדשה אז כנראה זה נכבה בטעות.. איך אני משנה חזרה ב Internet Explorer 7? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by marking,

למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.