עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davidreznic,

עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amr_2000,

האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by goldi19,

אני צריך המלצה לכרטיס טוב עד 100 פשוט שיהיה חזק בלי ניתוקים חייב USB כי זה מחשב נייד אם לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ושלא יהיה מבוזבז תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ldti,

שלום. ביום/יומיים האחרונים אני חווה packet loss של כ 30% מכיווני (018) לכיוון בזב"ל. האם עוד מישהו חווה את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShahafH,

משום מה עכשיו שאני מנסה לראות סרטונים שמופעלים ע"י ג'אבה לדוגמא ביוטיוב אז זה אומר לי את זה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. יש לי את הגרסה החדשה אז כנראה זה נכבה בטעות.. איך אני משנה חזרה ב Internet Explorer 7? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

זה כמה זמן שאני מחפש NAS שעושה גם BITTORRENT, בנתיים מצאתי את זה: TS-109 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=92 TS-209 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=94 שני הדגמים הללו מאוד מומלצים אך עם זאת מעט יקרים. מישהו מכיר עוד ויש לו המלצות בנושא (נא לא להמליץ לקחת מחשב ולהתקין LINUX)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NIVs,

אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.

14. Started by SpEcToR,

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nirfun,

היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alergic,

יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ARIKARCH14,

שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עד היום בבוקר האינטרנט היה כך: היה לנו חבילה של 1.5 שאותה משלמים לתשתית של YES (בזק /בזקבינלאומי זה כנראה הספק) בא אלינו איזה טכנאי והחליף את הראוטר ל SIEMENS SL2 141 (ד"א איך הוא ?) הוא אמר שהוא ישדרג ל 2.5, אחרי כמה שעות נזכרתי שצריך להגדיר פורטים אז התקשרתי ל 1800340340 והם עזרו לי. הכול טוב ויפה עד ששאלתי אותם על כמה אני מחובר הם אמרו לי 1.5 , סיפרתי לו שהחבילה שודרגה, אז הוא אמר שהוא לא רואה הזמנה. יכול להיות שצריך לחכות? אשמח אם תביאו הסבר קצר בנושא בדקתי פה http://2.i014.net/Check1.html והוא מוריד לי על 80 גג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iakovl,

לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vlad3,

מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tom123,

כל וידאו שאני רואה באתרים MAKO SPORT5 ועוד כל מיני אתרים ישראלים פשוט נתקע, שומעים את הקול רק והתמונה תקועה. זה לא רק מהיום זה תקופה ארוכה ככה, ביוטיוב אין את הבעיה הזאת לרוב חלק שם. מה זה יכול להיות זה בלתי נסבל.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים