רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי סדרות וסרטים על תיקייה משותפת במחשב שלי שאני רואה בסרימינג מהפלאפון שלי דרך הWIFI בתוכנת es file explore (אנדרואיד) הכניסה למחשב ולשיתופים איטי מאוד והסטרימינג איטי וקטוע. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עכשיו בעבודה וכמה מהאתרים פה לא נכנסים עקב כך שנעלו אותם אוטומטי ...(כמובן שגם ההורדות חסומות ) אני רוצה לדעת איך לסדר את זה שאני יוכל להיכס לכל האתרים או לרובם... ד"א זה windows98 :\ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת, האם קיים אצלנו נתב אלחוטי עם חיבור USB אשר תומך בחיבור מדפסת? התקציב לא משנה כרגע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר שכולל גם סוויצ' של 4 פורטים, של חברת LinkSys דגם BEFSR41 בכל אופן אני מחובר בערוצי זהב , וברק 013. בהגדרות של הראוטר , הוא מזהה לי את כל המחשבים ברשת הוא עובד לפי ה dhcp ומחלק לכולם כתובות 192.168.1.2 192.168.1.3 192.168.1.4 (192.168.1.1 - זה של הראוטר עצמו) והפרוטוקול שאני מכניס לו להתחבר דרכו הוא PPTP, ההגדרות של האיי פי אני מכניס לפי ה Ipconfig שם רשום את ה Default Gateway Subnet Masx Ip Adress (שהיא הכתובת הפנימית שלי בערוצי זהב) ומשום מה אני עדין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ערוצי זהב מזהים אותי לפי ה Mac Adress ורציתי לדעת האם למישהו יש פתרון למה אני צריך לעשות ?! אם תרצו אוכל להוסיף תמונות גם...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת. אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הראוטר-מודם BE של בזק במודם פשוט ואיכותי שיתחבר לראוטר DECO M5 ומערכת ה-MESH הביתית שלי. מכיוון שכבר יש לי את ה-DECO M5 אין לי צורך בראוטר ומודם משולבים כמו ה VR600 וחבל לי על הכסף. לכן מחפש פתרון בדמות מודם שיעשה את העבודה עם המערכת כפי שתיארתי אותה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-