רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז בעקרון יש לי בעיות באינטרנט בעיקר שאני רוצה לשחק משחקים בLAN דרך תוכנה שמדמה רשת [Hamach]. ניסיתי טונות מדריכים פתחתי פורטים [פתחתי אותם בסדר בדקתי]וכיביתי פירוולים אבל עדיין לא עזר [חחח אפילו פרמטתי והחלפתי לויסטה מרוב יאוש אבל ברור שלא עזר..] אז בסוף התיאשתי והתקשרתי לבזק שינסו לעזור דיברו הרבה אבל לא עשו כלום ואז חבר של אבא שלי שהוא טכנאי בבזק אמר שיכול להיות שהבעיה היא בכרטיס רשת כי אצלי הוא כרטיס רשת מובנה [לוח אם GIGABYTE P35-DS3L] ואם אני יחליף לכרטיס רשת אחר אז יכול להיות שיסתדר לי. אז בעצם השאלה היא אם אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס רשת ואם כן המלצה בבקשה על כרטיס רשת [לא משו בומבסטי במחיר סביבות 100 שקל אם אין משהו סביר באיכות בתקציב הזה אפשר עד 200] תיאור …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחדר מרוחק בדירה לא קולטים טוב את הרשת האלחוטית מהנתב שבמשרד (Dlink DI524). בחדר הרחוק מחשב נייד ASUS F5, שכרטיס הרשת האלחוטי שלו במצב מאוד בעייתי. איך אפשר לנצל את קיומו של שקע TV בכל חדר כדי לחבר את החדר הרחוק למשרד? אני מעוניין לחסוך מחיר כרטיס רשת בנייד + החלפת ראוטר אלחוטי ו/או הוספת מכשיר access point באמצע הדרך. כמו כן מעדיף שיהיה חיבור קווי בחדר הרחוק כדי שהילדה תשב שם ותעשה שיעורים. היא צריכה חיבור אינטרנט, וחיבור להדפסה רצוי אך לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב משרדי לצורך מאוד ספציפי, הבעיה היא שהוא כמובן צריך להיות מחובר לאינטרנט - והדבר לא מתאפשר מכיוון שאין אופציה לחבר אליו כרטיס רשת אלחוטי (PCI) וכרטיס שמתחבר בUSB זו כרגע לא אופציה. לא אתעמק בזה כרגע (ובטח גם לא אחרי זה, בעצם). העניין הוא פשוט - ברשותי ראוטר פעיל LINKSYS E1000 וראוטר נוסף שאינו בשימוש - LEVELONE WBR3408. מה שהייתי רוצה לעשות זה להגדיר את הלבל וואן כך שיקלוט אינטרנט מהלינקסיס, וכך אוכל לחבר כבל אתרנט סטנדרטי בין היציאות של הלבל וואן למחשב. השאלה היא האם זה אפשרי וכיצד אני עושה את זה? אודה על כל עזרה... יום טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לי, למה כשאני נכנס מהטלפון שלי לסדרות tv הוא מראה לי הזהרת אבטחה ולא נותן להיכנס, אותו דבר קורה לי דרך הלפטופ על הוט-ספוט. בטלפון של אשתי לעומת זאת נכנס ללא בעיה. הטלפון שלי ברשת 012 ושל אשתי בגולן טלקום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם רכישת אנטנה יותר חזקה תגרום להבדל ראוי? יש לי נתב אלחוטי EDIMAX ישן עם אנטנה נשלפת. חשבתי להגביר איכות ותווך קליטה ברכישת אנטנה יותר חזקה מאתרים סינים כמו DX ומצאתי שזאת: http://www.tinydeal.com/24g-8dbi-rp-sma-high-gain-wifi-omni-antenna-p-23311.html בנוסף יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB עם אפשרות הרכבת אנטנה וגם חשבתי האם כדי לקנות אנטנה יותר חזקה עבורו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי תוכנה מעניינת המציגה פתרון יצירתי לנושא הגבלת TCP Half Open Connections, עם תוספת ניטור מתקדם וממשק יפיפה. היא תומכת בויסטה ו-win7, והרעיון העיקרי הוא שאין צורך ב-patch לקובץ tcpip.sys עצמו, מאחר וזה נעשה ברמת הזכרון ללא תלות בקובץ. ניתן לשנות את ההגבלה בזמן אמת ואוטומתית לאחר אתחול. מבלי להכנס לשאלות "האם זה נחוץ" וכו', בכלליות הסרת ההגבלה יכולה לאפשר הורדה\התחברות מהירה יותר ותורמת לריבוי משימות רשת בו זמנית. מומלץ להורדות טורנט (ב-utorrent למשל יש לכוון את המגבלה בהגדרות מתקדמות של התוכנה בנוסף ובהתאם) http://deepxw.blogspot.com/2009/01/tcp-z-center.html
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר TL-WR1043N של TP LINK. התקנתי עליו DD_WRT ואני מאוד מרוצה מהגמישות בעבודה איתו. יש לי רק בעיה אחת - הגדרתי Port Forward בפורט 80 (יציאה והכניסה) לשרת מסויים אבל הוא עובד רק מתוך הרשת הביתית. כשאני פונה לראוטר מחוץ לרשת הפנימית שלי אני לא מצליח לקבל תשובה מהשרת WEB אצלי בבית. האם למישהו יש רעיון? זה יכול להיות קשור לך שהממשק ניהול של הראוטר מוגדר על 80? ניסיתי לשנות את הפורט של ההמשק ניהול אבל לא הצלחתי. כדי לבדוק את הנושא לעומק אני הגדרתי פורט אחר (לא 80) וזה כן עבד לי. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה רבה, ארז
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי זה 60-90
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-