רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו רשת ביתית עם מודם אלקטל מהישנים שמתפקד גם כנתב. החיבור ללא חייגן - המודם מחובר תמידית. אבא שלי החליט שאנחנו צריכים לעבור לכבלים. מחר אמורים לבוא לכאן טכנאים שלהם. למה אני אמור לצפות?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר (הנייד) עם המודם של סלקום אבל לא ניתן להתחבר לאי מיול . זה מן הסתם פורטים ....פתיחת פורטים דרך הפיירוול של XP לא מספיק צריך כנראה להכניס לו את הפורטים למודם עצמו אבל לא מצאתי שום דבר ברשת לגבי זה !!! מישהו מכיר ? יודע ? חייב אימיול ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב חזק ויציב שיעבוד טוב גם עם P2P. כרגע האופציות שחשבתי עליהן הם ה- Linksys WRT54G2, Linksys WRT54GL וה- Edimax 6504N. אני מתמצא ברשתות ויכול "לשחק" עם קושחות צד שלישי אם צריך. יש לי כבלים של תקשורת בתוך הקירות כך שלפחות 95% מהתעבורת רשת תהיה קווית וחיבור אלחוטי יהיה מזדמן בלבד. ראיתי בנצ'מרקים לראוטרים באתר הזה- http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/ אני אפרט את התוצאות הרלוונטיות לי (לא מעניינת אותי איכות תעבורה ב WIRELESS) במספר חיבורים בו-זמנית, ה G2 היה 8, ה GL- 64 וה 6504 היה- 190 בקצב העברת נתונים בו זמנית- ה G2 קיבל 45, ה GL קיבל 36, וה 6504 קיבל 86. האם אפשר לסמוך על בנצ'ים כאלו כמדד על ביצועים וביצועים ב P2P…
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-