רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי חבריה, איזה סוג כבל אני צריך חיבור בין הראוטר האלחוטי של הוט לבין המחשב(זה אותה כניסה) וקונקטור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי זה 60-90
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב השתמשתי בהנחיות הברורות להגדרת רשת בייתית שהופיעו באתר - פשוט תענוג. תודה ! בכל הבית יש LAN - דרכה יצרתי את ה- Workgroup אבל בקומה התחתונה אני עובד ב- WLAN יש לי שני מחשבים בקומה התחתונה (אחד מחובק ב- LAN ושני ב- WLAN דרך ראוטר) שרואים אחד את השני אבל לא רואים את הרשת והמחשבים בקומה השניה. (שם הנייחים מחוברים קווית ורואים אחד את השני) מה עושים? הנייד שלי רואה את המחשב בקומה התחתונה וכשאני עולה ל-רשת ה- LAN למעלה הוא 'רואה' את שאר המחשבים. עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כחודש וחצי קניתי לפטופ חדש חדיש ופשוט מעולה.הכל עובד ורץ תקין והרשת (אלחוטית ביתית עם ראוטר של גיגהבייט) רצה מעולה. הבעיה העיקרית שלי שפשוט כמעט בלתי אפשרי להשתמש בתוכנות ה P2P. נתחיל מהיוטורנט. בהתחלה עבדתי עם אזוראוס אבל הוא היה יוצר לי שגיאות הש ענקיות שאין לי מושג מה המקור שלהן ומה הן בכלל ובגלל זה המליצו לי לעבור ליוטורנט. קבצים קטנים הוא לעיתים נותן להוריד אבל הבעיה מתחילה עם הקבצים הגדולים יותר. בהתחלה הוא היה עושה לי סרטים ולא רוצה להוריד לי כלום עד שהצלחתי לפתוח את הפורטים הדרושים גם במקאפי וגם בראוטר ועכשיו הוא מסמן לי וי ירוק יפה. להעלות קבצים הוא מוכן וגם במהירויות גבוהות לפעמים אבל כשכל הקטע מגיע להורדה הוא פשוט מסרב פקודה. חשבתי שאולי …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מודם של בזק אליו מחובר סוויש 8 יציאות של אדמיקס ואליו מתחבר עוד סוויש של אדמיקס שני המחשבים הצפציפים מתחברים לאותו סוויש הגלישה באינטרנט מצוינת בכל אחד מהמחשבים. הבעיה של איטיות זה בפתיחה במחשב ב' מסמך וורד שיושב בכונן רשת על מחשב א' ישנו השהייה של 15 שניות לפני שניתן לעבוד עליו הגדרות איפי אוטומטיות בשניהם. אם אני מגדיר במחשב ב' איפי לא ניתן לגלוש באינטרנט והמסמך נפתח מהר ללא השהיה גם אם אגדיר את dns גם לא ניכנס לאינטרנט וכן יש לציין שמחשב א' נכנס למסמך וורד שיושב במחשב ב' ללא השהייה אשמח להחכים למציאת פיתרונות לבעיה גם שיחברתי עם סוויש אחד הבעיה נשארה בעינה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל פשוט טס! טורנטים אימיול ואפילו מהירות עליית דף רגיל, ואני ממש לא מחובבי בזק, אבל עובדה שסוף סוף אני מקבל מה ששילמתי עבורו. למסקנה - תהיו חכמים בקטע הזה כי ההבדל מורגש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 200Mhz וברצוני להשתמש בו כשרת אינטרנט, אליו יתחברו יתר המחשבים. הבעייה היא שיש לי מודם USB ואילו המחשב מיושן מדי בכדי לתמוך בהתקן. האם יש דרך לחברו בכל מקרה? אני יודע שישנם מתאמים מיוחדים, אבל לאן אני צריך לחברם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם רכישת אנטנה יותר חזקה תגרום להבדל ראוי? יש לי נתב אלחוטי EDIMAX ישן עם אנטנה נשלפת. חשבתי להגביר איכות ותווך קליטה ברכישת אנטנה יותר חזקה מאתרים סינים כמו DX ומצאתי שזאת: http://www.tinydeal.com/24g-8dbi-rp-sma-high-gain-wifi-omni-antenna-p-23311.html בנוסף יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB עם אפשרות הרכבת אנטנה וגם חשבתי האם כדי לקנות אנטנה יותר חזקה עבורו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם חלונות XP שמחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם TERAYON TJ715. כשאני מנסה לחבר את המחשב לאינטרנט באמצעות הראוטר (Edimax BR6204Wg) אני מקבל הודעת Low Connectivity ואין לי חיבור לרשת. מה יכולה להיות הבעיה? אני מקווה שאני לא אצטרך לחכות 9 ימים לתשובה כמו בפוסט הקודם שלי.. תודה רבה למי שיוכל לעזור..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-