עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by efee123,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idan_1995,

ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. www.measurementlab.net

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

11. אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AiXC,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב היום?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gilke85,

שלום לכולם..אני מעוניין לקנות ראוטר שישמש אותי בבית.. אני לא כלכך מבין בדברים האלו (יש לי מי שיתקין לי אותו) אבל אני רק צריך לבחור איזה לקנות יהיו מחוברים אליו אחד חוטי ומקסימום 3 ניידים.. ושלא יעלה הון (בין 200-400) אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dor7,

איך אני פותח פורטים בrouter -600E?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mosheli,

אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Cheif,

גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ArielElia95,

שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by J0HNiE,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה הזאת כבר כמה פעמיים שאני מנסה להתחבר לשרת מירק מסויים הוא לא נותן לי להתחבר ואומר לי כי הפרוקסי שלי מסומן כפרוקסי פתוח אני לא מתחבר למירק דרך פרוקסי אולי הסקפית שלי משתמשת בפרוקסי אבל אני לא משתמש בפרוקסי אז ניסיתי להתחבר עם פרוקסי חינמי וזה לא עזר הוא עדין מזהה את הHOST ואת הIP שלי למרות ששמתי פרוקסי יש גם שרתים אחרים למשל בEFnet אני לא יכול להתחבר לכמה שרתים מסויימים אבל לשרת בקנדה אני יכול של EFnet ניסתי לעשות ipconfig/release ipconfig/renew לא עזר אני אמור להיות מחובר דרך "אתר" אבל ביטלתי את זה ועשיתי חייגן גם אחרי שאני מתנתק זה לא משנה את הIP אבל אני יכול לעשות RESET למודם או כל מיני דברים כאלה האם זה יעזור?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים