רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך לימודים שאני התחלתי התקנתי במחשב שלי WinServer2008R2 (במחיצה נפרדת) התקנתי Hyper-V ובו שני הקמתי שרתים ותחנה אחת וירטואלים. השאלה היא איך אני מעביר קבצים/מידע לתחנה/שרתים הוירטואלים ? (למשל מהדיסק קשיח שלי או דיסק און קיי) וגם אני אני מחבר אותם לאינטרנט? אשמח לעזרה ואם אפשר פירוט איך עושים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, עכשיו, שאני מנסה להכנס לכל מיני ערוצים במירק זה כותב משהו שצריך להתקין IDNET ולא נותן לי להתחבר... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנת רשת מה שיש לי: מחשב שרת 2 כרטיסי רשת ומודם ADSL, ווינדוס XP מחשב לקוח כרטיס רשת, ווינדוס 98 יש לי כבל מוצלב ואני רוצה שיהיה להם: שיתוף באינטרנט, שיתוף קבצים (שזה הצלחתי להפעיל חלקית) וכנראה גם שיתוף מדפסת ניסיתי לעשות את הNetwork Setup Wizard אך הוא לא עזר, רק הגדיר נראה לי את הרשת (במחשב 98). אח"כ הוספתי כמה הגדרות (אני לא זוכר כבר מה) משהו בקשר לאייפי הפנימי 192.168.0.2 ו255.255.255.0 נראה לי ב98 ואז חלק מהשיתוף קבצים עבד אני צריך שתעזרו לי לעשות שיתוף אינטרנט ותעברו איתי צעד צעד מה צריך לעשות אם יש פה למישהו MSN או ICQ אז זה יהיה אפילו יותר טוב. בבקשה זה ממש חשוב לי!!! וכשהרשת עבדה לי ניסיתי לשחק StarCraft גם בIPX וגם בUDP וזה לא עבד. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, כרגע בביתי הנוכחי אני בעל אינטרנט של 12 מגה (תשתית הוט, ספקית 013 נטויזן) המחשב הנייח שלי נמצא ליד הנקודת אינטרנט ולכן הוא מחובר לראוטר(TP-LINK מדגם TL-WR1043ND) באופן חוטי, יש לי גם מחשב נייד בבית ולכן הייתי זקוק לראוטר. בקרוב אני עובר לגור ליחידת דיור, ושם יש כבר הכנה לתשתית של הוט ואני כנראה יתחבר הפעם לספקית של בזק בין לאומי 014. אבל זאת לא השאלה, אלא שהנקודת אינטרנט נמצאת שם בחדר שינה ואני את המחשב הנייח הולך להציב בסלון, ובחדר שינה אני רק ישים את המודם ואת הראטור הנוכחי שלי שציינתי למעלה. והייתי רוצה לקבל המצלה לכרטיס רשת אלחוטי WIFI שאני יחבר למחשב הנייח בסלון ואני יקלוט את האינטרנט ללא שוב בעייה.(מרחק של 8 מטר פחות או יותר ללא קירות בטון). וכמו כן הבנתי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת האם אני חייב שתהיה תאימות ברוחב הפס בין הספק לתשתית. לדוגמה: אם יש לי תשתית ברוחב פס 5M וספק ברוחב פס של 1.5, האם תהיה פגיעה במהירות הגלישה? כמובן שאני מצפה למהירות גלישה של 1.5M.... תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לי, למה כשאני נכנס מהטלפון שלי לסדרות tv הוא מראה לי הזהרת אבטחה ולא נותן להיכנס, אותו דבר קורה לי דרך הלפטופ על הוט-ספוט. בטלפון של אשתי לעומת זאת נכנס ללא בעיה. הטלפון שלי ברשת 012 ושל אשתי בגולן טלקום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייי לכולם קניתי לפני תקופה LINKSYS WRT1900AC ולא מצליח לחבר אותו למודם של בזק ניסתי אותו אצל חחבר יש לו אינטרנט של סלקום וכן זה עבד אבל שאני מחבר אוות למודם של בזק מנורת INTERNET ממשיכה להבהב בצבע אדום המודם של בזק זה NETGEAR VEGN2610 האם מישהו הצליח להפעיל אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי תוכנה מעניינת המציגה פתרון יצירתי לנושא הגבלת TCP Half Open Connections, עם תוספת ניטור מתקדם וממשק יפיפה. היא תומכת בויסטה ו-win7, והרעיון העיקרי הוא שאין צורך ב-patch לקובץ tcpip.sys עצמו, מאחר וזה נעשה ברמת הזכרון ללא תלות בקובץ. ניתן לשנות את ההגבלה בזמן אמת ואוטומתית לאחר אתחול. מבלי להכנס לשאלות "האם זה נחוץ" וכו', בכלליות הסרת ההגבלה יכולה לאפשר הורדה\התחברות מהירה יותר ותורמת לריבוי משימות רשת בו זמנית. מומלץ להורדות טורנט (ב-utorrent למשל יש לכוון את המגבלה בהגדרות מתקדמות של התוכנה בנוסף ובהתאם) http://deepxw.blogspot.com/2009/01/tcp-z-center.html
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-