רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה למי שיש ניסיון בתחום רציתי לדעת אם זה יכול לעבוד גם בין דירות שונות ? אני מתכוון יש דירה אחת בקומת קרקע ודירה שניה מעליה האם זה יעבוד ? חשוב לציין שמבחינת חשבון חשמל כל דירה משלמת לחוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן , ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automatic מה עושים ? שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב.. והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ? ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזר אני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך.. יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ? והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאזמין טכנאי להחליף ראוטר ומודם, יש אולי לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? לא ניתוקים שלמים מהיוזר של האינטרנט, פשוט הרבה פעמים שאני פותח דף הוא לא נפתח וצריך לרענן אותו פעמיים שלוש, משני מחשבים שונים. חיזקתי את החוטים ולא נגעתי בשום דבר לפני שזה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה.. המחשב שלי החליט שהוא מתחבר לאינטרנט בעצמו, מתי שנוח לו. אין בעיה להתחבר דרך החייגן - אין שום בעיה והוא גם מהיר וטוב - אבל לאחר שהתנתקתי, לאחר 5 דקות או 50 דקות - הוא מתחבר. יש לי: windows xp pro sp2 Zone Alarm Pro 5 AVG antivirus ad aware se spybot א.מהיר adsl 750 kbps מהנתונים הנ"ל אפשר להבין שזה לא וירוס כלשהו כי המחשב מוגן בצורה מושלמת מכל הכיוונים...ולא תוכנת ריגול.. : אז מה זה!? מודה לכולם, גלעד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה הזאת כבר כמה פעמיים שאני מנסה להתחבר לשרת מירק מסויים הוא לא נותן לי להתחבר ואומר לי כי הפרוקסי שלי מסומן כפרוקסי פתוח אני לא מתחבר למירק דרך פרוקסי אולי הסקפית שלי משתמשת בפרוקסי אבל אני לא משתמש בפרוקסי אז ניסיתי להתחבר עם פרוקסי חינמי וזה לא עזר הוא עדין מזהה את הHOST ואת הIP שלי למרות ששמתי פרוקסי יש גם שרתים אחרים למשל בEFnet אני לא יכול להתחבר לכמה שרתים מסויימים אבל לשרת בקנדה אני יכול של EFnet ניסתי לעשות ipconfig/release ipconfig/renew לא עזר אני אמור להיות מחובר דרך "אתר" אבל ביטלתי את זה ועשיתי חייגן גם אחרי שאני מתנתק זה לא משנה את הIP אבל אני יכול לעשות RESET למודם או כל מיני דברים כאלה האם זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-