עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BigO,

שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by GrayFox,

תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

10. למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ns,

בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by matan5165,

קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב, מעוניין לדעת האם אני חייב שתהיה תאימות ברוחב הפס בין הספק לתשתית. לדוגמה: אם יש לי תשתית ברוחב פס 5M וספק ברוחב פס של 1.5, האם תהיה פגיעה במהירות הגלישה? כמובן שאני מצפה למהירות גלישה של 1.5M.... תודה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי ראוטר בבית ואחד מהמחשבים מחובר ישירות לראוטר (אם כבל) והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי....רציתי לדעת איך אפשר לעשות תיקייה משותפת בינינו כך שנוכל להעביר קבצים בינינו??ו

17. Started by bigdady0,

אני מחובר להוט ובזק בין לאומי בחבילה של 12 מגה. עכשיו החיבור הוא ללא חייגן, לכן רציתי לשאול האם מבחינת הספק יש הבדל מבחינת הניתוב של הספקית. אחרי שהתקשרתי לבזק בין לאומי ושאלתי כמו כול לקוח "למה האינטרנט איטי במיוחד בגישה לחו"ל" התומך טען שאין לו אפשרות לבדוק בגלל שאני מוגדר אצלהם המנוי ללא חייגן ולכן אין לו אפשרות לעשות בדיקות, ןמן הסתם הפנה אותי להוט שתמיד טוענים שהכל תקין (מה לעשות שהתמסורת בסדר אבל האינטרנט לא, זה כמו להגיד שהכביש תקין אבל הוא לא עובר ביעד אלה עושה עיקוף והמכונית עם פנצר). שאלתי היא האם באמת אין לו איך לבדוק כי אני מוגדר כאחד שהוא ללא חייגן (נשמע לי ממש מטומטם) או שפשוט הוא מורח אותי כמו תמיד? ואם הוא צודק אז האם יש לי מה לחפש בתמיכה של הוט? נ.ב אחרי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

שלום, יש לי מחשב עם שני כניסות רשת אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר ל- nas. ASUS P5W DH Deluxe אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד איך אני פותר את זה? יש לי גם SWITCH אולי אני יכול להשתמש בו במקרה זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26171&catid=1521

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by myjunkmail0000,

יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lizer21,

שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.