עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by refaels2006,

האימיול פשוט מסרב ליצור קשר עם הפורט תחת הראוטר RTA1025W . למרות שהופנה אליו כל פורט ופורט שונה ואחר . לפעמים הוא יוצר קשר ומזהה גבוה..אבל אחרי התנתקות וחיבור הוא פשוט "מזהה נמוך" . אין חומת אש בראוטר עצמו ובחלונות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום! היום חיברת שני מחשבים אינטרנט בעזרת הנתב של EDIMAX דגם AR-7024A האינטרט עובד בשני המחשבים והכל טוב! הבעיה היא שהאימיול שלי מאחורי פיירוואל! משהו יודע מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

4. שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by compgt,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by snaidis,

יש לי בעיה בהעלאה בתוכנה uTorrent. הוא מציג לי גם בעיה כלשהי על כך שהראוטר וה FIREWALL סוגרים פורטים. אני ניתקתי את ה FIREWALL לגמרי ופתחתי את *הפורטים בראוטר אבל בבדיקות פורטים עדיין כתוב לי שהם סגורים... הנה תמונה של הבעיה שהוא מציג: http://img204.imageshack.us/img204/3780/upzr8.jpg *אני משתמש בפורט 65535

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NIVs,

אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?

12. Started by OmerS,

שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by kovar,

שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dkdkdk,

יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by domuzy,

אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OmriF,

אני מעוניין להגביר את טווח הרשת האלחוטית שלי בבית בדרך הזולה ביותר האפשרית. הגעתי לאנטנה הזאתי: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14941 המתחברת למודם. האם זה פתרון טוב מספיק? לפי הביקורות זה משפר פלאים את הטווח. האם היא תתאים למודם EDIMAX 6204WG?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MotoCross,

זה נכון שאם אני מחבר שני כבלים מוצלבים ביחד אני מקבל כבל ישר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tamar7,

שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??

23. כותרת.. ערב טוב לכולם אז ככה מספר שאלות קטנות אשמח אם תענו לי. 1.מה ההבדל בין ADSL לבין CABLE? 2. כרגע אם אני לא טועה אצלי בבית משלמים בחודש ל3 חברות שונות על האינרנט בזק,הוט,ו012 לפי מה שהבנתי הספקית שלי זה 012.. באחד המחשבים התשתית היא הוט ובמחשב השני בזק מה שאומר שהפס לא מתחלק? או כן? 3. אני מעוניין לקחת את החבילה של 2.5 מגה ב109 שקל לחודש מפה http://www.012.net/sales.aspx?docID=8619&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 יש לי 2 מחשבים בבית אז אני משלם 218 לחודש? לכל מחשב 109? או לשניהם ביחד 109? אם זה שניהם ביחד הפס מתחלק? מזה אומר בידיוק? ובסך הכל יהיה לי יותר מהיר האינרנט למרות הפס המתחלק? בעיקרון אני רוב היום במחשב באינרנט הורדות טורנט והכל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנת רשת מה שיש לי: מחשב שרת 2 כרטיסי רשת ומודם ADSL, ווינדוס XP מחשב לקוח כרטיס רשת, ווינדוס 98 יש לי כבל מוצלב ואני רוצה שיהיה להם: שיתוף באינטרנט, שיתוף קבצים (שזה הצלחתי להפעיל חלקית) וכנראה גם שיתוף מדפסת ניסיתי לעשות את הNetwork Setup Wizard אך הוא לא עזר, רק הגדיר נראה לי את הרשת (במחשב 98). אח"כ הוספתי כמה הגדרות (אני לא זוכר כבר מה) משהו בקשר לאייפי הפנימי 192.168.0.2 ו255.255.255.0 נראה לי ב98 ואז חלק מהשיתוף קבצים עבד אני צריך שתעזרו לי לעשות שיתוף אינטרנט ותעברו איתי צעד צעד מה צריך לעשות אם יש פה למישהו MSN או ICQ אז זה יהיה אפילו יותר טוב. בבקשה זה ממש חשוב לי!!! וכשהרשת עבדה לי ניסיתי לשחק StarCraft גם בIPX וגם בUDP וזה לא עבד. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים