רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באים להחליף לי את המודם מחר איזה מודם לקחת. יש לי כרגע טריון אבל הוא עושה בעיות אצלי עם הנתב מוריד לי את המהירות ובגלל זה באים להחליף לי את המודם מחר. השאלה שלי איזה מודם אתם ממליצים לי להחליף איתו ? מודם שלא עושה בעיות עם נתבים ולא מוריד את מהירות הגלישה ומודם שהוא אמין. אם ניסיון שלכם בעבודה עם נתבים ומודם כבלים איזה מודם לבחור ומה יש כרגע להוט? , אם מישהו יודע. תודה מראש !.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בתקופה האחרונה עברתי להשתמש בראוטר . אני יודע איך לפתוח את הפורטים והכל אבל לא הצלחתי למצוא את הפורטים שFlashFXP משתמשת בהם, וכרגע אני לא מצליח לעבוד עם הFTP בכלל.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נכון שאם אני מחבר שני כבלים מוצלבים ביחד אני מקבל כבל ישר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה לראוטר לחיבור מודם כבלים מוטורולה. אם יש מישהו שיש לו ניסיון וגם ביצע זאת בעצמו אנא תן טיפ גם לחברים...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המליצו לי על TP-Link TD-W8961ND nLite : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4368 איך הוא בהשוואה למודם שמקבלים בבזק? משהו מומלץ יותר? התקציב גמיש אבל בגבולות הסביר. מה שחשוב זו גלישה חלקה בעיקר. לא משהו מתוחכם מדי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בתשתית ובספק במהירות 15Mb/s. האינטרנט בבית שלי פועל ככה: יש נתב + מודם של בזק מדגם D-Link 2760U שהוא בעצם הראשי וממנו מגיעים כבלים למחשבים ברחבי הבית. יש switch בארון חשמל שממנו נשלחים כבלים גם לחדרים למעלה (דרך הקיר). ולי יש בחדר עוד ראוטר בשביל wifi וכמה חיבורי אינטרנט קווים נוספים. קודם היה לי ראוטר של TP-Link יחסית ישן שאני לא זוכר את הדגם, אך גם בו וגם בחדש הבעיה קיימת (ואולי אפילו בחדש יש יותר). כרגע יש לי בחדר ראוטר של EDIMAX BR-6428nS שמחובר לקיר, והמחשב מחובר אליו. עכשיו הבעיה היא שכשאשר אני משחק במשחקים ברשת (כאן מרגישים את זה הכי ברור), או מדבר בסקייפ, יש כל כמה שניות תקיעה כזו של חצי שנייה. זה משגע כמובן. בסקייפ זה מתבטא בקטיעה קצרה של השי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-