רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם אני מוריד משהו ובאותו זמן משחק במולטי פלייר האם זה פוגע לי בפינג?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי את המדריך שלמעלה ולא עבד ניסיתי דרך האשף וגם לא עבד מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dir-825 g1 והוא מוגדר עם ספק של בזק בינלאומי 100 מגה, הראוטר כל הזמן עושה לי בעיות קליטה ואיטיות ברשת גם בתדר 2.4 וגם 5 ופעם או פעמיים ביום אני צריך לעשות לו ריסטרט בשביל שהוא יעבוד תקין. מישהו יודע מה הבעיה? ואולי מישהו מכיר ראוטר עד 400 שקל שהוא יותר מומלץ? שפשוט יעבוד טוב ויציב תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP במחשב השולחני ווינדוס 98 במחשב הנייד איך אני יכול לחבר בינהם בעזרת כבל USB ? אפשר לעשות דבר כזה בכלל?! אני פשוט רוצה להעביר למחשב הנייד דברים כדי שלא יהיה בוא משעמם .. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: הבעיה נפתרה, נא לראות למטה את הפתרון. כל מי שמכם משתמש ב-ZONEALARM או KASPERSKY ANTIVIRUS ובמקרה גם משתמש בתוסף DOWNLOADHELPER לפיירפוקס, כנראה יתקל בבעיה הזו ===================================== אתם רוצים להגיד לי שלבזק בינלאומי יש בעיה ספציפית עם הקשר לשרתים של יוטיוב????? אני לא יודע אם זה קשור - אבל במשך כבר יותר משנה לדעתי - לפעמים קורה שיוטיוב פשוט "נתקע" -- כלומר - יכול להיות שבמשך זמן רצוף וארוך הוא יעבוד חלק (יוריד סרטונים מהר, אפילו במקביל וכו'), וגם HD אני אראה בלי בעיה, אבל אז פתאום מגיע "קיפאון" -- ואפילו העמודים עצמם לא טוענים (בלי שום קשר לסרטון). דהיינו אני יכול לפתוח עוד ועוד טאבים שיטענו כתובת ביוטיוב - ואני לא אראה כלום על המסך, אין שום RESPONSE…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא את זה: https://hwzone.co.il/%D7%A0%D7%AA%D7%91-ac1900-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/ ומצוין שם שהנתב תומך ב-IPv6, מה זה בעצם אומר ? שאני יכול להמיר את כל התעבורה ל-IPv6 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, עברתי לאינטרנט בזק בין לאומי והפינגים נוראיים לגמרי, הבנתי שלא תמיד היה המצב ככה מה קרה ?
-
שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-