רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שרת בעל מערכת הפעלה WinServer2003 רכשתי דומיין דרך GoDaddy לדוגמא: www.example.com בנוסף, האתר וכל הקבצים נמצאים על השרת שברשותי. התקנתי IIS וFTP SERVER. מה שאני רוצה לעשות כמובן, הוא שכאשר יכתבו את שם הדומיין שלי www.Example.com האתר שלי יופיע בדפדפן כמובן... השרת שלי יושב מאחורי ראוטר, הגדרתי בראוטר העברת פורטים כראוי. מהם השלבים הדרושים על מנת שבאמת יוכלו לראות את האתר שלי? תודה ענקית מראש,
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של דל, XPS 1330M, והוא הגיע עם מודם סלולרי פנימי, שככל הנראה עובד רק עם חברת VERIZON האמריקאית. כדי להשתמש בו אני צריך להתקשר אליהם, להפעיל את זה (ע"י הצטרפות לתוכנית כלשהי שלהם), ולגלוש דרכם. השאלה שלי, היא האם אפשר לפתוח את המודם הזה שיפעל גם דרך מפעילות אחרות, בארץ למשל. המודל של המודם, לפי מה שהצלחתי למצוא, הוא: Dell Wireless 5720 VZW Mobile Broadband (EVDO Rev-A) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, ברצוני לספר לכם על בעיה שגיליתי בזמן כתיבת פקודת הNETSTAT במחשב והבעיה היא כדלהלן: לפני שאני נכנס לאתר מסויים דרך הפיירפוקס הNETSTAT שלי מכיל שורה אחת. מה שמצביע על תקינות האינטרנט. אך לאחר שאני נכנס לפיירפוקס, אז יוצא ממנו וכותב את פקודת ה-NETSTAT, מופיעות לי 20 שורות. הגיוני שהם רוגלות או וירוסים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התלוננתי כבר לגביהם בפורום על הגבלת מהירות הטורנטים, אבל התחלתי להסתדר עם העובדה הזאת בכך שאני משאיר את הקבצים שירדו בלילה. אבל כבר יומיים ששום דבר לא יורד! לא דרך תוכנת יוטורנט או ביטורנאדו! קיבלתי ממישהו כאן בפורום שם משתמש וסיסמה של בזק, ואת התוצאות אתם יכולים לראות לבד. שני הקבצים הם מאותו השרת, כשהבדל הזמן בין נסיון אחד לשני הוא כמה דקות בלבד! כנראה שהגבלת הביטורנט מבחינת מהירות לא הספיקה להם, ועכשיו הם חוסמים לגמרי. תיכף נראה מה יגידו לי בתמיכה שלהם... (שמות קבצים צונזרו בגלל חוקי פורום). [attachment deleted by admin]
-
- 116 תגובות
- 16k צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-