עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stak68,

יש לי ראוטר ASUS RT-AC87R אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. יש למישהו המלצה? (כמובן במחיר הגיוני)

3. Started by BarVaZ,

שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elad the master,

אני צריך אם יש דבר כזה קבל USB אלחוטי שיתחבר בצד אחד למחשב ובצד שני למודם שיהיה רחוק ממנו בכ-12 מטר ככה.. כמה יעלה העסק? נ.ב ראיתי משהו כזה.. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5803 זה טוב ? זה מה שאני צריך בכלל ? אני צריך 2 כאלה או לא ? ועוד שאלה אחת: מהמודם יוצא כבל של USB למחשב..אבל למודם יש יציאה אחרת שנראת שונה קצת מהכבל הרגיל..קצת יותר קטנה מהרגיל (וקצת יותר גדולה ממצלמה דיגיטלית..) מה אני עושה ?

5. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mimoni9,

חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nirfun,

היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה אני יתאר את הדברים שעשיתי עד עכשיו .... 1. התקנתי DNS על SERVER 2003 2. הפנתי את הפורטים של הDNS בראוטר 3. נתתי IP סטטי לשרת עכשיו השאלה המרכזית היא איך אני גורם לסרבר הביתי שלי לעבוד עם הדומיין שרכשתי ב GODADDY. המטרה הסופית היא שהדומיין יעבוד בסנכרון מלא עם השרת שלי (גם במקרה שה IP משתנה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. בטח תשאלו למה צריך ICS עם אלקטל משודרג? התשובה היא ששידרגתי את האלקטל לפני קניית ה-Switch, וכרגע המחשב שהוא Client של ה-ICS הפסיק להיות מקושר לאינטרנט. מישהו יודע מדוע? הנחתי שהיות וה-ICS Server עושה את כל עבודת הקישוריות לאינטרנט, הוא עדיין יוכל לעשות זאת גם כאשר יחובר לאלקטל המשודרג. כרגע יש לי מחשב אחד (ה-ICS Server) שעובד ישירות מול האלקטל ומחובר לאינטרנט, אך השני (ה-ICS Client) לא מצליח להתחבר. ה-Switch כבר הוזמן, אך בינתיים יש למישהו הצעה לשינוי ההגדרות כך שה-ICS יחזור לתפקד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הנתונים הם לחבילה של 2.5MB, הם נראים טוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SHLOMI71,

יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cheif,

גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udicol,

שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by drbrain,

שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cabriolet,

התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84) עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים? ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomermu,

קניתי מצלמת IP לבית.( FOSCAM אם זה אומר משהו ) הגדרתי את המצלמה ברשת האלחוטית בבית והיא עובדת מצויין. כשרציתי להעביר פורטים של הראוטר לא הסתדר לי. עברתי עם כמה וכמה מדריכים ולדעתי עשיתי הכל בסדר. דיברתי עם הוט ואחרי שגם איתם זה לא הלך הם פשוט פתחו לי את כל הפורטים בראוטר (הוט בוקס). גם עכשיו זה לא מסתדר ואני לא מצליח לגשת אליה מרשת חיצונית. למישהו יש אולי איזה פתרון או כיוון למה עוד אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor444,

לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by momi2004,

שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by iNimrod,

פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים