עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ומועדים לשמחה.. המחשב שלי החליט שהוא מתחבר לאינטרנט בעצמו, מתי שנוח לו. אין בעיה להתחבר דרך החייגן - אין שום בעיה והוא גם מהיר וטוב - אבל לאחר שהתנתקתי, לאחר 5 דקות או 50 דקות - הוא מתחבר. יש לי: windows xp pro sp2 Zone Alarm Pro 5 AVG antivirus ad aware se spybot א.מהיר adsl 750 kbps מהנתונים הנ"ל אפשר להבין שזה לא וירוס כלשהו כי המחשב מוגן בצורה מושלמת מכל הכיוונים...ולא תוכנת ריגול.. : אז מה זה!? מודה לכולם, גלעד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by OmerS,

שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by efib,

שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום... מזמן לא כתבתי בפרום צבא עבודה יש לי בעיה, יש לי מודם alcatel 510 v4.2.3 הפכתי אותו לראווטר והורדתי את ה-firewall של XP אבל בכול זאת הוא כותב לי שיש לי FIREWALL ב-EMULE למה אה ולמי שתוהה פתחתי את הפורטים של האימיול אבל הוא כותב לי שיש לי FIREWALL איך זה יכול להיות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012

8. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HaJ-B,

שלום רב ומועדים לשמחה. אני מחובר לתשתית בזק עם בזק בינלאומי במהירות 100MBit. ברמת העקרון, אני מחפש לקנות מודם/נתב עם 8 יציאות LAN מובנות, לא מעוניין בסוויץ', ונתקלתי בראוטר שבכותרת. האם בחיבור למודם שסופק דרך בזב"ל אוכל להנות משיפור בחיבור לרשת? או שעלי לרכוש בנוסף גם מודם DSL מהסוג הזה? תודה לעוזרים.

12. אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Cheif,

גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by snaidis,

יש לי בעיה בהעלאה בתוכנה uTorrent. הוא מציג לי גם בעיה כלשהי על כך שהראוטר וה FIREWALL סוגרים פורטים. אני ניתקתי את ה FIREWALL לגמרי ופתחתי את *הפורטים בראוטר אבל בבדיקות פורטים עדיין כתוב לי שהם סגורים... הנה תמונה של הבעיה שהוא מציג: http://img204.imageshack.us/img204/3780/upzr8.jpg *אני משתמש בפורט 65535

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alex542,

היי, אפשרי לחבר לתשתית אינרטנט אחת של בזק שתי ספקים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב עם חלונות XP שמחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם TERAYON TJ715. כשאני מנסה לחבר את המחשב לאינטרנט באמצעות הראוטר (Edimax BR6204Wg) אני מקבל הודעת Low Connectivity ואין לי חיבור לרשת. מה יכולה להיות הבעיה? אני מקווה שאני לא אצטרך לחכות 9 ימים לתשובה כמו בפוסט הקודם שלי.. תודה רבה למי שיוכל לעזור..

20. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by omrij,

שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.