עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

2. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by myjunkmail0000,

יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by EvilForce,

שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, הייתי רוצה לדעת האם 10MB/s היא מהירות סבירה ברשת אלחוטית 802.11N, כאשר המחשב ממוקם בממ"ד והנתב האלחוטי נמצא חדר ליד. ה-CHANNEL WIDTH מכוון ל -40HZ. סוג הנתב : TL-WDR4300 סוג כרטיס הרשת - מה שמגיע עם ה- asus z77 deluxe תודה מראש על תשובתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by odedn,

טוב, אחרי חקירה תחת אזהרה, הספק נתבים שדיברתי איתו אמר: לצורכי שיתוף עסקיים (זאת אומרת, צריך שזה יעבוד רוב הזמן...): א. הוא ממליץ לעבור ל- ADSL, בטווח הרחוק ייתכן מאוד שזה יהיה הדבר היחיד שיעבוד. ב. זאת בגלל "תקופת הצנע" שמארגנות לנו חברות הכבלים (כשיתחילו להשתמש כולן ב- L2TP ואז כל הנתבים יפסיקו לעבוד, לא תומכים ב- L2TP לטענתו, הם ניסו את זה). עוד הוא מסיים את המשפט, רצתי ומצאתי נתב אחד שטוען שהוא כן תומך ב- L2TP Passthrough באינטרנט, ב- 54 דולר, של SMC http://www.pcconnection.com/scripts/productdetail.asp?product_id=301210 דגם SMC7004VBR, ושומו שמיים אפילו אפשר להשיג אותו בארץ, אצל למיר www.lamir.co.il אבל מה, רק אני מתחיל לאיים על הספק הנ"ל שיקנה מלמיר את…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by OmerS,

שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מחובר לרשת ביתית שאליה מחוברים שלושה מחשבים - שלי ישירות דרך כבל ושני האחרים מחוברים אלחוטית. אני מחפש דרך להגביל את מהירות ההורדה האפשרית למחשבים שמחוברים אלחוטית (עדיף בלי שהם יידעו על כך) הראוטר הוא של Linksys. תודה למי שייעזור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

11. אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אנשים עזרה!! קנינו ראוטר אלחוטי edimax 6104 וכרטיס USB לרשת אלחוטית היצלחנו להתקין אותם ויש לנו אינטרנט אבל שמחפשים רשת פנוייה להיתחבר רשום על הרשת שלנו שהוא בגישה חופשית ולא מאובטחת!! איך מגדירים שהוא לא יהיה פתוח ויהיה מאובטח??? כל מי שרוצה יכול להיתחבר לרשת שלנו ישר!! אנשים בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by football,

שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Shtupel,

שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rollita,

קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wais,

נניח שיש לי חיבור ADSL. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת. הבעיה: באחד המחשבים מופעלות תוכנות כמו KAZAA EMULE ICQ וכו'... ש"גומרות" את כל רוחב הפס, ובמחשב השני לא ניתן לעשות דברים מסויימים כמו לשחק משחק רשת (הפינג קופץ...... אין צורך להסביר). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שיכולה לחלק את רוחב הפס בין 2 מחשבים? כלומר, להגביל מחשב אחד לרוחב פס מסוים (נניח בחיבור 1.5M לחלק את הרוחב ל750K לכל מחשב...) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by זוהר ארגוב,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב משרדי לצורך מאוד ספציפי, הבעיה היא שהוא כמובן צריך להיות מחובר לאינטרנט - והדבר לא מתאפשר מכיוון שאין אופציה לחבר אליו כרטיס רשת אלחוטי (PCI) וכרטיס שמתחבר בUSB זו כרגע לא אופציה. לא אתעמק בזה כרגע (ובטח גם לא אחרי זה, בעצם). העניין הוא פשוט - ברשותי ראוטר פעיל LINKSYS E1000 וראוטר נוסף שאינו בשימוש - LEVELONE WBR3408. מה שהייתי רוצה לעשות זה להגדיר את הלבל וואן כך שיקלוט אינטרנט מהלינקסיס, וכך אוכל לחבר כבל אתרנט סטנדרטי בין היציאות של הלבל וואן למחשב. השאלה היא האם זה אפשרי וכיצד אני עושה את זה? אודה על כל עזרה... יום טוב

19. Started by ita123,

יש לי ראוטר של D-LINK DIR300 ועידכנתי לו קושחה של DDWRT מאז העידכון יש כל הזמן ניתוקים ורציתי להחזיר את הראוטר לקושחה המקורית של DLINK. כשניסיתי לעשות עידכון דרך הממשק בDDWRT אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל, בדקתי באתר שלהם ויש שם אופציה לעידכון דרך emergency room interface - נסיתי לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להכניס את הראוטר למצב הזה . האם יש אזשהי דרך אחרת או שמשיהו שמכיר יוכל לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by |IsrAlien|,

חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. והנורית הירוקה על הכרטיס כבויה. האם הכרטיס תקול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.