רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהאלקטל למשל היה 10.0.0.138 מה האייפי של המודם הזה? (שלי זה החדש SB5100 השחור של מוטורולה, אבל בטח הוא דומה פה לאפור הישן, הSB4100 אם אני לא טועה) כמו כן, האם יש ממשק שליטה על פונקציות כלשהם בו, דרך TELNET או דף אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בחדר מרוחק בדירה לא קולטים טוב את הרשת האלחוטית מהנתב שבמשרד (Dlink DI524). בחדר הרחוק מחשב נייד ASUS F5, שכרטיס הרשת האלחוטי שלו במצב מאוד בעייתי. איך אפשר לנצל את קיומו של שקע TV בכל חדר כדי לחבר את החדר הרחוק למשרד? אני מעוניין לחסוך מחיר כרטיס רשת בנייד + החלפת ראוטר אלחוטי ו/או הוספת מכשיר access point באמצע הדרך. כמו כן מעדיף שיהיה חיבור קווי בחדר הרחוק כדי שהילדה תשב שם ותעשה שיעורים. היא צריכה חיבור אינטרנט, וחיבור להדפסה רצוי אך לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות רשת בין 3 מחשבים, כאשר מחשב אחד הוא ה"ראשי", מתחבר ישירות למודם דרך ה-USB, וממנו יוצא כבל רשת לתוך ראוטר, המחשב מתוכנן להיות דלוק כמעט 24\7, יותקן עליו אנטיוירוס + פיירואל כך שהוא אמור "לסנן" הכל במקום להתקין 3 אנטיוירוסים. בתכנון יש אינטרנט 10MB, ועכשיו יש לי כמה שאלות: - כמה יעלה האינרנט באופן חודשי? (ספק + תשתית) - ממי הכי מומלץ לרכוש? - האם הראוטר יעמוד בעומס? (במיוחד לא חיברתי את המחשב הראשי לראוטר אלא למודם מכיוון שהוא זה שישמש להורדה רציפה) - האם המערכת אכן תפעל לפי התכנון שלי? (המחשב הראשי יסנן הכל ולא יהיה צורך באנטיוירוס וכו') - על איזה ראוטר + מודם אתם ממליצים במהירויות ובעומס כזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני נתקל בדבר מוזר..תמיד שאני פותח את האתר אני שומע ברקע סרטונים ברקע שפועלים למרות שלא הפעלתי כלום. אני מדגיש רק שומע לא רואה. ותמיד זה אותו סרטון שאני שומע ברקע. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורך להרים גלישה אלחוטית בWIFI במתחם שלם שבו יוכלו ל"גלוש" רק לתוך תכני המתחם (מידע ואלבומי תמונות בעיקר) הקמתי שרת, התוכן עובד ופועל בדומיין מקומי אני מחפש ראוטר שיוכל לפתוח נקודת WIFI (לכ100 חיבורים) והתחברות לרשת תוביל לעמוד השער המקומי של התוכן הראוטר לא אמור להיות עם יציאה לאינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-