עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הכוונה שאיך שאני מדליק תמשחב כמו בכבלים זה כבר מחובר.. ואין צורך לעשות התקשרות כל פעם שאני נכנס לווינדוס...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by goldi19,

אני צריך המלצה לכרטיס טוב עד 100 פשוט שיהיה חזק בלי ניתוקים חייב USB כי זה מחשב נייד אם לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ושלא יהיה מבוזבז תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by udi,

לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קראתי את המדריך לאבטחת ראוטרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות לפני שאני אעשה משהו בנדון: 1. יש לי ראוטר של SMC דגם SMCWBR14-G. 2. קראתי על הצפנות WPA ו-WEP. במה עדיף לי להשתמש? 3. ניסיתי סתם לשחק עם זה קצת ואחרי כל פעם שבחרתי סיסמה זה פתאום הראה לי מן "קוד" כזה של זוגות רבים של אותיות ביחד. משהו כמו ap cc jg aa qe vv j2 dm ועוד המון המון זוגות כאלה - מה זה? 4. האם לאחר שאגידר סיסמה בכל פעם שאחד מהמחשבים בבית ירצה להתחבר לרשת תיפתח תיבה להזנת הסיסמה? תודה על התשובות (אם יהיו). שי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Yosi Salti,

היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?

14. Started by yuval_cohen,

שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kfir1200,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, הרשת האלחוטית שלי איטית. בעקבות התייעצויות פה החלטתי להפוך אותה לקווית - בשלב ראשון רשת נפרסת ומתקפלת אד-הוק לפי צורך במקביל לאלחוטית, ובשלב שני רשת אח"כ סלולה וקבועה במקום האלחוטית*. הכוונה שלי בהפרדה הזו לשלבים הוא שסידור כזה יאפשר לי להתארגן ולראות שהכל עובד יפה וטוב לפני שאני נכנס להרפתקאה של חיווטים וסלילה דרך הקירות. כדי להקים את הרשת הקווית הזמנתי D-Link DGS-2208 10/100/1000Mbps Ethernet Switch http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127082 עכשיו השאלה שלי היא כזו: יש לי שני מחשבי Windows 7 שמחוברים לראוטר אלחוטי של DLINK שמחובר למודם ADSL ספידטאצ' של אלקטל. הבנתי שבשביל שלב א' כל מה שאני צריך זה לחבר את ה-switch לפורט של הראוטר הא…

20. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

22. Started by elazari,

שלום חברים! אני על סף ייאוש ואשמח לעזרה.. יש לי את ההוט בוקס של הוט ב100M והוא מוגדר כראוטר, בנוסף יש לי ראוטר EDIMAX BR-6524N שההוטבוקס מחובר אליו אל הWAN ומוגדר אליו DMZ. הכל טוב ויפה רק שהם באותו מקום בבית גדול ויש נק' בבית עם מהירות גלישה בין 95MB ל12MB. (ולא אחים שלי אין מקום באמצע שיכסה את כל הבית) ניסיתי לעשות AP אבל זה לא מצליח לי כשההוטבוקס על 40MHZ, וכל פעם שאני שם אותו על 20MHZ מהירות החיבור להוטבוקס נופלת ל65MB ואז המהירות גלישה 50M, מחזיר ל40 עולה חזרה ל 150MB והמירות גלישה נושקת ל100, הAP פשוט לא מתפקד כשההוט בוקס ב40. ניסית הכל ברואטור EDIMAX וכלום לא עזר. אשמח לעצות, אני על סף ייאוש ושוקל לקנות את המתאמי רשת דרך החשמל ופשוט לחבר אותם דרך רשת החשמל וכך להרח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mosheli,

אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב, מעוניין לדעת האם אני חייב שתהיה תאימות ברוחב הפס בין הספק לתשתית. לדוגמה: אם יש לי תשתית ברוחב פס 5M וספק ברוחב פס של 1.5, האם תהיה פגיעה במהירות הגלישה? כמובן שאני מצפה למהירות גלישה של 1.5M.... תודה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים