רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרשת האלחוטית שלי איטית. בעקבות התייעצויות פה החלטתי להפוך אותה לקווית - בשלב ראשון רשת נפרסת ומתקפלת אד-הוק לפי צורך במקביל לאלחוטית, ובשלב שני רשת אח"כ סלולה וקבועה במקום האלחוטית*. הכוונה שלי בהפרדה הזו לשלבים הוא שסידור כזה יאפשר לי להתארגן ולראות שהכל עובד יפה וטוב לפני שאני נכנס להרפתקאה של חיווטים וסלילה דרך הקירות. כדי להקים את הרשת הקווית הזמנתי D-Link DGS-2208 10/100/1000Mbps Ethernet Switch http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127082 עכשיו השאלה שלי היא כזו: יש לי שני מחשבי Windows 7 שמחוברים לראוטר אלחוטי של DLINK שמחובר למודם ADSL ספידטאצ' של אלקטל. הבנתי שבשביל שלב א' כל מה שאני צריך זה לחבר את ה-switch לפורט של הראוטר הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובר לצפון לגור אצל סבתא שלי למשך חודשיים. יש לי מחשב נייד. אצל סבתא שלי יש כבלים של הוט ולי יש אייפון ששייך לאורנג'. (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) איך אני משיג אינטרנט במחיר טוב למשך החודשיים האלו ללא כל ההתקנות מטעם הכבלים, אני לא רוצה לעשות נקודת גישה בשביל חודשיים, מה גם שהאינטרנט לא צריך להיות 100 מגה או משהו כזה, שיתאים לגלישה סטנדרטית. דרך אגב אם זה עוזר, בבית יש לי אינטרנט של הוט וספק של בזק בינלאומי. יודע שזה דיון קצת מוזר, תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ולידו יש את המודם שמחובר לראוטר, והראוטר מחובר ברשת אלחוטית למחשב נייד. יש מספר בעיות באינטרנט של המחשב הנייד! במחשב הרגיל הכל עובד כמו שצריך 1. במחשב הנייד בלתי אפשרי להכנס לGMAIL כאלה אני רושם www.gmail.com הוא כאילו חושב ואז נותן לי הודעה שאי אפשר להעלות את העמוד... 2. עוד בעיה נוספת היא שאני מנסה נכנס לממשק של העריכה של האתר שלי בקטע של יצירת אתרים אחרי שאני מכניס כמה פרטים ולוחץ אישור כדי שקטע הפרטים הבא של האתר יפתח, הדבר לא קורא, יש אותה בעיה כמו בGMAIL. במחשב הרגיל האתר עובד כמו שצריך וככה גם העריכה שלו.... מקווה לתגובה עוזרת תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טוב עד 100 פשוט שיהיה חזק בלי ניתוקים חייב USB כי זה מחשב נייד אם לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ושלא יהיה מבוזבז תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאני בגן עדן!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המליצו לי על TP-Link TD-W8961ND nLite : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4368 איך הוא בהשוואה למודם שמקבלים בבזק? משהו מומלץ יותר? התקציב גמיש אבל בגבולות הסביר. מה שחשוב זו גלישה חלקה בעיקר. לא משהו מתוחכם מדי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84) עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים? ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-