רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום... מזמן לא כתבתי בפרום צבא עבודה יש לי בעיה, יש לי מודם alcatel 510 v4.2.3 הפכתי אותו לראווטר והורדתי את ה-firewall של XP אבל בכול זאת הוא כותב לי שיש לי FIREWALL ב-EMULE למה אה ולמי שתוהה פתחתי את הפורטים של האימיול אבל הוא כותב לי שיש לי FIREWALL איך זה יכול להיות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי טוב וחזק שלא יפיל לי את האינטרנט ברגע שאני משתמש בתוכנות טורנטים למיניהם (כמו הראוטר החוטי של אדימקס שיש לי כרגע!) איך הראוטר WRT54GL של לינקסיס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשימת חומרה ותוכנה: PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100U מחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOM הבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן. אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים. אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בעניין, אז אולי השאלה טיפשית : בדעתי לשדרג למהירות 40MB (עכשיו על 15) ולשם כך אני מעוניין לקנות את המודם-נתב הנ"ל. האם העובדה שהוא בעל מהירות תעבורה של 100 בחיבורי הLAN משמעותית בכלל כאשר מדובר בחבילה של 40 מגה ? אני אפילו אמור לקבל את מלוא 100 מגה אם הייתי לוקח חבילה של 100, לא ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם חברת HOT קופצת למי הים התיכון ומגישה בקשה למשרד התקשורת להניח כבל תת ימי. אם אכן תקבל HOT את הרישיון המבוקש ותניח את הכבל, היא תתחרה בכבל המונופוליסטי (http://www.netcheif.com/blog/?p=894) של Med Nautilus ובחברת בזק בין-לאומי ו-TAMERS שכבר הודיעו בעבר על כוונותיהן בנושא. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492358.msg4213870#msg4213870) . מתחיל להיות צפוף במים. ההודעה לבורסה של הוט -- http://www.magna.isa.gov.il/internet/Forms/2011-01-111759/File2011-01-111759.htm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Pro, ומודם\ראוטר WBR3601 תוצרת Level 1 . כשאני מנסה להגדיר חיבור אלחוטי בין המחשב והראוטר אני מתבקש להזין Network Security Key. מאיפה אני לוקח אותו? לא ראיתי שום איזכור לדבר הזה בזמן הגדרת הראוטר. בחיבור בכבל LAN אין שום בעיות. תודה על העזרה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מישהו מבין בתחום שיכול לעזור לי בנושא, מישהו מכיר אולי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובר לצפון לגור אצל סבתא שלי למשך חודשיים. יש לי מחשב נייד. אצל סבתא שלי יש כבלים של הוט ולי יש אייפון ששייך לאורנג'. (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) איך אני משיג אינטרנט במחיר טוב למשך החודשיים האלו ללא כל ההתקנות מטעם הכבלים, אני לא רוצה לעשות נקודת גישה בשביל חודשיים, מה גם שהאינטרנט לא צריך להיות 100 מגה או משהו כזה, שיתאים לגלישה סטנדרטית. דרך אגב אם זה עוזר, בבית יש לי אינטרנט של הוט וספק של בזק בינלאומי. יודע שזה דיון קצת מוזר, תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך לימודים שאני התחלתי התקנתי במחשב שלי WinServer2008R2 (במחיצה נפרדת) התקנתי Hyper-V ובו שני הקמתי שרתים ותחנה אחת וירטואלים. השאלה היא איך אני מעביר קבצים/מידע לתחנה/שרתים הוירטואלים ? (למשל מהדיסק קשיח שלי או דיסק און קיי) וגם אני אני מחבר אותם לאינטרנט? אשמח לעזרה ואם אפשר פירוט איך עושים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK DIR300 ועידכנתי לו קושחה של DDWRT מאז העידכון יש כל הזמן ניתוקים ורציתי להחזיר את הראוטר לקושחה המקורית של DLINK. כשניסיתי לעשות עידכון דרך הממשק בDDWRT אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל, בדקתי באתר שלהם ויש שם אופציה לעידכון דרך emergency room interface - נסיתי לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להכניס את הראוטר למצב הזה . האם יש אזשהי דרך אחרת או שמשיהו שמכיר יוכל לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,הכרטיס הנל ברשותי דיי הרבה זמן,שלפני כמה ימים פתאום הוא התנתק,החלטתי לפרמט את המחשב,כאשר התקנתי את הכרטיס מחדש לאחר מכן, הכרטיס לא מצא לי רשתות אלחוטיות,לא בזירו של מיקרוסופט או ברלינק,איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אחד עם Windows XP home edition שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם ECI שקבלתי מבזק (ECI B-Focus router 270). אני לפי רכישה של מחשב ומעוניין לשתף קבצים מקומיים בין שני המחשבים וכמובן אינטרנט. על המחשב החדש תהיה Vista . שני המחשבים יהיו באותו חדר. הבנתי שיש עדיפות מבחינת ביצועים לרשת קווית כך שכל עוד אין צורך ממשי בתקשורת אלחוטית אין מקום להשתמש בה ונראה לי שזה המצב כי שני המחשבים יהיו ממש אחד ליד השני. האם יש סיבה בכל זאת ללכת על ראוטר אלחוטי ? האם לחפש ראוטר קווי שיתחבר למודם הקיים או מכשיר אחד שיאחד את שתי הפונקציות ? למכשיר משולב יש עדיפות מבחינת ביצועים ? כדאי ללכת על ראוטר עם USB לצורך חיבור מדפסת ודיסק און קי ? להעדיף ראוטר עם firewall ? אשמח לקבל המלצות לדג…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-