עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabbay,

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה או לשלוח אותי לקרוא איפשהו. בגדול הבנתי שהראוטר משתמש באלרגוריתם אחר לדעת לאן לשלוח את הפקטות אבל איך זה משפיע על המהירות אם בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by amitsr,

שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Yoel26,

עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by orlupo,

אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by Parallel,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by menymu,

היי, אני עם הנתב - Buffalo Wzr-Hp-G300Nh ועם כרטיס רשת אלחוטי תקן N ציפ - Ralink 3072 עובד כרגע על תקן N עם 40HZ (ערוץ 1 ו-5) כתוב לי 243-300 מגה בחיבור אבל בתכלס, בשעות הלילה שכמה מהראוטרים באזור נכבים (יש איזה 40) אני מקבל 60-70 מגה בבדיקת מהירות וברגיל בצהריים 40-55 לרוב 45 ככה הראוטר רחוק כ-10 מטר אווירי להעביר כבל משמע לעבור על כל הבית... השאלה שלי היא אם אני אקנה ראוטר בתקן 5GHZ הבעיה תעלם ואוכל אולי לקבל 100 מגה? אני חייב פיתרון...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hichcock,

שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Avichay Bason,

יש לי ראוטר של tplink מדגם wdr4300 שהחלפתי לו את הגירסא ל ddwrt. כמו כן קניתי wifi extender של tplink מדגם re200. אני לא מצליח לחבר בינהם. האקסטנדר לא מזהה את הראוטר. החזרתי לראוטר את הגירסא המקורית של tplink ואז הוא כן זיהה אותו והצליח להתחבר אליו. לאקסטנדר אין גירסא של ddwrt. האם למשהו יש פתרון? אני מעוניין להשאר עם הגירסא של ddwrt בראוטר.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by DavidT,

מישהו יכול להגיד לי חד משמעית למה עדיף כל אחד מהם ? ומה ההבדל בינהם ?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by K0sTa,

אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by KingAlpaca,

שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב. לאחרונה נוצרה בבייתי סיטואציה בעייתית שאיני יודע, ואיני מבין בחיפוש פתרונה. לכן, אני פונה אליכם חברים יקרים - בבקשת עזרה לפתרון הבעיה. (אגב, הגעתי לכאן בהמלצת חבר שהרעיף שבחים). כהקדמה, מצורפים 2 קבצי jpg, המדמים את מצב הרשת: ה-1. מצב הרשת הקיים כרגע בבית. ה-2. רעיון לפיתרון הבעיה, האם אפשרי? # הסבר: בביתנו קיימת רשת קווית, כחלק מתשתית הבית, בין מס' חדרים, כאשר כולה מתרכזת/יוצאת בסופו של דבר מהנתב (ראווטר) שנמצא בחדר מס' 1. בחדר מס' 2 המתחבר לכבל רשת היוצא מחדר מס'1 - קיימים 2 מכשירים נוספים אותם הייתי רוצה לחבר לרשת הביתית. המכשירים הם: מדפסת + SlingBox (+מחשב). (Slinbox, מכשיר המאפשר צפייה ושליטה מלאה בטלויזיית הבית מרחוק דרך האינטרנט עם יוזר וסיסמא . לצורך ה…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. כך שלא ישאר IP או משהו שמשייך אותי כשולח הפקס באתר שנשלח ממנו/בפקס עצמו כשמגיע לאותו מקום. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DL,

היי, אני מתחבר מחר לאנלימיטד ומחפש המלצה על ראוטר AC טוב עם חיבורי 1G קוויים, הם מציעים לי את ה D-link 825 ב 300 שקל, אבל קראתי בכל מיני מקומות שיש לו בעיות ניתוקים, מישהו יודע עם זה נכון? חשבתי בעיקרון על ה TP-link Archer C7, אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש משהו טוב יותר בערך באותו מחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 שקל, תודה! אלמוג

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, לפני יומיים קניתי את הראוטר הנ"ל כדי שיהיה לי WIFI בבית. הוא מחובר למודם ARRIS שהוט הביאו לי בחינם (אני מחובר לתשתית 12 של הוט וספק 12 של בזק בינלאומי). כשאני גולש דרך המחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל ובודק את המהירות במבחני המהירות של בזק וכו' - היא מצויינת, עובדת בול כמו שצריך.... אבל כשאני מנסה לבדוק את המהירות במכשיר שמחובר לראוטר אלחוטית - גם אם הוא נמצא אפילו מטר ממנו - ההורדה היא גג 3 מגה ביט לשנייה, ואפילו פחות מזה. יכול להיות שיש לי איזושהי הגדרה לא נכונה בראוטר (המכשיר לא דרש שום קנפוג אחרי שחיברתי אותו למודם)? או אולי המכשיר תקול? ראיתי פה ביקורות טובות על הראוטר הזה וזה לא הגיוני שהרשת האלחוטית שלו כל כך גרועה... אשמח לעזרה תודה ושתהיה שבת שקטה לכולם

24. רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים

25. שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.