עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by benor,

אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sprinter,

שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by reuven5,

זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עמיר שחר,

שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eozeri,

שלום עליכם גיבורי חיל, אנחנו עוברים לבית עם סלקום בתור ספק, נתב vv5822. קניתי ערכה של 3 tp-link deco M4 לטובת WiFi, יש לי 4 מתאמי MOCA, אין תשתית CAT, יש תשתית קואקס בבית. אשמח לעזרה עם מספר שאלות: 1. האם בפתרון mesh מוותרים על ה wifi של הראוטר? 2. ה mesh נותן כתובות משלו, או משתמש ב pool הכתובות של הנתב (ז"א האם משתמשי wifi ומשתמשים קוויים נמצאים באותה רשת?) 3. הילד ישחק במחשב נייח מרוחק מהראוטר: האם חיבור MOCA נותן פתרון או דופק את ה ping? חיבורי eth מיחידת mesh יתן מענה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השבוע החלטתי להפוך את הרשת שלי לאלחוטית, אז הוצאתי את הכבלים (משום מה הם לא יצאו בקלות אז תלשתי אותם אבל הכרטיס לא נפגע) עד כאן הכל בסדר, פחות או יותר. ואז פתאום הקשר בין המחשבים נפסק, אני לא יודע למה, הם לא אמורים להתקשר עכשיו באופן אלחוטי ? חשבתי אולי שזה בגלל שאין להם אנטנה, אז ניסיתי אנטנה של דיבורית לרכב אבל זה לא עזר ניסיתי אנטנה של פלאפון ישן אבל גם זה לא עזר. חשבתי שאולי המחשבים מרוחקים מדי אז השגתי שתי צלחות לויין קטנות כדי לבדוק את הנושא אבל ללא הועיל, עדיין לא היה קשר. נאמר לי שזה משהו על V שהרשת האלחוטית צריכה 110 ולא 220 אז שיניתי את זה, ואז פתאום היה פיצוץ קטן מאחורי המחשב, כשהחזרתי את זה בחזרה ל220 המחשב כבר לא הגיב, מה לעשות עכשיו בכל שנותי לא נתקלתי בדבר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בשביל רשת אלחוטית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BeNDeR,

האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הנתב - Edimax BR-6204Wg, יושב בקומה ראשונה, מחובר קווית למחשב נייח. אני מניח שאני צריך Access Point בקומה שלישית, לא? אם כן - מה ממולץ? אני רוצה משהו פשוט וזול.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by דם_דם,

יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה,מצרף תמונה של הודעת השגיאה,חשוב לציין שבשאר אתרי העלאת קבצים הכל עובד חלק ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by clurchless,

היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה

23. Started by shimon23,

יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SmurFin,

יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים