רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב - Edimax BR-6204Wg, יושב בקומה ראשונה, מחובר קווית למחשב נייח. אני מניח שאני צריך Access Point בקומה שלישית, לא? אם כן - מה ממולץ? אני רוצה משהו פשוט וזול.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן , ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automatic מה עושים ? שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב.. והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ? ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזר אני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך.. יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ? והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מרחק של 6 וחצי מטר בין המחשב לראוטר והמחשב נמצא בממ"ד , היה לי דונגל של אדימקס עם האנטנה והוא נשבר והחלפתי לUSB של TP - LINK מאז אני חווה בעיות וויי פיי קשות האינטרנט פעם קולט לי 30 מגה בייט( מתוך 100) ופתאום 3 מגה בייט , יש איזה דונגל מומלץ ? האם עדיף לקנות בכלל HOT SPOT כזה ולחבר את המחשב עם כבל , מה מומלץ חברים תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אפשרי לחבר לתשתית אינרטנט אחת של בזק שתי ספקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 ראוטרים שעשיתי עם WDS (לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) אני עם ספק 012 מהירות 12 מגה אינטרנט כבלים. (PPTP) בדקתי את המהירות שלי וזה מציג לי 2 מגה. אין לי תוכנות שמפריעות למהירות דיברתי עם הספק ואצלו הכל תקין. חייב לציין שלפעמים שאני מכבה ומדליק את האינטרנט וזה מציג לי 12 מגה מהירות אבל לפעמים הוא יורד לי ואני שוב מנסה לכבות ולהדליק אבל זה נשאר נמוך.. מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-