רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84) עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים? ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי .... מה אפשר לעשות<?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1. לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני? אמרו לי שאני צריך HUB\SWICH אין לי מושג מה זה מה... איזה לקנות... תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי לפני כמה ימים לאינטרנט כבלים וקיבלתי מודם שנקרא terayon משהו כזה נראה לי שמתחבר לכרטיס רשת. רציתי לשאול שתי שאלות 1. איך המודם הזה האם יש לעוד מישהו? 2. האם אני אמור לכבות את המודם אחרי כול פעולה שאני מכבה את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818 יש למישהו עוד פרטים על זה? נשמע לי כמו חארטה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשימת חומרה ותוכנה: PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100U מחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOM הבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן. אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים. אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לאחר שהחלפתי בבית ראוטר, במחשבים (גם הניידים) המהירות הורדה/העלאה תקינה אבל בעיה מוזרה היא שבפלאפונים מהירות ההעלאה חלשה מאוד ולפעמים שואפת ל0. מרגישים את זה בהעלאה של תמונות בווצאפ, פייסבוק וכו, בבדיקת מהירות (נבדק בכמה פלאפונים בגרסאות שונות) מהירות ההעלאה פשוט נתקעת במקום ושוב, במחשבים הניידים הכל תקין גם באלחוטי, אכן משהו מוזר. דוגמא לבדיקות מהירות (בכולם הוא נתקע בעת בדיקת העלאה): דגם הראוטר הוא E1200 של סיסקו, לאחר המקרה ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות כמו לנטרל פיירוול ולשנות טכנולוגיית החיבור האלחוטי, וכלום לא עוזר. אשמח להצעות / עזרה! תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך לאבטחת ראוטרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות לפני שאני אעשה משהו בנדון: 1. יש לי ראוטר של SMC דגם SMCWBR14-G. 2. קראתי על הצפנות WPA ו-WEP. במה עדיף לי להשתמש? 3. ניסיתי סתם לשחק עם זה קצת ואחרי כל פעם שבחרתי סיסמה זה פתאום הראה לי מן "קוד" כזה של זוגות רבים של אותיות ביחד. משהו כמו ap cc jg aa qe vv j2 dm ועוד המון המון זוגות כאלה - מה זה? 4. האם לאחר שאגידר סיסמה בכל פעם שאחד מהמחשבים בבית ירצה להתחבר לרשת תיפתח תיבה להזנת הסיסמה? תודה על התשובות (אם יהיו). שי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-