עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??

2. שלום! יש לי רשת של כמה מחשבים בבית ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.. בנוסף צירפתי תמונה שאני יצרתי בשביל שהיה אפשר להסביר בצורה יותר ברורה! אז ככה יש לי מחשב איחסון שבו אני מאחסן את הסרטים ואת המידע! הוא מחובר לראוטר של לינקסיס. הראטר של הלינקסיס מושך אינטרנט מהמודם של HOT כמובן מהראוטר של הלינקסיס מתחבר סויץ פשוט שמחובר לשתי מחשבים. OK בשתי המחשבים שמחוברים לסויץ יש אינטנרנט וגם רואים את המחשב איחסון ויש גישה למידע! בנוסף! מהראוטר של הלינקסיס מתחבר ראוטר נוסף של אידימקס ןממנו מתחברים שתי מחשבים! בשתי המחשבים האלו לשם שינוי יש אינטנרנט אבל לא רואים את המחשב איחסון וכמובן גם אין גישה. הראוטר של האידימק מתחבר דרך DHTP .. מה לא תקין ומה לא בסדר עשיתי שזה המצב?? תודה לעונים :…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eins,

שלום, יש לי שאלה למי שיש ניסיון בתחום רציתי לדעת אם זה יכול לעבוד גם בין דירות שונות ? אני מתכוון יש דירה אחת בקומת קרקע ודירה שניה מעליה האם זה יעבוד ? חשוב לציין שמבחינת חשבון חשמל כל דירה משלמת לחוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות את ה-mini 311 של compaq שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשחק WOW בשביל זה אני צריך גם אינטרנט סלולארי ואני מתלבט בין פלאפון שמציעה את החיבור הכי מהיר אבל עם הגבלת נפח, או סלקים שהיא ללא הגבלת נפח אבל חיבור פחות מהיר. ביחס לצרכים שלי, על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818 יש למישהו עוד פרטים על זה? נשמע לי כמו חארטה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

8. Started by snaidis,

יש לי בעיה בהעלאה בתוכנה uTorrent. הוא מציג לי גם בעיה כלשהי על כך שהראוטר וה FIREWALL סוגרים פורטים. אני ניתקתי את ה FIREWALL לגמרי ופתחתי את *הפורטים בראוטר אבל בבדיקות פורטים עדיין כתוב לי שהם סגורים... הנה תמונה של הבעיה שהוא מציג: http://img204.imageshack.us/img204/3780/upzr8.jpg *אני משתמש בפורט 65535

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המליצו לי על TP-Link TD-W8961ND nLite : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4368 איך הוא בהשוואה למודם שמקבלים בבזק? משהו מומלץ יותר? התקציב גמיש אבל בגבולות הסביר. מה שחשוב זו גלישה חלקה בעיקר. לא משהו מתוחכם מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קראתי את המדריך לאבטחת ראוטרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות לפני שאני אעשה משהו בנדון: 1. יש לי ראוטר של SMC דגם SMCWBR14-G. 2. קראתי על הצפנות WPA ו-WEP. במה עדיף לי להשתמש? 3. ניסיתי סתם לשחק עם זה קצת ואחרי כל פעם שבחרתי סיסמה זה פתאום הראה לי מן "קוד" כזה של זוגות רבים של אותיות ביחד. משהו כמו ap cc jg aa qe vv j2 dm ועוד המון המון זוגות כאלה - מה זה? 4. האם לאחר שאגידר סיסמה בכל פעם שאחד מהמחשבים בבית ירצה להתחבר לרשת תיפתח תיבה להזנת הסיסמה? תודה על התשובות (אם יהיו). שי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NIVs,

אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?

14. היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.

15. Started by E-tay,

שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי .... מה אפשר לעשות<?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

17. Started by BandiT,

יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1. לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני? אמרו לי שאני צריך HUB\SWICH אין לי מושג מה זה מה... איזה לקנות... תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by domuzy,

אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by alex15,

אני צריך כרטיס רשת USB שיהיה N קצב ההעברות 300 Mbps יש שני קירות אבל יש גם דלת אז אם הקליטה תהיה לא טובה אני אפתח את הדלת 1.תקציב: 400 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524n 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 10-15 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb ) 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .והקליטה תהיה בסדר אני צריך גם המלצות לכרטיס , ואני צריך אם זה ישפר את הקליטה אנטנה ל כרטיס רשת USB יש לי ראוטר של אדימקס D-Link DWA-140 RangeBooster N USB Adapter http://www.dlink.com/products/?pid=652 Edimax EW-7718Un USB nMax Wireless 11n http://www.edimax.ro/en/produce_…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.