עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dorish83,

שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני קורא הרבה בפורומים שיש הרבה גרסאות קושחה(TOMATO וכאלה..) האם אני צריך לעדכן גרסה בראוטר חדש? ויש להרבה אנשים בעיה להגדיר את הראוטר עם חיבור כבלים של הוט. מה אני צריך לדעת על הראוטר ומאיזה גרסאות אני צריך להתרחק??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכוונה שאיך שאני מדליק תמשחב כמו בכבלים זה כבר מחובר.. ואין צורך לעשות התקשרות כל פעם שאני נכנס לווינדוס...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Vlad3,

מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kovar,

שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ET,

העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ybe,

אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Liad91,

אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ShineVine,

התחברתי לתוכנית 200 מגה תשתית בזק וספק 019. מאז תקלות. ניתוקים בחיבור כל יום מספר פעמים. במהלך הניתוקים לעתים רק נורת הinternet כובה, ולעתים גם הDSL כובה/מהבהבת. מאז הגיעו לבדיקה טכנאי מטעם 019 וטכנאי בזק, הראשון עשה שינוי לתשתית בבית והשני בדק את התשתית מהבית לתיבה, לדבריו. טענת החברות היא שהתשתית תקינה עכשיו. הבעיה המשיכה לאחר מכן. טכנאי אמור לבוא בראשון לבדוק. ראוטר מדגם Dlink G2452GR, נקנה באופן פרטי וחדש. רשמתי מספר שאלות אבל נדמה לי שהגעתי למשהו יותר מהותי - ראוטר. אני צריך לאמת שהבעיה היא בצד של בזק ו019 ולא בחומרה שקניתי כדי שיהיה תוקף כלשהו לתלונות שלי נגדם, ולדרישה לקבל את הכסף בחזרה. אני צודק? די נמאס לי מכל …

20. שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מנסה לעדכן רשומות DNS והם רושמים לי שהנתונים לא יעודכנו כל עוד ה-NS שלי לא יהיו ns1.sitesdepot.com רק שזה בדיוק לאן שרשומות ה-NS שלי מפנות.... יכול להיות שהם מתבלבלים ומציגים לי את ה-NS הנוכחיים במקום את שלהם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בזק החמודים העלו לנו את מהירות השליחה (Upload) מ100 ל150 במתנה! כן כן! במקום שתעלו על 12.5 תוכלו עכשיו להעלות על 18 ואני שואל,לא חבל על הפרסומת? הרי ברור שכולם היו שמים לב לשינוי המזהיר הזה לבד. עכשיו אני מעלה קבצים במהירות האור,לא מספיק להגיד בז.. וכבר עולה לי סרט DVDR לרשת. למה הם כ"כ קמצנים? זה עולה להם כ"כ הרבה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Elite_Sniper,

מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.