עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cheif,

חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by darkman,

זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייח ולידו יש את המודם שמחובר לראוטר, והראוטר מחובר ברשת אלחוטית למחשב נייד. יש מספר בעיות באינטרנט של המחשב הנייד! במחשב הרגיל הכל עובד כמו שצריך 1. במחשב הנייד בלתי אפשרי להכנס לGMAIL כאלה אני רושם www.gmail.com הוא כאילו חושב ואז נותן לי הודעה שאי אפשר להעלות את העמוד... 2. עוד בעיה נוספת היא שאני מנסה נכנס לממשק של העריכה של האתר שלי בקטע של יצירת אתרים אחרי שאני מכניס כמה פרטים ולוחץ אישור כדי שקטע הפרטים הבא של האתר יפתח, הדבר לא קורא, יש אותה בעיה כמו בGMAIL. במחשב הרגיל האתר עובד כמו שצריך וככה גם העריכה שלו.... מקווה לתגובה עוזרת תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by guy2607,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.

18. Started by digitalseeker,

אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Moty_p,

במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Blackend,

אז מה אתם אומרים? התקשרו אלי היום מקוי זהב והציעו לי לעבור אליהם ב 64 שקלים לחודש ל 1.5 או לעבור ל 2mbit! ב 65 שקלים לחודש!!! ומבחינת בזק זה התחייבות לשנה!!! 100 שקלים לחודש לקו של 2MBIT זה פחות ממה שאני משלם היום ב 60 שקלים אבל זה התחייבות לשנה (היום יש לי 1.5) מה דעתכם כדאי לעבור ל 2 מגה ביט או לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ido,

תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אם יש לי כבלים ואני רוצה לפתוח ftp לדוגמא אז זה אפשרי ? יש ip שאפשר להיכנס אליו?

25. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.