עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sprinter,

שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Blackend,

אז מה אתם אומרים? התקשרו אלי היום מקוי זהב והציעו לי לעבור אליהם ב 64 שקלים לחודש ל 1.5 או לעבור ל 2mbit! ב 65 שקלים לחודש!!! ומבחינת בזק זה התחייבות לשנה!!! 100 שקלים לחודש לקו של 2MBIT זה פחות ממה שאני משלם היום ב 60 שקלים אבל זה התחייבות לשנה (היום יש לי 1.5) מה דעתכם כדאי לעבור ל 2 מגה ביט או לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by G-BOY1,

האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום למומחים בחיפושיי אחר ראוטר לתשתית של פרטנר 300M נתקלתי בראוטרים רבים שבמפרט שלהם מצוין שהכניסות/יציאות LAN וWAN שלהן הם בתקן 10/100. להבנתי זה אומר שהחיבורים הקוויים תומכים במקסימום ב100M. מצד שני, לראוטר יש יכולת להגיע לקצבים של יותר מ100M על גבי Wifi, איך זה הגיוני?? אם הוא לא יכול לקבל אינטרנט של יותר מ100 מהכניסת WAN? למשל: tplink archer C20 https://www.tp-link.com/us/home-network ... rcher-c20/ בסוף קניתי C6 בכל מקרה, אבל הייתי חייב לפתור את הדילמה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dw,

היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by natee,

היי שלום לכולם, אני שואל שאלה שכנראה נדושה מאוד, אבל.. אולי יש משהו שאני מפספס.... יש לי מהירות 15 מגה בערך, מספיקה לי. רואה סרטונים ביוטיוב- הכל סבבה. אין לי שירותים ברקע שצורכים רוחב פס משמעותי. הבעיה: אני מנסה לראות קצת סדרה ישראלית באיזה אתר של צפיה ישירה ישראלי. נגן JWPLAYER המרגיז של אדובי. בהתחלה עבד בסדר, אחרי בערך חצי שעה- הוידאו קופא כל כמה שניות. ניסיתי להוריד את הקובץ המלא עם IDM וטריקים אחרים- לא עבד. יש מה לעשות? ממה זה נגרם?תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by haiel alamoor,

הייי לכולם קניתי לפני תקופה LINKSYS WRT1900AC ולא מצליח לחבר אותו למודם של בזק ניסתי אותו אצל חחבר יש לו אינטרנט של סלקום וכן זה עבד אבל שאני מחבר אוות למודם של בזק מנורת INTERNET ממשיכה להבהב בצבע אדום המודם של בזק זה NETGEAR VEGN2610 האם מישהו הצליח להפעיל אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marking,

למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bv_beaver,

יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Moty_p,

במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים