עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tot5,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by urinka,

הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviad91,

היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by plissje,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 645parsec,

שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gamla77,

ערב טוב לאחרונה רכשתי את הD LINK DIR825 AC ואני מנסה להשתמש בו כרגע להארכת הטווח של רשת הWIFI מהבית ליד (עד שתוקם תשתית בביתי החדש). אציין שהכל נעשה בהסכמה (הבית הוא של ההורים של אישתי), וברשותי פרטי ההתחברות לספק והתשתית (באנדל 40 מגה של אקספוון) הראוטר הזה לפי הבנתי לא תומך ב WDS אלא ב WISP שאמור להיות פשוט יותר. אציין שאני הדיוט בעניין ואני עובד צמוד למדריכים (באנגלית ועברית) שאני מוצא ברשת. הראוטר המחובר לאינטרנט הוא ש מדגם Q1000 של QWEST. הרשת עובדת בצורה תקינה. אני מבצע את ההוראות האלו כפי שמצאתי בסקירה בNETCHEIF (מאפשר קליינט תחת תפריט הWIFI , מסמן את הרשת של ה QWEST המזוהה בהצלחה ולוחץ APPLY). הדילינק מבצע את הפעולה ומאפשר חיבור תחת ההגדרות החדשות אבל אין גישה לא…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mikael Abehssera,

שלום לכולם, יש לי ראוטר שיושב סמוך לנקודת הבזק אבל במרחק של 4-5 מטרים מהטלוויזיה, מחשב ופלייסטיישן. כולם מחוברים בוייפיי, אבל אני רוצה לחבר אותם באופן קווי ומכאן ההתלבטות. 1. האם להעתיק את נקודת הבזק למיקום סמוך למסך? אם כן, איזה כבל צריך? 2. חשבתי אולי להשאיר את הנקודה במקומה ולמתוח כבל טלפון (adsl, זה הדק יותר שמחבר בין הנקודת בזק לראוטר) מנקודת הבזק עצמה ועד למיקום הרצוי של הראוטר (בערך 12 מטר של קיר). השאלה האם אורך הכבל יפגע באיכות האינטרנט שאקבל? 3. אם יש משהו שלא חשבתי עליו, אשמח לשמוע. תודה.

16. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xtract1,

ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofersha,

שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מקווה שכאן זה המקום הנכון. מתנצלת מראש אם לא. יש לי מחשב נייד, thinkpad של לנובו, כבר יותר מ4 שנים. מערכת הפעלה XP (כן, אני יודעת... אין לי כח לפרמט) בזמן האחרון, הוא מתנתק מהרשת האלחוטית שלי (WIFI) , והאינטרנט מפסיק לפעול, רק שבמחשב עצמו, המחשב טוען בכל תוקף שהוא מחובר. גם הכלי של windows וגם האשף אינטרנט של לנובו טוענים שהכל מחובר. אם אני מכבה ומדליקה מחדש, המחשב מתחבר מצוין, עד ששוב, הוא מחליט להתנתק בלי סיבה והסבר. אם מישהו יודע מה הבעיה, או מה אפשר לעשות, אני ממש אשמח עזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שבו כבר יש צ'יפ LAN של VIA - בעייה מוזרה ביותר - לאחר שניסיתי להתקין כרטיס DWL-510 של DLINK שנקנה בגרמניה (ככל הנראה לא הורדתי את הדרייבירים הנכונים) הפסיק הכרטיס און-בורד לתפקד בהצלחה - אוליי בעייה במע' הפעלה ? הוא מנסה כל הזמן לייבא כתובת IP מהרואטר של בזק - ADSL ונתקע - כך שהרואטר ככל הנראה לא עונה לו... מישהו נתקע בבעיה כזו ? אוליי אחד הקבצים של הווינדוס XP נפגם ? תודה אלון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ronenosh8,

החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים