עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dsnir254,

שלום לכולם, הייתי מספר שנים בחברת אינטרנט מסויימת (ספק+תשתית 100 מגה) ועם הזמן גילתי שלעיתים רחקות במהלך היום יש לי עליה בפינג (200-1000ms) וניתוקים לסירוגין מה שמקשה עלי לשחק משחקי רשת תחרותיים. כמובן שבשירות הטכני לא יודעים מה להגיד ואומרים לי שזה עומס רגעי שחולף. על מנת לבדוק את זה עברתי לחברה ותשתית אחרות - וגם עכשיו ישלי את התופעה המוזרה הזאת. כמובן שגם הראוטר הוחלף במעבר. מה זה יכול להיות? הבנתי שיש מצב שאחד מהמכשירים המחוברים לראוטר עלול לגרום לזה, יש איך לנתר את זה? מת כבר לטפל בתקלה המטרידה הזאת! אשמח להמלצות בנושא בתודה גיימר ששוקל להתייאש ממשחקי הרשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arield,

אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by reuven5,

זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Friedman,

שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אם יש לי כבלים ואני רוצה לפתוח ftp לדוגמא אז זה אפשרי ? יש ip שאפשר להיכנס אליו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by psybrain,

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

8. שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by G-BOY1,

האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by stak68,

יש לי 2 נתבים בבית מסוג Siemens SL2-141 האחד קבוע בבית כרשת ביתית והשני מיותר שאני מתכוון לקחת לצבא הבעיה שבצבא יש לי שם רק שקע של כבל רשת, ולנתב יש חיבור מודם. עכשיו חיברתי בבית מהנתב הקבוע לנתב השני שבחדר שלי כבל רשת לחיבור מס 1 ואת המחשב שלי לחיבור מס 2 בנתב, וזה עובד לי, גם החיבור כבל רשת וגם הwireless, אין לי מושג למה או איך. השאלה היא האם גם בצבא זה בטוח יעבוד לי או שבאמת צריך להגדיר כמה דברים בנתב ע"מ שזה בטוח יעבוד (כמו התנגשויות בין IP, שאני לא ממש מבין בזה). ושאלה שניה אם יש אפשרות להגדיר ש2 הנתבים בבית יעבדו בן זמנית ולא כמו כשניסיתי בבית שלי וכשכיבתי את הנתב בחדר שלי אז גיליתי שהנתב הקבוע הפסיק לעבוד, והייתי חייב להגדיר אותו מחדש (פשוט להכנס וללחוץ apply על הה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by darkman,

זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shlomi32,

קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by haiel alamoor,

הייי לכולם קניתי לפני תקופה LINKSYS WRT1900AC ולא מצליח לחבר אותו למודם של בזק ניסתי אותו אצל חחבר יש לו אינטרנט של סלקום וכן זה עבד אבל שאני מחבר אוות למודם של בזק מנורת INTERNET ממשיכה להבהב בצבע אדום המודם של בזק זה NETGEAR VEGN2610 האם מישהו הצליח להפעיל אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by clurchless,

היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה

16. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכוון בלי להדליק את המודם מחדש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by marking,

למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by IAF.ofek,

שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים