עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OmerS,

בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by darkman,

זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש את הראוטר הביתי הכי טוב היום עד 350~ ש"ח. הדרישות: חיבור L2TP (חייגן) לבזק בינלאומי עם HOT (NGN). כמובן שלא יעשה בעיות בהורדת טורנטים. מה מומלץ? תודה, עמי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tgen,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי טוב וחזק שלא יפיל לי את האינטרנט ברגע שאני משתמש בתוכנות טורנטים למיניהם (כמו הראוטר החוטי של אדימקס שיש לי כרגע!) איך הראוטר WRT54GL של לינקסיס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by thebenjamin,

יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מחובר לרשת ביתית שאליה מחוברים שלושה מחשבים - שלי ישירות דרך כבל ושני האחרים מחוברים אלחוטית. אני מחפש דרך להגביל את מהירות ההורדה האפשרית למחשבים שמחוברים אלחוטית (עדיף בלי שהם יידעו על כך) הראוטר הוא של Linksys. תודה למי שייעזור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by זוהר ארגוב,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב משרדי לצורך מאוד ספציפי, הבעיה היא שהוא כמובן צריך להיות מחובר לאינטרנט - והדבר לא מתאפשר מכיוון שאין אופציה לחבר אליו כרטיס רשת אלחוטי (PCI) וכרטיס שמתחבר בUSB זו כרגע לא אופציה. לא אתעמק בזה כרגע (ובטח גם לא אחרי זה, בעצם). העניין הוא פשוט - ברשותי ראוטר פעיל LINKSYS E1000 וראוטר נוסף שאינו בשימוש - LEVELONE WBR3408. מה שהייתי רוצה לעשות זה להגדיר את הלבל וואן כך שיקלוט אינטרנט מהלינקסיס, וכך אוכל לחבר כבל אתרנט סטנדרטי בין היציאות של הלבל וואן למחשב. השאלה היא האם זה אפשרי וכיצד אני עושה את זה? אודה על כל עזרה... יום טוב

13. Started by Elite_Sniper,

מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by alex15,

אני צריך כרטיס רשת USB שיהיה N קצב ההעברות 300 Mbps יש שני קירות אבל יש גם דלת אז אם הקליטה תהיה לא טובה אני אפתח את הדלת 1.תקציב: 400 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524n 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 10-15 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb ) 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .והקליטה תהיה בסדר אני צריך גם המלצות לכרטיס , ואני צריך אם זה ישפר את הקליטה אנטנה ל כרטיס רשת USB יש לי ראוטר של אדימקס D-Link DWA-140 RangeBooster N USB Adapter http://www.dlink.com/products/?pid=652 Edimax EW-7718Un USB nMax Wireless 11n http://www.edimax.ro/en/produce_…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eins,

שלום, יש לי שאלה למי שיש ניסיון בתחום רציתי לדעת אם זה יכול לעבוד גם בין דירות שונות ? אני מתכוון יש דירה אחת בקומת קרקע ודירה שניה מעליה האם זה יעבוד ? חשוב לציין שמבחינת חשבון חשמל כל דירה משלמת לחוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב השתמשתי בהנחיות הברורות להגדרת רשת בייתית שהופיעו באתר - פשוט תענוג. תודה ! בכל הבית יש LAN - דרכה יצרתי את ה- Workgroup אבל בקומה התחתונה אני עובד ב- WLAN יש לי שני מחשבים בקומה התחתונה (אחד מחובק ב- LAN ושני ב- WLAN דרך ראוטר) שרואים אחד את השני אבל לא רואים את הרשת והמחשבים בקומה השניה. (שם הנייחים מחוברים קווית ורואים אחד את השני) מה עושים? הנייד שלי רואה את המחשב בקומה התחתונה וכשאני עולה ל-רשת ה- LAN למעלה הוא 'רואה' את שאר המחשבים. עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omri_ro,

הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hmickey,

הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני עובר לצפון לגור אצל סבתא שלי למשך חודשיים. יש לי מחשב נייד. אצל סבתא שלי יש כבלים של הוט ולי יש אייפון ששייך לאורנג'. (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) איך אני משיג אינטרנט במחיר טוב למשך החודשיים האלו ללא כל ההתקנות מטעם הכבלים, אני לא רוצה לעשות נקודת גישה בשביל חודשיים, מה גם שהאינטרנט לא צריך להיות 100 מגה או משהו כזה, שיתאים לגלישה סטנדרטית. דרך אגב אם זה עוזר, בבית יש לי אינטרנט של הוט וספק של בזק בינלאומי. יודע שזה דיון קצת מוזר, תודה לכם!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by iakovl,

לאור העובדה שהHOTBOX הוא מוצר דיי בעייתי רציתי לשמוע מהאנשים מה ההגדרות שלכם אליו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים