רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תצורה כללית: שני מחשבים,1 נייח מחובר למודם מסוג טומסון עם USB (אין למחשב כרטיס רשת ) והשני גם מחשב נייח מחובר בכרטיס רשת אלחוטי 108 MB,ראוטר TP LINK 802 MB . בחבילה של אחד וחצי מגה אצל נטוויז'ן ,תשתית כבלים. אחרי לא מעט משחקים הגעתי למצב שבו הכל עבד מצויין הורדתי ב 130 בוuToerrnt אבל היו בקרים ששמתי לב שהמהירות פשוט כמעט 0 שמתי לב שהכל פנטסטי עד אשר מישהו על המחשב השני מתחיל לגלוש ואז הרשת פשוט צונחת במחשב השני (שמחובר בצורה אלחוטית)ועד שאני לא סוגר את האינטרנט במחשב הנייד(שמחובר למודם) ומאתחל את הכרטיס רשת האלחוטי (במחשב השני).... האינטרנט פשוט תקוע....הגלישה כל כך איטית עד אשר הדפים הופכים ללא זמינים. במחשב השני הכל בסדר,כאילו המחשב שמחובר למודם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנת רשת מה שיש לי: מחשב שרת 2 כרטיסי רשת ומודם ADSL, ווינדוס XP מחשב לקוח כרטיס רשת, ווינדוס 98 יש לי כבל מוצלב ואני רוצה שיהיה להם: שיתוף באינטרנט, שיתוף קבצים (שזה הצלחתי להפעיל חלקית) וכנראה גם שיתוף מדפסת ניסיתי לעשות את הNetwork Setup Wizard אך הוא לא עזר, רק הגדיר נראה לי את הרשת (במחשב 98). אח"כ הוספתי כמה הגדרות (אני לא זוכר כבר מה) משהו בקשר לאייפי הפנימי 192.168.0.2 ו255.255.255.0 נראה לי ב98 ואז חלק מהשיתוף קבצים עבד אני צריך שתעזרו לי לעשות שיתוף אינטרנט ותעברו איתי צעד צעד מה צריך לעשות אם יש פה למישהו MSN או ICQ אז זה יהיה אפילו יותר טוב. בבקשה זה ממש חשוב לי!!! וכשהרשת עבדה לי ניסיתי לשחק StarCraft גם בIPX וגם בUDP וזה לא עבד. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-