רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה שאיך שאני מדליק תמשחב כמו בכבלים זה כבר מחובר.. ואין צורך לעשות התקשרות כל פעם שאני נכנס לווינדוס...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני שואל שאלה שכנראה נדושה מאוד, אבל.. אולי יש משהו שאני מפספס.... יש לי מהירות 15 מגה בערך, מספיקה לי. רואה סרטונים ביוטיוב- הכל סבבה. אין לי שירותים ברקע שצורכים רוחב פס משמעותי. הבעיה: אני מנסה לראות קצת סדרה ישראלית באיזה אתר של צפיה ישירה ישראלי. נגן JWPLAYER המרגיז של אדובי. בהתחלה עבד בסדר, אחרי בערך חצי שעה- הוידאו קופא כל כמה שניות. ניסיתי להוריד את הקובץ המלא עם IDM וטריקים אחרים- לא עבד. יש מה לעשות? ממה זה נגרם?תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה. כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר. אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט בקיצור, חייב עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העוצמות אצלי הן כבתמונה. בנוסף, יש 2 מחשבים שהספידטסט שם יוצא נמוך ולא ברור לי למה. בחיבור עם כבל CAT5E, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במשך כשנתיים וחצי הייתי מחובר לאינטרנט עם בזק בינ"ל על תשתית כבלים ללא חייגן. לפני כחודשיים התחלתי לשחק משחק רשת מסויים שדרך בזב"ל היו לי בו פינגים גבוהים מאוד. עשיתי מנוי גם ל-012 וביטלתי את החיבור ללא חייגן כדי שאוכל לבחור בין שתי הספקיות ולהשוות ביניהן (מכיוון שיש לי התחייבות לבזב"ל אני עדיין מחובר לשתיהן). בימים האחרונים שמתי לב שהחיבור לאינטרנט קצת לא יציב (מתנתק לפעמים, לוקח זמן לפעמים להתחבר) והבוקר שמתי לב שאני בכלל לא צריך לחייג - כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחבר לבד ל-012 (אני חושב זה 012 - כתובת ה-IP שלי מתחילה ב-84). למען האמת זה לא ממש מפריע לי, אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכם נתקל בדבר כזה פעם, אם יש למישהו הסבר לעניין המוזר הזה, או אם יש לי סיבה כלש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתפו תוצאות https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=356b211d-7791-4786-b6f7-e9099117375f הוטנט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-