עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mikael Abehssera,

שלום לכולם, יש לי ראוטר שיושב סמוך לנקודת הבזק אבל במרחק של 4-5 מטרים מהטלוויזיה, מחשב ופלייסטיישן. כולם מחוברים בוייפיי, אבל אני רוצה לחבר אותם באופן קווי ומכאן ההתלבטות. 1. האם להעתיק את נקודת הבזק למיקום סמוך למסך? אם כן, איזה כבל צריך? 2. חשבתי אולי להשאיר את הנקודה במקומה ולמתוח כבל טלפון (adsl, זה הדק יותר שמחבר בין הנקודת בזק לראוטר) מנקודת הבזק עצמה ועד למיקום הרצוי של הראוטר (בערך 12 מטר של קיר). השאלה האם אורך הכבל יפגע באיכות האינטרנט שאקבל? 3. אם יש משהו שלא חשבתי עליו, אשמח לשמוע. תודה.

3. שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by santichuit,

אהלן, מתוך התעניינות רק תיהיתי לעצמי איך מתחבר קו adsl לאינטרנט? השאלה ספציפית לתשתית בזק(מה שיש לי..) אני יודע שיש פילטר שמפריד בין התדרים של הטלפון לאלה של האינטרנט, אבל מה אללה? בקצה השני מה יש? אשמח לקבל מידע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by habis,

אנא המשך לקרוא תחילה אם אתה מאמין שהשאלה הזו כבר הועלתה. אני צריך להדפיס את כל המספרים של ארמסטרונג שנעים בין 1 ל-10000. הבעיה שלי היא שכשהתוכנית שלי פועלת ומגיעה ל-150, היא לא עושה כלום. (1^3) + ((5^3)-1) + (0^3) במקום (1^3) + (5^3) + (0^3). כתוצאה מכך, הוא לא מדפיס 153 (מספר ארמסטרונג), כי הסכום הוא 152. לפי הדוח הזה, אני לא בטוח אם מספרים אחרים עושים את אותו הדבר. אבל בדקתי עד 200 ואין שום בעיה עם מספרים אחרים מלבד אלו באזור 150-160. האם זה באג מהדר? האם יש צורך להתקין מחדש את המהדר שלי? כרגע אני משתמש בחסימות קוד. #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; in…

7. Started by AiXC,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב היום?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gilke85,

שלום לכולם..אני מעוניין לקנות ראוטר שישמש אותי בבית.. אני לא כלכך מבין בדברים האלו (יש לי מי שיתקין לי אותו) אבל אני רק צריך לבחור איזה לקנות יהיו מחוברים אליו אחד חוטי ומקסימום 3 ניידים.. ושלא יעלה הון (בין 200-400) אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eitanir,

ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של 1.5 מגה. התקשרתי לבזק ובהתחלה אמרו לי 50 ומשהו שקל ואחר כך ירדו ל43 שקל. התקשרתי מיד אחרי זה להוט, והם אמרו לי 54 שקל, +50 שקל התקנה. אמרתי להם שבבזק אין תשלום על התקנה והמחיר הוא 43 ש"ח, והם אמרו לי שבבזק אני משלם גם על אחזקת קו, אמרתי להם שגם ככה אני משלם על אחזקת קו. אז אמרו לי שזה המחיר הכי זול, אמרתי להם אם אין יותר זול אז להתראות, אמרו לי ביי... אני בעיקרון רציתי להשיג הצעות מחיר מוזלות מ2 החברות כדי לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר ולא לצאת פראייר, HOT הפתיעו אותי שהם לא מוכנים להוריד מחיר. אז איך אני ממשיך מכאן? יש פה מישהו שמשלם פחות מ 43 ש"ח לחודש? (בכלליות, אפילו אם זה כולל 2 חודשים חינם או 3 מוזלים וכו'.) תודה רבה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

16. Started by alon83438,

אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים לאחד יש כרטיס רשת 10\100 ולשני אין איזה כדאי לקנות לו? ואני לא רוצה שחוטים יתחילו לרוץ לי בבית (המחשבים לא באותו חדר) אז אני רוצה לעשות או אלחוטית או כלום עצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by za-david,

אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים