עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dimka,

ברשותי הנתק שבכותרת, עובד חלק ללא התנתקויות. יש לי רשת אלחוטית בבית, תקן G, ונראה שהעברת קבצים בין 2 מחשבים היא איטית, רק 1-1.2 מגבייט לשניה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת Edimax EW7128G. והחיבור מראה את כל הפסים (קליטה מלאה) ומראה חיבור 54Mbps. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…

7. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם אפשר קישורים לחלקים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

כיום יש לי ראוטר של 3COM(הלבן עם ה2 אנטנות), אני רוצה להגדיל את הטווח. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה! אורי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomom,

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…

12. שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by E-tay,

שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי .... מה אפשר לעשות<?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MadCat,

אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amirxbox,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם התחברתי לפני כמה ימים לאינטרנט כבלים וקיבלתי מודם שנקרא terayon משהו כזה נראה לי שמתחבר לכרטיס רשת. רציתי לשאול שתי שאלות 1. איך המודם הזה האם יש לעוד מישהו? 2. האם אני אמור לכבות את המודם אחרי כול פעולה שאני מכבה את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OmriF,

אני מעוניין להגביר את טווח הרשת האלחוטית שלי בבית בדרך הזולה ביותר האפשרית. הגעתי לאנטנה הזאתי: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14941 המתחברת למודם. האם זה פתרון טוב מספיק? לפי הביקורות זה משפר פלאים את הטווח. האם היא תתאים למודם EDIMAX 6204WG?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OoPpSS,

שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

22. שלום יש לי 2 ראוטרים שעשיתי עם WDS (לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) אני עם ספק 012 מהירות 12 מגה אינטרנט כבלים. (PPTP) בדקתי את המהירות שלי וזה מציג לי 2 מגה. אין לי תוכנות שמפריעות למהירות דיברתי עם הספק ואצלו הכל תקין. חייב לציין שלפעמים שאני מכבה ומדליק את האינטרנט וזה מציג לי 12 מגה מהירות אבל לפעמים הוא יורד לי ואני שוב מנסה לכבות ולהדליק אבל זה נשאר נמוך.. מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Zeev Rubanenko,

עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנת רשת מה שיש לי: מחשב שרת 2 כרטיסי רשת ומודם ADSL, ווינדוס XP מחשב לקוח כרטיס רשת, ווינדוס 98 יש לי כבל מוצלב ואני רוצה שיהיה להם: שיתוף באינטרנט, שיתוף קבצים (שזה הצלחתי להפעיל חלקית) וכנראה גם שיתוף מדפסת ניסיתי לעשות את הNetwork Setup Wizard אך הוא לא עזר, רק הגדיר נראה לי את הרשת (במחשב 98). אח"כ הוספתי כמה הגדרות (אני לא זוכר כבר מה) משהו בקשר לאייפי הפנימי 192.168.0.2 ו255.255.255.0 נראה לי ב98 ואז חלק מהשיתוף קבצים עבד אני צריך שתעזרו לי לעשות שיתוף אינטרנט ותעברו איתי צעד צעד מה צריך לעשות אם יש פה למישהו MSN או ICQ אז זה יהיה אפילו יותר טוב. בבקשה זה ממש חשוב לי!!! וכשהרשת עבדה לי ניסיתי לשחק StarCraft גם בIPX וגם בUDP וזה לא עבד. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים