רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הבעיה התחילה לאחר שהחלפתי בבית ראוטר, במחשבים (גם הניידים) המהירות הורדה/העלאה תקינה אבל בעיה מוזרה היא שבפלאפונים מהירות ההעלאה חלשה מאוד ולפעמים שואפת ל0. מרגישים את זה בהעלאה של תמונות בווצאפ, פייסבוק וכו, בבדיקת מהירות (נבדק בכמה פלאפונים בגרסאות שונות) מהירות ההעלאה פשוט נתקעת במקום ושוב, במחשבים הניידים הכל תקין גם באלחוטי, אכן משהו מוזר. דוגמא לבדיקות מהירות (בכולם הוא נתקע בעת בדיקת העלאה): דגם הראוטר הוא E1200 של סיסקו, לאחר המקרה ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות כמו לנטרל פיירוול ולשנות טכנולוגיית החיבור האלחוטי, וכלום לא עוזר. אשמח להצעות / עזרה! תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז מה זה forwarding שם ??? כדאי לבטל ??? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אנשים....אני עושה כרגע רשת בין שני מחשבים....בשרת ( המחשב המארח ) יש לי ווינדוס XP ואני יודע איך להגדיר הכל... אבל במחשב הלקוח יש לי ווינדוס ME ...ואין לי ממש מושג איך להגיד את כל הדברים שם...מישהו יכול לעזור לי ? מה צריך לעשות ? איפה לשנות ? אפילו ת'שאירו לי לינק לאיזה מדריך שמסביר ת'זה....תודה מראש ! נ.ב. כשאני עושה את כל ההגדרות של הרשת...צריך חוץ מ'זה לעשות עוד משהו ? להפעיל את - 'אשף ההגדרות רשת ' של ווינדוס ??...... ואיך אני עושה שהשיתוף יהיה רק של התקשרות לאינטרנט....בלי שיתוף קבצים...? תודה רבה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84) עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים? ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת IP לבית.( FOSCAM אם זה אומר משהו ) הגדרתי את המצלמה ברשת האלחוטית בבית והיא עובדת מצויין. כשרציתי להעביר פורטים של הראוטר לא הסתדר לי. עברתי עם כמה וכמה מדריכים ולדעתי עשיתי הכל בסדר. דיברתי עם הוט ואחרי שגם איתם זה לא הלך הם פשוט פתחו לי את כל הפורטים בראוטר (הוט בוקס). גם עכשיו זה לא מסתדר ואני לא מצליח לגשת אליה מרשת חיצונית. למישהו יש אולי איזה פתרון או כיוון למה עוד אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-