רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1. לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני? אמרו לי שאני צריך HUB\SWICH אין לי מושג מה זה מה... איזה לקנות... תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז מה זה forwarding שם ??? כדאי לבטל ??? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בביתי יש 3 מחשבים המחוברים ברשת חוטית. ישנו מחשב ראשי המתחבר למודם ומחשב אחד מתחבר למחשב הראשי. למחשב השני מחובר סוויץ' שמחבר את המחשב השלישי. שני המחשבים תלויים במחשב הראשי. (כשהמחשב הראשי כבוי אין חיבור באף מחשב). הדבר נעשה למטרד כיוון שאני עובד על המחשב הראשי (חיצונית - מארז) ואני יכול לעשות את זה רק בשעות הלילה כשהבית יושן. אז אני מעוניין ליצור מצב שבו לא יהיה צורך שהמחשב הראשי יעבוד על מנת שיהיה חיבור. אלא שיהיה חיבור כל הזמן. אני חשבתי לקנות ראוטר אבל אני לא מתמצא בדברים האלה אז החלטתי להעזר בכם. מה אתם ממליצים לי לעשות? ואם תוכלו גם תפרטו על התשובות שלכם. תודה רבה. נ.ב המודם שלי הוא ALE130 של WOW בחיבור USB והספקית היא נט`ויזיון (1.5 מ"ב. ADSL) עריכה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והנורית הירוקה על הכרטיס כבויה. האם הכרטיס תקול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה-mini 311 של compaq שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשחק WOW בשביל זה אני צריך גם אינטרנט סלולארי ואני מתלבט בין פלאפון שמציעה את החיבור הכי מהיר אבל עם הגבלת נפח, או סלקים שהיא ללא הגבלת נפח אבל חיבור פחות מהיר. ביחס לצרכים שלי, על מה אתם ממליצים לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם שני כניסות רשת אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר ל- nas. ASUS P5W DH Deluxe אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד איך אני פותר את זה? יש לי גם SWITCH אולי אני יכול להשתמש בו במקרה זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26171&catid=1521
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני על סף ייאוש ואשמח לעזרה.. יש לי את ההוט בוקס של הוט ב100M והוא מוגדר כראוטר, בנוסף יש לי ראוטר EDIMAX BR-6524N שההוטבוקס מחובר אליו אל הWAN ומוגדר אליו DMZ. הכל טוב ויפה רק שהם באותו מקום בבית גדול ויש נק' בבית עם מהירות גלישה בין 95MB ל12MB. (ולא אחים שלי אין מקום באמצע שיכסה את כל הבית) ניסיתי לעשות AP אבל זה לא מצליח לי כשההוטבוקס על 40MHZ, וכל פעם שאני שם אותו על 20MHZ מהירות החיבור להוטבוקס נופלת ל65MB ואז המהירות גלישה 50M, מחזיר ל40 עולה חזרה ל 150MB והמירות גלישה נושקת ל100, הAP פשוט לא מתפקד כשההוט בוקס ב40. ניסית הכל ברואטור EDIMAX וכלום לא עזר. אשמח לעצות, אני על סף ייאוש ושוקל לקנות את המתאמי רשת דרך החשמל ופשוט לחבר אותם דרך רשת החשמל וכך להרח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם) קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה. את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה? הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית. אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו. תודה לעוז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך לימודים שאני התחלתי התקנתי במחשב שלי WinServer2008R2 (במחיצה נפרדת) התקנתי Hyper-V ובו שני הקמתי שרתים ותחנה אחת וירטואלים. השאלה היא איך אני מעביר קבצים/מידע לתחנה/שרתים הוירטואלים ? (למשל מהדיסק קשיח שלי או דיסק און קיי) וגם אני אני מחבר אותם לאינטרנט? אשמח לעזרה ואם אפשר פירוט איך עושים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-