רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים....אני עושה כרגע רשת בין שני מחשבים....בשרת ( המחשב המארח ) יש לי ווינדוס XP ואני יודע איך להגדיר הכל... אבל במחשב הלקוח יש לי ווינדוס ME ...ואין לי ממש מושג איך להגיד את כל הדברים שם...מישהו יכול לעזור לי ? מה צריך לעשות ? איפה לשנות ? אפילו ת'שאירו לי לינק לאיזה מדריך שמסביר ת'זה....תודה מראש ! נ.ב. כשאני עושה את כל ההגדרות של הרשת...צריך חוץ מ'זה לעשות עוד משהו ? להפעיל את - 'אשף ההגדרות רשת ' של ווינדוס ??...... ואיך אני עושה שהשיתוף יהיה רק של התקשרות לאינטרנט....בלי שיתוף קבצים...? תודה רבה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להדליק את המודם מחדש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום בבוקר האינטרנט היה כך: היה לנו חבילה של 1.5 שאותה משלמים לתשתית של YES (בזק /בזקבינלאומי זה כנראה הספק) בא אלינו איזה טכנאי והחליף את הראוטר ל SIEMENS SL2 141 (ד"א איך הוא ?) הוא אמר שהוא ישדרג ל 2.5, אחרי כמה שעות נזכרתי שצריך להגדיר פורטים אז התקשרתי ל 1800340340 והם עזרו לי. הכול טוב ויפה עד ששאלתי אותם על כמה אני מחובר הם אמרו לי 1.5 , סיפרתי לו שהחבילה שודרגה, אז הוא אמר שהוא לא רואה הזמנה. יכול להיות שצריך לחכות? אשמח אם תביאו הסבר קצר בנושא בדקתי פה http://2.i014.net/Check1.html והוא מוריד לי על 80 גג
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-