רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ולידו יש את המודם שמחובר לראוטר, והראוטר מחובר ברשת אלחוטית למחשב נייד. יש מספר בעיות באינטרנט של המחשב הנייד! במחשב הרגיל הכל עובד כמו שצריך 1. במחשב הנייד בלתי אפשרי להכנס לGMAIL כאלה אני רושם www.gmail.com הוא כאילו חושב ואז נותן לי הודעה שאי אפשר להעלות את העמוד... 2. עוד בעיה נוספת היא שאני מנסה נכנס לממשק של העריכה של האתר שלי בקטע של יצירת אתרים אחרי שאני מכניס כמה פרטים ולוחץ אישור כדי שקטע הפרטים הבא של האתר יפתח, הדבר לא קורא, יש אותה בעיה כמו בGMAIL. במחשב הרגיל האתר עובד כמו שצריך וככה גם העריכה שלו.... מקווה לתגובה עוזרת תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי adsl מזה חצי שנה... היתה לי חבילה של 0.5 מגה ואחרי זה החלפתי לחבילה 0.75 מגה... השאלה שלי היא איך אני יודע בוודאות שהחליפו לי את החבילה ( התקשרתי לבזק והם אמרו ששינו לי את החבילה אצלהם ל- 0.75 מגה). הבעייה היא שלפעמים כשאני נכנס לעשות Internet speed test הוא מראה לי שיש לי חיבור של 0.5 מגה! מוזר...! תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: ישנם 3 מחשבים. למחשב מספר 1 מחוברת המדפסת. מחשב 2 מדפיס מהמדפסת של 1 שמחוברת ברשת. מחשב 3 לא מצליח להדפיס במדפסת של מחשב 1 למרות שהיא מוגדרת בו (במחשב 3) כמדפסת משותפת וברירת מחדל. על מנת להדפיס 3 המחשבים צריכים להיכנס למחשב מרוחק (mstsc) ולהקיש שם משתמש וסיסמא. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להגביר את טווח הרשת האלחוטית שלי בבית בדרך הזולה ביותר האפשרית. הגעתי לאנטנה הזאתי: https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14941 המתחברת למודם. האם זה פתרון טוב מספיק? לפי הביקורות זה משפר פלאים את הטווח. האם היא תתאים למודם EDIMAX 6204WG?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-