עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avirokach,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שאנטי,

ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by drbrain,

שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by charm,

חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכוון בלי להדליק את המודם מחדש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by arield,

אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SpEcToR,

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=67114 אני ADSL

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by max_shifrin,

שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xtract1,

ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

17. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by בטיטi,

2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barman,

ואם כן מה הוא? תודה

21. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by נעם מלקוש,

איך מוצאים כתובת IP של טלפון אחר?

דיונים חדשים בפורומים