עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bv_beaver,

יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZiX,

מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eliav-peretz,

שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Predator,

אני רוצה להגביל את המהירות Upstreem של הWINDOWS שלי, האם יש אפשרות לקנפג את זה ב XP ? או לחילופין לצמצם את מספר הSOCKS למחשב ואז מספר האנשים היכולים להתחבר למחשב שלך דרך TCPIP יקטן ? אם מתחברים אלי יותר מדי אנשים זה פשוט חונק את המחשב שלי ובגלל ש ADSL זה ASYNCHRONIC ה DOWNSTREEM נדפק לגמרי ! אם יש תוכנית או דרך לעשות את זה ... אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KoM,

כן, עברתי לאינטרנט בזק בין לאומי והפינגים נוראיים לגמרי, הבנתי שלא תמיד היה המצב ככה מה קרה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by slyy,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 40 מגה ויש לי בעיה מאוד מוזרה. היום החלפתי את הראוטר ה"ישן" שלי (D-link 6740U-H1) בראוטר D-link 7850U מהדגם החדש יותר והטוב יותר כביכול של הראטורים. כשהגעתי חיברתי והגדרתי את הראוטר כראוי וכשעשיתי בדיקת מהירות המהירות הייתה רק 9.59 עם מהירות העלאה כמו שצריכה להיות, במחשבים אחרים בבית המהירות הורדה 40 מגה כמו שצריכה להיות ורק אצלי על המחשב היא 9 ולא עוברת אותה. חשוב לציין שעד שהחלפתי את הראוטר ה"ישן" המהירות הייתה בסדר. אני לא יודע מה הבעיה עכשיו אצלי אפילו חיברתי מחשב אחר בחיבור אצלי בכדי לראות אם הבעיה היא בחיבור לקיר אבל לצערי היא לא. הנה הבדיקות מהירות האחרונות אחת לעומת השנייה: עם הראוטר ה"ישן": http://www.speedtest.net/my-result/288…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by G-BOY1,

האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ofersha,

שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by XCG120,

העלתי סרטון בנושא דתי ערוך עים מוזיקה בקבוצה בעיר שלי ולאחר כמה דקות אני מקבל הודה כזאת... הסרטון שלך עשוי להכיל תוכן ששייך ל....(שם של משתמש כול שהוא ממה שהבנתי סוג של חברת תקליטים )לסרטון שלך נוסף קישור כדי לתת לו/לה קרדיט. ומתחת לסרטון כתוב הסרטון שלך תואם ל13 שניות ויש מקום לי שאני אמור ללחוץ עליך וכתוב שם "הפעל את החלק התואם" ואז מתחת יש לחצן אישור או שלח עירעור ולחצתי אישור מה זה אומר האים לחצתי נכון או שאני אמור ללחוץ על הפעל את החלק התואם שלא הבנתי את משמעותו אשמח להסבר מה זה ומה אני אמור ללחוץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Trumpeldor,

תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roeih12,

שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by labenny,

שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ofir2000,

חיברתי את הטלוויזיה שלי ל - BOX TV עם מערכת אנדרואיד. מכיוון שחיבור הווי פיי גרם לי לתקיעות בשידורי streaming משכתי כבל רשת באורך 20 מטר מהחדר לסלון כדי להתחבר דרך RJ45. הבעיה שכרגע אין לי סינכרון בין הקול לתמונה. האם מה שגורם לבעיה זה אורך הכבל? ואם כן מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים