עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ahoy,

שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by dannyg,

שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. היי יש לי מחשב אחד וסטרימר אחד שאפשר לחבר ביניהם כבל רשת. כרגע יש לי מודם נתב ECI BFOCUS 270 אבל החיבור לנטוויז'ן נעשה בעזרת חייגן. אני רוצה שיהיה מודם מובנה וחייגן בנתב כדי שהחיבור יהיה קבוע. תודה

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by סביבאון,

מה זה בדיוק רשת פנימית (LAN) של ג'יגה לעומת 100 מגה, האם הכוונה למהירות התעבורה הפנימית ? אם כן, נכון לומר שזה לא משפיע כלל על מהירות החיבור לאינטרנט ? ואגב, מה נפוץ כיום בנתבי הביתיים ? 100 או 1000 ? האם זה רלוונטים גם לכרטיס הרשת וגם לנתב ?

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. שלום פירמטתי את המחשב, וגיליתי שלמחשב אין LAN. ואין אינטרנט, חשבתי שאולי זה הדרייבר והורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by yuval_200,

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.

11. שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by itzik1,

תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן.. אבל גם העובדה שיש לי הרבה מאוד קבצים במחשב הזה שאני לא רוצה לאבד, וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעביר את כל הקבצים מהמחשב שלי שמהווה את המחשב הראשי ברשת ( מדובר במשהו כמו 12 ג'יגה, ולא לא של פורנו, בעיקר מוזיקה אם זה משנה ), למחשב השני בבית שלמזלי מצוייד בכונן קשיח גדול מספיק בשביל לקבל בברכה את תיקיית המוזיקה שלי עכשיו, אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה או אם זה אפשרי בכלל? אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO SP2 ואשמח אם מישהו מהתותחים כאן ידריך אותי בעניין הזה. תודה מראש, גיא.

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Wingedbull,

איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)

17. יש לי 1.5 מגה ואני רוצה לעבור ל2.5 למי אני צריכה לפנות ומה להגיד? וגם יש לי ראוטר של level one WBR3406TX האינטרנט עושה כל הזמן בעיות, זה בגלל שהראוטר הזה מעפן?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. הדבר היחיד שמצאתי פה זה שיופינפי מוריד את רמת האבטחה. אם זה כך אז אני צריך גם לבטל אותו בנתב?

• 7 תגובות
    • 23.3k צפיות
  19. Started by or_y,

שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. Started by liorw13,

שלום, יש לי רשת ביתית קווית עם ראוטר edimax b6104. בחודש האחרון התחילו ניתוקים של כמה שניות (ואז האינטרנט חוזר) רק במחשב אחד (שני המחשבים האחרים ברשת לא מתנתקים). אני מעריך שהבעייה היא אצלי ולא אצל הוט שדרכה אני מחובר (כי בשני המחשבים האחרים אין ניתוקים). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מטפל בה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, יש לי מחשב עם חלונות XP שמחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם TERAYON TJ715. כשאני מנסה לחבר את המחשב לאינטרנט באמצעות הראוטר (Edimax BR6204Wg) אני מקבל הודעת Low Connectivity ואין לי חיבור לרשת. מה יכולה להיות הבעיה? אני מקווה שאני לא אצטרך לחכות 9 ימים לתשובה כמו בפוסט הקודם שלי.. תודה רבה למי שיוכל לעזור..

25. Started by Kfir2,

אני מחובר ברשת אלחוטית אל מחשב אחר. במחשב השני יש תיקייה משותפת שאני רוצה להתחבר אליה. איך אני מתחבר אליה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים