רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי דרך הוט. עד אתמול הייתי מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, והיום כשהתעוררתי בבוקר, גיליתי להפתעתי שהחייגן הפסיק לעבוד ושהחיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. אני יודע שאני אמור לפנות לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי, אבל הייתי רוצה קודם לדעת אם אפשר לשנות משהו בהגדרות אצלי בכדי שאחזור להתחבר עם חייגן. לחלופין, אשמח לדעת אם יש דרך להחליף IP בחיבור ללא חייגן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה ברשת האלחוטית בבית. אחת לכמה זמן יש ניתוקים ברשת שנגרמים על ידי הראוטר (בחיבור ישיר של המודם למחשב יש סיגנל) הניתוקים הם גם של הרשת האלחוטית וגם של המחשב שמחובר לנתב ישירות. הבעיה נפתרת אחרי ריסט למודם במקרה המעצבן, או אחרי כ-10 דקות עצמאית לפעמים.. השאלה ממה נובעת הבעיה? יש דרך למנוע ניתוקים כאלה (מצריך החלפת ראוטר?)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. במידה והמחיר לא מהווה שיקול איך הראוטר הזה? http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessGRoutersandGateways/WPN824.aspx יצליח להחזיק בית פרטי של 3 קומות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אם תוכלו לחזור בהקדם אודה לכם מאוד..כי אני מעוניין לעבור ל5 מגה וצריך לבדוק אם בכלל התשתית שלי טובה.. http://www.upit.ws/picture.php?file=3adf61fc381e4.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141). בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה). לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים. נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם. חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב. ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה. האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הגדרתי היום ב OUTLOOK EXPRESS אימייל POP3 של YAHOO קודם כל הורדתי את התוכנה YPOPS! והגדרתי את כל הנתונים בOUTLOOK לקבל אימיילים אני מקבל אבל כאשר אני רוצה לשלוח אני לא מצליח ומקבל הודעת שגיאה 554 ההודעה היא: and unknown error has occurred. Subject '221',Account,'whyyoulag',Server:'localhost',Protocol:SMTP, Server Response:'554 Cannot send message',Port 25,Secure(SSL):No,Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC6F מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בצפון, אך אצטרך לבצע עבודה של התקנת רשת קטנה באזור השפלה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות אמינה לציוד תקשורת באזור (מעדיף אם אפשרות הגעה ולא רק אינטרנט) - אני צריך כמה ארונות תקשורת קטנים, פנלים, שקעים וכו'. אזור ראשון לציון - רחובות - אשדוד. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-