רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, בעיה מעצבנת שאני מנסה לפתור כבר מספר שבועות, ניסיתי כמעט כל מדריך באינטרנט. הבעיה היא שלא משנה לאיזה רשת אלחוטית אני מתחבר (מחשב נייד) זה מתחבר למספר דקות אחדות ואז מופיע הסימן הצהוב למטה ורשום no internet access (בtray) אני צריך לעשות ריסט לחיבור בשביל שיתחבר מחדש, וגם את זה רק לאחר כמה דקות, אם אני עושה מיידית ולא נותן לו מספיק זמן "לנוח" זה מתחבר ישירות עם no internet access. בנוסף, כשאני מתחבר ומגיע למצב של no internet access (לאחר כמה דקות), אם אני נותן למחשב "לנוח" איזה 10 דקות ללא גלישה זה חוזר להיות בסדר (לכמה דקות). ככל שהמחשב ממוקם קרוב יותר לראוטר כך האינטרנט יעבוד טוב יותר זמן עד שיעבור למצב no internet access החלפתי במחשב את האנטנטות וגם את כרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם כדי להגדיר כתובת IP סטטית אני צריך לתאם זאת עם ה- ISP? ובכלל, מה יתרונות וחסרונות של מתן כתובת IP קבועה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרטים, תמונות, לינקים יעזרו. אלו הראוטרים שבזק בחרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם רשתות ואני קצת חלוד, אז אני אשמח להסברים. יש עסק קטן שיש בו משהו כמו 8 עמדות מחשב מחוברות כולן ב LAN, מדי פעם מתחברים ב WIRELESS. יש גם משהו כמו 2-3 מכשירים שמתחברים ב WIRELESS כמו מדפסות. עד עכשיו הרשת הייתה טלאי על טלאי עם כל מיני רכזות קטנות וכו'. החלטנו לעשות סדר, הוזמן מתג איכותי והוא יותקן היום. חוץ מזה יש נתב מעפן של ספקית האינטרנט המקומית (העסק בארה"ב) ואנחנו מחפשים נתב שיחליף אותו. הנתב כמובן אמור לטפל באינטרנט וברשת האלחוטית. הכוונה היא לחבר את כל ה SWITCH לנתב, ואז נוצרת לי בעיה עם ה DHCP. האם לתת לנתב לנהל את זה? למתג לנהל את זה? אם נותנים למתג לנהל האם זה לא מתנגש עם הניהול בנתב אם מתחברים לרשת האלחוטית? אם למישהו יש חומר שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הוט הציעו שני סוגים 1.טריון 2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם. רציתי לשאול , האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור עם הבעיה הבאה: אני מפעיל את פילטר זיהוי MAC ADDRESS בראוטר. כל שרק מי שמורשה יכול להשתמש הן ברשת האלחוטית והן ברשת הקווית. אני מחפש פתרון לחבר ראוטר לראטור (משמש כנקודת גישה) אבל להגדיר את הפילטרים רק במקום אחד והראוטרים שמחוברים ירשו מאותו מקום את ההגדרות. בראוטר הראשי ה- DHCP פעיל בשאר לא. לכל ראוטר יש כתובת IP בתוך הרשת הפנימית. רק הראטור הראשי מחובר לאינטרנט. בעיקרון זה עובד יפה, הבעיה שכרגע עבור כל ראוטר אני צריך להגדיר בנפרד את הפילטרים. מדובר בראוטרים של DLINK אין לי בעיה להחליף את הראוטרים לכאלה שתומכים באפשרות זו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני די בטוח שזה אפשרי אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה: אם יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק (לא אלחוטי), ומחשב אחד בבית שמחובר אליו עם כבל רשת, אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי ולבצע פעולה כזו? : מודם+ראוטר של בזק מחובר לקו של בזק בקיר -> למודם+ראוטר מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר האלחוטי החדש -> הראוטר האלחוטי מאפשר רשת אלחוטית בבית ובנפרד יכול להתחבר עם כבל רשת נוסף למחשב הקיים. (כיוון שכרטיס הרשת של המחשב הקיים אינו אלחוטי) אפשרי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני מחשבים בבית, ויסטא ו XP המחוברים ביניהם בעזרת נתב SENDTEK PAR-720G של בזק (HPNA 3). הכל היה טוב ויפה עד לפרמוט האחרון של המחשב עם ה XP. כעת הרשת אומנם עובדת אבל הקבצים המועברים תמיד מגיעים ליעדם פגומים. אני הייתי בטוח שמנגנון לבדיקת שגיעות (נראה לי זה נקרא CRC) מובנה לתוך כל פרוטוקול תקשורת, אבל כנראה שאני טועה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה המוזרה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת אני יעבוד דרך המדריך באתר... אני רוצה לדעת האם צריך להגדיר משהו בשרותים {SERVICES}?להפעיל או לכבות איזה שירות שקשור לרשת? תודה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי linksys x6200 שהוא הrouter הראשי ,ואני רוצה להוסיף לו ישן של netgear שניקנה בבזק כrepiter מחפש איך לעשות את ההגדרות בשניהם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן. יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח. הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזו? אני מחפש עידכון קושחה ל3COM 100-75 שהפסיק לשמור לי הגדרות ומסתבר שHP קנו את 3COM וכל האתר שלהם הפוך - לא ניתן למצוא כלום. HR לא עזר... מישהו מכיר אולי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-