רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! נכון למשתמשים בג'מיל צריך לתת כתובת למקרה שרוצים לאפס סיסמה? אז נגיד יש לי את משתמש X שהוא גם האיימיל של המשתמש במקרה של האתר הזה וכתובת Y שהיא הכתובת גיבוי עכשיו קיבלתי בקשה באיימיל Y שהוא רוצה לאפס את הסיסמא של איימיל X עכשיו אני לא שלחתי את הבקשה הזאת... זה אומר שהאיימיל כבר נפרץ ? או שניסו רק? תאמת שחוץ ממשתמש באתר זה אין לי כולם על איימיל X אז לא אכפת לי אבל בכל זאת מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כיצד ניתן על ידי סקריפט בוינדוס XP PRO לעשות את התהליכים הבאים שאני לרוב עושה אותם ידנית דרך ממשק ה"גואי" של וינדוס: פקודת IPCONFIG עם כל הפרמטרים שלה. כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם לשנות כתובת IP ידנית כניסה ל Local Area Connection ואז TCP/IP ושם "לקבל כתובת IP באופן אוטומטי"
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי את הנתב Edimax BR6204WG ואת המודם נתב AZTECH 600E. יש לי מחשב נייח (ממנו אני כותב כרגע) ומחשב נייד בחדר אחר בבית שדרכו אני רוצה לגלוש באינטרנט ע"י הקמת רשת אלחוטית. אין לי מושג ירוק בנושא. ב-AZTECH כל שלושת הנורות מהבהבות וב-EDIMAX הנורות שפועלות הן כולן: PWR, WLAN, 10/100M, LNK/ACT וב-LAN שתי הנוריות של מספר 1 פועלות. הנורית של ה-WLAN מהבהבת באור כתום וכל השאר ירוקות. במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת מובנה ובעבר במקומות אחרים שבהם היה WI-FI גלשתי במחשב הנייד באינטרנט. איפה אני מתחיל? ומה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת בבית אלחוטית ורגילה.מחשב אחד גולש חלק ומחשב שני משום מה כותב לי אחרי שהגדרתי לו שיתוף קבצים את ההערה הבאה בפיירפוקס ובאקספלורר please wait will you redirected... עם הנקודות זה לא הוספה שלי.ניסיתי כבר הכל.והמחשב הזה רואה את הנתב ויש PING אבל כל פעם הדפדפנים מראים לי את ההתראה הזו ואין גלישה דרך המחשב הזה.עזרה בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה חודשים היתה לי רשת שעבדה מעולה... השתמשתי במחשב אחד בביטורנט והורדתי דברים למחשב השני דרך הרשת הביתית.. כי יש בו יותר מקום אחסון. הורדתי GTA והייתי צריך לשדרג את אחד משני המחשבים(ששניהם היו XP SP2) לSP3.. שדרגתי ומאז התחילו הבעיות... המחשבים התחברו אחד לשני מתי שהתחשק ניסיתי להחזיר לSP2 והכל עבד כמו קודם... ניסיתי להעביר את שניהם לSP3 וחזרו הבעיות... ואז מצאתי איזה קובץ של מייקרוסופט שאמור לתקן את העיניין וזה בגדול סידר... אבל הבעיה היתה שהשתמשתי בביטורנט ובאמצע הורדה הקבצים הפסיקו לעבוד בטענה שהם לא נמצאו.. כלומר הרשת מתנתקת לי מידי פעם.. אז החלטתי לפרמט את המחשב שנשאר עם SP3.... בהתחלה חשבתי הכל יהיה טוב... ומסתבר שזה עדיין קורה(המחשב שמשתמש בביטורנט שוד…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. ברשותי נתב אלחוטי EDIMAX BR-6114WG, לפני כשנה עבדתי עמו הן בצורה חוטית והן בצורה אלחוטית ללא בעיות, מאז כיביתי בו את אופציית ה Wireless מכיוון שלא הייתי זקוק לה, כעת החזרתי אותה לפעילות, אך לא נראה שהיא עובדה. הלפטופ שלי מזהה רשתות שונות בבניין, אך לא מזהה את הרשת שלי (אני משדר SSID), כיצד ביכולתי לבדוק האם באמת יש בעיה בנתב, או שמדובר במשהו פתיר ? כמו כן, מצ"ב תמונת ההגדרות בנתב. 2. שמעתי שיש נתב בטכנולוגיה חדשה יחסית, המסוגל לשדר/לקלוט גם כאשר הוא ממוקם בתוך ממ"ד, כלומר, אני יכול למקם את הנתב האלחוטי בתוך הממ"ד, ולקבל קליטה גם מחדרים אחרים בבית, הנמצאים מתוך לממ"ד ומופרדים בעוד מספר קירות. א. האם יש אמת בדבר ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לנתב שכזה. ב. האם נתב כזה לא …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מאז כשבועיים יש לי בעיה לגלוש מכיוון שכל אתר שאני נכנס הוא חוסם אותו , או הפירוול או הדפדפן , ואז הוא נותן לי אפשרות או לחזור אחורה או להכנס לאתר. הספק שלי הוא 014 ואני מחובר בראוטר של Edimax. גם בסואיל כלאב של רוקסטר גיימס זה לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי וגם ב-XBOX MSN ואייסיקיו גם כן. מה יכול לחסום אותי ? הורדתי את הפירוול של ווינדוס לגמרי ואת הפירוול של הראוטר. האינטרנט גם איטי ברמות של 3KB גג
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-