רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם האם בחשבון ADSL בנטויז'ן אפשר להתחבר גם דרך מודם אנלוגי??? אני מחובר כבר יומיים ל-ADSL, אבל יש לי מחשב נייד ישן ללא כרטיס רשת, או USB (מחשב IBM ThinkPad 365) - אלא רק עם מודם ואני רוצה גם איתו להתחבר לפעמים לאינטרנט. ניסיתי להתחבר דרך המודם האנלוגי ולהפתעתי הצלחתי. האם בכל חשבון ל-ADSL אצל ספק האינטרנט, אפשר להשתמש בו גם בתור חשבון למודם אנלוגי (בלי הגבלה), או זה כרוך בתשלום נוסף (כדי שאני לא הופתע בתשלום נוסף בסוף החודש)? בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות, יש לי שני מחשבים אחד מהם נייד (זה לא ממש חשוב לדעתי), והספקתי שלי זה ברק - התקשרתי אליהם הם באו והתקינו לי רשת אלחוטית, דבר ראשון, הם אמרו לי שהם שמים לי Firewall, וכל פעם שאני רוצה לפתוח פורטים, אני צריך להתקשר אליהם - האם זה הגיוני, שאין שום דרך בה אני לבד יכול לפתוח פורטים בלי כל יום להתקשר לברק ולהגיד להם שיתחילו לפתוח לי אלפי פורטים? שאלה שניה, אני מוריד הרבה מהאינטרנט, ורוצה לדוגמא להעביר למחשב הנייד קצת מהמידע שאני מוריד, כיצד אני יוכל ליצור - שאני אוכל להעביר מהמחשב הזה, למחשב הנייד בקלות בלי שיטות כגון דיסקים - ICQ וכו', בעצם, כיצד אני יכול לשלוט על הנייד וההפך הנייד על זה, מהמחשב עצמו...? אם אפשר לעזור לי בשני הנושאים האלה, זה יהיה מצו…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כל המחשבים בבית לרשת קווית ואני חושב איך לעשות את זה נכון, לכן אשמח לעזרה. יש לי ראוטר בקומה 2, שמתחבר ליציאה בקיר ומשם עובר כבל CAT5e לארון תקשורת בקומה שמתחת. משם יש פיצול ל-2 נקודות אחרות, ע"י סוויצ': http://www.amazon.com/gp/product/B001QUA6RA/ref=oh_details_o00_s00_i00 נקודה ראשונה מתחבר ישירות למחשב מהקיר, נקודה שנייה אני צריך לחבר 3 מכשירים שונים. האם אני יכול להוסיף עוד סוויצ' בנקודה ה-2 בשביל שיחלק עוד 3 כתובות IP? האם לא תהיה בעיה לעבוד עם סוויצ' מאחורי סוויצ'? האם יש צורך בסוויצ' עם ניהול (הסוויצ'י השני)? הסוויצ' בקישור הנ"ל הוא ללא ניהול והוא עובד מצויין, אני רק לא יודע איזה סוויצ' לרכוש לנקודה שמתפצלת ל-3. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הי יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב אדימקס 6104 על מנת לאפשר לשניהם גלישה. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שאין לי קשר בין שני המחשבים (בינם לבין עצמם). האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר ויעיל איך אני גורם להם "להכיר" אחד את השני?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני שואל את השאלה הזאת פה מפני שאתם תענו לי תשובה יותר עניינית ומהירה מחברת התשתית. האם אני יכול לחבר שתי סניפים שתהיה תקשורת ביניהם ללא חיבור לספק אינטרנט? אינני צריך חיבור אינטרנט אני צריך רק לחבר בין שתי הסניפים. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים וסוף שבוע מצויין .. אז כה אני יתחיל במה היה לי ואיך אני עושה את זה בנתב החדש .. היה לי ראוטר של בזק נטגר v v g 2000 משהו כזה .. בכללי אני יציין לפני הכל שהממשק של נטגר פשוט מעולה ומובן בכל הפרמטרים!! אז ככה היה לי אותו ועוד ראוטר של נטגר אבל היותר קטן לא ממש זוכר את הדגם אולי 2200 .. בקיצור עשיתי לפי המדרךי הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עד שהצלחתי וואאאאללה .. האינטרנט היה עובד מצויין .. מיותר לציין שבכל הבית שלי היה אינטרנט וכן יש לי חדרים מאוד מאוד מרוחקים מהראוטר הראשון ותמיד קלט על פס אחד אפילו לפעמים לא היה נמצא .. בקיצור הכל היה מושלם עד שיום אחד הראוטר הראשי פשוט התקלקל והפסיק לעבוד ואהבתי אותו מאוד הוא היה ר…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר בין 2 ראוטרים. השתמשתי במדריך הבא בשביל לעשות זאת, אבל איפשהו אחרי ההגדרה השנייה אני מאבד את זה, ניסתי כמה פעמים http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm - האם יש מישהו שיכול לתת הכוונה מסודרת ? ? ? הראטור הקיים הוא RTA1025W הראוטר החדש הוא D-link DSL-6740U
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-