עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by toto11,

שלום רב, יש לי ALFA AWUS036NH Wireless N 2W Adapter+7dBi Panel Antenna הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290514588759 25 dBi 2.4 GHz 802.11b/g Wifi Yagi Antenna RP-SMA WLAN הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150619462716 כשאני מחבר את האנטנה 25dbi וכשאני מחבר את האנטנה 7dbi שניהם מציגות אותו דבר כשהם בחלון ואין שיפור עם ה-25dbi. האם ה-25dbi לא אמורה לקלוט יותר טוב ? האם ככל שה-dbi יותר גבוהה האנטנה אמורה לקלוט לטווח יותר גדול ? האם אפשר לחבר לכרטיס רשת כל אנטנה עם חיבור rp-sma ? האם אנטנה גדולה לא דורשת יותר הספק מהכרטיס רשת ? האם אפשר לחבר את שתי האנטנות הקטנות 5dbi+7dbi עם מפצל rp-sma לכרטיס רשת …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כרגע יש לי רשת אלחוטית בבית, אבל אני לא מרוצה מהמיקום של הראוטר שלי. אומנם הקליטה בכל הבית מצויינת, אבל המיקום של הראוטר מפריע לי ואני מעדיף שיהיה בחדר אחר (בגלל מגוון סיבות). כרגע אם אני מעביר את הראוטר לחדר השני (שבו אני מעדיף שיהיה) אז קולטים רע מאוד (אם בכלל) בצד השני של הבית, שזה בעייתי מבחינתי. אז חשבתי לעצמי, אם אני אקנה ראוטר (כרגע המחשבה היא על D-Link Dir 615 כנראה, שעולה כ-20$ ב-Newegg) בעל אנטנות עם חיבור SMA שניתנות להסרה, האם אני יכול להסיר את האנטנות, לקנות כבל מאריך בעל חיבור SMA בשני הצדדים ואז בצד אחד לחבר לראוטר ובצד השני לאנטנה, שתהיה בחדר אחר בכלל? (הכוונה היא שהכבל יהיה באורך של כ-10-15 מטר, והוא יעבור דרך קיר [בטון] לחדר אחר ואז שם יהיו האנטנות, שזה …

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by PeaS,

לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by avimw,

יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? חיברתי את הכבל לכרטיס רשת ומשם לאקס בוקס ואין לי מושג מה אלה, יש למישהו מדריך בבקשה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אז ככה: יש לי בבית הוטבוקס בסלון. בגלל שהוטבוקס נותן אות דיי חלש, בחדרים הרחוקים בקושי יש קליטה. אין לי אופציה להזיז אותו כי שם נמצא החיבור לכבלים. חוץ מזה יש לי חיבור בזק כמעט בכל החדרים בבית, משהו שנשאר מהדייר הקודם. כרגע אני לא משתמש באף אחד מהחיבורים לכלום. זה אפשרי לחבר את ההוטבוקס לחיבור בזק ולחבר אקסס פוינט באחד מהחדרים הרחוקים? מה זה דורש?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by elior021,

היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by oferur,

שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום לכולם האם בחשבון ADSL בנטויז'ן אפשר להתחבר גם דרך מודם אנלוגי??? אני מחובר כבר יומיים ל-ADSL, אבל יש לי מחשב נייד ישן ללא כרטיס רשת, או USB (מחשב IBM ThinkPad 365) - אלא רק עם מודם ואני רוצה גם איתו להתחבר לפעמים לאינטרנט. ניסיתי להתחבר דרך המודם האנלוגי ולהפתעתי הצלחתי. האם בכל חשבון ל-ADSL אצל ספק האינטרנט, אפשר להשתמש בו גם בתור חשבון למודם אנלוגי (בלי הגבלה), או זה כרוך בתשלום נוסף (כדי שאני לא הופתע בתשלום נוסף בסוף החודש)? בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Neryabhk4,

שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bg1987,

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tombraider,

שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....

15. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by x1p,

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות, יש לי שני מחשבים אחד מהם נייד (זה לא ממש חשוב לדעתי), והספקתי שלי זה ברק - התקשרתי אליהם הם באו והתקינו לי רשת אלחוטית, דבר ראשון, הם אמרו לי שהם שמים לי Firewall, וכל פעם שאני רוצה לפתוח פורטים, אני צריך להתקשר אליהם - האם זה הגיוני, שאין שום דרך בה אני לבד יכול לפתוח פורטים בלי כל יום להתקשר לברק ולהגיד להם שיתחילו לפתוח לי אלפי פורטים? שאלה שניה, אני מוריד הרבה מהאינטרנט, ורוצה לדוגמא להעביר למחשב הנייד קצת מהמידע שאני מוריד, כיצד אני יוכל ליצור - שאני אוכל להעביר מהמחשב הזה, למחשב הנייד בקלות בלי שיטות כגון דיסקים - ICQ וכו', בעצם, כיצד אני יכול לשלוט על הנייד וההפך הנייד על זה, מהמחשב עצמו...? אם אפשר לעזור לי בשני הנושאים האלה, זה יהיה מצו…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by krembo_Vanil,

ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nivbrn,

שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by XMB,

שלום, אני מנסה לחבר את כל המחשבים בבית לרשת קווית ואני חושב איך לעשות את זה נכון, לכן אשמח לעזרה. יש לי ראוטר בקומה 2, שמתחבר ליציאה בקיר ומשם עובר כבל CAT5e לארון תקשורת בקומה שמתחת. משם יש פיצול ל-2 נקודות אחרות, ע"י סוויצ': http://www.amazon.com/gp/product/B001QUA6RA/ref=oh_details_o00_s00_i00 נקודה ראשונה מתחבר ישירות למחשב מהקיר, נקודה שנייה אני צריך לחבר 3 מכשירים שונים. האם אני יכול להוסיף עוד סוויצ' בנקודה ה-2 בשביל שיחלק עוד 3 כתובות IP? האם לא תהיה בעיה לעבוד עם סוויצ' מאחורי סוויצ'? האם יש צורך בסוויצ' עם ניהול (הסוויצ'י השני)? הסוויצ' בקישור הנ"ל הוא ללא ניהול והוא עובד מצויין, אני רק לא יודע איזה סוויצ' לרכוש לנקודה שמתפצלת ל-3. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. הי יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב אדימקס 6104 על מנת לאפשר לשניהם גלישה. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שאין לי קשר בין שני המחשבים (בינם לבין עצמם). האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר ויעיל איך אני גורם להם "להכיר" אחד את השני?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.