עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fayev0,

היי, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי (אפילו בתשלום) לעשות משהו כמו התיקיות שיתוף של המסנג'ר רק דרך שרת כלומר שתהיה לי ממש כמו תיקיה ברשת שבה אני יוכל לשים דברים ואח"כ להיכנס אליה ממחשב אחר ולהוריד אותם שמה או להוסיף ממחשב אחר קבצים אני צריך פשוט תיקיה אחת שתהיה קיימת על שרת כלשהו, מקווה שהבנתם מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אפילו בתשלום) עדיף ממקום ישראלי

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Aviv5545,

יש לי בבית שתי מחשבים הראשון מחובר לראוטר ישירות והשני מחובר באלחוטי (האיכות קליטה 100%) אחרי שסיימתי להרכיב אז רציתי לבדוק אם יש רשת והכל עובד, עכשיו הבעיה: עשיתי פינג למחשב שמחובר באלחוטי מהמחשב שמחובר ישירות לראוטר וכל הפינגים עברו בהצלחה עכשיו באתי למחשב שמחובר אלחוטי ועשיתי ממנו פינג למחשב שמחובר ישירות לראוטר וזה לא עבד o.0 מה אני עושה (נסיתי לבטל Firewall ). **אני חייב לציין ששני המחשבים מצליחים לגלוש באינטרנט והכל טוב.

4. Started by Swed,

קניתי ראוטר חדש כמו שכמה המליצו עליו פה בפורום ediman 6204WG... עכשיו כשאני מוריד משהו מהאינטרנט תוכנה/משחק/עידכון זה מוריד לי ממש לאט ואני לא יודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות במצב הזה איך אני מסדר תעיניין ? נ.ב אני משתמש דיי הרבה בטראקרים של טורנטים עכשיו בתוכנה הפורט שלי הוא 62520 ובראוטר הגדרתי אותו פורט אך עדיין יורד לאט מה עושים במצב הזה ?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

6. שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה.. איך הוא מחלק את זה?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  8. שלום חבריי. ברשותי מחשב אחד שמחובר לרשת באמצעות "מודם נתב לרשת אלחוטית" שקיבלתי מבזק מסוג : TNM - SIEMENS SL2-141 בקרוב ימוקם עוד מחשב במרחק של כ 11 מטר (קו אווירי) מהמחשב הנוכחי . בתוך ה 11 מטר האלה יש שני קירות כל אחד מהקירות 10 ס"מ. אני רוצה לחבר למחשב החדש כרטיס רשת שיוכל לקלוט את המודם נתב שיש לי בקליטה מלאה. אין העדפה מסוימת בין USB ל PCI או כל דבר אחר. בנוגע לתקציב, אין לי מושג מה הסדר גודל לדברים האלה אבל ברגע שתפקחו את עיניי קצת אני אשנה כותרת ואכניס תקציב. נכון לעכשיו תקציב פתוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by xtrauser,

שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית. העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת.. חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך.. הראוטרים שלי הם : siemens sl2 141 netgear wgt624 תוןדההההההה והסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק. תודה רבההה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by בזיק,

יש לי נייד שאני רוצה לחבר לחיבור האינטרנט דרך ראוטר. נאמר לי שזה מלווה בip קבוע. זה לא נראה לי רצוי. האם יש איזו תוכנה מומלצת שמשנה את הip של חיבור ראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב נייח עם XP , שמחובר לראוטר ambit דגם u10c019 המחשב הנייד שלי שבו vista לא מצליח להתחבר אלחוטית אליו וטוען ש"השיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה" במנהל ההתקנים לא פועל כראוי ההתקן 6To4 adapter . ההתקן מעודכן לגרסתו האחרונה במודמים של חברות אחרות החברה הוציאה קובץ תיקון לעניין הזה, באתר של ambit לא מצאתי כזה יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולכם יש לי שאלה שמתרידה אותי המון זמן אוקי אז ככה הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL הבנתי שהראוטרים האלחוטיים עובדים בתדר 2.4GHZ והטלפון שלי גם 2.4GHZ אז הוא מתנגש איתו עקב כך קניתי טלפון5.8GHZ ופועל טוב עכשיו עכשיו גם המקלדת והעכבר שלי סט של LOIGTECH WAVE + LX7 עובדים בתדר 2.4 אז השאלה שלי גם הוא מתנגש איתם???? או שהוא רק עם הטלפון האלחוטי? כי כל מה שפועל בתדר 2.4 אני חושב שהוא מתנגש עם הראוטר האם זה נכון? מקווה שהבנתם אותי

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  16. ערב טוב. יש לי בבית כמה מחשבים שמחוברים דרך הראוטר שלי- הייתי מעוניין לדעת אם הם מחוברים לרשת כי אני נוהג לכבות את הראוטר מדי פעם ולפעמים אני מנתק אותם וזה גורם לקצת עצבים מבני המשפחה ;D וכל פעם לרדת ולבדוק מי מחובר ואז לכבות זה די מעצבן. אז איפה אפשר לראות מי מחובר אליי? אם אין אפשרות דרך הWINDOWS אז אולי יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אהלן, ניסיתי להוריד משהו בראפידשייר (משהו חוקי, מסמך שחבר העלה) וכתוב שם שאני (הIP שלי) כבר מוריד משהו ושאני אסיים אני יוכל להוריד את הקובץ שאני רוצה. הקטע זה שאני לא מוריד כלום וכמה חודשים לא הורדתי מהאתר הזה ובכלל. עשיתי ריסט למחשב הרצתי CCLEANER אולי זה יעזור במשהו אבל כלום.. יש לי ראוטר לא מאובטח, יכול להיות שמישהו גולש על חשבוני? (בדקתי ששאר המחשבים בבית מכובים ד"א)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. יש לזה הסבר? במחשב אחר שהייתי זה הוריד בראפיד שר על 180...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Titan777,

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים