עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladh16,

שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  3. האם ניתן להתחבר ך YES עם תשתית של HOT באינטרנט? או שאני חייב לעבור ל ADSL? :-[

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. יש לי חיבור ADSL של 8 מגה בבזק בינלאומי. הורדות מהשרת של בזק בינלאומי תקינות ויורדות על המקסימום, כמו גם הורדות מראפידשר פרמיום. לעומת זאת בזמן האחרון ה-uTorrent כמעט לא זז, ניסיתי גם את טורנט הבדיקה של אופן אופיס וזה לא עובר את ה-30-40K ובקושי מתחבר ל-SEEDS. דיברתי עם נציג של בזק בינלאומי שהכחיש שהם חוסמים את התוכנות האלו ואמר גם שהם לא תומכים בהן. יש לי ראוטר Linksys WRT54GL. ניסיתי עם קושחה DD-WRT שהייתה מותקנת, עכשיו התקנתי TOMATO ללא שינוי. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב ושוב ללא שינוי. כל הפורטים פתוחים ואין FIREWALL. ניסיתי גם את TCPOPTIMIZER וזה לא עזר. נראה לי שזה עניין של החודשים האחרונים, בעבר זה היה הרבה יותר מהר. מה אתם מציעים לי לעשות? האם יש עוד פתרון…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום. יש לי שני מחשבים ברשת הביתית, וגם שני נתבים מבזק. הגדרתי את שני הנתבים כ AP והכל עובד מצוין . הנתב הראשון מחובר בכבל רשת למחשב הראשון(שלי), והנתב הזה משדר לנתב אחר שנמצא בחדר אחר. הנתב השני שמשמש כגשר AP משדר למחשב השני, שנמצא מטר לידו. האם אני יכול להעביר כבל רשת מהנתב השני למחשב עצמו ולבטל שימוש בכרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני(זה שנמצא מטר ליד הנתב השני)? האם הדבר אפשרי, והנתב השני יתן למחשב כתובת תקינה? תודה

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  7. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by myjunkmail0000,

אוקי אז כך... אני גולש דרך 012 ונמאס לי מהאיטיות בביטורנט ! ואני החלטתי לעבור לחברה אחרת... אז למי כדי לעבור? אני מוריד די הרבה בביטורנט (בערך 100 גיגה בחודש) ופשוט נמאס לראות שאני כל הזמן מחובר רק לישראלים ובכלל לא מחובר לחו"ל... הבנתי שבזק בינלאומי זה הכי טוב? יש למישהו נסיון אמיתי (ויכול אפילו להוסיף תמונת מסך) שהוא מוריד מכל העולם ולא רק מישראלים... או שכל החברות בישראל חוסמות את זה.... זה די דבילי כל הסיפור הזה כי אני בכלל מקרה מוריד מה שאני רוצה להוריד, אז פשוט לוקח לי עוד איזה חצי יום-יום... אבל זה סתם מעצבן... :pissed: אנא תכתבו את נסיונכם האישי... ולא לגלוש שוב לשיחות האם הם חוסמים/ואיך אפשר לפתור את זה תודה ;D

9. Started by ylehman,

ברשותי ראוטר D-LINK DI-614 שאליו מחוברים שני מחשבים. אני רוצה להתקשר באינטרנט פעם לספק מסחרי ופעם לאוניברסיטה. האם ניתן ? כיצד ? נ.ב בלי ראוטר השתמשתי בשני חייגנים שונים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום ! , אני צריך חוות דעת על הראוטר הבא : Edimax BR6524N כרגע אני הולך לחבר אותו בעזרת כבלים ל2 מחשבים , בעתיד מתכוון להתשמש באופציה האלחוטית . במידה ויש הצעות אחרות , אני מוכן לשמוע. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  11. שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ran1809,

כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  14. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by liiight,

שלום, כי שבוודאי שמתם לב, כבר כהרבה מאוד זמן לא עדכנתי את הFAQ של הפורום הזה, בעיקר בעקבות חוסר זמן. אי לכך ובהתאם לזאת ( ) אני פונה אליכם, ציבור הגולשים בפורום כדי להעלות הצעות, רעיונות, קישורים וכל דבר שהייתם רוצים לראות או לשתף אנשים אחרים. זה כולל גם קישורים מעניינים, שאלות נפוצות, מידע שימושי ואף מדריכים משלכם אם תרצו בכך. אחרי זמן מסויים אני אעדכן את הFAQ בהתאם. כמו כן, כל הודעות ספאם לא קשורות יימחקו מיידית, אז תחסכו לי ולכם את הזמן בהתעסקות עם זה. תודה לכולם!

• 17 תגובות
    • 13.4k צפיות
  17. Started by mosep,

שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. יש לי בבית מודם שמחובר ל2 ראוטרים אחד קוי ואחד אלחוטי הם מחוברים ל5 מחשבים בערך בכולם יש אינטרנט ואין שום בעיה חוץ מהמחשב שלי יש לי אינטרנט (האנטי ווירוס מצליח להתחבר לשרת, וגם הLOGMEIN מחובר) אבל אני לא מצליח לפתוח שום אתר אינטרנט ואפילו הSTEAM לא מצליח להתחבר לשרת. ניסיתי הכלללללללל שום דבר לא עוזר הוצאתי את הכבל של הרשת שמחובר למחשב וחיברתי אותו למחשב נייד והיה על הנייד אינטרנט והכל עבד, ושהחזרתי אותו למחשב שלי לא היה. ניסיתי לאפס את ההגדרות של כל הראוטרים ולא עזר, ניסיתי להחליף רוטאר לרוטאר חדש וגם לא עזר. ניסיתי להחליף את הכניסה של הכבל רשת (יש במחשב 2 כניסות) וגם לא עזר. כמובן שהרבה מאוד ריסטרטים ואפילו עשיתי פעמים שיחזור לתאריך אחר, וכלום לא עזר. אני הולך להשתגע כב…

• 12 תגובות
    • 19.9k צפיות
  19. Started by benadi,

שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. www.measurementlab.net

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה יהיה מעניין לדעת...

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  22. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by yambtz,

היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Danix60,

אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים