עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by J0n1,

שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by יניב קופר,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר נקודת גישה wifi לרשת חשמל הכוונה לחבר את הנקודת גישה LAN לרשת חשמל לדוגמה שילוב של שניהם http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJBE4F8FB http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD9090

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by slyy,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 40 מגה ויש לי בעיה מאוד מוזרה. היום החלפתי את הראוטר ה"ישן" שלי (D-link 6740U-H1) בראוטר D-link 7850U מהדגם החדש יותר והטוב יותר כביכול של הראטורים. כשהגעתי חיברתי והגדרתי את הראוטר כראוי וכשעשיתי בדיקת מהירות המהירות הייתה רק 9.59 עם מהירות העלאה כמו שצריכה להיות, במחשבים אחרים בבית המהירות הורדה 40 מגה כמו שצריכה להיות ורק אצלי על המחשב היא 9 ולא עוברת אותה. חשוב לציין שעד שהחלפתי את הראוטר ה"ישן" המהירות הייתה בסדר. אני לא יודע מה הבעיה עכשיו אצלי אפילו חיברתי מחשב אחר בחיבור אצלי בכדי לראות אם הבעיה היא בחיבור לקיר אבל לצערי היא לא. הנה הבדיקות מהירות האחרונות אחת לעומת השנייה: עם הראוטר ה"ישן": http://www.speedtest.net/my-result/288…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amadey,

הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MK007,

זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. נכון להיום אני משתמש בבית במחשב נייח שמחובר לרשת האינטרנט עם מודם רגיל של בזק. ברצוני לקנות עוד מחשב נייד . אמרו לי שבכדי שאני אוכל לגלוש בשני המחשבים יחד עלי להחליף את המודם שיש לי במודם שמשמש גם כנתב ושתומך בטכנולוגית ה ADSL עם 4 יציאות LAN. רציתי לדעת האם יש הבדל בין הנתבים השונים? כלומר האם כדאי לקנות משהו יקר או שמספיק אחד זול? בשביל מה צריך 4 יציאות LAN? האם גלישה באותו זמן עם שתי מחשבים מורידה את קצב מהירות הגלישה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yp3,

יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danny191,

שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ns,

אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zeroone,

שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ybe,

אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aviv6371,

שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים