עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם אפשר קישורים לחלקים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by udicol,

אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amirxbox,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danny191,

שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ns,

אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mimoni9,

חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avz,

נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי פשוט וטוב לשימוש בבית פרטי עם שני מפלסים (ישב בקומה העליונה והסלון בקומה הראשונה). לא מדובר על צרכים תובעניים כלל - לשימוש לגלישה ודואר בטאבלט אנדרואיד. חשוב משהו לא יקר אבל שיעשה את העבודה. אם אפשר, בבקשה משהו שנמצא במלאי ב-KSP, באג או איבורי בבאר שבע - עדיף אבל לא הכרחי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דם_דם,

יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. קראתי שאלקטל משודרג מספק חיבור קבוע, יש לי מודם שקיבלתי מברק - מוטורולה SB4200 : האם יש אפשרות שלא אצטרך להפעיל את החייגן כל פעם, אלא שהוא יתחבר : * אוטומטית, מחוזר עצמאית כל הזמן * או לעשות משהו שבעת עליית המחשב החייגן יופעל , וגם הכפתור "חייג" ילחץ אוטומטית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liran125,

1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by XpHunTeR1,

מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)

דיונים חדשים בפורומים