עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר להוט למהירות 12MB יש לי ראוטר של TP LINK 54MBPS אני מחובר דרך כבל מהראוטר ועוד שני מחשבים דרך WIFI האם 54MBPS מספיק להעביר 12MB?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yotamoo,

שלום, אני מחפש להרחיב את החיבור החוטי שלי לאל-חוטי. כרגע מחובר בחיבור 5 מגה-ביט דרך בזק בינלאומי. בקיצור אני מחפש נתב אלחוטי, אם אפשר בפחות מ-200 שקל. בכל מקרה לא אשלם יותר מ-300. דבר נוסף: אני זוכר שהיה לי מודם+נתב משולב במכשיר אחד, ולכן כדי לחסוך במקום הייתי מעדיף אחד כזה. לגבי פיירוול - ממה שראיתי לא קיים בנתבים זולים, האם אני צודק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Eonblueapoc,

אני פשוט לא מבין כלום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LIOR42,

איך מורידים משרת rapidshare

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by most,

גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כן כן אני יודע שזה חרוש אבל ניסיתי כבר מלא דברים ואין לי מושג מה הבעיה... החיבור הולך ככה מודם eci b-focus תשתית של בזק (usb) כרטיס רשת אחד בכל מחשב (הרשת של שתי מחשבים) כבל רשת מוצלב (כמובן ) פעלתי לפי המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והמחשב הלקוח לא מצליח להתחבר אל המארח בדקתי את הכרטיסי רשת עצמם בשני המחשבים ע"י ping ועבד בסדר אבל כשאני שולח ping אל מחשב אחר ברשת אז אין תשובה חזרה ניסיתי גם את אשף הגדרת הרשת (הפעלתי בשני המחשבים) והוא אומר שהוא הצליח אבל עדיין המחשב הלקוח לא מחובר מממ... אז חשבתי שאולי זה הכבל שהוא בעייתי אבל כשניתקתי אותו מהמחשב השני אז המארח אמר שהלקוח התנתק ושחיברתי שוב הוא הודיע שהוא מחובר וגם שני ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Leead,

שלום כולם, המצב הנוכחי הוא שאני גר בבית פרטי ביחידת דיור שנמצאת קומה מעל בעלי הדירה, שבבעלותם אינטרנט של HOT, אין סיבים אופטיים בישוב והם על עסקה של 200Mbps, משתמשים ב-FiberBox שזה גם לטלוויזיה וגם נתב. אני מעוניין להגדיל את טווח ה-WIFI בקומה, וכן ארצה להתחבר בעזרת כבל לאינטרנט במחשב הנייח שלי. חשבתי על משהו כמו מגדיל טווח שיש לו יציאת RJ45 שממנו אוכל להוציא כבל, ואני לא בטוח מה הטכנולוגיה שתניב לי תוצאות מיטביות. חשבתי לקנות נתב(שיוכל לשמש אותי בעתיד) ולהשתמש בו בתור נקודת גישה שמתחברת לרשת המקורית באופן אלחוטי. קראתי קצת בנושא והבנתי שיש אופציה כזאת שנקראת WDS בנתב Archer VR600 TP-Link ודומיו. מצד שני הבנתי גם שכל פיתרון שכזה עלול לחלק לחצי את רוחב…

10. שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (נייד ושולחני) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. אני ממש לא מבין גדול בתחום הזה ומבקש את עזרתכם. כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי (WOW) באמצעות מודם USB - השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. האם מספיק לי לקנות נתב אלחוטי או שאני צריך נתב שהוא גם מודם ? איזה נתב מומלץ במסגרת מחיר הזאת (עד 500ש"ח) ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. לשני המחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי מותקן. למעשה במחשב השולחני שלי יש לוח אם P5B Deluxe - Wifi AP וניסיתי לחבר את הנייד דרכו אבל החיבור היה ממש חלש ולא יציב. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות, ותודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cheif,

במהלך הלילה עבר האתר שלי http://www.NetCHEIF.com שדרוג קטן. על פניו השדרוג עבר בהצלחה והאתר נראה תקין. למרות זאת, אם מישהו מכם נתקל בבעיה - שידווח לי בבקשה. פרט לכך שימו לב שעתה ניתן לגשת לאתר גם מה-URL הישראלי http://www.NetCHEIF.co.il. הקבוצה של NetCHEIF ב-FACEBOOK מתקרבת ל-500 חברים.... https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nadav22h,

שלום ראיתי באיזה אתר מדריך אבל זה יותר בכיוון של ראוטר AP אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רק את הבסיס להגדרת והתקנת AP שוב פעם AP (לא ראוטר שהופכים אותו ל AP) כי אני רוצה לקנות אותו היום הסיבה לכף להגביר את האות מהקומה השנייה בבית על קרקע האינטרנט לא זז עכשיו אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לעשות האם צריך להגדיר משהו בראוטר המשדר גלי WIFI? או שפשוט אני מחבר את הAP לחשמל וזהו? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dmoney,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד (PCMCIA). העניין הוא שאני צריך שתהיה לו אפשרות לחיבור אנטנה חיצונית. חרשתי את zap ולא מצאתי אחד כזה... אתם יודעים בכלל אם אפשר להשיג אחד כזה בארץ..? 10x

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pro,

יש לי חבילת ADSL 0.5 מ012. ככה נגיד עכשיו אני מוריד דברים אחרי שעה שעה וחצי והוא פתאום מפסיק להוריד הוא לא מתנתק מהאינטרנט אבל זה כאילו שהוא לא מחובר זה מעצבן כי אני צריך לעשות RESET כל הזמן אולי אתם יודעים מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, המודם והראוטר שלי ממוקמים בארון התקשורת שבכניסה לביתי. מיקום המדפסת-פקס בפינת המחשב בחדר השינה. למרות שניתן להזמין חשמלאי/איש רשתות בכדי להשחיל כבל בין ארון התקשורת לנקודה הבודדת שנותרה(של בזק) בחדר, אני מעדיף כמובן להתקינה אל-חוטית. יש לי מודם "הוט בוקס" (אולי אעבור לבזק) + ראוטר של TP-Link 1043ND. איזה פתרונות יש למי שמעדיף שלא לחבר פיזית בין הראוטר לפקס? תודה רבה.

24. Started by L-Byte,

טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים