רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני מחובר בחבילה של 5M בכבלים+014. עד לפני כמה ימים הייתי מחובר בחיבור MPLS (ללא חייגן). בחודשים האחרונים שמתי לב שבהורדה מחו"ל אני מקבל קצב נמוך של עד 100K (במקום 650K כנדרש). ביצעתי את הבדיקות מול אתר SPEEDTEST, מאתרי הורדה נפוצים (DOWNLOAD.COM לדוגמא) ומהאתר של 014. יש לציין, שהבדיקות של התשתית (הורדה משרתים של HOT) היו תקינות , והורדה מאתרים אחרים בארץ תקינה גם כן. פניתי לשירות לקוחות של 014, לאחר שיחות ארוכות עם התמיכה (ושוב כל הבדיקות שתיארתי קודם), החלטנו לנסות חיבור עם חייגן L2TP (כמובן לאחר הגדרות מתאימות ב- HOT). להפתעתנו (שלי ושל הנציג 014), קיבלתי מהירות הורדה הרבה יותר גבוהה (400-500K). הוא לא ידע להסביר מדוע יש השפעה כה מהותית של סוג החיבור על מ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מדפסת של XEROX מסוג 120PEi המדפסת בעלת יכולת להתחבר ישירות לראוטר. עכשיו, במחשב שלי אני לא רואה אותה, לא משנה מה ניסיתי. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר עם בhttp://192.168.0.1/ וזה לא הצליח, כנראה שהוא מוגדר בכתובת אחרת (?) מה השלבים להגדרת המדפסת כמדפסת רשת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי שוב הראוטר של בזק (פעם שלישית כבר), החלטתי שאני קונה אחד חדש במקום ללכת שוב ולקבל עוד ראוטר שיפסיק לעבוד אחרי חצי שנה שנה, הקטע הוא שבזה אני ממש ממש לא מבין לכן זקוק לעזרתכם. אני רוצה שהוא יהיה משולב עם מודם (ADSL), שידבר מהר וטוב גם עם הPS3 והכי חשוב שיחזיק לי למען השש... בתודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה במשך תקופה הייתי מחובר לראוטר שהיה בחדר של אחי אבל בגלל הקירות (בניה ישנה קירות בטון גם בין חדרים) הקליטה הייתה סבירה מינוס אבל בגלל שאחי הלך לצבא החלטתי לגנוז את המודם לחדר שלי ולהנות משיא המהירות והיום הזמנתי טכנאי שעשה לי אפשרות חיבור נוסף למודם בחדר שלי הבעיה שהוא כן מגיעה לסופי שבוע אני לא רוצה להחזיר את המודם כל פעם ואין לו כרטיס רשת אלחוטי גם מבחינת כרטיס רשת אלחוטי רגיל זה בעיה כי הלוח אם שלו כבר ככה צפוף וזה מחשב מאוד ישן שיכול ליתפגר במהירות ובגלל זה אני לא רוצה אפילו לפתוח אותו במקום זה אני חשבתי על כרטיס רשת אלחוטי מבוסס USB אבל צריך אחד אם אנטנה אחרת זה לא יעבוד בתודה לעוזרים קרירין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
Hi, all. I'm having trouble getting good speed on BitTorrent Downloads. (truth be told I'm discovering that internet in Israel is about 1/10 as fast as it is back in North America, but ze sipur acher). I can't seem to get downloads faster than 25kB/s, and most of the time they're around 7kB/s. I'm a computer technician by trade and I'm quite experienced at getting Torrents to run well, but that's in North America. Here I can't seem to effect any change no matter what I do. Oddly, my uploads are running faster than my downloads. I'm with Bezeq and 012. I pay for a 5Mb connection. I'm using uTorrent. My ports are open and everything looks like it's working as it should. I…
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל הקונפיגורציה של האינטרנט אצלי: בזק בינלאומי + הוט חיבור MPLS לראוטר BR 6204 WG, חיבור חוטי למחשב ולPS3 הולכים מהראוטר. עכשיו הראוטר קיבל DNS אוטומטי והוא: Primary DNS : 192.117.235.235 Secondary DNS : 62.219.186.7 ובמחשב ובPS3 (מחוברים לראוטר) כאשר אני עושה אוטומטית אני מקבל: Primary DNS : 192.168.1.1 Secondary DNS : 0.0.0.0 הPrimary הזה הוא הכתובת של הראוטר ברשת. עכשיו חשבתי שזה לא בסדר וקיבעתי במחשב ובPS3 את הDNS שמצאתי ברשת של בזק בינלאומי שזה: שרת DNS ראשי (Netex)* 192.115.106.35 שרת DNS משני (Netex)* 62.219.186.7 שרת DNS ראשי (ללא Netex)* 192.115.106.31 שרת DNS משני (ללא Netex)* 62.219.186.12 קיבעתי את הDNS ללא NETE…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יישנו אביזר חומרה ( עדיפות לחיצוני ) המאפשר הגברת אות ( לא קווי ) לראוטר.. ? במידה וכן, אשמח להמלצותיכם.. לעוזרים, המון תודה (:
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה,ועד עכשיו הורדתי קבצים מהאינטרנט במהירות נורמלית של 80-120 בימים האחרונים חלון ההורדה מראה לי בשניות הראשונות על אותה מהירות כמו כל הזמן,ואחרי כמה שניות זה היא יורדת ל10-11 ואפילו פחות וזה קורה לאו דווקא עם אתרים מסויימים למה זה קורה? חשוב לציין שמהירות הגלישה נשארה בסדר גמור עשיתי סריקת וירוסים ולא מצאתי שום דבר,ולא זכור לי שהתקנתי תוכנות מסויימות בזמן האחרון...
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לילה טוב לכל המומחים והחברים בפורום! אני לקוח זועם מאוד של 012 , מרוב שאני כועס על החברה הזאת שמפרה תנאי התקשרות ופוגעת בלקוחות החלטתי לעשות מעשה ולהסריט בצורה מקצועית השוואה בין ספק אחר לבין 012. בסרט הנ"ל תראו איך הספק 012 חוסם פורטים בניגוד לספק אחר שאצלו הפורטים פתוחים (נבחר אקראית - וכן שלמתי על עוד שם משתמש בספק אחר!). יש לציין שאני עדיין מנוי ב-012 ולא אתנתק עד שלא יפצו אותי בצורה הולמת. מי שחווה בעיות במיוחד בטורנט אשמח לדעת מכך על מנת לבדוק אפשרויות תביעה. בנתיים לצורך העניין מצ"ב לינק לראפידשייר בו הסרטון - מדובר ב-20 מגה ובמיוחד בשבילם פתחתי חשבון פרימיום למס' חודשים כך שלא צריכה להיות בעיית הורדה. http://rapidshare.com/files/182585722/012a.mp4 המלצה אישית: ב…
-
- 98 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK WR541G והכל עובד כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני מפעיל את האימיול. הכל לא זז. פשוט זוחל.... לוקח לי להכנס ל HWZONE דקה שלמה! יש לי NETLIMITER והוא קבוע על 2KB UPLOAD כך שה UPLOAD לא חונק אותי. פתחתי 2 פורטים (של האימיול) בראוטר ואיפשרתי בו FIREWALL... כמו-כן איפשרתי FIREWALL של החלונות. יש לציין כל כל התוכנות שדורשות חיבור לרשת עובדות מעולה ורק האימיול חונק אותי. אני מוריד ממש טוב באימיול אבל עוד לפני שהאימיול מספיק להוריד אני כבל זוחל... יש למישהו עיצה או פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי מזה מספק חודשים האינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות לפעמים פעם ביום פעמיים כל פעם משהו אחר באקראי דיברתי עם בזק שדרגתי עשיתי כל מה שנדרש ומה שלא וזה לא עוזר.. עכשיו אני חושב שיכל להיות שהראוטר שלי שמתחמם מדיי זה הבעיה אז אני שואל כך : יכול להיות שבגלל שהראוטר חם מדיי האינרנט מתנתק? זה כל פעם נורת הPPP שנכבת , ואז צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב.. חשבתי אולי לשים גוף קירור אם יש מבצ שזאת הבעיה אבל מאחר ואני בכלל לא מבין בראוטרים וכאלה אני שואל........
-
- 26 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-