עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לחבר שלי דירה עם גג. הקטע הוא שבקומה למטה יש את המחשב עם הראוטר ולמעלה בגג יש לו XBOX שלא מצליח לקלוט מן הסתם את ה-WIFI. אז אמרתי לו שכדאי להעביר כבל רשת מלמטה למעלה ולשים שם ראוטר כדי שתהיה קליטה. הלכנו היום לאופיס דיפו וראינו שם ראוטרים של TP-LINK אבל גם שמתי לב שיש מוצר שנקרא Access Point (נקודת גישה) וחשבתי שאולי זה מה שאנחנו מחפשים, אז רציתי לשאול כאן אם זה באמת המוצר שאנחנו מחפשים, או שעדיף לקנות ראוטר למקרה הנ"ל? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 8k צפיות
  2. שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by ronenlav,

שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by din707b,

שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by blabla600,

יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communicat​ion features of some games may be restricted​[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, יש לי נתב NETBOX של 013 התומך עד תקן N. יש לי 2 מחשבים +כונן חיצוני המחוברים ברשת קווית ומחשב נייד המחובר באופן אלחוטי. למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי התומך עד מהירות 54MBPS. כאשר אני מעביר קבצים בין מחשבי הרשת הקווית מהירות ההעברה היא 10 מגהבייט לשניה בערך. כאשר אני מעביר קבצים מהמחשב הנייד דרך הרשת האלחוטית מהירות ההעברה היא 2 מגהבייט לשניה. האם זה תקין? מהירות ההעברה של המחשב הנייד לא אמורה להיות גבוהה יותר בערך פי 2 או 3? נתונים: המחשב הנייד קרוב מאד לראוטר (אם הייתי יכול לחבר חוטי הייתי עושה זאת, נגמרו היציאות בנתב). כרטיס Dell wireless 1397 mini-card Channel 1 signal:Excellent security:wpa2-psk

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום רב חברים אני עובד במשרד שהעבודה מתבצעת דרך במערכת מרוחקת בענן, ישנה תוכנה מסוימת שצריכה לגשת לרכיב מקוריות פיזי היושב על אחד המחשבים המחוברים פיזית לרשת הפנימית של המשרד. הפעולה מתבצעת ע"י הפניה של פורט UDP 475 לIP הקבוע החיצוני שהגדרנו והפניה דרך הראוטר לIP של המחשב הספציפי בו מותקן מפתח החומרה, כרגע המצב הוא שפתחנו את הפורט בשירותי הענן, ובצענו פתיחה והפניה של הפורט עם בזק בראוטר גם דרך DNZ לIP של המחשב הספציפי וגם דרך port forwarding (DLONK DSL-6850-U), ועדיין התוכנה לא מצליחה לגשת לרכיב. שאלה הראשונה היא איך אני יכול לבדוק דרך TELNET באמת עם הפורט פתוח והבעיה היא בתוכנה? והאם הפורט סגור מה עוד אפשר לעשות כדי לפתוח את הפורט לגישה מרחוב? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by דניאל12321,

אני רואה דרך המחשב שלי סדרות בצפייה ישירה (הישרדות, סדרות של רשת, קשת), קיצר, דרך כל מיני אתרים.. וזה מקרטע לי בטירוווווף!!! הקטע שאני רואה את אותן סדרות דרך האייפון, ואפילו דרך אותו הספק (ווי-פי), הכל עובד חלק.. מה הקטע? מישהו יכול לענות?

13. Started by redead,

יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים כבר איזה 3 שנים וזה גם גיל המודם.. MOTOROLA SB4200 אני רוצה שיחליפו לי לחדש.. מישהו יודע יזה מודמים הם נותנים היום? תודה..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

איך אני יכול לדעת מה שרת ה TFTP שלי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by tiptipon,

שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by SilentDawn,

שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שידרגתי היום את מהירות הגלישה מ-15Mb/s ל-40Mb/s (תשתית בזק) אבל הנתב שלי (TP-Link TD W9980) לא מצליח להסתנכרן ל-VDSL2 בעוד שאין בעיה לסנכרן ל- +ADSL2. האם יכול להיות שלא הגדרתי נכון את הנתב או שלא באמת שידרגו לי את המהירות עדיין? האם הבעיה קשורה לכך שהנתב הזה לא תומך ב-Vectoring?

• 34 תגובות
    • 10.6k צפיות
  19. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by nizansm,

שלום, אני עומד להצטרף לסלקום TV בקרוב, ואני רוצה לוודא שהתקשורת בבית תהיה מוכנה לקראת זה. המצב כרגע הוא אינטרנט של HOT, ע"י מודם+ראוטר באותו חדר, וחוטים פיסיים ל-3 חדרים נוספים בבית (אחד מהם הוא הסלון - יש שם מחשב). אם אני מצטרף לטריפל של סלקום כולל האינטרנט, אז הטלויזיה והאינטרנט שאני מקבל מהם יחלקו את אותו רוחב פס. אני מעוניין להשתמש בראוטר שלי (archer c7) כדי לחלק את התעבורה איך שאני מוצא לנכון (למשל לשמור 20 מגהביט לממיר הטלויזיה של סלקום בסלון). בגלל שיש רק כבל פיסי אחד מהראוטר לסלון שכבר מתחבר למחשב בסלון - אני אצטרך לקנות switch כדי לאפשר למכשיר נוסף להתחבר שם ליד הטלויזיה. (לשים את הראוטר והמודם בסלון לא יהיה אפשרי כי יהיה צריך…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Da-Funk,

היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by SanjiBlackLeg,

"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by IME3,

עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יותר מוקדם השבוע פרסמתי שרשור על המודם/נתב החדש שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה.(השרשור כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408898.0). לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לשים יד על עותק אלקטרוני של מדריך המשתמש המפורט של המודם/נתב. ניתן למצוא אליו LINK בדף הבית של אתר NETCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com/index.htm. בנוסף, קבלתי אתמול את המודם/נתב הזה לבדיקה. ההתרשמות הראשונית שלי ממנו היא חיובית ועל פני נראה שהוא עדיף על כל שאר הנתבים שבזק חלקה עד היום. אני עושה מאמץ להעלות סקירה של ההתרשמות הראשונית שלי עוד במהלך סוף השבוע הזה. CHEIF

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. Started by tobul,

טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.