עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by ben29,

יש אפשרות להגביל את המהירות הורדה\העלאה לפי PORT ?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  3. שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by meni99,

תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by jack77,

לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by asilic,

מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by StrikeEagle,

אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by CybeR_CoM,

אני עובד לפי המדריך שמצאתי בהרבה מקומות וגם פה באחד הת'רדים לפני כמה זמן. כשאני צריך להיכנס ללמשק WEB של המודם http://10.0.0.138 אז כל עוד אני לא מחובר לאינטרנט אז אני לא יכול. בשביל לבצע איזה שהם שינויים בממשק WEB אני חייב להיות מנותק מהאינטרנט אבל אם אני מנותק אז אני בכלל לא יכול להיכנס לממשק. בעבר כששידרגתי אותו לא הייתה לי שום בעיה להיכנס לממשק WEB גם כשאני לא מחובר לאינטרנט ועכשיו אני לא מצליח ואין לי שום מושג למה. זה חשוב לי מאוד בשביל הרשת הבייתית שאני בניתי כבר וזה השלב האחרון.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  11. יש לי בעיה עם הראוטר שמאז שקניתי עוד מחשב וחיברתי האמצעות הכרטיס רשת מידי פעם צץ במחשב של הראוטר מייבא כתובת רשת והאינטרנט מיתנתק לכמה שניות,שניכנסתי למציג האירועים ראיתי שיש שגיאה של DHCP וכתוב שם שגיאה,אחשיו אני רוצה לבטל אותו ולתת IP ידני איך אני עושה את זה? כי שעשיתי DISABLE בהגדרות של הראוטר האינטרנט הפסיק ליפעול מה עושים?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by RomaDev,

שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by ag43,

במחשב של חבר שלי לא ניתן להמשיך הורדות - לא משנה מאיזה אתר. בנוסף לא ניתן לבצע הורדות מרובות חיבורים אלא רק עם חיבור אחד. הוא מחובר לבזב"ל (אאל"ט) לראוטר סימנס ADSL SL2-141 אלחוטית. מישהו יודע מה גורם לבעיה הזו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, הספק שלי נותן לי נכון להיום 20 מגה והתשתית (בזק כמובן) נותנים לי 15 מגה, זה מתכון לבעיות ? אני צריך לשנמך את הספק כדי שיתאים ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה לקנות ראוטר שבנוי למהיריות גבוהות בפועל. לא חשוב לי העניין האלחוטי, כי אני מחבר רק מחשב אחד(כרגע לפחות). האם ישנו נתון כלשהו שעלי לבדוק, כדי לדעתם אם הדגם מתאים? אני רואה שרובם נופלים תחת הקטקגוריה של 300MBITS או 450, אך התחושה שלי היא שמדובר בנתון "גנרי", שלא בהכרח ישקף את המציאות. כדי להמחיש את מה שאני רוצה להימנע ממנו, הנה קישור להודעה שכתבתי לפני כמה שבועות על בעיה שיש לי , לאחר שדרוג ל15MBITS http://hwzone.co.il/community/threads/557114-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9C15MBITS?p=5000338#post5000338

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  16. לא ידעתי איפה ממש לשים את השאלה הזאתי. בידיוק עם כל המחשב החדש קיבלתי המערכת המפלצתית הזאתי,על הסאב היה כתוב להרחיק מכל המכשירים החשמליים 60 ס"מ. השאלה היא עם המגנט הגדול הזה שבפנים באמת משבש קליטה ואם כן איך למקם אותו כדי שלא יפריע למקלט? (המקלט חזק,Wireless -N). עריכה :זה בטוח הרמקולים,אני מדליק אין אינטרנט אני מכבה יש,פשוט ככה. מה עושים כדי שהרשת תקלוט כמו שצריך? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by guynu,

היי, אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס PCI-E אני מתלבט בין שלושה דגמים של DLINK DWA-548 Wireless N 300 PCIe Desktop Adapter DWA-566 -Wireless N600 Dual Band PCIe Desktop Adapter DWA-582 - Wireless AC1200 Dual Band PCIe Adapter ההבדל בין הזול ביותר ליקר הוא של כ-120 ₪. האם מצדיק את המחיר? האם אראה שינוי בעבודה יומיומית ? המחשב ישמש כמדיה סנטר. אשמח לתשובתכם גיא

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. אהלן, יש לי נטסטיק של סלקום ואני רוצה לגלוש לפעמים במכשיר הטלפון ב WIFI ישירות אל המחשב...איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא שאני עושה AD HOC מהמחשב כנקודת אינטרנט ומנסה להתחבר עם הטלפון אבל הטלפון לא מוצא את המחשב...איך ניתן לסדר את זה? אם בכלל... המכשיר הוא HD2.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by iveco,

X

22. שלום לכם, יש לי שני ראוטרים של אדימקס, ואני רוצה להגדיר אחד מהם כ-AP כדי להגדיל את הטווח קליטה. Edimax 6204-WG - נמצא בקומה עליונה ומחובר ישירות למחשב עם כבל רשת - אינטרנט מחובר וגולש. Edimax BR-6424n - אני רוצה להגדיר אותו AP בקומה התחתונה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב נייד בצורה אלחוטית, ובנוסף לזה כדי שאני אוכל להתחבר לרשת של ה-PS3. ניסתי להגדיר אותו בעצמי, אבל ללא הצלחה :\ חיברתי אותו עם כבל ישירות למחשב הנייד, לא חיברתי אותו ליציאה של ה-WAN אלא לאחת מתוך הארבע יציאות של ה-LAN. אני חייב לציין שיש לי גם אפשרות לחבר אותו קווית לראוטר בקומה העליונה, אם זה משנה משהו או הופך את ההגדרה ליותר פשוטה. נכנסתי לממשק של הראוטר, והגדרתי בו Universal Repeater וקישרתי בינו לבין ה-SSID …

• 2 תגובות
    • 8.2k צפיות
  23. Started by fux,

צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by T_M_W,

משהו יכול להסביר כאן את הנושא כיצד לאתחל משרת ולטעון ממנו מערכת הפעלה? איזה ציוד צריך? איזה תוכנות צריך (בשרת ובלקוחות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.