עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mrraz,

המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?

3. אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotamoo,

שלום, אני מחפש להרחיב את החיבור החוטי שלי לאל-חוטי. כרגע מחובר בחיבור 5 מגה-ביט דרך בזק בינלאומי. בקיצור אני מחפש נתב אלחוטי, אם אפשר בפחות מ-200 שקל. בכל מקרה לא אשלם יותר מ-300. דבר נוסף: אני זוכר שהיה לי מודם+נתב משולב במכשיר אחד, ולכן כדי לחסוך במקום הייתי מעדיף אחד כזה. לגבי פיירוול - ממה שראיתי לא קיים בנתבים זולים, האם אני צודק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ruya,

שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה התקנתי אצלי בנתב את הגרסה הזו ויש משהו שאני רוצה להבין על איך הנתב בעצם פועל באמצעותה.יש בלשונית STATUS נתון שמראה SPACE USAGE וכתוב שם שהשימוש ב NVRAM (שזה למעשה זכרון ה FLASH שלו) הוא 23.3Kb מתוך 64Kb ואני שם לב שזה מטפס בכל יום קצת.מה המשמעות הטכנית? וגם שמתי לב שלפמים יש קפיצות ב CPU USAGE שלו כלפי מעלה, אתמול למשל הוא פתאום זינק ל 71% שימוש וירד בחזרה, עכשיו נשאלת השאלה על מה הוא נטחן?יש לי 2 מחשבים נייחים עם כבל רשת, ועוד לפטופ אחד שמתחבר ב WIRELESS לפעמים, ואני משתמש קבוע בסמארטפון SAMSUNG GALAXY S2 דרך חיבור ה WIFI.נכון לעכשיו כבר 10 ימים ברציפות הוא מחובר ופעיל ולא נרשמו בעיות מיוחדות חוץ מהיום, שלרגע אחד נמנעה ממני הגישה לממשק ה WEB שלו 192.168.1.1 שזו ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי עברתי דירה לדירה גדולה (2 קומות) יש לנו בקומה הראשונה את הראוטר הרגיל עם הwifi. הבעיה שלי היא אינטרנט בקומה 2, ואני אסביר: אני יודע שיש מגדילי טווחי wifi למיניהם, אבל אני מעדיף להתחבר באופן ישיר לראוטור בקומה השניה. מה האלטרנטיבית הכי טובות שלי בנושא הזה? אם נדרש ממני לקנות חומרה חדשה כלשהי - האם יצא לי יותר משתלם לעשות זאת באופן עצמאי או מול ספק האינטרנט שבדרך כלל מציעים השכרת חומרה? נ.ב: אני לא מעוניין לרכוש מנוי נפרד נוסף לקומה 2

20. שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.