עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SmurFin,

יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום וחג שמח! שאני מסתכל על ה inbound או ה - outbound בחומת האש, אני רואה שהפורטים 80 או 443 הם במצב של disable (שימו לב! לא block, אלא רק disable ל rule). אם כלל ה rule שלהם לא במצב של enable, אז איך בכלל אני יכול להשתמש בפורטים האלו להעברת מידע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sunny Jim,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

11. Started by Gil28,

קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elad the master,

אני צריך אם יש דבר כזה קבל USB אלחוטי שיתחבר בצד אחד למחשב ובצד שני למודם שיהיה רחוק ממנו בכ-12 מטר ככה.. כמה יעלה העסק? נ.ב ראיתי משהו כזה.. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5803 זה טוב ? זה מה שאני צריך בכלל ? אני צריך 2 כאלה או לא ? ועוד שאלה אחת: מהמודם יוצא כבל של USB למחשב..אבל למודם יש יציאה אחרת שנראת שונה קצת מהכבל הרגיל..קצת יותר קטנה מהרגיל (וקצת יותר גדולה ממצלמה דיגיטלית..) מה אני עושה ?

13. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amirxbox,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by chermesh,

שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, הכותרת קצת מסובכת, הנה השאלה בפירוט: יש לי לפטופ שקניתי מפלאפון עם חבילת גלישה כלולה, כאשר ה- SIM מותקן בפנים. עכשיו יש לי לפטופ נוסף ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט הסלולרי. אין לו חיבור סים פנימי (לא מצאתי במפרט, הוא מסוג DELL VOSTRO 1440), כך שנדרש, להבנתי, מודם USB. האם אני יכול להוציא את ה- SIM מהלפטופ הישן ולהעביר אותו לתוך סטיק USB? היכן אפשר וכדאי לקנות סטיק כזה? תודה לעונים. מוטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avz,

נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by XpHunTeR1,

מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.