רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום כעת אני משלם להוט על 1.5/150 55 שקלים לחודש בלי התחייבות ולבזק בינלאומי על 3 מגה (אל תשאלו חחח) 64 שקל ללא התחייבות בכל מקרה, קיבלתי הצעה מ014: לשלם להוט ולבזק ביחד 119 לחודש במשך שנה ל2.5 מגה אז התקשרתי ל017 ואמרתי להם את זה אז הם הציעו לי חבילה מסוימת ולאחר שאמרתי לא תודה וניתקתי הם התקשרו אלי והציעו לי את זה (רציתי התחייבות קצרה) 2.5 לחצי שנה ב106 לחודש (להוט ולהם) וחודשיים חינם יכול להיות שאני אסגור היום את הדיל תלוי מה תגידו. אז השאלה שלי היא איך 017? למישהו יש נסיון רע איתם בזמן האחרון? שמתי לב שהמוקד שירות שלהם ענה לי תוך שניה ש012 לא ענה בכלל ו014 אחרי שנה הם התאחדו עם 013 בנוסף. ל014 אין משהו להציע לי יותר טוב מזה, והם אמרו שהחשבון שלי מתחיל ב14 א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ארון תקשורת ובוא מרוכזים כל ציוד התקשורת והמדייה של כל הבית + חשמל חכם. אני חייב עזרה במידע איזה סוג של אינטרנט וציוד אני צריך כדי שכל המערכות יעבדו בצורה חלקה וללא נפילות. אני מפרט מה יש לי בארון כדי שתוכלו לעזור לי: רסיבר לסאונד פנים בית וגינה בשתי אזורים נפרדים כל נקודות האינטרנט של כל השקעים בבית מגיעים לשם ממיר של יס ממיר של פרטנר מודם של החשמל החכם ובנוסף אני רוצה להוסיף סטרימר הזמן הלא רחוק אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי לא ניתן להמשיך הורדות - לא משנה מאיזה אתר. בנוסף לא ניתן לבצע הורדות מרובות חיבורים אלא רק עם חיבור אחד. הוא מחובר לבזב"ל (אאל"ט) לראוטר סימנס ADSL SL2-141 אלחוטית. מישהו יודע מה גורם לבעיה הזו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מזמן חיברתי Router ואני מנסה לפתוח פורטים לכל מיני תוכנות. האם מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל עושה Port Triggering? ומה זה DMZ? האם גם שם אני צריך להגדיר דברים על מנת לפתוח את הפורטים הרצויים? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים בחיפושיי אחר ראוטר לתשתית של פרטנר 300M נתקלתי בראוטרים רבים שבמפרט שלהם מצוין שהכניסות/יציאות LAN וWAN שלהן הם בתקן 10/100. להבנתי זה אומר שהחיבורים הקוויים תומכים במקסימום ב100M. מצד שני, לראוטר יש יכולת להגיע לקצבים של יותר מ100M על גבי Wifi, איך זה הגיוני?? אם הוא לא יכול לקבל אינטרנט של יותר מ100 מהכניסת WAN? למשל: tplink archer C20 https://www.tp-link.com/us/home-network ... rcher-c20/ בסוף קניתי C6 בכל מקרה, אבל הייתי חייב לפתור את הדילמה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד (PCMCIA). העניין הוא שאני צריך שתהיה לו אפשרות לחיבור אנטנה חיצונית. חרשתי את zap ולא מצאתי אחד כזה... אתם יודעים בכלל אם אפשר להשיג אחד כזה בארץ..? 10x
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-