עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Darkwood,

לא נכנס לי ל LETITBIT.NET ו לעוד כמה אתרים מאתמול בערב ולכולם זה עובד. יש לי ראוטר של linksys אינטרנט של 012 תשתית 12MB HOT ,ניסיתי להיכנס משלושה מחשבים ופשוט לא נכנס כותב משהו על TIME OUT גם את FXP.CO.IL זה קרה כמה פעמים. מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Eylon,

שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בשביל מה להם לנסות להתחבר דרך פורטים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by moadim,

שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BeBest,

ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sponge Bob,

במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rander1,

דגם tl-wr841nd עידכנתי את הקושחה לגירסה האחרונה ומאז כל כמה ימים שאני רוצה להכנס לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 הוא פשוט לא מזהה עד שאני מנתק חשמל ומחזיר זה עובד בסדר לעוד כמה ימים ושוב חוזר התייאשתי וחזרתי אחורה לגירסה שקיבלתי אותו אבל עדיין אותה בעיה נשארה אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חנוך111,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ומבקש מחברי הפורום לייעץ לי: 1) לאיזה נתב אלחוטי יש אות חזק (רצוי מתוצרת אדימקס). 2) איזה פרמטר בתכונות של נתב אלחוטי מציין אות חזק. תודה לעונים.

17. שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by corolla9,

שלום לקהילת HWZONE רציתי לשתף אתכם בבעיה שאני סובל ממנה ברשת הביתית שלה, אני יציג את הבעיה פשוט כפי איך שאני רואה אותה. ברשת הביתית שלי קיימים המחשב שלי שמחובר דרך מתאם אלחוטי למחשב של אחותי אשר מחובר בכבל רשת לראוטר ואקסטרימר שמחובר גם כן בכבל רשת ובנוסף המחשב הנייד של אחי. הראוטר הוא מדגם Dlink 2650u והמתאם האלחוטי הוא מדגם DRUC-U3 במחשב שמריץ WIN7 לאחרונה העברתי את הראוטר ממני לאחותי ונתקלתי בתופעה מאוד מוזרה כאשר אני מבצע הורדה דרך רשת האינטרנט (לדוגמא UTORRENT) מהירות הגישה שלי לאינטרנט פוחתת מרוחב הפס המקסימלי שלה 600Kbps ל50Kbps... (התופעה נגרמת גם בהורדות דרך מכשיר האייפון אשר ברשותי) התחלתי לחקור את הדבר וגיליתי משהו עוד יותר מוזר, שמתי לב שהנפילה במה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gil28,

קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by uriya,

שלום לכולם אני גר בדירה עם שותפים שלאחד מהם יש נתב של edimax לי יש כרטיס רשת אלחוטי שקולט את ה-אות שלו..... אך לעיתים גם לי וגם לו יש בעיה של :בעיית התחברות 769 או משהו כזה. הבעיה ניפתרת רק שמוצאים את הedimax מהחשמל ומחזירים בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה, אודה לכם אם תעזרו לי אוריה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OoPpSS,

שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by GTM,

שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים