עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הייתי סקרן בקשר לפינג שלי לgatware בעקבות שרשור שנפתח היום אז עשיתי פינג קטן לgateway וקיבלתי משהו קצת יותר גרוע מזה (הCMD לא שמר את כל השורות) Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=14ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=39ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=259ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=198ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=105ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=80ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=23ms TTL=254 ולשרת של משחק שאני משחק קיבלתי את זה : Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=1055ms TTL=104 Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=837ms TTL=104 Reply from…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by idan_1995,

ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by idani1983,

נגמרה לי ההתחייבות ב ADSL ואני שוקל לעבור לתשתית של הוט, הנציגה של בזק כל הזמן אמרה לי שאני לא אקבל את כל המהירות שמובטחת לי...וכל שאר הדברים האלה. ברמת העיקרון אני מאוד מרוצה מ ADSL אבל ההצעה של HOT זולה בקרוב ל 300 ש"ח בשנה. האם זה נכון? מה עומד מאחורי זה? אשמח לשמוע אם יש לכם בעיות עם התשתית של הוט.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ag43,

אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Nat_D,

שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mimoni9,

חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by zerocool15,

למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MadCat,

אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by dor7,

איך אני פותח פורטים בrouter -600E?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

21. קראתי שאלקטל משודרג מספק חיבור קבוע, יש לי מודם שקיבלתי מברק - מוטורולה SB4200 : האם יש אפשרות שלא אצטרך להפעיל את החייגן כל פעם, אלא שהוא יתחבר : * אוטומטית, מחוזר עצמאית כל הזמן * או לעשות משהו שבעת עליית המחשב החייגן יופעל , וגם הכפתור "חייג" ילחץ אוטומטית ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התחברתי למבצע שנותן נתב אלחוטי ומחבר את כל המחשבים בבית לרשת. התקשרתי לברר על איזה נתב וסוג מדובר ואמרו לי שזה נתב של Ascii ושיש להם רק סוג אחד. אך לא הצלחתי למצוא מידע עליו ברשת. רציתי לדעת אם בנתב אלחוטי יכול להיפגע מהירות הגלישה באחד מהמחשבים ? שמעתי גם שנתב חוסם כל מיני דברים, כמו פתיחת FTP או התחברות לשרת בפורט מסוים, האם ניתן לבטל את זה ? ואם מישהו יוכל לתת קצת מידע על איך בדיוק נתב אלחוטי עובד, אודה לו מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ns,

אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5

24. Started by omri09,

חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eitanir,

ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים