עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by redti,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by דנדן,

מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ThaPhoeniX,

מה עדיף? כרגע יש לי את שניהם בבית והALCATEL PRO הוא זה שמחובר, אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מוגבל ל 256 חיבורים (חיבורי TCP) במקביל, השאלה היא האם הAZTEC עדיף? (ששניהם מוגדרים כנתב)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה אח שלי עבר לדירה לא גדולה בבניין קומות בגדול הדרישות מהנתב שיהיה אלחוטי ושיתמוך בכל האבטחות של הרשת אין לו מה להשקיע בלינקסיס בגלל שיתחבר אליו מחשב אחד ועוד מחשב נייד לפעמים אז התקציב הוא עד 200 שקל עם אפשרות לחריגה ל 250 שקל אם זה באמת שווה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה

10. מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by roni333,

רכשתי 3 מצלמות ענן מסוג NC250 TP-LINK הביתה והגדרתי אותן בסדר. רכשתי מצלמה נוספת לפינה שלי בביה"ס. המצלמה ה-רביעית אני לא מצליח להתקין. ניסיתי את ההוראות בקפידה אך ללא הצלחה. אין לי גישה ישירה לראוטר. אתר המצלמה: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-551... אני מאוד מודה על כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה ושנה טובה. רוני

12. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guy234,

שלום, יש לי ראוטר dynamode מדגם BR-6004. כיצד אני פותח את הפורט 6662 כדי לא לקבל LOW ID באימיול?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.

19. לא יצא לי לראות כבר הרבה זמן מאמרים באיכות כזאת (שהם לא לרמת של מהנדס לפחות) ברשת. מומלץ לכל מי שמתעניין בטכנולוגיות broadband/WAN וטכנולוגיית DOCSIS נקודתית. http://arstechnica.com/business/news/2011/05/docsis-the-unsung-hero-of-high-speed-cable-internet-access.ars http://arstechnica.com/business/news/2011/05/meet-docsis-part-2-the-jump-from-20-to-30.ars

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zerocool15,

למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ruya,

שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בביתי יש 3 מחשבים המחוברים ברשת חוטית. ישנו מחשב ראשי המתחבר למודם ומחשב אחד מתחבר למחשב הראשי. למחשב השני מחובר סוויץ' שמחבר את המחשב השלישי. שני המחשבים תלויים במחשב הראשי. (כשהמחשב הראשי כבוי אין חיבור באף מחשב). הדבר נעשה למטרד כיוון שאני עובד על המחשב הראשי (חיצונית - מארז) ואני יכול לעשות את זה רק בשעות הלילה כשהבית יושן. אז אני מעוניין ליצור מצב שבו לא יהיה צורך שהמחשב הראשי יעבוד על מנת שיהיה חיבור. אלא שיהיה חיבור כל הזמן. אני חשבתי לקנות ראוטר אבל אני לא מתמצא בדברים האלה אז החלטתי להעזר בכם. מה אתם ממליצים לי לעשות? ואם תוכלו גם תפרטו על התשובות שלכם. תודה רבה. נ.ב המודם שלי הוא ALE130 של WOW בחיבור USB והספקית היא נט`ויזיון (1.5 מ"ב. ADSL) עריכה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.