רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין שני מחשבים סמוכים שלשניהם שתי יציאות רשת של 1G. יש לי ראוטר 100M אבל הוא רחוק ולא נגיש למחשב השני (יש כבל ארוך בודד שמחבר בין הראוטר למחשב הראשון). אני מאמין שאפשר פשוט לחבר switch 1G פשוט בין שניהם לא? אשמח מאוד להמלצה על דגם טוב ומשתלם וכמה מילות הסבר אם אפשר על אופן החיבור, הכבלים הנדרשים וכדומה. * לא צריך הרבה חיבורים או אפשרויות * חוטי 1G בלבד * אם קיים - ללא חיבור חשמל יעודי מסורבל. * קטן וחרישי ככל האפשר. * מהימן ויציב. רב תודות מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו חזרתי עם מודם ECI הכחול הרגיל שבזק מחלקת ואני רוצה להתקין אותו ואני לא יודע איך להגדיר את הכרטיס רשת ומה לעשות , תעזור לי בבקשה , ועוד שאלה , צריך להתקין את הכרטיס רשת או שהוא מותקן ב XP .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. היום העפתי מבט ב log של המודם שלי (Dlink 2760U) וראיתי הרבה מאוד שורות כאלו : כאשר בDST מופיע האייפי שלי. ב SRC מופיעות כתובות IP שונות, שמבדיקת WHOIS אני רואה שהן מגיעות מספקיות שונות, בעיקר בזב"ל ואקספון. האם זה אומר שאנשים מסוימים מנסים להיכנס לרשת שלי? אם כך, יש דרך להגן על עצמי מפני הדברים האלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אז כך: אני נמצא בדירה במעונות ומה שיש לי זה שקע בקיר שאליו אני יכול לחבר בעזרת כבל רשת את המחשב ולגלוש. יש ברשותי מודם אלחוטי 2wire עם כניסות: USB , של כבל רשת ושל קו טלפון ואני מעוניין ברשת (כולל אלחוטית) בדירה. האם יש אפשרות להקים אחת כזאת? (אין לי קו בזק כשאני מחבר את הכבל רשת לקיר אני ישר מקבל IP וגולש) תודה רבה, ארז
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי edimax 6216 MIMO בראוטר יותר מתקדם,רצוי שיתמוך בתקן N הסיבה לכך היא איטיות וניתוקים בתוך הרשת וחוסר קליטה גם במחשבים שקרובים מאד פיזית לנתב. בבית יש 3 מחשבים,שכרגע הנתב נמצא בסלון. אחד נייח שיושב בממ"ד בערך 6 מטר בקו אוירי מהנתב (במידת הצורך אפשר להכניס את הנתב לממ"ד כל עוד בשאר הבית תהיה קליטה טובה) בעל כרטיס רשת תומך תקן N (גם של אדימקס עם 3 אנטנות) עוד מחשב נייד שנמצא רוב הזמן בסלון (תומך תקן G),ועוד מחשב נייד שנמצא בחדר בסוף המסדרון כ10 מ' מהנתב. (תומך תקן N) יש גם עוד קומה למעלה (דירת גג) שאני מעוניין שתהיה לי קליטה טובה גם שם כי כרגע הקליטה היא זוועתית כבר שאני עולה במדרגות. החיבור לאינטרנט הוא ADSL 2.5 עם מודם 600e של ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש בבית במחשב נייח שמחובר לרשת האינטרנט עם מודם רגיל של בזק. ברצוני לקנות עוד מחשב נייד . אמרו לי שבכדי שאני אוכל לגלוש בשני המחשבים יחד עלי להחליף את המודם שיש לי במודם שמשמש גם כנתב ושתומך בטכנולוגית ה ADSL עם 4 יציאות LAN. רציתי לדעת האם יש הבדל בין הנתבים השונים? כלומר האם כדאי לקנות משהו יקר או שמספיק אחד זול? בשביל מה צריך 4 יציאות LAN? האם גלישה באותו זמן עם שתי מחשבים מורידה את קצב מהירות הגלישה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אנחנו מתכננים מסיבת רשת עם בערך 8 מחשבים (אולי אפילו יותר) אנחנו הולכים להשתמש בהאב לא בסוויטצ'.. (אין מה לעשות זה מה יש) עד עכשיו פשוט היינו מחברים את כל המחשבים בהב מגדירים רשת פשוטה מחלקים IP לכל המחשבים (אנחנו מעדיפים ידני כדי להקל אחכ) עכשיו לשאלה! יש לי מחשב פנטיום 2 350 עם 256 מגה זיכרון.. לדעתם אם אני אבנה ממנו שרת קטן שכולם יעבדו דרכו זה יהיה יותר מהיר? ואם כן.. באיזה מערכת הפעלה כדאי לי להשתמש? (פעם עשיתי שרת קטן לבית עם מנרדייק SNF וזה עשה לי קצת בעיות.. אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בלינוקס...) מה עם ווינדוס 2000? לינוקס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בקצרה יש לי נתב אדימקס 6204 WG יש לי את המודם ראוטר אלחוטי של הוט אני רוצה לחבר את האדימקס ככה שהוא יתחבר אלחוטית למודם של הוט. הראוטר של אדימקס יהיה בחדר אחר מחובר עם כבל למחשב נייח והמודם של הוט מחובר בחדר אחר למחשב נייח אחר בגדול מה שאני רוצה זה שמודם של הוט יהיה ראשי והאדימקס שיתחבר אליו ויעביר אינטרנט למחשב השני. איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבית עם 2 קומות בקומה למטה נמצא החשב שמחובר דרך נתב(D-Link DSL-2650U) לאינטרנט והמחשב שמבל נמצא למטה (בעל WNC0500) עכשיו המחשב שמחובר לינטאנט(זה שלמטה) נמצא בתוך ממ"ד והאות בקושי מגיע למעלה(כותב LOW או קישורית חסרה) יש איזושהי דרך לשנות את המצב/להגיר את העוצמה וכו'\ נ.ב\להוציא את הנתב מהממ"ד זה לא בדיוק אופציה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים שמחוברים לראוטרים שונים. כאשר הם מחוברים לאותו ראוטר אני מצליח. הראוטר העליון מחובר לאינטרנט עם כתובת 192.168.1.1. מתחתיו מחובר אליו ראוטר עם כתובת 192.168.0.1. ניסיתי לכבות DHCP בראוטר התחתון, אבל עדיין מחשב שמחובר אליו מקבל כתובת שמתחילה ב-192.168.0 ולא 192.168.1. כמו כן המחשב הזה הוא לא רואה את המחשבים שבראוטר העליון. ניסיתי לתת לראוטר התחתון כתובת שמתחילה ב-192.168.1 אבל אז לא עבד כלום. מה הפתרון? ראוטר עליון 24 SYSWAN תחתון DLINK 655.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר קבוע לרשת עם מודם USB של TNN מבזק (חיבור ADSL). על מחשב זה אין כרטיס WIFI. יש לי LAPTOP בנוסף עם כרטיס WIFI. אני מעוניין לעשות רשת ad-hoc שבה הlaptop שלי יוכל להשתשמש בחיבור האינטרנט של הDESKTOP דרך הWIFI. מה אני צריך לעשות לצורך העיניין, לי ברור שאני צריך כרטיס WIFI (הכי פשוט) על המחשב ולקנפג גם ICS, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-