רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי את הראוטר RTA 1025W הנ"ל: אני מנסה להזרים סרטים לקונסולה (פלייסטיישן 3) אך זה פשוט בלתי ניתן לשימוש. כל שניה יש תקיעה. ושלא תבינו לא נכון - מדובר בסרט רגיל לא באיזה HD 1080P... אני לא יודע מה מקור הבעיה - המחשב או הראוטר. ולכן אני שואל - האם ההזרמה תהיה מהירה יותר אם אני אקנה ראוטר חדש? אגב ניסיתי כמה תוכנות להזרמת הקבצים. בכולם יש איטיות. כרגע אני משתמש ב-PS3 Media Server שמקריאה ברשת ממש מומלץ ואמור להזרים סרטים "קלים" בכיף... מצפה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה קבצים דרך ה onedrive שלי כשאני מחובר לאינטרנט הביתי הוא מעלה בסדר (מהירות העלאה של 3Mb ) חשבתי לנסות לזרז את קצב העלאה על חשבון הגלישה שלי בפלאפון יצרתי נקודה חמה והתחברתי דפים רגילים + בדיקת מהירות דרך המחשב עובד מעולה (באתר speedtest הוא מראה לי מהירות העלאה של 10Mb ) אבל הone drive שפועל ברקע מראה שמהירות העלאה היא 0 מישהו יודע איך הם חוסמים את זה? או מה חוסם את זה? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת, אם אני קונה כרטיס רשת חדש שיתאים לי למחשב הנייח שמותקן עליו Win7, ואני רוצה שהלפטופ שיש לי יתחבר ברשת אלחוטית - האם אני צריך שכרטיס הרשת יהיה אלחוטי או מספיק רגיל? (בהתחשב בזה שיש לי ראוטר אלחוטי). תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם tl-wr841nd עידכנתי את הקושחה לגירסה האחרונה ומאז כל כמה ימים שאני רוצה להכנס לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 הוא פשוט לא מזהה עד שאני מנתק חשמל ומחזיר זה עובד בסדר לעוד כמה ימים ושוב חוזר התייאשתי וחזרתי אחורה לגירסה שקיבלתי אותו אבל עדיין אותה בעיה נשארה אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר קישורים לחלקים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, באיזה פורום אפשר לשאול ולקבל המלצה על מצלמות דרך לרכב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 ראוטרים מבזק... הראשון שמצויין בכותרת... והשני ASUS ואני כרגע משתמש בASUS. הבעיה היא שבASUS אני מהמחשב שלי שמחובר חוטית מוריד מהטורנט דברים למחשב אחר שמחובר אלחוטית..קורה המון פעמים שהקשר פשוט מתנתק... ואז זה אומר שלא ניתן למצוא את שם השרת... המהירויות גם בהעלאה וגם בהורדת צונחות בקליינט טורנט שלי קרוב ל0 למרות שיש שם טורנטים שנמצאים במחשב שלי שמחובר חוטית.. בקיצור נראה כאילו הASUS לא עומד בעומס לפעמים ויש לו מן קריסה כזאת... מצד שני כשאני משתמש בAZTECH הכל עובד חלק... גם אם המתאם כרטיס רשת במחשב השני בטווח חסום טיפה אין בעיות של ניתוק כאלה (ובASUS אני מנסה לשמור על המתאם חשוף כדי שלא יהיו הפרעות). הבעיה בAZTECH היא שאחרי מספר שעות... בד"כ אני רואה את זה בבוק…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-